günaydın kızlarr hayırlı cumalar sabah yine geç kalıyorum diye tartılamadan çıktım yarın sabah bildrim yapcam ben minecim sen naptın merak ediyorum seni:44:
bildirimleri mesaj atmayı unutmayın lütfenn
güzel geçirmişsin günüiyi akşamlar fıstıklar.
çıtırlar,incecik olmaya aday şekerler.
özledim sizi bugün.
sayfa da pek ilerlememiş,sevindim mi desem.
dün bugün günüm vardı,yarın da tartı günü.ne yaptıysak çıkacak ortaya.
artılarım gitmiştir inşallah.:18:
menümü de yazayım
sabah 3 bardak su
kahvaltı yarım kase meyveli müsli
ara yok
öğle
yağsız tost[orta boy]
ara
1 kahve,minik bir çikolatalı leblebi
akşam
mercimek salatası,küçük dilim muhallebili kek,1 lira büyüklüğünde
tuzlu kurabiye,çay.
2.5 litre su
form çay
30 dk tempolu yürüyüş.
4 te yemişşsin canım eritirsinSabah size dedim yarin tarti gunu dikkat edin yemeyin diye kendim durum doner yedim 4te yedim ama yememem lazimdinasip artik bakalim yarin ne gorucez
kıskandıklarından söylemiyorlardır canım..Canım diyet iyi kilolar da gidiyor ama sıkılaşma olması ve verilen kiloların belirgin olması için spor şart. Daha önce de diyet ve sıkı bir sporla kilo vermiştim 4-5 kilo verdikten sonra herkes zayıfladığımı farketmişti şimdi 7 kilo verdim kimse anlamadı bileonun için artık spora da ağırlık vermeye başladım
eksi olacak inşallah..3 haftadır veremedim aldım bide üstüneSüpersin canımyarın bol eksili bir gün olacak gibi
afiyet olsun..temizlik en iyi sporMenüm
Sabah
4 zeytin
Yarım dilim peynirli yufka (yalancı gözleme. Çok az yağ koydum)
Salatalık
Ara
Yarım yerli muz
1 kivi
Öğle
Yoğurt+kaysı+ keten tohumu karışımı( barsakları süper çalıştırıyo)
4 yk çorba
Ara
4-5 tane leblebi
Akşam
Biraz tavuk
3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
Spor olarak dip köşe temizlik yaptım leslie bile bu kadar yomuyordu
geçmiş olsun canım..allerjilerde genetik yatkınlık oluyorkizlar eskiler Bilir benim esimin ilk evliliginden iki kizi var
esimde cocuklukdan kalma saman alerjisi denilen alerjisi var astimida var buyuk kizindada varmis ama 6yasindayken bitmis
kucuk kizindada var ve cok ust seviyede yasiyor malesef suan Burda okullar tatil oldu bizde tatilerde bizde kaldiklari icin aldik onlari kizda havamakinesiyle birlikte geldi okadar siddetli yasiyor yani son bir haftadir malesefki benim kizimdada belirtiler basladi haline okadar uzuluyorumki ilk belirtileri gozleri kasiniyor burnu kasiniyor tabi burnu kasinincada hapsirmaya basliyor kollarinda ve ayaklarindaki eklem yerleri kasiniyor kasindikcada kabariyor anne aciyor dedikce icim gidiyor okadar cok uzuluyorumki haline benim kizimda olmiycak herhalde derken oldu malesef doktora hemen fark ettigimde goturdum ama doktora elini surdurmedi okadar cok ciglik attiki Doktor bakmadi sadece daha kucuk alerji testini yapmak icin dedi sadece goz damlasi Verdi onuda kizima kullanirken kiyameti kopariyor esime dedim ben doktorda iki cocukla bas edemiyorum oyle ccigliklar atiyolar zaten dilde yok Dogru duzgun sen ara aksama Dogru gidelim dedim haftaya Doktor aciksa tekrar goturucez bakalim ne diyecek
günaydın canım..tebriklergünaydın kızlar.
beren inşallah iyi olur kızın.büyük ablası gibi hafif atlatır en azından.
seher evet canım hafif atlattım şükür.
bundan sonrası için de konuştuk arkadaşlarla 3 çeşitten fazlası yapılmayacak.hem israf hem kiloya zarar.
bu sabah tartıda gerçekten şaşırdım.600 gr artı gittiği gibi 700 gr daha gitmiş ki hiç beklemiyordum.akşam yememek bu kadar mı etkiliymiş,hayret.demek çarşamba perşembe ikidiye kadar yiyip akşam yemesek tartıda güzel şeyler görebileceğiz.
başlangıç 70.9
geçen hafta 67
bu hafta 66.3
giden/gelen 700gr
toplamda giden 4.6 kg
haydi bakalım kızlar,bol eksili bir gün olur hepiniz için de inşallah.liste sonu olan haftaya listeyi yapıyor ona göre.
günaydı meri..günaydınlaaarrrrhepinize hayırlı cumalar Rabbim dertlilerin derdini hastaların şifasını versin borçluların da borçlarına yardımcı olsun
bugün okulun son günübayılıyorum bugüne hem manen hem maddeten rahatlatıyor beniii
kilo bildirimimi yaptım ben geçen hafta da 78,500 idim bu haftada 78,500 ama haftaya bomba gibi geliceeem inşallaah
günaydın kadercim..günaydın kızlarr hayırlı cumalar sabah yine geç kalıyorum diye tartılamadan çıktım yarın sabah bildrim yapcam ben minecim sen naptın merak ediyorum seni:44:
bildirimleri mesaj atmayı unutmayın lütfenn
selam kızlar
ya gelemiyorum çok üzülüyorum işler yoğun akşamda kızımı uyuturken uyuyup kalıyorum
11-12 gibi uyanıyorum kendi yatağıma geçiyorum
dün okumaya çalıştım geçmişi ama ilerleyemedim yine
bu şekildede listede olmak içime sinmiyor
hoş kilo verebildiğimde yokta
neyse haftaya daha dikkatli olacağım inşallah
bildirimler kime yapılıyor?
başlangıç 68,2
geçen hafta 66,9
bu hafta 67,2
gelen 300
toplamda gien 1 kilo
hedef 60
ben artıyım canım yaa dikkat edemedimki yine
dün negüzel sadece kkendime fırında sebze yaptım
ama akşam 10 gibi çekirdek fındık badem yedim
ne için uğraşıyorsam hem kızdım kendime hem yedim
maşaAllah canımmbildirim
baş:67.2
geç.hf:65.4
bu hf:64
giden:1400 gr
tp.giden:3.2 kg
hedef:57 kg
güzel geçirmişsin günü
günaydın kadercim..
herkese gunaydin kizlar, hayirli cumalar bu arada
kizlar ben cok mutluyum bugun, kimse keyfimi bozamaz degmeyin keyfime
bugun tartida "6" yi gordum sonunda cok mutluyum
BASLANGIC : 78.8 KG
GECEN HAFTA : 71 KG
BU HAFTA : 69.5 KG
GIDEN : 1.5 KG
TOPLAMDA GIDEN : 9.30 KG
HEDEF : 60 KG
valla verdigim 1.5 kilo degil "6" yi gordugume daha cok seviniyorum.
bu arada mesajlar kaderemi kizlar??
inşallah gitmiştir canım..maşaAllah canımmbenden de 900gr gitmişmidir acaba :26:
merhaba minecim...bırakıncada olmuyor maalesef hepten gidiyor diyetselam kızlar
ya gelemiyorum çok üzülüyorum işler yoğun akşamda kızımı uyuturken uyuyup kalıyorum
başlangıç 68,2
geçen hafta 66,9
bu hafta 67,2
gelen 300
toplamda gien 1 kilo
hedef 60
günaydın gözünaydın...herkese gunaydin kizlar, hayirli cumalar bu arada
selam hanımlar bundan 4 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra sadece 4.5 kilo vrdim zaten bebeğim 3 kilo 700 gr doğmuştu bir de bunun suyu filan yani anlicanız sadece bebek çıktı bütün kilolar ben de öylece duruyor
hamile kalmadan önce 65.5 kiloydum doğuma 77.5 kilo ile gittim çok kilo almadım ama doğum sonrası veremedim bugün diyetisyene gittim akşam üstü gittiğim için yarın başlıyorum inşallah diyete ve spora aranıza beni de alırsanız sevinirim bu arada buraya ne yediğimizi yazıyormuyuz öğün olarak
Sabah size dedim yarin tarti gunu dikkat edin yemeyin diye kendim durum doner yedim 4te yedim ama yememem lazimdinasip artik bakalim yarin ne gorucez
kizlar eskiler Bilir benim esimin ilk evliliginden iki kizi var
esimde cocuklukdan kalma saman alerjisi denilen alerjisi var astimida var buyuk kizindada varmis ama 6yasindayken bitmis
kucuk kizindada var ve cok ust seviyede yasiyor malesef suan Burda okullar tatil oldu bizde tatilerde bizde kaldiklari icin aldik onlari kizda havamakinesiyle birlikte geldi okadar siddetli yasiyor yani son bir haftadir malesefki benim kizimdada belirtiler basladi haline okadar uzuluyorumki ilk belirtileri gozleri kasiniyor burnu kasiniyor tabi burnu kasinincada hapsirmaya basliyor kollarinda ve ayaklarindaki eklem yerleri kasiniyor kasindikcada kabariyor anne aciyor dedikce icim gidiyor okadar cok uzuluyorumki haline benim kizimda olmiycak herhalde derken oldu malesef doktora hemen fark ettigimde goturdum ama doktora elini surdurmedi okadar cok ciglik attiki Doktor bakmadi sadece daha kucuk alerji testini yapmak icin dedi sadece goz damlasi Verdi onuda kizima kullanirken kiyameti kopariyor esime dedim ben doktorda iki cocukla bas edemiyorum oyle ccigliklar atiyolar zaten dilde yok Dogru duzgun sen ara aksama Dogru gidelim dedim haftaya Doktor aciksa tekrar goturucez bakalim ne diyecek
günaydın kızlar.
bundan sonrası için de konuştuk arkadaşlarla 3 çeşitten fazlası yapılmayacak.hem israf hem kiloya zarar.
bu sabah tartıda gerçekten şaşırdım.600 gr artı gittiği gibi 700 gr daha gitmiş ki hiç beklemiyordum.akşam yememek bu kadar mı etkiliymiş,hayret.demek çarşamba perşembe ikidiye kadar yiyip akşam yemesek tartıda güzel şeyler görebileceğiz.
başlangıç 70.9
geçen hafta 67
bu hafta 66.3
giden/gelen 700gr
toplamda giden 4.6 kg
haydi bakalım kızlar,bol eksili bir gün olur hepiniz için de inşallah.liste sonu olan haftaya listeyi yapıyor ona göre.
günaydınlaaarrrrhepinize hayırlı cumalar Rabbim dertlilerin derdini hastaların şifasını versin borçluların da borçlarına yardımcı olsun
bugün okulun son günübayılıyorum bugüne hem manen hem maddeten rahatlatıyor beniii
kilo bildirimimi yaptım ben geçen hafta da 78,500 idim bu haftada 78,500 ama haftaya bomba gibi geliceeem inşallaah
selam kızlar
başlangıç 68,2
geçen hafta 66,9
bu hafta 67,2
gelen 300
toplamda gien 1 kilo
hedef 60
bildirim
Ne kadar surede verdin cnm 9 kiloyu
günaydın gözünaydın...
bidaha kendin istemeden 7 leri görmeyesin inşallah
heyyooo yuppiiiii yaşasınnnnnnn
ayy çok mutluyummm
bildirimimi yapıorum
BAŞLANGIÇ: 80.3
GEÇEN HAFTA: 80.3
BU HAFTA: 77.8
GİDEN: 2.5
TOPLAM GİDEN: 2.5
HEDEF: 68
ayy çok mutluyummm
bildirimimi yapıorum
sadece:26::26::26::26: diyorum
bende bugunku menumu paylasayim kizlar sonrada isime devam edeyim
Sabah : 1dilim ekmek uzerine surme peynir, tomates, salatalik, maydanoz
Ara : sallama cayimi iciyorum suan yanindada 4 tane erik
Oglen : tavuk sote + salata + yogurt + 2dilim ekmek
Ara : 1tane mandalina
Aksam : mercimek corbasi + salata + yogurt + 2kasik ispanak yemegi
bu aksam spor yapmaya baslasam artik:18::18::18:
13 Nisan da canım düğünüm ise 18 mayıs biz erken olsun istedik ya bende abimin doğum gününü istedi henüz kendisinin haberi yok bu durumdanayrıca düğünü iptal olanlar için üzüldüm ne umutla hazırlık yapıorsun heyecan yaşıyorsun öyle bişey oluyorki hepsini silip atıyorsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
13 nisan mi ay benim dogum gunum pazara denk geliyo.
bu arada dedigin gibi iptal olan dugun icin bende uzulmustum
ececim çok teşekkür ederim 13 nisanda canım nikahımız ama düğüne var dahao yüzden nikaha kadar hedefime ulaşmam lazım liste yapması çok basit canım önceden excelde yapıp kopyalıyor yapıştırıyordum şimdi ise konuya cevap ver kısmından tablo ekleme varmış ben onu yeni farkettim ordan yapıyorum bak canım resimde ekliyorum ordan yapılıyor Eki Görüntüle 998681
Bilgisayar gelse bende yaparim ccanim.
tam gaz gidiyoruz tatlım doğru tahminnikah 13 nisan düğün ise 18 mayıs canım
sorma canım sorma heyecan dorukta teşekkür ederim tatlım inşaAllah diyelim sen kadar istikrarlı olamadım benden çok sonraları geldin ve beni geçtin gittin ben daha yeni yeni vermeye başladımoda stresten çok panik biri olduğum için veriyorum yani
canım sana öyle geliyordur...biraz daha kilo verince zaten göbekte eriyecek dert etme
merhaba canım..ben gelebne kdr öğlen oldu
merhaba canım...sporun harika
gündede dikkat edersin eminim
merhaba canım..erken kalkmak iyidir enerji verir..
iyi adım atmışsın
merhaba canım..rabbim işlerinizde kolaylık versin
ne guzel bi meslek, kutlarim canim, ben ilkokul ogretmenimi cok severdim ve 31 yasindayim suan ismini hic unutmadigim tek ogretmenim diyebilirim :):)
guzelim dunku menunde oglen yemegin biraz fazla olmamismi? sarma borek icli kofte
menu guzel ins baska bisey yemezsin canim
menu guzel canim
canim bence cok guzelsin boyle daha ne vericen kiz, bide bizim resimleri gorsen haline sukredersin
canim oglen bisey yememissin sporuna da yildizli peki veriyorum valla
evet canım biliyorum fazla ama ben maalesef çok katı diyet yapamıyorum..
daha önceden 20 kilo verdiğim zaman bile haftada 3 gün günüm vardı...
yerdim akşama dikkat ederdim..
ama şu ara yeme işini abarttım...daha önceden dediğim gibi 9-12 çeşit ikramlık hazırlıyorlardı
en azından dün o günlere nazaran kendimi frenledim
tabi siz benim yaptığımı yapmayın..
ben kilo verirken katı bir diyet uygulamadım..zaten öyle yapmaya kalksam başaramazdım
afiyet olsun güzel..
spor şart canım
ama akşama artık o kdr yoruluyorum ki parmağımı kıpırdatacak haliim kalmıyor
hele de benim resmi gorseniz, agziniz acik kalir ama resim cekilmedigim icin sorun yok
teşekkür ederim canım kilo bildirimi yapılıyor canım cuma günleri onu bana msj olarak bildiriyorsunuz
tesekkurler canim yarin büyük günkiloma bakmamak icin zor tutuyorum kendimi
wOwwww
bu arada menümü paylaşayım.
sabah
2 bardak şekersiz çay
2-3 dilim kadar ekmek
3 yemek kaşığı kadar kızartma
öğle:
2 bardak şekersiz çay
3 tane kremalı bisküvi
ara yok
akşam:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
3 tane patatesli mantı
4 dilim bitter canım çok istedi
Calisma hayatina gore zamanla dengelersin canim
Hosgeldin tatlim.bizim.menulere bakip kendine gore diyet yapabilirsin ama sporla desteklersen cok guzel olur.
Ewet kizlar bugunku menum ama canim hep farkli seyler yemek istedi zor tuttum kendimi.
Kahvalti
İspanakli irmikli omlet (2 yumurtali)
1 kilim kepek ekmek
5 zeytin
Ara 1 kare bitter
Aksam
1 kase corba
Salata
Ara 1 portakal yicem
Spor
1 saat eliptik bsiklet
100 twester
40 mekik
300 ip atlama
Kol bacak vs egzersiz hareketleri
Su 2 lt
Wowww guzel
Iyi akşamlar kızlar
Bugünün menüsü
Sabah
1 yumurta
1 kb kutusu kdr beyaz peynir
3 köz biber
Salatalık,domates
2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen canım yemek istemedi uyudum
SonradA mesai
Kocaman bir elma yedim
Ara armut
Akşam
7 yk ıspanak az bulgurlu
3-4 yk yoğurt
Bu şekilde inşallah biter yeme işi
insallah canim
selam hanımlar bundan 4 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra sadece 4.5 kilo vrdim zaten bebeğim 3 kilo 700 gr doğmuştu bir de bunun suyu filan yani anlicanız sadece bebek çıktı bütün kilolar ben de öylece duruyor
hamile kalmadan önce 65.5 kiloydum doğuma 77.5 kilo ile gittim çok kilo almadım ama doğum sonrası veremedim bugün diyetisyene gittim akşam üstü gittiğim için yarın başlıyorum inşallah diyete ve spora aranıza beni de alırsanız sevinirim bu arada buraya ne yediğimizi yazıyormuyuz öğün olarak
Hosgeldin canim
Sukarisimi nasil yaptigini tarif eder misinMenüm
Sabah
4 zeytin
Yarım dilim peynirli yufka (yalancı gözleme. Çok az yağ koydum)
Salatalık
Ara
Yarım yerli muz
1 kivi
Öğle
Yoğurt+kaysı+ keten tohumu karışımı( barsakları süper çalıştırıyo)
4 yk çorba
Ara
4-5 tane leblebi
Akşam
Biraz tavuk
3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
Spor olarak dip köşe temizlik yaptım leslie bile bu kadar yomuyordu
Gecmis olsunkizlar eskiler Bilir benim esimin ilk evliliginden iki kizi var
günaydın kızlar.
başlangıç 70.9
geçen hafta 67
bu hafta 66.3
giden/gelen 700gr
toplamda giden 4.6 kg
tebrikler
1400 mu tebriklerbildirim
ne kadar surede verdinherkese gunaydin kizlar, hayirli cumalar bu arada
ayy çok mutluyummm
bildirimimi yapıorum
2500 super
günaydın kızlar.
başlangıç 70.9
geçen hafta 67
bu hafta 66.3
giden/gelen 700gr
toplamda giden 4.6 kg
günaydınlaaarrrrhepinize hayırlı cumalar Rabbim dertlilerin derdini hastaların şifasını versin borçluların da borçlarına yardımcı olsun
bildirim
herkese gunaydin kizlar, hayirli cumalar bu arada
ayy çok mutluyummm
bildirimimi yapıorum
harikasınız kızlar.
1 mart hedefim 66 idi.400 gr lık sapma var.
hazır yeni ay girmişken 15 marta hedef koyalım.
2 haftada kendimizi kaç kilo görmek istiyorsak yazalım ve yarış başlasın.
allahın izniyle ben 15 martta 65 hedefimi tutturup,hedef yenilemeyi istiyorum.
sizlerinkini duyalım.
Merhaba kızlar
Başlangıç 70 kg
Geçen hafta 69 kg
Bu hafta 67.900 kg
Giden 2.100 kg
Hedef 64 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?