evet canim babadan gecme alerjileri malesef Genetik en az aciyla gecirsin istiyorum ama krem bile surdurmuyor
sagol canim
tebrikler
tebrikler canim
vavv super
sagol canim kizim Burda sadece 3 kisinin arasinda buyuyorya herkesden cok korkuyor alissin diye devamli disari cikiyoruz parkta bile baska cocuklar varsa oynamaz cok konusuyorum ama nafile asla doktorlada korkutmam kv felan dersede hemen mudahale ederim gecen yaz trde Serum verildi hastaneyi yikti tabi hala unutmadi devamli onu soyluyor Doktor burdan igne vurdu diye
supersin canim
Eminim cok guzel bi gelin olacaksin canim
dugun ustu kesin verilir zaten
bende sendenin dunku doner haric cok dikkat ettim ve giden sadece 300 gr
olsun canım yinede bırakmamak aynı azimle gitmek gerekir. haftaya daha iyi sonuçlar olsun :)
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum,
maşallahınız var 1.5-2.5 arası kilolar verilmiş bide wuuuooowww
alanlarda var üzülmeyin dicem ama bence üzülün,haftalar boşa gidiyo, çeki düzen verin kendinize biraazz
Kızlar kilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 64
Bu hafta 62.6
Giden 1.4
Toplam giden 8.7
Hedef 55
Eki Görüntüle 1000032
baslangic:62
gecen hafta:61.2
bu hafta:60.1
giden:1.100
toplamda giden:1.900
hedef: 55
diyet namına hiç bişey yapmadım bu hafta,okadar canım sıkkınki,bide allahtan dün erken yicektik,su böreği yapmıştım,eşime dedim börek var bak akşam 5te yiyelim,sonra okuluna git'' ama eve gelince okula gitmicem dedi,soba borularını silktik,acayip dolmuş tütüyodu ne zamandır,borulara baktık yuh dedikduman gidicek delik bile kalmamış,iyi dayanıyomuş valla neyse silktik temizledik taktık,maşallah haldır haldır yandı çok güzel çekiyo artık daha geçen ay silkmiştik niye çabuk doluyo anlamadım
neyse işimiz 8gibi bitti ve anca yiyebildik,eşimede kızdım allahtan bugün erken yiyelim dedim diye,
bide nasılsa bi işe yaramıycak bari yiyeyim dedim,yedikçe yedim,
işte bakın borunun hali,herşekilde çekmeye çalıştım belli olsun diyebütün borular bu haldeydi,allahtan ölmemişiz haa
gerçi salonda bu soba,biz yatak odasında yatıyoruz,ordada soba var ama orası tütmüyo hiç,sanırım dolmamış daha
ama salondaki soba hiç sönmüyo,yani gece yatarken bile kömür atıyorumsabaha kadar sıcak dursun sabah kalkınca üşümeyelim diye,ama duman sızsa yatak odasınada etki ederdi belki gerçi kapılar kapalı ama ucuz atlatmışız
Eki Görüntüle 1000188 Eki Görüntüle 1000189 Eki Görüntüle 1000190
Eki Görüntüle 1000191 Eki Görüntüle 1000192
tebrikler
ben de 71 ile basladim. cok motive oldum görünce.
ah bi vereyim ben de
:124:
tebrikler canim ayni Kilo olmusuz bende 62.6yim bakalim haftaya ne olur
hayranım iradene canım :))) çok istikrarlısın gerçektende maşallahönemli olan çok vermek değil, senin gibi istikrarlı bir şekilde verebilmek. ben bir hafta verip, bir hafta veremiyorum. süpersin
diyet namına hiç bişey yapmadım bu hafta,okadar canım sıkkınki,bide allahtan dün erken yicektik,su böreği yapmıştım,eşime dedim börek var bak akşam 5te yiyelim,sonra okuluna git'' ama eve gelince okula gitmicem dedi,soba borularını silktik,acayip dolmuş tütüyodu ne zamandır,borulara baktık yuh dedikduman gidicek delik bile kalmamış,iyi dayanıyomuş valla neyse silktik temizledik taktık,maşallah haldır haldır yandı çok güzel çekiyo artık daha geçen ay silkmiştik niye çabuk doluyo anlamadım
neyse işimiz 8gibi bitti ve anca yiyebildik,eşimede kızdım allahtan bugün erken yiyelim dedim diye,
işte bakın borunun hali,herşekilde çekmeye çalıştım belli olsun diyebütün borular bu haldeydi,allahtan ölmemişiz haa
gerçi salonda bu soba,biz yatak odasında yatıyoruz,ordada soba var ama orası tütmüyo hiç,sanırım dolmamış daha
ama salondaki soba hiç sönmüyo,yani gece yatarken bile kömür atıyorumsabaha kadar sıcak dursun sabah kalkınca üşümeyelim diye,ama duman sızsa yatak odasınada etki ederdi belki gerçi kapılar kapalı ama ucuz atlatmışız
Eki Görüntüle 1000188 Eki Görüntüle 1000189 Eki Görüntüle 1000190 Eki Görüntüle 1000191 Eki Görüntüle 1000192
Ben diyete başlayalı toplamda 10 gün oldu geçen hafta yeni katildim haliyle bildirim yapamadım geçen hafta.Evet Spor da yapiyorum.sporsuz olmuyor ondan daha rahat gidiyor kilolar. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. : )
ne kadar surede verdin/QUOTE]
canim benim seruven 01/11/2013 de basladi 78.8 kiloyla, 31/12/2013 de 71.9 kiloyla bi ara verdim buraya gecen haftaya kadar ama rejimime devam ettim pek veremesemde gecen hafta 71le basladim tekrardan ciddi ciddi rejimimi ama benim sorunum spor yapamiyorum calisiyorum cocuklar derken yoruluyorum vakit olmuyor ama baslamam sart cunku sarkmalar olsun istemiyorum zaten siki bi vucuda sahip degilim
tebrikler canım inşallah 6 lı rakamları görmek banada nasip olur :)))
insallah canim darisi isteyen herkese
Merhaba kızlar
Başlangıç 70 kg
Geçen hafta 69 kg
Bu hafta 67.900 kg
Giden 2.100 kg
Hedef 64 kg
tebrikler canim
Hepinize tesekkür ederim ballar.valla sizin sayenizde burdaki motivasyondan verdim.ben tesekkur ederim asil hepinizeeeeeee :* :* :* :*
benim 4 ay oldu canim baslayali tam anlamiyla rejimime daha bi 10 kilom var veriliceksana da hayirli cumalar canim tebrikler. yaklasik 10 kilo vermissin superrrr
benimde 1 hafta oldu baslayali. toplamda on kilo yazacam günü bekliyorum
senin ne kadar sürdü?
Başlangıç 67.7
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.6
Giden 300gr
toplamda giden 5.1
Hedef 53 kg
Kızlar kilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 64
Bu hafta 62.6
Giden 1.4
Toplam giden 8.7
Hedef 55
Eki Görüntüle 1000032
Eki Görüntüle 1000188 Eki Görüntüle 1000189 Eki Görüntüle 1000190 Eki Görüntüle 1000191 Eki Görüntüle 1000192
canim valla iyiki bi sey olmamis zehirlenme falan Allah korumus bu borularin hali ne sanki 1 senedir temizlenmemis iyiki gecen ay temizlemissiniz yoksa nasil olurdu bu borularin hali bilmiyorum
sağol canım,3 hafta önceye kadar 58i görmüş biri olarak bu rakam şuanda benim için hiçte güzel değil,ama diyet yapmamama rağmende gitmesi çok güzel işte,hergün güne bugün dikkat edicem diye başlıyorum ama akşama doğru herşeyi bozuyorum atın ölümü arpadan olsun hesabına dönüyo iş,sallamıyorum hiç buda bana müstahak işteAllah korumus gercekten canim. bu arda 1.100 kilo cok guzel tebrikler
Canım ilk fotoları gördüm bu neki dedim. Canım allahtan zehirlenmemişsiniz nasıl da dolmuş öyle
aynen valla 1 senelik boru bile bukadar dolmaz heraldeecanim valla iyiki bi sey olmamis zehirlenme falan Allah korumus bu borularin hali ne sanki 1 senedir temizlenmemis iyiki gecen ay temizlemissiniz yoksa nasil olurdu bu borularin hali bilmiyorum
Ayy kizlarrrr bugun carsiya gittim nişana daha var ama bi deniyim.diye nisanlik gelinlik falan baktim aklim kaldi yaaaaaa hepsini giymek istedim :) bayildim valla ben nasil beklicem o kadar zaman
nisanin ne zamanki canim???
bende ekleyipte topikte ilk gördüğümde köstebek pastaya benzettim canımmı çekti neee
3:[/B][/COLOR]
günaydın kızlar.
beren inşallah iyi olur kızın.büyük ablası gibi hafif atlatır en azından.
seher evet canım hafif atlattım şükür.
bundan sonrası için de konuştuk arkadaşlarla 3 çeşitten fazlası yapılmayacak.hem israf hem kiloya zarar.
bu sabah tartıda gerçekten şaşırdım.600 gr artı gittiği gibi 700 gr daha gitmiş ki hiç beklemiyordum.akşam yememek bu kadar mı etkiliymiş,hayret.demek çarşamba perşembe ikidiye kadar yiyip akşam yemesek tartıda güzel şeyler görebileceğiz.
başlangıç 70.9
geçen hafta 67
bu hafta 66.3
giden/gelen 700gr
toplamda giden 4.6 kg
haydi bakalım kızlar,bol eksili bir gün olur hepiniz için de inşallah.liste sonu olan haftaya listeyi yapıyor ona göre.
bildirim
baş:67.2
geç.hf:65.4
bu hf:64
giden:1400 gr
tp.giden:3.2 kg
hedef:57 kg
herkese gunaydin kizlar, hayirli cumalar bu arada
kizlar ben cok mutluyum bugun, kimse keyfimi bozamaz degmeyin keyfime
bugun tartida "6" yi gordum sonunda cok mutluyum
BASLANGIC : 78.8 KG
GECEN HAFTA : 71 KG
BU HAFTA : 69.5 KG
GIDEN : 1.5 KG
TOPLAMDA GIDEN : 9.30 KG
HEDEF : 60 KG
valla verdigim 1.5 kilo degil "6" yi gordugume daha cok seviniyorum.
bu arada mesajlar kaderemi kizlar??
heyyooo yuppiiiii yaşasınnnnnnn
ayy çok mutluyummm
bildirimimi yapıorum
BAŞLANGIÇ: 80.3
GEÇEN HAFTA: 80.3
BU HAFTA: 77.8
GİDEN: 2.5
TOPLAM GİDEN: 2.5
HEDEF: 68
Herkese günaydın
Hemen bildirimimi yapayım
başlangıç 78
geçen hafta 75.5
bu hafta 75.3
giden 200gr
toplamda giden 2.7 kg
Bu hafta herkes süper :) Sizleri gördükçe motivasyonumuz artıyor. Ben bu hafta pek başarılı olamadım ama nerdeyse buna bile sevindim. Bu hafta o kadar çaba harcadım ama olmayınca olmuyor. Hatta 20.000 adım attığım gün bile oldu. Ama napmıyoruz, moralimizi bozmuyoruz.. (ekmeği yada süt ürünlerini abartmış olabilirim) Herkes çok pozitif, çok sevindim. Resmen insanın içi açılıyor buraya gelince :)))
Merhaba kızlar
Başlangıç 70 kg
Geçen hafta 69 kg
Bu hafta 67.900 kg
Giden 2.100 kg
Hedef 64 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?