İyi akşamlar kızlar
Bugün kızımın doğumgünüydü ve hazırlıklarla akşamı ettim minik kızım büyüdü iki yaşına girdi ve ben zamanın ne kadar hızlı geçtiğini bir kez daha gördüm
canım Allah kızına mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli ve başarılı bir ömür versinsanada bunları sağlıkla göreceğin bir ömür versin
nice mutlu seneleri olsun insaallah evet Zaman cok Cabuk geciyor
Tatlım inş yüzünüzden gülücüklerin hiç eksik olmadığı,sağlıklı huzurlu mutlu yavrunla ve ailenle birlikte daha nice nice seneler yaşayınAllah uzun ve hayırlı ömür versin ikinizede :109::109:
günaydın kızlar.
mutlu pazarlar hepinize.
seher cimcimenin doğumgününü kutlarım.bizim yerimize kocaman öp kuzuyu.
meri küçük çocukla ders çalışmak zordur,bravo sana.inşallah gönlündeki gibi sonuçlanır senin için.
aliefe tüymek yok,daha yeni başladık,eskisi gibi aktif olmanı bekliyorum.
beren ben de 4 miles yaptım dün ilk kez,3 le arasında dağlar gibi fark var,tavsiye ederim canım.
Merhabalar duygu ben.27yasindayim 1,5yasinda oğlum var.
Kendimce diyete başlayalı 5gun oluyor.78 ile başladığım yolda bu sabah 75.6 çıktım.
2gun önce motive amaçlı kendime dijital Tarti aldim sıkı devam ediyorum yani :)
Hedefim önce 60 sonra 52-53 kismetse.evde zumba yaiyorum ve ip atlıyorum..ağustos ayina kdr kilo vermem lazım nisan var eşimin yanında sole şık bi elbiseyle salınmak herkesi şaşırtmak istiyorum.
canım rakibem ne diyosun sen ya?saçmalama...hiç bir yere gitmiyorsun tabiki..sen burda olmalısın bak gidersen kaçamakların başlar ve verdiklerini de geri almaya başlarsın..sonra sana laf sokmaya çalışan insanları düşün ve gitme olur mu?Bu hafta bildirim yapmadim, kilom ayniydi ozelden msj da atamiyorum, bende cekilmeliyim dilek gibi galiba
İyi akşamlar kızlar
Bugün kızımın doğumgünüydü ve hazırlıklarla akşamı ettim minik kızım büyüdü iki yaşına girdi ve ben zamanın ne kadar hızlı geçtiğini bir kez daha gördüm
Kadercim liste için ellerine sağlık
Birinci olan arkadaşım seni de tebrik ediyorum
Menümü de yazayım biraz dinleneyim
Sabah
1 yumurta
1 zeytin
Yarım kk peynir
Salatalık
Ara
Yoğurtlu karışımım
Öğle
Yarım kepçe çorba
Domates salatalık roka
2 kaşık kadar nohut pilav
Ara yok
Akşam
1 kepçe çorba
4 parça tavuk eti (yağsız ve az tuzlu)
1 tane mercimek köftesi
Yarım dilim doğumgünü pastası
Spor yapamadım
canım rakibem ne diyosun sen ya?saçmalama...hiç bir yere gitmiyorsun tabiki..sen burda olmalısın bak gidersen kaçamakların başlar ve verdiklerini de geri almaya başlarsın..sonra sana laf sokmaya çalışan insanları düşün ve gitme olur mu?
canım tebrik ederim Allah hayırlı ömür versin kızına...
ben çok dertliyim ya bana bir akıl verin.biliyorsunuz 1 haftadır işe gidiyorum bakıcımız yan çizmeye başladı.kayınvalidem çocuk bakıcıya alışmış mı diye onu kontrol amaçlı memleketten gelmişti.bakıcı babaanne gelmiş gidene kadar sevsin o gidince ben kendime alıştırırım dedi ve oğlumu bütün eşyalarıyla gönderdi.önce annesi hastaymış gideceğim samsuna falan demeye başladı.sonra annesi iyileşti..benimle telefonda konuştuğunda bakacak mısın emin misin dediğimde evet bakacağım ben oğlunu sevmek için bile bakarım diyordu.dün diğer komşulardan öğrendim bakamayacağım ben çocuğun annesine de söylerim falan demiş.ben de bunu duyunca ister istemez soğudum kadından bana ne diyor etrafa neler..herneyse telefon ettim gelsin oturup bir netleştirelim diye 2 defa uzun uzun aradım cevap vermedi.farklı saatlerde aradım ki duymuyorsa duysun diye.ama ne bana geri dönüş yaptı ne de mesaj yazdı.kayınvalidem de olmazsa ben kalırım bakarım oğluma diyor.biliyorum çok seviyor gösteriyor da ama çocuğum konusunda bana hiç saygı göstermiyor.geldi geleli oğlanın uyku saati 11den gece 2ye sarkmaya başladı.gece acıkmıştır diyor yoğurtun içine ekmek ufalıyor onu yediriyor bugün mesela oğlum saat 5te uyandı oyun oynayacak sen yat dedi Allah razı olsun ama sen tut çocuğa ekmek yedir.ya yüzüne de söylüyorum çocuğa gece yemeye alıştırma diyorum ama sen misin diyen.ayy vallahi sinirden çatlayacağım artık ağlayasım geliyor. evet oğlum 10 aylık ama gece yemesi de gerekiyor mu?benim sütüm yetmiyormuş 7 kilo vermişim ya diyet yapıyormuşum ve sütümden aç kalıyormuş.hani eşime de saygısızlık etmek istemiyorum ama benimki de can.oğlumla oyun oynuyorum malum erken sıkılır annesi maymunluk yapıyorda aldırmıyor diyor alınmaya başladım.kızlar bir akıl verin.eşime söyleyecek olsam bu düşüncelerimi ki denedim annem beni büyütmüş ki zaten laf da anlatamazsın annem bildiğini yapar demeye getiriyor.
Canım teşekkür ederim
Öncelikle 10 aylık bebeğin eğer durabiliyorsa gece yemesine gerek yok bunu doktorlar da uzmanlar da söylüyor.
Bir çocuğa yakınının bakması daha güvenli ama bu kişi kayınvalide olunca işler değişiyor malesef. bu durumda sen kendinden taviz veriyorsun ve laf işitiyorsun sana naçizane tavsiyem bulabiliyorsan güvenebileceğin bir bakıcı bul kayınvalidenle anlaşamıyorsanız ne zamana kadar idare edebileceksin ki. Sonunda patlayıp birbirinizi kırmak da var
denerim canim bende 4 miligünaydın kızlar.
mutlu pazarlar hepinize.
seher cimcimenin doğumgününü kutlarım.bizim yerimize kocaman öp kuzuyu.
meri küçük çocukla ders çalışmak zordur,bravo sana.inşallah gönlündeki gibi sonuçlanır senin için.
aliefe tüymek yok,daha yeni başladık,eskisi gibi aktif olmanı bekliyorum.
beren ben de 4 miles yaptım dün ilk kez,3 le arasında dağlar gibi fark var,tavsiye ederim canım.
canım rakibem ne diyosun sen ya?saçmalama...hiç bir yere gitmiyorsun tabiki..sen burda olmalısın bak gidersen kaçamakların başlar ve verdiklerini de geri almaya başlarsın..sonra sana laf sokmaya çalışan insanları düşün ve gitme olur mu?
ben çok dertliyim ya bana bir akıl verin.biliyorsunuz 1 haftadır işe gidiyorum bakıcımız yan çizmeye başladı.kayınvalidem çocuk bakıcıya alışmış mı diye onu kontrol amaçlı memleketten gelmişti.bakıcı babaanne gelmiş gidene kadar sevsin o gidince ben kendime alıştırırım dedi ve oğlumu bütün eşyalarıyla gönderdi.önce annesi hastaymış gideceğim samsuna falan demeye başladı.sonra annesi iyileşti..benimle telefonda konuştuğunda bakacak mısın emin misin dediğimde evet bakacağım ben oğlunu sevmek için bile bakarım diyordu.dün diğer komşulardan öğrendim bakamayacağım ben çocuğun annesine de söylerim falan demiş.ben de bunu duyunca ister istemez soğudum kadından bana ne diyor etrafa neler..herneyse telefon ettim gelsin oturup bir netleştirelim diye 2 defa uzun uzun aradım cevap vermedi.farklı saatlerde aradım ki duymuyorsa duysun diye.ama ne bana geri dönüş yaptı ne de mesaj yazdı.kayınvalidem de olmazsa ben kalırım bakarım oğluma diyor.biliyorum çok seviyor gösteriyor da ama çocuğum konusunda bana hiç saygı göstermiyor.geldi geleli oğlanın uyku saati 11den gece 2ye sarkmaya başladı.gece acıkmıştır diyor yoğurtun içine ekmek ufalıyor onu yediriyor bugün mesela oğlum saat 5te uyandı oyun oynayacak sen yat dedi Allah razı olsun ama sen tut çocuğa ekmek yedir.ya yüzüne de söylüyorum çocuğa gece yemeye alıştırma diyorum ama sen misin diyen.ayy vallahi sinirden çatlayacağım artık ağlayasım geliyor. evet oğlum 10 aylık ama gece yemesi de gerekiyor mu?benim sütüm yetmiyormuş 7 kilo vermişim ya diyet yapıyormuşum ve sütümden aç kalıyormuş.hani eşime de saygısızlık etmek istemiyorum ama benimki de can.oğlumla oyun oynuyorum malum erken sıkılır annesi maymunluk yapıyorda aldırmıyor diyor alınmaya başladım.kızlar bir akıl verin.eşime söyleyecek olsam bu düşüncelerimi ki denedim annem beni büyütmüş ki zaten laf da anlatamazsın annem bildiğini yapar demeye getiriyor.
Hoşgeldin Duygu aramıza. 5 günde gayet iyi kilo vermişsin. Sen bu işi halledicen öyle bir enerji aldim senden. İnşallah hedefine ulaşırsın.
AmininşallahGecmis olsun canim.ins iylsir pasan bi an once :)
çalışka öğrenci :)))
geçmiş olsun canım
Allah şifa versin çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim :))
Canım hiç takma kafana diyeceğim ama sen bir annesin ve ister istemez takılıyordur eminim. İki çocuk annesi olarak şunu söyleyebilirim her çocuk farklı ilgileri gelişimleri konuşmaları... Oğlum 13 aylık yürüdü 3 yaşında normal konuşmaya cümle kurmaya başladı laf söyleyenlere sadece gülüyordum biliyordum ki konuşmaya başlayınca hiç susmayacak kızım da 13 aylık yürüdü 18 aylık konuşmaya başladı. sağlıklarında bir sorun olmadıktan sonra varsın geç konuşsun geç yürüsün illaki yürüyecek yani...
Geçmiş olsun canım. Sonuç ne oldu inşallah
Tam iyileşmedi cnm bugün burun kanaması oldu
Anlaşılır oldu ama bidaha dikkatle yapmam lazım tskr ederm
Canım yaaa hiç olurmu tabiki dinleyeceğiz birbirimizi dertleşeceğiz benden yana hiç sıkıntın olmasın. Benim oğlumun da genizeti vardı ama çok büyük değildi dr kortizonlu bir sprey verdi şimdi daha iyi ama bizimki allerjik değildi sanırım. Allerji şurubu kullandın mı diyeceğim ama eminim allerji konusunda kitap yazacak kadar bilgi sahibi olmuşsundur . ben çocuklara öyle söylüyorum sayenizde diplomasız doktor oldum diyorum
Aynen okadar şurup denedikki
Kızlar çok hastayım ben ugrayamıyorum k. Bakmayın
Biraz sıkıntılarımda var
Biraz yoluna koyunca dönsem ıyı olur
Canım teşekkür ederim
Öncelikle 10 aylık bebeğin eğer durabiliyorsa gece yemesine gerek yok bunu doktorlar da uzmanlar da söylüyor.
Bir çocuğa yakınının bakması daha güvenli ama bu kişi kayınvalide olunca işler değişiyor malesef. bu durumda sen kendinden taviz veriyorsun ve laf işitiyorsun sana naçizane tavsiyem bulabiliyorsan güvenebileceğin bir bakıcı bul kayınvalidenle anlaşamıyorsanız ne zamana kadar idare edebileceksin ki. Sonunda patlayıp birbirinizi kırmak da var
denerim canim bende 4 mili
benim oglum 13 bucuk aylik ben gece hala veriyorum ama diger dediklerinde haklisin cocugunu sen bilirsin bende en onemlisi uyku duzenleri bi bozuldumu duzelmiyorda Allah yardim etsin sen bi bakici bulmaya Calis canim yoksa kvden kendi oglu gibi buyutur kendi oglundan kastim kendinin oglu sanir sahiplenir onun babannesi oldugunu seninde o cocugun annesi oldugunu anlamasi lazim cocuk hakkindaki her karari sen vermelisin Allah yardimcin olsun
Canim onume ne gelirse onu yiyorum, sirf cene calmak icin geliyorum gibi oluyo canim ona sikildi ondan gelmicem dedim.
benim oglumda 10 aylikken sutten kesmek zorunda kaldim biberondA almiyodu. 1 hafta kadar arada kalktigimda kasikla ekmekli yogurt yediriyodum, sonradan neyseki alisti sute ve biberona. 14 aylikken falan gece kalknmamaya basladi bende o zamAN kestim gece beslemeyi.
ama sen emziriyorsun gece istedigi zaman emzirebilirsin.
Bencede sahiplendigi zaman zor olur ve iyi yada kotu bi anne ol ki ben iyi bi anne oldugun eminim herkes kendi cocugunu kendi istedigi gibi yetistirmeli.ben oglum dogdugunda 22 yAsindaydim, anne olmak icgudusel bisey, ben oglumun herseyine yettim. Sende hem calisiyorsun hem cocuguna bakiyosun.
Bide ev ev ustune olmuyo canim, kv gelir bide sana yerlesir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?