70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım kayınvalidenle anlaşman güzel şanslı kesimdensin vesselam
Çocukların yeme saatleri uyku saatleri sanırım sadece anneler için önemli. büyüklerin söylediği ne zaman acıkırsa o zaman yesin ya da uyusun şeklinde oluyor genelde. mesela çocuğun uykusu gelmiş hırçınlaşmış ve sakinleşip uyumakta zorlanıyor sen bunu biliyorsun ama büyüklere anlatamıyorsun

Bu gün itibariyle bende 70 kilolular kervanına katıldım sizlerle beraber zayıflamak istiyorum....

Canım mesajımda eğer durabiliyorsa diye özellikle belirttim çünkü kızımdan tecrübem var 18 aylık olana kadar gece biberon için kalkardı içene kadar uyumazdı sonrada kendiliğinden uyanmamaya başladı
Canım ya senin kayınvalide gidene kadar inşallah eşin sevgi sözcüklerini kullanmayı unutmaz

hu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
ben bir sure ara verdim canim sIKKIN bu aralar tabiki yemeye dikkat spora devam ama kafam duzeldimi tekrar aranizda olacagim ins

hepinizi seviyorumm kendinize iyi bakin

takipteyim...

Kız nerelerdesin özlettin kendini inşallah sıkıntıların çabuk biter de aramıza dönersin tekrardan

Arada ödül de gerekli zaten akşam da toparlamışsın

Canım mesela en ufak bir şeyde bile ben bunu yemeyim ya da daha sonra yerim diye bir kenara koymak bile bir kazanç bence. burayı bu düşünceyi aklıma getirdiği için seviyorum. Bazen çene çalmak bile iyidir o sırada yemeyi unutuyorsun tam da benim şimdiki halim bu acıktım ve bu saatte birşey yiyemem

Kızlar kaç gündür uğrayamadım çok yoğundu..

anathk018 ellerine sağlık :)

Birinci olan arkadaşımız zeydemoru tebriik ederim. bravo :)) Tabii kilo veren herkeside tebrik ederim. Bu hafta genel olarak başarılı bir hafta olmuş :)))

Menüm
Sabah
4 parmak kızarmış patates
Domates
Salatalık
Yarım kk peynir

Ara yok

Öğle
5 tane mercimek köftesi
2 tane incir

Ara yok

Akşam
Yoğurtlu karışım
Yarım kepçe çorba

Spor bugün de yok

kaçırmışım galiba kusura bakma canım ya...benimki de öyle olacak herhalde.ay evet ben gözüne bakıyorum ne veriyorsun diye artık gösteriyorda veriyor bak aklın kalmasın bundan bu kadar veriyorum diye..

KIZLAR NERDESİNİZ YAA TOPİK ÇOK DURGUN

Son düzenleme:
umarım sende bırakıp gitmezsin bazı arkadaşlar gibi..

Artık istesemde bırakamam bayağı kilo almışım tartıda görünce şok oldum...Bir yaşında oğlum var Rabbim bağışlarsa o enednle çok sık giremem belki önümüzdeki haftada işe başlayacağım ama bulduğum her fırsatta uğrayacağım İnşallah...

Allah bağışlasın canım.benim de 10.ayına girdi ve 1 hafta oldu işe başlayalı.kim bakacak oğluna?kaç kilodasın? boyun kaç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…