70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize mutlu huzurlu ve güzel pazarlar bugün kızım sayesinde 7 de uyandırıldım ve şuan kendisi mışıl mışıl uyumakta
bende dedim madem kalktım kahvaltımı yapayım şimdi biraz ders çalışacağım size bahsetmemiştim bu sene ygs sınavına girmeyi düşünüyorum bakalım nasip tabi
bu arada iki gündür Canan Karatay dikkatimi çekti. Zahideyle yetiş programında görmüştüm dünde baya bi videosunu izledim bugün kitabına göz atacağım kadın bir diyetisyen değil hücreden insan vücudundan enzimlerden bahsediyor.

canım Allah kızına mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli ve başarılı bir ömür versin sanada bunları sağlıkla göreceğin bir ömür versin

canım Allah kızına mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli ve başarılı bir ömür versin sanada bunları sağlıkla göreceğin bir ömür versin

nice mutlu seneleri olsun insaallah evet Zaman cok Cabuk geciyor

Çok teşekkür ederim kızlar

günaydın kızlar.
mutlu pazarlar hepinize.
seher cimcimenin doğumgününü kutlarım.bizim yerimize kocaman öp kuzuyu.
meri küçük çocukla ders çalışmak zordur,bravo sana.inşallah gönlündeki gibi sonuçlanır senin için.
aliefe tüymek yok,daha yeni başladık,eskisi gibi aktif olmanı bekliyorum.
beren ben de 4 miles yaptım dün ilk kez,3 le arasında dağlar gibi fark var,tavsiye ederim canım.

Teşekkür ederim canım

Merhabalar duygu ben.27yasindayim 1,5yasinda oğlum var.
Kendimce diyete başlayalı 5gun oluyor.78 ile başladığım yolda bu sabah 75.6 çıktım.
2gun önce motive amaçlı kendime dijital Tarti aldim sıkı devam ediyorum yani :)
Hedefim önce 60 sonra 52-53 kismetse.evde zumba yaiyorum ve ip atlıyorum..ağustos ayina kdr kilo vermem lazım nisan var eşimin yanında sole şık bi elbiseyle salınmak herkesi şaşırtmak istiyorum.

Hoşgeldin Duygu aramıza. 5 günde gayet iyi kilo vermişsin. Sen bu işi halledicen öyle bir enerji aldim senden. İnşallah hedefine ulaşırsın.

Bu hafta bildirim yapmadim, kilom ayniydi ozelden msj da atamiyorum, bende cekilmeliyim dilek gibi galiba
canım rakibem ne diyosun sen ya?saçmalama...hiç bir yere gitmiyorsun tabiki..sen burda olmalısın bak gidersen kaçamakların başlar ve verdiklerini de geri almaya başlarsın..sonra sana laf sokmaya çalışan insanları düşün ve gitme olur mu?

canım tebrik ederim Allah hayırlı ömür versin kızına...

ben çok dertliyim ya bana bir akıl verin.biliyorsunuz 1 haftadır işe gidiyorum bakıcımız yan çizmeye başladı.kayınvalidem çocuk bakıcıya alışmış mı diye onu kontrol amaçlı memleketten gelmişti.bakıcı babaanne gelmiş gidene kadar sevsin o gidince ben kendime alıştırırım dedi ve oğlumu bütün eşyalarıyla gönderdi.önce annesi hastaymış gideceğim samsuna falan demeye başladı.sonra annesi iyileşti..benimle telefonda konuştuğunda bakacak mısın emin misin dediğimde evet bakacağım ben oğlunu sevmek için bile bakarım diyordu.dün diğer komşulardan öğrendim bakamayacağım ben çocuğun annesine de söylerim falan demiş.ben de bunu duyunca ister istemez soğudum kadından bana ne diyor etrafa neler..herneyse telefon ettim gelsin oturup bir netleştirelim diye 2 defa uzun uzun aradım cevap vermedi.farklı saatlerde aradım ki duymuyorsa duysun diye.ama ne bana geri dönüş yaptı ne de mesaj yazdı.kayınvalidem de olmazsa ben kalırım bakarım oğluma diyor.biliyorum çok seviyor gösteriyor da ama çocuğum konusunda bana hiç saygı göstermiyor.geldi geleli oğlanın uyku saati 11den gece 2ye sarkmaya başladı.gece acıkmıştır diyor yoğurtun içine ekmek ufalıyor onu yediriyor bugün mesela oğlum saat 5te uyandı oyun oynayacak sen yat dedi Allah razı olsun ama sen tut çocuğa ekmek yedir.ya yüzüne de söylüyorum çocuğa gece yemeye alıştırma diyorum ama sen misin diyen.ayy vallahi sinirden çatlayacağım artık ağlayasım geliyor. evet oğlum 10 aylık ama gece yemesi de gerekiyor mu?benim sütüm yetmiyormuş 7 kilo vermişim ya diyet yapıyormuşum ve sütümden aç kalıyormuş.hani eşime de saygısızlık etmek istemiyorum ama benimki de can.oğlumla oyun oynuyorum malum erken sıkılır annesi maymunluk yapıyorda aldırmıyor diyor alınmaya başladım.kızlar bir akıl verin.eşime söyleyecek olsam bu düşüncelerimi ki denedim annem beni büyütmüş ki zaten laf da anlatamazsın annem bildiğini yapar demeye getiriyor.

Son düzenleme:

Canım teşekkür ederim
Öncelikle 10 aylık bebeğin eğer durabiliyorsa gece yemesine gerek yok bunu doktorlar da uzmanlar da söylüyor.
Bir çocuğa yakınının bakması daha güvenli ama bu kişi kayınvalide olunca işler değişiyor malesef. bu durumda sen kendinden taviz veriyorsun ve laf işitiyorsun sana naçizane tavsiyem bulabiliyorsan güvenebileceğin bir bakıcı bul kayınvalidenle anlaşamıyorsanız ne zamana kadar idare edebileceksin ki. Sonunda patlayıp birbirinizi kırmak da var

canım anlaşamamak değil kadın iyi bazen beni kızı yerine koyduğunu bile düşünüyorum ki kendisi de öyle söylüyor.ama oğlumun ihtiyaçları konusunda anlaşamıyoruz inşallah hayırlısı ile buluruz birini

denerim canim bende 4 mili

benim oglum 13 bucuk aylik ben gece hala veriyorum ama diger dediklerinde haklisin cocugunu sen bilirsin bende en onemlisi uyku duzenleri bi bozuldumu duzelmiyorda Allah yardim etsin sen bi bakici bulmaya Calis canim yoksa kvden kendi oglu gibi buyutur kendi oglundan kastim kendinin oglu sanir sahiplenir onun babannesi oldugunu seninde o cocugun annesi oldugunu anlamasi lazim cocuk hakkindaki her karari sen vermelisin Allah yardimcin olsun

Hoşgeldin Duygu aramıza. 5 günde gayet iyi kilo vermişsin. Sen bu işi halledicen öyle bir enerji aldim senden. İnşallah hedefine ulaşırsın.

Hosbuldum cok tsk ederim ne guzel ole bi enerji verebildiysem eger basarken ole bi enerjim yoktu Aslinda ama suanda iyi hissediyorum kendimi insallah basaricam

Canim onume ne gelirse onu yiyorum, sirf cene calmak icin geliyorum gibi oluyo canim ona sikildi ondan gelmicem dedim.

benim oglumda 10 aylikken sutten kesmek zorunda kaldim biberondA almiyodu. 1 hafta kadar arada kalktigimda kasikla ekmekli yogurt yediriyodum, sonradan neyseki alisti sute ve biberona. 14 aylikken falan gece kalknmamaya basladi bende o zamAN kestim gece beslemeyi.
ama sen emziriyorsun gece istedigi zaman emzirebilirsin.

Bencede sahiplendigi zaman zor olur ve iyi yada kotu bi anne ol ki ben iyi bi anne oldugun eminim herkes kendi cocugunu kendi istedigi gibi yetistirmeli.ben oglum dogdugunda 22 yAsindaydim, anne olmak icgudusel bisey, ben oglumun herseyine yettim. Sende hem calisiyorsun hem cocuguna bakiyosun.
Bide ev ev ustune olmuyo canim, kv gelir bide sana yerlesir.

Gecmis olsun canim.ins iylsir pasan bi an once :)
Amininşallah

çalışka öğrenci :)))

geçmiş olsun canım

Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim :))

Kızlar çok hastayım ben ugrayamıyorum k. Bakmayın
Biraz sıkıntılarımda var
Biraz yoluna koyunca dönsem ıyı olur

Bgun biraz abur cbur yedim ama olsun ilk defa oldu :)
Menum

Kahvalti
1 simit
Haslanms patates
Salatalik

Ara

Patlamis misir (yagli tzlu)
Cips

Aksam
1 tbak corba
1 haslnms patates

Su 1 ltre smdilik

Spor yapmadim belki yatana kadar yaparim bsyler

hu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
ben bir sure ara verdim canim sIKKIN bu aralar tabiki yemeye dikkat spora devam ama kafam duzeldimi tekrar aranizda olacagim ins

hepinizi seviyorumm kendinize iyi bakin

takipteyim...

kızlarrr önerileriniz için sağolun varya bu bakıcı beni öldürecek baksana ya kadından hala ses yok..kız var mı tanıdığınız tokatta?

Son düzenleme:

canım benim oğlum hala emiyor.emmesinde sıkıntı yok.

zor oluyor ya kız eşime sarılamıyorum eşim bana seslenirken bile ismimle hitap ediyor.normalde aşkım diyen adam ismimi söyleyip duruyor.her işimiz gizli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…