70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah bağışlasın canım.benim de 10.ayına girdi ve 1 hafta oldu işe başlayalı.kim bakacak oğluna?kaç kilodasın? boyun kaç??

Amin canım hepimizinkini...Oğluma görümcem bakacak...70.2 kiloyum boyumda 1.60...Şimdiden işe başlamanın sıkıntısı var oğlumu özlerim diye...sen alışabildinmi...

kızlaaaaaaar bugun ayarı kaçırdım gitti regle de yaklaşıyorum.
sabah uyanır uyanmaz 3 bardak alkali su. sonra da cavdar ekmeğine domates ve peynirle tost ve şekersiz çay

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: bir kase nesfit

ara: yeşil çay

akşam: peynirli domatesli taze fasulye salatası 1 tabak 1 kase kremalı mantar çorbası

2 saat sonra şekersiz sütlü kahve

buraya kadar her şey iyiydi. sonra birden tatlı krizi geldi kalktım kek yaptım az şekerli az yağlı onu yedim 1 bardak sütle yarım saat kadar oluyor. sonra yetmedi üzerine kremalı mantar çorbasından 1 kase kalmıştı onu da yedim. pişmanım ama durduralamaz bir yeme isteği gelmişti. şimdi bugun boyle oldu diye yarın nasıl beslenmeliyim de bunu dengelemeliyim? önerileriniz???

kızlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum yarın benim için diyetin ilk günü. 1.60 boyum var 78 kiloyum. 15-20 kilo vermek istiyorum. Aslında diyetisyenimden bi liste aldım ama uygulayamadım. şimdi internetten 1 ayda 20 kilo verdiren diyet buldum. sağlıksız bence 1 ayda o kadar kilo vermek ve verilebileceğinide zannetmiyorum. spor salonuna yazılmıştım 4 kez gittim şimdi sadece diyetle kilo verip tabi yarım saat yürüyüş yapcam spor salonuna gitmeden şehir merkezinde. verebildiğim kadar verince en azından istediğim kiloya geldim dediğimde spor salonuna yazılıcam toparlamak için. mayısa kadar 20 kilo vermem gerekiyo. sizce bu liste iyi midir 1 ayda 20 diyo ama inanmadım gerekte yok mayısa kadar verebilir miyim başlıyım mı sizce? netten bulduğum gibi kopyalıyorum.

1 Ayda 20 Kilo Zayıflama Diyeti nasıl uygulanır bir inceleyelim.

1.60 boyundaki 25 yaşındaki ve 76 kilo bir bayanın uygulaması gereken diyet örneği (İdeal ağırlığı 56 kilo / Verilmesi gereken kilo 20 )

Sabah saat 09.00

• 1 Tatlı kaşığı bal, reçel
• 1 porsiyon peynir
• 2 ince dilim ekmek
• Domates, salatalık

Saat 11.00

• 1 porsiyon meyve

Öğle saat: 13.00

• 3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 – 150 gr.)
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• Salata (istenildiği kadar)

Saat 16.00

• 2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Akşam saat 19.00

• 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• Yarım su bardağı yoğurt
• 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• 2 ince dilim ekmek
• İstenildiği kadar salata

Saat 21.00

• 2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt

canim kres falan yokmu sizin oralarda? bence kres daha guvenli diye dusunuyorum hem aklin kadindada kalmaz cocuguma iyi bakiyomu falan sorulari olmaz. calistigin is yerinde diger personele sorsan onlarin hic cocuklari yokmu kime birakiyorlar belki bi fikir veren olur. bence kayinvalideyle zor, o kendi oglunu buyuttugu gibi buyutmek isteyecektir sende kirmamak icin susmak zorunda kalicaksin ki nereye kadar susucaksin. isin zor be guzelim Allah yardimcin olsun

Bu gün itibariyle bende 70 kilolular kervanına katıldım sizlerle beraber zayıflamak istiyorum....

hosgeldin canim

Amin canım hepimizinkini...Oğluma görümcem bakacak...70.2 kiloyum boyumda 1.60...Şimdiden işe başlamanın sıkıntısı var oğlumu özlerim diye...sen alışabildinmi...

canim mutlaka ozlersin oglunu, baslarda biraz sikinti cekersin ama alisirsin zamanla, ben 4sene sonra is hayatima tekrardan basladim hemde 2 cocuk annesi olarak ilk 1 ay cok zorlandim aksama kadar aklim hep cocuklarimdaydi acaba biri biseymi dedi acaba bisey oldu diye ama simdi alistim iyiki baslamisim isime diyorum

merhaba canim ilk once hosgeldin topige. bence 1 ayda 20 kilo vermek hic saglikli bisey degil hadi bi mucize oldu verdin diyelim bence mutlaka geri alirsin hemde daha fazlasiyla benim annem bu hatayi yapti ve daha fazlasiyla beraber aldi.
bence az ve oz olani daha guzel. sen bu kilolari 1 ayda almadin o yuzden bence kendi sartlandirmamalisin.
en sagliklisi haftada 1 maximum 2 kilo canim. bende cok diyetetisyene gitmistim hamileliklerimden sonra
listene baktim sabah kahvalti guzel oglen aksam arasi 2 meyve bana gore cok 1 meyve + 1 yogurt yapsan daha iyi olur ama sen bilirsin tabi
aksam yemegi bence biraz fazla hem corba hem 8 kasik yemek benim diyetetisyenim corba veya 5 kasik yemek yaninda salata ve yogurt
ben fikrimi soyledim tabi gerisi sana kalmis canim Allah yardimcin olsun

Hoşbulduk canım öncelikle. bencede sağlıklı değil ama mayısın en azından 2. haftasına kadar 20 vermiş olmak istiyorum. evet meyvesi banada fazla geldi. bunca listenin içinde bende ilk kez 8 kaşık sebze gördüm genelde hep 4 yada 5 verirler diye biliyorum. haklısın biraz üstünde oynamalar yaparak yarın bu diyete başlıyım. birde sarımsak çayı almıştım kendime ama sanırım psikolojik olarak koku alıyorum içemiyorum normalde bitki çaylarına bayılırım. ama aynı markadan içen arkadaşlarım koku almıyo. kırmızı çay diye bişey çıkmış onu aldım ayda 8 kilo verdiriyo diyolar diyetin haricinde kırmızı çayada başlıycam. birde meyve olarak yeşil elma tok tutar derler beni inanılmaz acıktırıyor. siz meyvede ne yiyorsunuz mesela tok tutuyo dediğiniz var mı. çok teşekkür ederim fikirleriniz için amin allah hepimizin yardımcısı olsun

Hoşbulduk...İnşallah bende alışırım biraz duygusalımdır mutlaka zorlanacağım...Benim için önemli olan aslında evladımda beni özler diye...

Caniimm mesajini gorunce bende sana cevap atmak istedim. calisan anne olmak gercekten de fedakalrlik isteyen bir durum
biliyorsun benim de 1.5yasinda bir kizim var. Ve benim kizima 1donem kv bir.donem annem bakiyor. tabiki yanimda kaliyor bakan kisi. gercekten de zor bir durum ama saolsunlar onlar fedakarlik.yapiyorlar bende huzurlu.mutlu oluyorum
en kotu babaanne ya da anneanne en iyi bakicidan iyidir diye dusunuyorum. bazen sabahlari bebegim uyurken okula gidiyorum kendi kendime hep ya su cocugu bakiciya gotiurmek zorunda olsaydim bu saatte kaldiraccaktim diyorum. ayrica bazen eve geliyorum annem hicbirsey yapamadim oyle oyun oynadik diyor. sonra dusunuyorum bakici hem evinin isini yapip hem yemegini yapip hemde nasil bakacalti cocuguma. tabii okulda bana hayret eden bircok.ogretmen arkadasim var onlar duzenlerini bakiciyla kurmuslar elette ama bu devirde insanlara guvenmek.cok zor. benden sana acizane tavsiye adamakilli bakici bulup hah diye.icine sinene kadar kv yada anneni yanindan gonderme. bebegin daha cok kucuk.
bu arda kv kendi.kafasina gore biseyler.uygulamasin bbegine. mesela benim kv tvyi cok sevmesine ragmen bir defa bile acmazdi bebegim icin. annem uyku duzenine cok dikkat eder artik 10 da yatiyor mesela.. yeterki senne istedigini tatli dille anlat buyuilerin faydasi olur zarari olmaz.
Tabiki bunlar benim dusuncelerim kimse yanlis anlamasin beni amacim senin iciji rahatlatmak ve farkli hir acidan bakmanii saglamak

hu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
ben bir sure ara verdim canim sIKKIN bu aralar tabiki yemeye dikkat spora devam ama kafam duzeldimi tekrar aranizda olacagim ins

hepinizi seviyorumm kendinize iyi bakin

takipteyim...
Ozlettin kendini. En kisa surede bekliyoruz.
derdini soyle derman olalim arkadasim kacma bizden.

kızlarrr önerileriniz için sağolun varya bu bakıcı beni öldürecek baksana ya kadından hala ses yok..kız var mı tanıdığınız tokatta?

keske olsa canim.

Gizli sakli liseli asiklar gibi tadini cikar.
kafana da fazla takma canim.

Bu gün itibariyle bende 70 kilolular kervanına katıldım sizlerle beraber zayıflamak istiyorum....
hosgeldin canim

super

Oncelikle hosgeldin.
bu listeyle ayda 20 kilo veren kisi heralde tum gun spor yapmis.
cunku benim ilk diyetisyen menum buna yakindi ve ayda 5,5 kilo civari verdim.
verelim de az verelim canim.

hoşbulduk :)
bende saçma buldum çok ağır bi diyet değil imkansız gibi birşey eski spor salonumda bi bayan 3 hafta boyunca yataktan kalkmamış sadece nescafe ve kola içerek bir ayda 18 kilo vermişti sonrada vücut toplamaya salona gelmeye başlamıştı ve o bayan sonradan kuaförüme manikürcü olarak alındı ve her gittiğimde kontrol ediyorum kadın hala geri almadı kiloyu ama tabi ilerde sağlık sorunları çıkar illa. o bile 18 kilo vermişken bir ayda bu diyetle imkansız. ki niyetimde yok zaten. bencede yeterki vereyim :)

Nescafe ve kolayla mi
vay anasini
ben ikisini de severim
yapsam mi ki

Nescafe ve kolayla mi
vay anasini
ben ikisini de severim
yapsam mi ki

canım bence sakın yapma. sağlık bu. bir şekilde verilir kilolar 1 ayda 18 değilde sıkı diyette 2 buçuk ayda verebilirsin 18 kiloyu mesela. yataktan sadece tuvalete kalkıyormuş sürekli tansiyon düşüklüğü. bence değmez. ve ileride tansiyon hastalığı oluşabilir. belki kiloyu geri almadı ama sağlığıyla ilgili sorun yaşayacağına eminim. ve bence çok zor bişey nereye kadar insanın bünyesi dayanır yemek yememeye. yoğun bir aldatılma süreci geçirip depresyonla yaptığı bir saçmalık olarak değerlendiriyorum. bence denememelisin.

günaydın kızlar.
capcanlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah.yağları yakalım,incelmeye bir adım daha yaklaşalım.
ben bir sure ara verdim canim sIKKIN bu aralar tabiki yemeye dikkat spora devam ama kafam duzeldimi tekrar aranizda olacagim ins

takipteyim...
ben anlamam,hemen geri isterim seni.
kızlarrr önerileriniz için sağolun varya bu bakıcı beni öldürecek baksana ya kadından hala ses yok..kız var mı tanıdığınız tokatta?
böyle insana çocuk emanet edilmez zaten anniss.muhakkak bulursun birini,o zamana kadar kv ile idare edeceksin mecburen.baştan sınırlarını iyi çizmelisin ama.
hoşgeldin hülya.

gamzeli hoşgeldin sen de.tok tutan meyve yok bence.ancak ara öğünde nefis körlemeye yarıyorlar işte.

günaydın kızlarr hayırlı haftalar bol eksili günler olsun inşaAllah dün yatak odam ile oturma grubumu aldım ayrı ayrı yerlerden yatak odamın modeli buldum netten sizle paylaşmak istedim fikirleriniz benim iin değerlii bakalım beğenecek misiniz öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1005077 doğtaştan 3300tl

bencede böyle olması daha iyi hem herkes liste yapmış olur hemde rekabet artar diye düşünüyorum

takipteyim...

tatlımmm neyse sorunun çöz ve dön artık aramıza seni bekliyoruz

SAĞOL CANIM..
teşekkürler canım..evet verecez inşallah..hf sonu birazdan fazla kaçırdım ama hf içi dikkat edip hedefime ulaşıcam
itinayla atarız nuti...
bu hafta kilo verip altta olmamam lazım
akşama salata veya yeşil sebze eklesen barsakların daha iyi çalışır vit eksikliği yaşamazsın canım
tebrikler canım..sporu ihmal etmyorsun
çok güzel
kolayı hayatından çıkarmanı tavsiye ederim canım
hf sonu oluyor canım..hf içi sıkı tutmak lazım
Bu hafta bildirim yapmadim, kilom ayniydi ozelden msj da atamiyorum, bende cekilmeliyim dilek gibi galiba
neden olmuyor ki ..ben teldende özel mesaj atabiliyorum
rabbim hayırlı uzun ömür versin kuzuna
cocuklari uyuttum 3mil lesliemi yaptim geldim ama kimseler yok bende gidip uyuyayim

rabbim gönlüne göre versin canım
hoş geldin duygu
bence bi dönem kv idare et iyi bir bakıcı bulana kdr..
ama kırmadan çizgilerinide belli et.zamanla orta yol bulunur zaten..
benim oğlumuda kv bakıyor ben bakıcı aradım tabi hep..oğlumu babaanneye götürmek zorunda kalmayalım diye
bulamadım içime sinen birini..
iyiki babaanne varmış Allah razı olsun..gözüm arkada kalmıyor
Kızlar çok hastayım ben ugrayamıyorum k. Bakmayın
Biraz sıkıntılarımda var
Biraz yoluna koyunca dönsem ıyı olur
geçmiş olsun canım..
arada olur..benim doğal halim..ben arada düzenli menü çıkarıyorum çoğu kaçamaklı..

takipteyim...
bekliyoruz dilekcim
kızzzz gizli olunca gdaha güzel olur
hoş geldin hülya
umarım sende bırakıp gitmezsin bazı arkadaşlar gibi..
maalesef bi selam verip giden çooookkkk
hafta içi k.hidrattan uzak durursun canım
hoş geldin gamzeli mayısa kdr verilen 20 kilo kesinlikle sağlıklı olamaz senin kilonda biri için
günaydın rosado...

kızlar hepinize günaydınlar
bugün niyetlendim ve tekrardan başladım diyete çok şükür
bol eksili bir hafta olur umarım.
bakalım ne kadar eksiye düşücem bu hafta:44:

bu arada adetim 10 gündür geçiyor doktora gittim hamile değilmişim adet söktürücü verdi adet olunca gidicem ve tedavi uygulayacakmış..hayırlısı olur inşallah.

canım ben çok beğendim mobiyanı ışıl ışıl
hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
şaka maka düğünede bişey kalmadı heyecan doruktadır şimdi sende

bence listen güzel canım ben beğendim

böyle bir liste ile 1 ayda 20 kilo verileceğine ben inanmıyorum.
diyet yapmayan biri bile bu kadar çok yemez bence
meyveyi çok abartmışlar
ayrıca 3 porsiyon ette çok fazla bana göre

Hayirlisi olsun canim, gec olsun guc olmasin.

Hayirlisi olsun canim, gec olsun guc olmasin.
sağol canım ama işte bazen o kadar kötü oluyorum ki
beklemek sabretmek çok zor
1,5 senedir istiyoruz
6 aydır bebek tedavisi görüyorum ama yorulduğumu hissediyorum bazen
tabi bunada şükür yıllarca bekleyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…