70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

helal!!.. kız bize biraz silkinip kendimize gelelim

baslangic:62
gecen hafta:61.2
bu hafta:60.1
giden:1.100
toplamda giden:1.900
hedef: 55

diyet namına hiç bişey yapmadım bu hafta,okadar canım sıkkınki,bide allahtan dün erken yicektik,su böreği yapmıştım,eşime dedim börek var bak akşam 5te yiyelim,sonra okuluna git'' ama eve gelince okula gitmicem dedi,soba borularını silktik,acayip dolmuş tütüyodu ne zamandır,borulara baktık yuh dedik duman gidicek delik bile kalmamış,iyi dayanıyomuş valla neyse silktik temizledik taktık,maşallah haldır haldır yandı çok güzel çekiyo artıkdaha geçen ay silkmiştik niye çabuk doluyo anlamadım

neyse işimiz 8gibi bitti ve anca yiyebildik,eşimede kızdım allahtan bugün erken yiyelim dedim diye,
bide nasılsa bi işe yaramıycak bari yiyeyim dedim,yedikçe yedim,

işte bakın borunun hali,herşekilde çekmeye çalıştım belli olsun diyebütün borular bu haldeydi,allahtan ölmemişiz haa
gerçi salonda bu soba,biz yatak odasında yatıyoruz,ordada soba var ama orası tütmüyo hiç,sanırım dolmamış daha
ama salondaki soba hiç sönmüyo,yani gece yatarken bile kömür atıyorumsabaha kadar sıcak dursun sabah kalkınca üşümeyelim diye,ama duman sızsa yatak odasınada etki ederdi belki gerçi kapılar kapalı amaucuz atlatmışız

Allah korumus gercekten canim. bu arda 1.100 kilo cok guzel tebrikler

Son düzenleme:
tebrikler
ben de 71 ile basladim. cok motive oldum görünce.
ah bi vereyim ben de
:124:

tebrikler canim ayni Kilo olmusuz bende 62.6yim bakalim haftaya ne olur

hayranım iradene canım :))) çok istikrarlısın gerçektende maşallah önemli olan çok vermek değil, senin gibi istikrarlı bir şekilde verebilmek. ben bir hafta verip, bir hafta veremiyorum. süpersin

Teşekkürler kızlar

Canım ilk fotoları gördüm bu neki dedim. Canım allahtan zehirlenmemişsiniz nasıl da dolmuş öyle

:126: spor yapalim o zaman

Allah korumus gercekten canim. bu arda 1.100 kilo cok guzel tebrikler
sağol canım,3 hafta önceye kadar 58i görmüş biri olarak bu rakam şuanda benim için hiçte güzel değil,ama diyet yapmamama rağmende gitmesi çok güzel işte,hergün güne bugün dikkat edicem diye başlıyorum ama akşama doğru herşeyi bozuyorum atın ölümü arpadan olsun hesabına dönüyo iş,sallamıyorum hiç buda bana müstahak işte
Canım ilk fotoları gördüm bu neki dedim. Canım allahtan zehirlenmemişsiniz nasıl da dolmuş öyle
bende ekleyipte topikte ilk gördüğümde köstebek pastaya benzettimcanımmı çekti neee
canim valla iyiki bi sey olmamis zehirlenme falan Allah korumus bu borularin hali ne sanki 1 senedir temizlenmemis iyiki gecen ay temizlemissiniz yoksa nasil olurdu bu borularin hali bilmiyorum
aynen valla 1 senelik boru bile bukadar dolmaz heraldeeşok olduk eşimle görünce,ama bu son zaten,inşallah bidaha gerek kalmadan yaz gelirde kaldırırız sobayı

Ayy kizlarrrr bugun carsiya gittim nişana daha var ama bi deniyim.diye nisanlik gelinlik falan baktim aklim kaldi yaaaaaa hepsini giymek istedim :) bayildim valla ben nasil beklicem o kadar zaman

bildirim

baş:67.2
geç.hf:65.4
bu hf:64
giden:1400 gr
tp.giden:3.2 kg
hedef:57 kg

heyyooo yuppiiiii yaşasınnnnnnn

ayy çok mutluyummm

bildirimimi yapıorum

BAŞLANGIÇ: 80.3
GEÇEN HAFTA: 80.3
BU HAFTA: 77.8
GİDEN: 2.5
TOPLAM GİDEN: 2.5
HEDEF: 68

Merhaba kızlar
Başlangıç 70 kg
Geçen hafta 69 kg
Bu hafta 67.900 kg
Giden 2.100 kg
Hedef 64 kg

Arkadaşlar bu hafta ne kadar güzel kilo verilmiş böyle herkesi tebrik ederim

Menüm

Sabah
3 zeytin
Biraz peynir
Yarım bardak erik suyu
3-4 parça sosis

Ara
1 incir

Öğle
1 kepçe çorba
Ayran
Turşu

Ara
1 kivi
Bir kupa limonlu yeşilçay

Akşam
4 kaşık nohut yemeği
Bir domates
1 salatalık
Çok az ekmek

Spor olarak leslie ile 4 mil yürüdüm(bir saat)

Allah korumus tubim sizi, bu kadar beklemeyin bir daha ya, Allah esirgesin. Ben de fotolari gorunce yazilari okumadan dedim ki kendi kendime bu kiz kakaolu kek yapmista yakmis mi ki acaba

kızlaaaaaaaar bu akşamki menümü de yazayım.
uyanınca 3 bardak alkali su
sabah: 5-6 kaşık sütle bir kase nesfit

öğle: yok. giribim biraz birşeyler yiyesim yoktu.

ara: bir fincan salep

akşam: cok canım çekti bugün burger king ama diyet ürünlerinden sipariş ettim.
hot wrap ve mini salata
Tatlı krizim tuttu kalktım 3 kaşık yağ ile unu kavurdum az şekerle de bi şerbet hazırladım döktüm un helvası oldu onu da şu an yiyorum. yalnız bugun hiç spor yapamadım gribim ve garibim biraz diye. yatana kadar yeşil çaydır sudur içer içer yatarım. menülerimde bir yanlıs varmı bir fikir verin kızlarr..

bayanlar cok guzel kilolar vermissiniz tebrik ediyom sizi, yaklasik 3 yildir burdayim hedefime varip kourudum da ama simdi 3,5 kilo aldim onu verip hedefime ilerlemem lazim, motive olmak sart. Ozellikle 64 den 62 ye dusen arkadas, sana dicektim ki bugun yarisalim hedefimizde ayni, ama sen masallah almis basini gitmissin. neyse bakalim haftaya ya nasip

kizlar biraz once diyet arkadasima uye oldum baya guzel biseye benziyor yediklerini yaptigin sporlari felan yaziyosun kac kalori aldigin kac Kilo verdigin ayda kac Kilo verecegin cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…