- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Allah bağışlasın canım.benim de 10.ayına girdi ve 1 hafta oldu işe başlayalı.kim bakacak oğluna?kaç kilodasın? boyun kaç??
ben çok dertliyim ya bana bir akıl verin.biliyorsunuz 1 haftadır işe gidiyorum bakıcımız yan çizmeye başladı.kayınvalidem çocuk bakıcıya alışmış mı diye onu kontrol amaçlı memleketten gelmişti.bakıcı babaanne gelmiş gidene kadar sevsin o gidince ben kendime alıştırırım dedi ve oğlumu bütün eşyalarıyla gönderdi.önce annesi hastaymış gideceğim samsuna falan demeye başladı.sonra annesi iyileşti..benimle telefonda konuştuğunda bakacak mısın emin misin dediğimde evet bakacağım ben oğlunu sevmek için bile bakarım diyordu.dün diğer komşulardan öğrendim bakamayacağım ben çocuğun annesine de söylerim falan demiş.ben de bunu duyunca ister istemez soğudum kadından bana ne diyor etrafa neler..herneyse telefon ettim gelsin oturup bir netleştirelim diye 2 defa uzun uzun aradım cevap vermedi.farklı saatlerde aradım ki duymuyorsa duysun diye.ama ne bana geri dönüş yaptı ne de mesaj yazdı.kayınvalidem de olmazsa ben kalırım bakarım oğluma diyor.biliyorum çok seviyor gösteriyor da ama çocuğum konusunda bana hiç saygı göstermiyor.geldi geleli oğlanın uyku saati 11den gece 2ye sarkmaya başladı.gece acıkmıştır diyor yoğurtun içine ekmek ufalıyor onu yediriyor bugün mesela oğlum saat 5te uyandı oyun oynayacak sen yat dedi Allah razı olsun ama sen tut çocuğa ekmek yedir.ya yüzüne de söylüyorum çocuğa gece yemeye alıştırma diyorum ama sen misin diyen.ayy vallahi sinirden çatlayacağım artık ağlayasım geliyor. evet oğlum 10 aylık ama gece yemesi de gerekiyor mu?benim sütüm yetmiyormuş 7 kilo vermişim ya diyet yapıyormuşum ve sütümden aç kalıyormuş.hani eşime de saygısızlık etmek istemiyorum ama benimki de can.oğlumla oyun oynuyorum malum erken sıkılır annesi maymunluk yapıyorda aldırmıyor diyor alınmaya başladım.kızlar bir akıl verin.eşime söyleyecek olsam bu düşüncelerimi ki denedim annem beni büyütmüş ki zaten laf da anlatamazsın annem bildiğini yapar demeye getiriyor.
Bu gün itibariyle bende 70 kilolular kervanına katıldım sizlerle beraber zayıflamak istiyorum....
Amin canım hepimizinkini...Oğluma görümcem bakacak...70.2 kiloyum boyumda 1.60...Şimdiden işe başlamanın sıkıntısı var oğlumu özlerim diye...sen alışabildinmi...
kızlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum yarın benim için diyetin ilk günü. 1.60 boyum var 78 kiloyum. 15-20 kilo vermek istiyorum. Aslında diyetisyenimden bi liste aldım ama uygulayamadım. şimdi internetten 1 ayda 20 kilo verdiren diyet buldum. sağlıksız bence 1 ayda o kadar kilo vermek ve verilebileceğinide zannetmiyorum. spor salonuna yazılmıştım 4 kez gittim şimdi sadece diyetle kilo verip tabi yarım saat yürüyüş yapcam spor salonuna gitmeden şehir merkezinde. verebildiğim kadar verince en azından istediğim kiloya geldim dediğimde spor salonuna yazılıcam toparlamak için. mayısa kadar 20 kilo vermem gerekiyo. sizce bu liste iyi midir 1 ayda 20 diyo ama inanmadım gerekte yok mayısa kadar verebilir miyim başlıyım mı sizce? netten bulduğum gibi kopyalıyorum.
1 Ayda 20 Kilo Zayıflama Diyeti nasıl uygulanır bir inceleyelim.
1.60 boyundaki 25 yaşındaki ve 76 kilo bir bayanın uygulaması gereken diyet örneği (İdeal ağırlığı 56 kilo / Verilmesi gereken kilo 20 )
Sabah saat 09.00
• 1 Tatlı kaşığı bal, reçel
• 1 porsiyon peynir
• 2 ince dilim ekmek
• Domates, salatalık
Saat 11.00
• 1 porsiyon meyve
Öğle saat: 13.00
• 3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 – 150 gr.)
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• Salata (istenildiği kadar)
Saat 16.00
• 2 porsiyon meyve + 2 adet grisini
Akşam saat 19.00
• 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• Yarım su bardağı yoğurt
• 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• 2 ince dilim ekmek
• İstenildiği kadar salata
Saat 21.00
• 2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt
merhaba canim ilk once hosgeldin topige. bence 1 ayda 20 kilo vermek hic saglikli bisey degil hadi bi mucize oldu verdin diyelim bence mutlaka geri alirsin hemde daha fazlasiyla benim annem bu hatayi yapti ve daha fazlasiyla beraber aldi.
bence az ve oz olani daha guzel. sen bu kilolari 1 ayda almadin o yuzden bence kendi sartlandirmamalisin.
en sagliklisi haftada 1 maximum 2 kilo canim. bende cok diyetetisyene gitmistim hamileliklerimden sonra
listene baktim sabah kahvalti guzel oglen aksam arasi 2 meyve bana gore cok 1 meyve + 1 yogurt yapsan daha iyi olur ama sen bilirsin tabi
aksam yemegi bence biraz fazla hem corba hem 8 kasik yemek benim diyetetisyenim corba veya 5 kasik yemek yaninda salata ve yogurt
ben fikrimi soyledim tabi gerisi sana kalmis canim Allah yardimcin olsun
canim kres falan yokmu sizin oralarda? bence kres daha guvenli diye dusunuyorum hem aklin kadindada kalmaz cocuguma iyi bakiyomu falan sorulari olmaz. calistigin is yerinde diger personele sorsan onlarin hic cocuklari yokmu kime birakiyorlar belki bi fikir veren olur. bence kayinvalideyle zor, o kendi oglunu buyuttugu gibi buyutmek isteyecektir sende kirmamak icin susmak zorunda kalicaksin ki nereye kadar susucaksin. isin zor be guzelim Allah yardimcin olsun
hosgeldin canim
canim mutlaka ozlersin oglunu, baslarda biraz sikinti cekersin ama alisirsin zamanla, ben 4sene sonra is hayatima tekrardan basladim hemde 2 cocuk annesi olarak ilk 1 ay cok zorlandim aksama kadar aklim hep cocuklarimdaydi acaba biri biseymi dedi acaba bisey oldu diye ama simdi alistim iyiki baslamisim isime diyorum
canım rakibem ne diyosun sen ya?saçmalama...hiç bir yere gitmiyorsun tabiki..sen burda olmalısın bak gidersen kaçamakların başlar ve verdiklerini de geri almaya başlarsın..sonra sana laf sokmaya çalışan insanları düşün ve gitme olur mu?
canım tebrik ederim Allah hayırlı ömür versin kızına...
ben çok dertliyim ya bana bir akıl verin.biliyorsunuz 1 haftadır işe gidiyorum bakıcımız yan çizmeye başladı.kayınvalidem çocuk bakıcıya alışmış mı diye onu kontrol amaçlı memleketten gelmişti.bakıcı babaanne gelmiş gidene kadar sevsin o gidince ben kendime alıştırırım dedi ve oğlumu bütün eşyalarıyla gönderdi.önce annesi hastaymış gideceğim samsuna falan demeye başladı.sonra annesi iyileşti..benimle telefonda konuştuğunda bakacak mısın emin misin dediğimde evet bakacağım ben oğlunu sevmek için bile bakarım diyordu.dün diğer komşulardan öğrendim bakamayacağım ben çocuğun annesine de söylerim falan demiş.ben de bunu duyunca ister istemez soğudum kadından bana ne diyor etrafa neler..herneyse telefon ettim gelsin oturup bir netleştirelim diye 2 defa uzun uzun aradım cevap vermedi.farklı saatlerde aradım ki duymuyorsa duysun diye.ama ne bana geri dönüş yaptı ne de mesaj yazdı.kayınvalidem de olmazsa ben kalırım bakarım oğluma diyor.biliyorum çok seviyor gösteriyor da ama çocuğum konusunda bana hiç saygı göstermiyor.geldi geleli oğlanın uyku saati 11den gece 2ye sarkmaya başladı.gece acıkmıştır diyor yoğurtun içine ekmek ufalıyor onu yediriyor bugün mesela oğlum saat 5te uyandı oyun oynayacak sen yat dedi Allah razı olsun ama sen tut çocuğa ekmek yedir.ya yüzüne de söylüyorum çocuğa gece yemeye alıştırma diyorum ama sen misin diyen.ayy vallahi sinirden çatlayacağım artık ağlayasım geliyor. evet oğlum 10 aylık ama gece yemesi de gerekiyor mu?benim sütüm yetmiyormuş 7 kilo vermişim ya diyet yapıyormuşum ve sütümden aç kalıyormuş.hani eşime de saygısızlık etmek istemiyorum ama benimki de can.oğlumla oyun oynuyorum malum erken sıkılır annesi maymunluk yapıyorda aldırmıyor diyor alınmaya başladım.kızlar bir akıl verin.eşime söyleyecek olsam bu düşüncelerimi ki denedim annem beni büyütmüş ki zaten laf da anlatamazsın annem bildiğini yapar demeye getiriyor.
Ozlettin kendini. En kisa surede bekliyoruz.hu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
ben bir sure ara verdim canim sIKKIN bu aralar tabiki yemeye dikkat spora devam ama kafam duzeldimi tekrar aranizda olacagim ins
hepinizi seviyorumm kendinize iyi bakin
takipteyim...
kızlarrr önerileriniz için sağolun varya bu bakıcı beni öldürecek baksana ya kadından hala ses yok..kız var mı tanıdığınız tokatta?
Gizli sakli liseli asiklar gibi tadini cikar.canım benim oğlum hala emiyor.emmesinde sıkıntı yok.
zor oluyor ya kız eşime sarılamıyorum eşim bana seslenirken bile ismimle hitap ediyor.normalde aşkım diyen adam ismimi söyleyip duruyor.her işimiz gizli oluyor.
hosgeldin canimBu gün itibariyle bende 70 kilolular kervanına katıldım sizlerle beraber zayıflamak istiyorum....
superMenüm
Sabah
4 parmak kızarmış patates
Domates
Salatalık
Yarım kk peynir
Ara yok
Öğle
5 tane mercimek köftesi
2 tane incir
Ara yok
Akşam
Yoğurtlu karışım
Yarım kepçe çorba
Spor bugün de yok
Oncelikle hosgeldin.kızlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum yarın benim için diyetin ilk günü. 1.60 boyum var 78 kiloyum. 15-20 kilo vermek istiyorum. Aslında diyetisyenimden bi liste aldım ama uygulayamadım. şimdi internetten 1 ayda 20 kilo verdiren diyet buldum. sağlıksız bence 1 ayda o kadar kilo vermek ve verilebileceğinide zannetmiyorum. spor salonuna yazılmıştım 4 kez gittim şimdi sadece diyetle kilo verip tabi yarım saat yürüyüş yapcam spor salonuna gitmeden şehir merkezinde. verebildiğim kadar verince en azından istediğim kiloya geldim dediğimde spor salonuna yazılıcam toparlamak için. mayısa kadar 20 kilo vermem gerekiyo. sizce bu liste iyi midir 1 ayda 20 diyo ama inanmadım gerekte yok mayısa kadar verebilir miyim başlıyım mı sizce? netten bulduğum gibi kopyalıyorum.
1.60 boyundaki 25 yaşındaki ve 76 kilo bir bayanın uygulaması gereken diyet örneği (İdeal ağırlığı 56 kilo / Verilmesi gereken kilo 20 )
Sabah saat 09.00
1 Tatlı kaşığı bal, reçel
1 porsiyon peynir
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık
Saat 11.00
1 porsiyon meyve
3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 150 gr.)
1 su bardağı ayran
2 ince dilim ekmek
Salata (istenildiği kadar)
Saat 16.00
2 porsiyon meyve + 2 adet grisini
Akşam saat 19.00
8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
2 ince dilim ekmek
İstenildiği kadar salata
Saat 21.00
2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt
Ozlettin kendini. En kisa surede bekliyoruz.
derdini soyle derman olalim arkadasim kacma bizden.
keske olsa canim.
Gizli sakli liseli asiklar gibi tadini cikar.
kafana da fazla takma canim.
hosgeldin canim
super
Oncelikle hosgeldin.
bu listeyle ayda 20 kilo veren kisi heralde tum gun spor yapmis.
cunku benim ilk diyetisyen menum buna yakindi ve ayda 5,5 kilo civari verdim.
verelim de az verelim canim.
hoşbulduk :)
bende saçma buldum çok ağır bi diyet değil imkansız gibi birşey eski spor salonumda bi bayan 3 hafta boyunca yataktan kalkmamış sadece nescafe ve kola içerek bir ayda 18 kilo vermişti sonrada vücut toplamaya salona gelmeye başlamıştı ve o bayan sonradan kuaförüme manikürcü olarak alındı ve her gittiğimde kontrol ediyorum kadın hala geri almadı kiloyu ama tabi ilerde sağlık sorunları çıkar illa. o bile 18 kilo vermişken bir ayda bu diyetle imkansız. ki niyetimde yok zaten. bencede yeterki vereyim :)
Nescafe ve kolayla mi
vay anasini
ben ikisini de severim
yapsam mi ki
ben anlamam,hemen geri isterim seni.hu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
ben bir sure ara verdim canim sIKKIN bu aralar tabiki yemeye dikkat spora devam ama kafam duzeldimi tekrar aranizda olacagim ins
takipteyim...
böyle insana çocuk emanet edilmez zaten anniss.muhakkak bulursun birini,o zamana kadar kv ile idare edeceksin mecburen.baştan sınırlarını iyi çizmelisin ama.kızlarrr önerileriniz için sağolun varya bu bakıcı beni öldürecek baksana ya kadından hala ses yok..kız var mı tanıdığınız tokatta?
hoşgeldin hülya.Bu gün itibariyle bende 70 kilolular kervanına katıldım sizlerle beraber zayıflamak istiyorum....
Hoşbulduk canım öncelikle. bencede sağlıklı değil ama mayısın en azından 2. haftasına kadar 20 vermiş olmak istiyorum. evet meyvesi banada fazla geldi. bunca listenin içinde bende ilk kez 8 kaşık sebze gördüm genelde hep 4 yada 5 verirler diye biliyorum. haklısın biraz üstünde oynamalar yaparak yarın bu diyete başlıyım. birde sarımsak çayı almıştım kendime ama sanırım psikolojik olarak koku alıyorum içemiyorum normalde bitki çaylarına bayılırım. ama aynı markadan içen arkadaşlarım koku almıyo. kırmızı çay diye bişey çıkmış onu aldım ayda 8 kilo verdiriyo diyolar diyetin haricinde kırmızı çayada başlıycam. birde meyve olarak yeşil elma tok tutar derler beni inanılmaz acıktırıyor. siz meyvede ne yiyorsunuz mesela tok tutuyo dediğiniz var mı. çok teşekkür ederim fikirleriniz için amin allah hepimizin yardımcısı olsun
kadercim ellerine sağlıkk teşekkür ediyorum kızlar teşekkür ederimm güzel dileklerin için.inşallah kızlar hepbirlikte verelim kiloları...bu usul iyiymiş ya sonuncu listeyi yapıyor....veren herkesi tebrik ederimmm
hu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
takipteyim...
SAĞOL CANIM..helal olsun tabiki de canımm
günaydın canımm oğluşuna da başarılar
teşekkür ederim canımm çok sağol 6 haftada vermem gereken 6.1 kilo var daha hedefime koşmam lazım az kaldı :18::18::18:
teşekkürler canım..evet verecez inşallah..hf sonu birazdan fazla kaçırdım ama hf içi dikkat edip hedefime ulaşıcamtebrikler canim ne guzel, size bakip motive oldum bende yinehadi bakalim dugune kadar motivasyonu bozmak yok
ayyy ne guzel tebriklerrr
kadercim canim ellerine saglikk gercektennn opuldunbirinci olan arkadasa tebrikler hatta 2.3. olana da tebrikler cok guzel kilolar verilmis bu hafta, haftaya darisi basima
sana da gunaydin canim, ogluna basarilar, hadi bakalim bu hafta icin bize de basarilar, beraber veriyoruz kilolari degil mi???
itinayla atarız nuti...owww lısteyı ben mı yapıyorumaman allahım
yaparım tabı ki arkadaşlar hftya cumaya lütfen bana özelden msj atın sayfadan yakalayamam .anatkh sen de nasıl yapılacagını gosterır mısın?exceldemi hazırlıyoruz?copy paste falan? Teşekkürler
akşama salata veya yeşil sebze eklesen barsakların daha iyi çalışır vit eksikliği yaşamazsın canımmerhaha kızlar. ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum diyorum her gün kendime ama bugünkü menü şöyle.
sabah(sabah dediğim biraz öğleden yakın oldu ama )
uyanır uyanmaz 3 bardak alkali su
2 dilim çavdar ekmeği yarım domates ve peynirle yapılmış tost. 3 tane zeytin şekersiz çay
ara: 1 fincan light sütle salep
öğle: bir kasenin yarısı nesfit
akşamda 3-4 köfte ve light yoğurt yenecek.
ve tabiki 1,5 litre su bitecek.
tebrikler canım..sporu ihmal etmyorsuniyi akşamlar herkese.
menümü yazayım:
sabah 4 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber,peynir,zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği,çay,bal.
ara yok
öğle
1 elma
ara yok
akşam
ezogelin çorba
2 dilim light tost ekmeği
1 kase yoğurt.
2 litre su
4 miles leslie.
öpüyorum sizi,görüşürüz.
çok güzelİyi aksamlar kizlar
Menum
Kahvalti
3 dlim kepek ekmgi
Sucuk
Haslnms yumrtanin beyazi
Ara
1 kare bitter
Aksam
Yesil mercimekli bol salata
Spor
40 dk eliptik bsiklet
100 twester
300 ip atlama
30 mekik
Bacak ve kol inceltici
Su
1.5 lt
kolayı hayatından çıkarmanı tavsiye ederim canımBugünkü menüm
Sabah
Yarım haşlanmış patates, 1dilim ekmek, 3 zeytin,yarım bardak çay
Öglen yok
Ara
2 incir
Akşam
Yarim tabak bulgur pilavı, üzerine biraz hindi eti 2 salatalik turşusu
Yarim bardak kola
Yarım saat yürüyüş
20 dk egzersiz
Biliyorum cok oldu annemlere gelince hep çok kaçiriyorum of yaa
Simdilik 1lt su icmeye devam
hf sonu oluyor canım..hf içi sıkı tutmak lazımselam kizlar herkese iyi hafta sonlari diliyorum iyi dinlenmeler ozellikle calisanlar icin ama valla nerdeyse aksam oldu hafta sonunun 1 gunu gitti bugun hic bisey yapmadim sabah annemler kahvaltiya geldiler tabi kahvalti saat 11de yapildi
herzamanki gibi benim diyet hafta sonu bozuldu
simitler ekmekler patates kizartmasi havada ucustular
daha aksamada esim makarna istiyo ben ne yiyecem hic dusunen yok :44::44::44:
yarinda aynisi olur kesin, artik mecbur hafta ici toparlamak sart olucak bana
kadercigim ellerine saglik liste guzel olmus valla benim cok hosuma gitti baya bi eksili hafta olmus ins hep boyle devam ederiz
birinci olan arkadasimizida kutluyorum darisi bize ins
neden olmuyor ki ..ben teldende özel mesaj atabiliyorumBu hafta bildirim yapmadim, kilom ayniydi ozelden msj da atamiyorum, bende cekilmeliyim dilek gibi galiba
rabbim hayırlı uzun ömür versin kuzunaİyi akşamlar kızlar
Bugün kızımın doğumgünüydü ve hazırlıklarla akşamı ettim minik kızım büyüdü iki yaşına girdi ve ben zamanın ne kadar hızlı geçtiğini bir kez daha gördüm
Kadercim liste için ellerine sağlık
Birinci olan arkadaşım seni de tebrik ediyorum
Menümü de yazayım biraz dinleneyim
Sabah
1 yumurta
1 zeytin
Yarım kk peynir
Salatalık
Ara
Yoğurtlu karışımım
Öğle
Yarım kepçe çorba
Domates salatalık roka
2 kaşık kadar nohut pilav
Ara yok
Akşam
1 kepçe çorba
4 parça tavuk eti (yağsız ve az tuzlu)
1 tane mercimek köftesi
Yarım dilim doğumgünü pastası
Spor yapamadım
cocuklari uyuttum 3mil lesliemi yaptim geldim ama kimseler yok bende gidip uyuyayim
rabbim gönlüne göre versin canımhepinize mutlu huzurlu ve güzel pazarlarbugün kızım sayesinde 7 de uyandırıldım ve şuan kendisi mışıl mışıl uyumakta
bende dedim madem kalktım kahvaltımı yapayım şimdi biraz ders çalışacağım size bahsetmemiştim bu sene ygs sınavına girmeyi düşünüyorum bakalım nasip tabi
bu arada iki gündür Canan Karatay dikkatimi çekti. Zahideyle yetiş programında görmüştüm dünde baya bi videosunu izledim bugün kitabına göz atacağım kadın bir diyetisyen değil hücreden insan vücudundan enzimlerden bahsediyor.
hoş geldin duyguMerhabalar duygu ben.27yasindayim 1,5yasinda oğlum var.
Kendimce diyete başlayalı 5gun oluyor.78 ile başladığım yolda bu sabah 75.6 çıktım.
2gun önce motive amaçlı kendime dijital Tarti aldim sıkı devam ediyorum yani :)
Hedefim önce 60 sonra 52-53 kismetse.evde zumba yaiyorum ve ip atlıyorum..ağustos ayina kdr kilo vermem lazım nisan var eşimin yanında sole şık bi elbiseyle salınmak herkesi şaşırtmak istiyorum.
bence bi dönem kv idare et iyi bir bakıcı bulana kdr..canım rakibem ne diyosun sen ya?saçmalama...hiç bir yere gitmiyorsun tabiki..sen burda olmalısın bak gidersen kaçamakların başlar ve verdiklerini de geri almaya başlarsın..sonra sana laf sokmaya çalışan insanları düşün ve gitme olur mu?
canım tebrik ederim Allah hayırlı ömür versin kızına...
geçmiş olsun canım..Kızlar çok hastayım ben ugrayamıyorum k. Bakmayın
Biraz sıkıntılarımda var
Biraz yoluna koyunca dönsem ıyı olur
arada olur..benim doğal halim..ben arada düzenli menü çıkarıyorum çoğu kaçamaklı..Bgun biraz abur cbur yedim ama olsun ilk defa oldu :)
Menum
Kahvalti
1 simit
Haslanms patates
Salatalik
Ara
Patlamis misir (yagli tzlu)
Cips
Aksam
1 tbak corba
1 haslnms patates
Su 1 ltre smdilik
Spor yapmadim belki yatana kadar yaparim bsyler
bekliyoruz dilekcimhu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
takipteyim...
kızzzz gizli olunca gdaha güzel olurcanım benim oğlum hala emiyor.emmesinde sıkıntı yok.
zor oluyor ya kız eşime sarılamıyorum eşim bana seslenirken bile ismimle hitap ediyor.normalde aşkım diyen adam ismimi söyleyip duruyor.her işimiz gizli oluyor.
hoş geldin hülyaBu gün itibariyle bende 70 kilolular kervanına katıldım sizlerle beraber zayıflamak istiyorum....
maalesef bi selam verip giden çooookkkkumarım sende bırakıp gitmezsin bazı arkadaşlar gibi..
hafta içi k.hidrattan uzak durursun canımkızlaaaaaaar bugun ayarı kaçırdım gitti regle de yaklaşıyorum.
sabah uyanır uyanmaz 3 bardak alkali su. sonra da cavdar ekmeğine domates ve peynirle tost ve şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi
öğle: bir kase nesfit
ara: yeşil çay
akşam: peynirli domatesli taze fasulye salatası 1 tabak 1 kase kremalı mantar çorbası
2 saat sonra şekersiz sütlü kahve
buraya kadar her şey iyiydi. sonra birden tatlı krizi geldi kalktım kek yaptım az şekerli az yağlı onu yedim 1 bardak sütle yarım saat kadar oluyor. sonra yetmedi üzerine kremalı mantar çorbasından 1 kase kalmıştı onu da yedim. pişmanım ama durduralamaz bir yeme isteği gelmişti. şimdi bugun boyle oldu diye yarın nasıl beslenmeliyim de bunu dengelemeliyim? önerileriniz???
hoş geldin gamzeli mayısa kdr verilen 20 kilo kesinlikle sağlıklı olamaz senin kilonda biri içinkızlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum yarın benim için diyetin ilk günü. 1.60 boyum var 78 kiloyum. 15-20 kilo vermek istiyorum. Aslında diyetisyenimden bi liste aldım ama uygulayamadım. şimdi internetten 1 ayda 20 kilo verdiren diyet buldum. sağlıksız bence 1 ayda o kadar kilo vermek ve verilebileceğinide zannetmiyorum. spor salonuna yazılmıştım 4 kez gittim şimdi sadece diyetle kilo verip tabi yarım saat yürüyüş yapcam spor salonuna gitmeden şehir merkezinde. verebildiğim kadar verince en azından istediğim kiloya geldim dediğimde spor salonuna yazılıcam toparlamak için. mayısa kadar 20 kilo vermem gerekiyo. sizce bu liste iyi midir 1 ayda 20 diyo ama inanmadım gerekte yok mayısa kadar verebilir miyim başlıyım mı sizce? netten bulduğum gibi kopyalıyorum.
Sabah saat 09.00
• 1 Tatlı kaşığı bal, reçel
• 1 porsiyon peynir
• 2 ince dilim ekmek
• Domates, salatalık
Saat 11.00
• 1 porsiyon meyve
• 3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 – 150 gr.)
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• Salata (istenildiği kadar)
Saat 16.00
• 2 porsiyon meyve + 2 adet grisini
Akşam saat 19.00
• 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• Yarım su bardağı yoğurt
• 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• 2 ince dilim ekmek
• İstenildiği kadar salata
Saat 21.00
• 2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt
günaydın rosado...günaydın kızlar.
capcanlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah.yağları yakalım,incelmeye bir adım daha yaklaşalım.
ben anlamam,hemen geri isterim seni.
böyle insana çocuk emanet edilmez zaten anniss.muhakkak bulursun birini,o zamana kadar kv ile idare edeceksin mecburen.baştan sınırlarını iyi çizmelisin ama.
hoşgeldin hülya.
gamzeli hoşgeldin sen de.tok tutan meyve yok bence.ancak ara öğünde nefis körlemeye yarıyorlar işte.
canım ben çok beğendim mobiyanı ışıl ışılgünaydın kızlarr hayırlı haftalar bol eksili günler olsun inşaAllah dün yatak odam ile oturma grubumu aldım ayrı ayrı yerlerden yatak odamın modeli buldum netten sizle paylaşmak istedim fikirleriniz benim iin değerlii bakalım beğenecek misiniz öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1005077 doğtaştan 3300tl
bencede böyle olması daha iyi hem herkes liste yapmış olur hemde rekabet artar diye düşünüyorum
tatlımmm neyse sorunun çöz ve dön artık aramıza seni bekliyoruz
bence listen güzel canım ben beğendimMenüm
Sabah
4 parmak kızarmış patates
Domates
Salatalık
Yarım kk peynir
Ara yok
Öğle
5 tane mercimek köftesi
2 tane incir
Ara yok
Akşam
Yoğurtlu karışım
Yarım kepçe çorba
Spor bugün de yok
böyle bir liste ile 1 ayda 20 kilo verileceğine ben inanmıyorum.kızlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum yarın benim için diyetin ilk günü. 1.60 boyum var 78 kiloyum. 15-20 kilo vermek istiyorum. Aslında diyetisyenimden bi liste aldım ama uygulayamadım. şimdi internetten 1 ayda 20 kilo verdiren diyet buldum. sağlıksız bence 1 ayda o kadar kilo vermek ve verilebileceğinide zannetmiyorum. spor salonuna yazılmıştım 4 kez gittim şimdi sadece diyetle kilo verip tabi yarım saat yürüyüş yapcam spor salonuna gitmeden şehir merkezinde. verebildiğim kadar verince en azından istediğim kiloya geldim dediğimde spor salonuna yazılıcam toparlamak için. mayısa kadar 20 kilo vermem gerekiyo. sizce bu liste iyi midir 1 ayda 20 diyo ama inanmadım gerekte yok mayısa kadar verebilir miyim başlıyım mı sizce? netten bulduğum gibi kopyalıyorum.
Sabah saat 09.00
1 Tatlı kaşığı bal, reçel
1 porsiyon peynir
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık
Saat 11.00
1 porsiyon meyve
3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 150 gr.)
1 su bardağı ayran
2 ince dilim ekmek
Salata (istenildiği kadar)
Saat 16.00
2 porsiyon meyve + 2 adet grisini
Akşam saat 19.00
8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
2 ince dilim ekmek
İstenildiği kadar salata
Saat 21.00
2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt
kızlar hepinize günaydınlar
bugün niyetlendim ve tekrardan başladım diyete çok şükür
bol eksili bir hafta olur umarım.
bakalım ne kadar eksiye düşücem bu hafta:44:
bu arada adetim 10 gündür geçiyor doktora gittim hamile değilmişim adet söktürücü verdi adet olunca gidicem ve tedavi uygulayacakmış..hayırlısı olur inşallah.
sağol canım ama işte bazen o kadar kötü oluyorum kiHayirlisi olsun canim, gec olsun guc olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?