70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlarrr cok enerjiksiniz.

bu sayfa cok hizli ilerliyo
ben de yetismeye calisicam size bundan sonra

vay süpersin masallah canim.
spor da yapiyor musun sadece diyet mi?

Ben diyete başlayalı toplamda 10 gün oldu geçen hafta yeni katildim haliyle bildirim yapamadım geçen hafta.Evet Spor da yapiyorum.sporsuz olmuyor ondan daha rahat gidiyor kilolar. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. : )

Hepinize tesekkür ederim ballar.valla sizin sayenizde burdaki motivasyondan verdim.ben tesekkur ederim asil hepinizeeeeeee :* :* :* :*

canım martın 15ine 76 ile girmeyi düşünüyoruuumm inşallaaaahhhh

merhabalar herkese, hayirli cumalar,

gecen hafta bildirim yapamamistim, bu hafta guzel olmasa da yapacagim insallah, kadercim beni liste alti yapma kuzum olur mu sefer, zaten normalde 2 hafta bildirim yapmayanlari liste alti yapiyorduk.

bildirim

baslangic: 64 kg
gecen hafta: 64.4 kg
bu hafta: 64.2 kg
giden 200 gr
toplamda gelen: 200 gr
hedef 55 kg

hepinizi opuyorum, deli gibi kilo vermissiniz, 2.5 lar, 1.5 lar gordum masallah sizeeeeee tubis gelmedi mi kapisiyorduk onunla biz, bir de burda benim gibi 64 kilo olan bayanlar vardi, sizinle yarisalim mi???? zerra bir tanesi sensin canim hatirliyorum ne dersin kendimizi sikmadan hep beraber bir tarih belirleyip kilo verelim aylik minimum limit olsun, destek oluruz. ben kendime bir hedef koydum aksam atistirmalari olmadan, nisan 1 e kadar tekrar en az 61 i gormek, insallah

sana da hayirli cumalar canim tebrikler. yaklasik 10 kilo vermissin superrrr
benimde 1 hafta oldu baslayali. toplamda on kilo yazacam günü bekliyorum
senin ne kadar sürdü?

selam kızlar gelemedim epeydir
ama işler hiç bitmiyor iki gündürde işe gitmiyorum zaten
neyse haftaya pazartesi bomba gibi başlayacağım inşallah
ben bu haftayı 5oo gr artıyla kapattım ne yazık ki
hepinizi öpüyorum kendinize cici bakın

evet canim babadan gecme alerjileri malesef Genetik en az aciyla gecirsin istiyorum ama krem bile surdurmuyor
sagol canim
bildirim

baş:67.2
geç.hf:65.4
bu hf:64
giden:1400 gr
tp.giden:3.2 kg
hedef:57 kg
tebrikler
tebrikler canim
heyyooo yuppiiiii yaşasınnnnnnn

ayy çok mutluyummm

bildirimimi yapıorum

BAŞLANGIÇ: 80.3
GEÇEN HAFTA: 80.3
BU HAFTA: 77.8
GİDEN: 2.5
TOPLAM GİDEN: 2.5
HEDEF: 68
vavv super
sagol canim kizim Burda sadece 3 kisinin arasinda buyuyorya herkesden cok korkuyor alissin diye devamli disari cikiyoruz parkta bile baska cocuklar varsa oynamaz cok konusuyorum ama nafile asla doktorlada korkutmam kv felan dersede hemen mudahale ederim gecen yaz trde Serum verildi hastaneyi yikti tabi hala unutmadi devamli onu soyluyor Doktor burdan igne vurdu diye

Kızlar kilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 64
Bu hafta 62.6
Giden 1.4
Toplam giden 8.7
Hedef 55
Eki Görüntüle 1000032

hayranım iradene canım :))) çok istikrarlısın gerçektende maşallah önemli olan çok vermek değil, senin gibi istikrarlı bir şekilde verebilmek. ben bir hafta verip, bir hafta veremiyorum. süpersin

inşallah gitmiştir canım..
son 4 güngür çarşamba gündüz hariç dikkat ettim çok şükürrrr..
İnşallah gitmiştir canım ya tedirginim şimdi artı değilim ondan eminim dee 65i ucundan görsem yeter bana

Eminim cok guzel bi gelin olacaksin canim

dugun ustu kesin verilir zaten
teşekkür ederim canımmm inşaAllah

merhaba canım..rabbim işlerinizde kolaylık versin
Aminn zerracım inşaAllah

Nasılsınız?birazdan işe gideceğim bildirimi yarın yapsam olur mu kader öpüyorum sizi hoşçakalın

sabah yaparsan sevinirim canım sabah durgun oluyor ctesileri ondan canım bende yarın yapcam bildirim tartılamadım çünkü

neden Boyle oldu anlamadim su cok yol yurudugum gunun aksami tartildim 61leri gormustum simdi neden 62 6 ciktiki tarti benle dalga geciyor saniyorum

benim hedefimi belirleyeli 10günü geçti sanırım ama ben hala yerimde sayıyorum ooooooooofffffffff oooooooooooooofffffff

ama bi mucize olur belki başarırım,
''14 mart 55kg''

Son düzenleme:
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum,
maşallahınız var 1.5-2.5 arası kilolar verilmiş bide wuuuooowww

alanlarda var üzülmeyin dicem ama bence üzülün ,haftalar boşa gidiyo,çeki düzen verin kendinize biraazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…