sağol canım ama işte bazen o kadar kötü oluyorum ki
beklemek sabretmek çok zor
1,5 senedir istiyoruz
6 aydır bebek tedavisi görüyorum ama yorulduğumu hissediyorum bazen
tabi bunada şükür yıllarca bekleyenler var.
sağol canım ama işte bazen o kadar kötü oluyorum ki
1,5 senedir istiyoruz
RENGİ GÜZEL SÜRGÜLÜ KAPI OLMASIDA AVANTAJ YERLEŞTİRME AÇISINDAN..günaydın kızlarr hayırlı haftalar bol eksili günler olsun inşaAllah dün yatak odam ile oturma grubumu aldım ayrı ayrı yerlerden yatak odamın modeli buldum netten sizle paylaşmak istedim fikirleriniz benim iin değerlii bakalım beğenecek misiniz öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1005077 doğtaştan 3300tl
bencede böyle olması daha iyi hem herkes liste yapmış olur hemde rekabet artar diye düşünüyorum
tatlımmm neyse sorunun çöz ve dön artık aramıza seni bekliyoruz
kızlar hepinize günaydınlar
bugün niyetlendim ve tekrardan başladım diyete çok şükür
bol eksili bir hafta olur umarım.
bakalım ne kadar eksiye düşücem bu hafta:44:
bu arada adetim 10 gündür geçiyor doktora gittim hamile değilmişim adet söktürücü verdi adet olunca gidicem ve tedavi uygulayacakmış..hayırlısı olur inşallah.
günaydın deniz..sağol canım ama işte bazen o kadar kötü oluyorum ki
1,5 senedir istiyoruz
canım ben çok beğendim mobiyanı ışıl ışıl
hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
şaka maka düğünede bişey kalmadı heyecan doruktadır şimdi sende
teşekkür ederim zerracım içi de gayet kullanışlı çekmeceli falan canım kontrol ettim tek tek zaten o kadar çok dolap baktım ki dün anlatamamRENGİ GÜZEL SÜRGÜLÜ KAPI OLMASIDA AVANTAJ YERLEŞTİRME AÇISINDAN..
ama çekmeceli bol raflı bişey olsun canım..kullanışlı oluyor
owww lısteyı ben mı yapıyorumaman allahım
yaparım tabı ki arkadaşlar hftya cumaya lütfen bana özelden msj atın sayfadan yakalayamam .anatkh sen de nasıl yapılacagını gosterır mısın?exceldemi hazırlıyoruz?copy paste falan? Teşekkürler
allah evladını sana bağışlasın canımBende ogluma 7 ayda hamile kaldim canim.
her ay yasadiklarini dusunebiliyorum.
7 ayda 10 kez falan test yapmisimdir.
ama allah ne zaman kararladiysa o zaman oluyor.
canım sende baya beklemişsin çok özel değilse anlatabilir misin neden 7 sene bekledin?selam denizcim.o senelerce bekleyenlerden biri de benim tatlım.tam 7 sene yollarına baktım kuzumun.
arada yaşanan sıkıntılar,tedaviler,işittiğim sözleri yazsam roman olur.
iyi ki tr de değilsin diyorum.bizim insanımız yaralı olanı acıtmaya bayılıyor bilirsin.
allahın kararladığı vakit gelmeden olmuyor işte.önemli olan isyan etmemek,herşey gibi evladın da hayırlısını istemek.
kader mobilyanı beğendim tatlım,iyi günlerde,sağlıkla kullanın inşallah.fiyatı da uygunmuş.
yeni evlenecek arkadaşlara tavsiyem içinize sinen mobilya ve eşyaları almanız mümkünse.sonra on kere de alsan ilki gibi heyecanlı olmuyor.
evet canım herşeyin vakti varRENGİ GÜZEL SÜRGÜLÜ KAPI OLMASIDA AVANTAJ YERLEŞTİRME AÇISINDAN..
ama çekmeceli bol raflı bişey olsun canım..kullanışlı oluyor
günaydın deniz..
herşeyin vakti var..
canını sıkma bizi bizden çok düşünen bi rabbim var
mobilyan gerçekten çok güzelteşekkür ederim denizcimmsen ne diyorsun canım ya bi görsen beni stres heycan çarpıntılarım çoğaldı işyerindeki şefim diyorki nasıl bi gelinsin az utan sıkıl çekin ya diyor ayıp ayıp halbuki bişey yaptığım yok heyecanım yüzüme hareketlerime yansıyormuş senin de Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
bilirim o heyecanı
bende senin gibiydim içim içime sığmıyordu
çok güzel bir mutluluk
rabbim bozmasın inşallah
teşekkür ederim zerracım içi de gayet kullanışlı çekmeceli falan canım kontrol ettim tek tek zaten o kadar çok dolap baktım ki dün anlatamam
SAĞOL CANIM..
teşekkürler canım..evet verecez inşallah..hf sonu birazdan fazla kaçırdım ama hf içi dikkat edip hedefime ulaşıcam
itinayla atarız nuti...
bu hafta kilo verip altta olmamam lazım
akşama salata veya yeşil sebze eklesen barsakların daha iyi çalışır vit eksikliği yaşamazsın canım
tebrikler canım..sporu ihmal etmyorsun
çok güzel
kolayı hayatından çıkarmanı tavsiye ederim canım
hf sonu oluyor canım..hf içi sıkı tutmak lazım
neden olmuyor ki ..ben teldende özel mesaj atabiliyorum
rabbim hayırlı uzun ömür versin kuzuna
rabbim gönlüne göre versin canım
hoş geldin duygu
bence bi dönem kv idare et iyi bir bakıcı bulana kdr..
ama kırmadan çizgilerinide belli et.zamanla orta yol bulunur zaten..
benim oğlumuda kv bakıyor ben bakıcı aradım tabi hep..oğlumu babaanneye götürmek zorunda kalmayalım diye
bulamadım içime sinen birini..
iyiki babaanne varmış Allah razı olsun..gözüm arkada kalmıyor
geçmiş olsun canım..
arada olur..benim doğal halim..ben arada düzenli menü çıkarıyorum çoğu kaçamaklı..
bekliyoruz dilekcim
kızzzz gizli olunca gdaha güzel olur
hoş geldin hülya
maalesef bi selam verip giden çooookkkk
hafta içi k.hidrattan uzak durursun canım
hoş geldin gamzeli mayısa kdr verilen 20 kilo kesinlikle sağlıklı olamaz senin kilonda biri için
günaydın rosado...
çok mersi denizcim sende sıkma canını Rabbim ne zaman uygun görürse o zman olurmobilyan gerçekten çok güzel
bol çekmeceli olmasıda ayrı güzel
evlendikten sonra çalışacak mısın kuzum
gurbete gelin gitmiyorsun değil mi?
Günaydınlar herkese...Şimdi ıuyandım hafif bir kahvaltı sonrası ip atlamayı düşünüyorum...
amin canimGünaydın kızlarr...
Güzel güpgüzel bir haftamız olsun..
Hepimiz inşallah hedeflerimize ulaşalım sağlıklı bir şekilde
Bence de cAnim. Kalkin kizlar.kızlar uyanamadı..haftanın ilk günü
hafta sonu k.hidratı fazla kaçırdım..
ama şaşırtıcı bi şekilde artıda değilim
korkuyorum tartıya sonramı yansıcak diye:44::44::44::44:
Ben ozelden mesaj atamadimevet canım piyango sana çıktı maalesefben ilk başlardaa excelde yapıyordum sonra kopyala yapıştır ama burdanda yapılıyor B tuşunun altındaki ilk kutucuğa tıkla canım biri satır biri sütun sayısını gösteriyor ordan kişi sayısına göre sayı girersin sonra verileri tek tek işlersin canım çok basit gerçekten ama yok yapamam olmaz bozulur dersen yap excelde kopyala yapıştır paylaş canım ikisi de aynı oluyor canım tabiki mesj atcaz sana ama sen arada bi hatırlatma yap olurmu canım perşembe cuma yeni geln olur görmeyen olur falan tamam mı canım takıldığın bi yer varsa sorabilirsin şimdiden kolay gelsin canım ha bu arada geçen haftanın listesi tut elinde olurmu geçen hafla olmayan kimseyi yeni listeye sokmuyorsun canım yeni veya eski bile olsa liste altı yapıyorsun listede olmayanı canım
Günaydınlar herkese...Şimdi ıuyandım hafif bir kahvaltı sonrası ip atlamayı düşünüyorum...
İp atlamak çok eğlenceli herkese tavsiye ederim...amin canim
Bence de cAnim. Kalkin kizlar.
Yok canim ya arada bi yaramazliktan bisey olmaz bence
Ben ozelden mesaj atamadim
cok kotusun kader ya liste alti mi olcAm ben simdi.
aglarim bak.
Bende arada dusunuyorumda asagi iner miyim diye de korkmuyo degilim yani
günaydın kızlar.
capcanlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah.yağları yakalım,incelmeye bir adım daha yaklaşalım.
ben anlamam,hemen geri isterim seni.
böyle insana çocuk emanet edilmez zaten anniss.muhakkak bulursun birini,o zamana kadar kv ile idare edeceksin mecburen.baştan sınırlarını iyi çizmelisin ama.
hoşgeldin hülya.
gamzeli hoşgeldin sen de.tok tutan meyve yok bence.ancak ara öğünde nefis körlemeye yarıyorlar işte.
SAĞOL CANIM..
teşekkürler canım..evet verecez inşallah..hf sonu birazdan fazla kaçırdım ama hf içi dikkat edip hedefime ulaşıcam
itinayla atarız nuti...
bu hafta kilo verip altta olmamam lazım
akşama salata veya yeşil sebze eklesen barsakların daha iyi çalışır vit eksikliği yaşamazsın canım
tebrikler canım..sporu ihmal etmyorsun
çok güzel
kolayı hayatından çıkarmanı tavsiye ederim canım
hf sonu oluyor canım..hf içi sıkı tutmak lazım
neden olmuyor ki ..ben teldende özel mesaj atabiliyorum
rabbim hayırlı uzun ömür versin kuzuna
rabbim gönlüne göre versin canım
hoş geldin duygu
bence bi dönem kv idare et iyi bir bakıcı bulana kdr..
ama kırmadan çizgilerinide belli et.zamanla orta yol bulunur zaten..
benim oğlumuda kv bakıyor ben bakıcı aradım tabi hep..oğlumu babaanneye götürmek zorunda kalmayalım diye
bulamadım içime sinen birini..
iyiki babaanne varmış Allah razı olsun..gözüm arkada kalmıyor
geçmiş olsun canım..
arada olur..benim doğal halim..ben arada düzenli menü çıkarıyorum çoğu kaçamaklı..
bekliyoruz dilekcim
kızzzz gizli olunca gdaha güzel olur
hoş geldin hülya
maalesef bi selam verip giden çooookkkk
hafta içi k.hidrattan uzak durursun canım
hoş geldin gamzeli mayısa kdr verilen 20 kilo kesinlikle sağlıklı olamaz senin kilonda biri için
günaydın rosado...
bence listen güzel canım ben beğendim
böyle bir liste ile 1 ayda 20 kilo verileceğine ben inanmıyorum.
diyet yapmayan biri bile bu kadar çok yemez bence
meyveyi çok abartmışlar
ayrıca 3 porsiyon ette çok fazla bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?