70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özlemişim kızlar burda olup yazmayı. eğer pasta kek yiyen güncü kaıdlarla takılsam işim zor hatta imkansız. dün etrafıma baktımda maşallah yani.

canım bugün kahvaltımı 13:30 da yaptım menemen yedim 2 dili ekmek 3 zeytin çay içtim başka birşey yok malesef bu kadar birşey yapamadım yanisenağlama

üzülme canım. sana anlattığım gibi. kaçta kahvaltı yaparsan yap farketmez. düzenini o gün o durumuna göre yap. eşimden dolayı bende bazen geç yatıp geç kalkıyorum. bazen öyle yemeğimi 16 da yediğim oluyo. akşam yemeğimide o zaman 20 de yiyorum. ara öğünde 18 de ve akşam 10 da oluyo.

canım çok da dikkat edemedim ya zaten ben sizden uzak olunca motivasyonum düşüyor

hugocuk harikasın valla

hayell cim 75 kg yazabilirsin bana da tartılmadım son zamanlarda haftaya tam kilomu sölerim ben

Selam hanımlar grubumuzu çok azimli görüyorum maşallah böyle devam edersek yaza hepimiz incecik giricez inşallah kaydirigubbakcemile2

Bugün yediklerimi yazayım hemen sabah kahvaltıdan yarım saat önce koca bir bardak suyumu içtim.Bitki çayımı içtim.Sonra kahvaltıda ince ikidlim arasına peynirli tostumu yedim.Saat 12 gibi elmamı yedim.1saat öncede yayla çorbası içtim ekmeksiz.Bu arada cuma günü tekrar tartılacam bakalım kaç kilo vermiş olucam o güne kadar.

merhaba hanımlar :)

Bende aranıza katılayımmı?? Benim sorunum çokkkk gerçi.Polikistik over hastasıyım ve adet düzenim yok.Aylarca olmadığım oluyor ve bu nedenele vücutta ödem,şişlik ve göbek çevresi yağlanma haddinden fazla.Tüp bebek tedavileri esnesında aldığım kilolarda öylece yapıştı kaldı.Hamileliğimde 12 kilo aldım ve hepsini verdim ama 5 senedir bir kilo versem hopp geri 2 kg. alıyorum.
Bu ara sahilde yürüyüşe başladım ve parkda aletlerde spor yapıyorum.Ama bunu çok düzenli yapamıyorum .Havalardan eve misafir vs. gelince olmuyor işte.
Hee tabii irademde kuvvetli değil !! Birde maymun iştahlıyım.Hemen sonuç almak istiyorum ama benim metabolizma kış uykusunda olduğundan çokkk zor çalışıyor.
Umarım sizinle bana da şevk gelir ve 70 ve altına inebilirim.
Yaptığınız özel bir şey varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…