70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende ogluma 7 ayda hamile kaldim canim.
her ay yasadiklarini dusunebiliyorum.
7 ayda 10 kez falan test yapmisimdir.
ama allah ne zaman kararladiysa o zaman oluyor.

selam denizcim.o senelerce bekleyenlerden biri de benim tatlım.tam 7 sene yollarına baktım kuzumun.
arada yaşanan sıkıntılar,tedaviler,işittiğim sözleri yazsam roman olur.
iyi ki tr de değilsin diyorum.bizim insanımız yaralı olanı acıtmaya bayılıyor bilirsin.
allahın kararladığı vakit gelmeden olmuyor işte.önemli olan isyan etmemek,herşey gibi evladın da hayırlısını istemek.
kader mobilyanı beğendim tatlım,iyi günlerde,sağlıkla kullanın inşallah.fiyatı da uygunmuş.
yeni evlenecek arkadaşlara tavsiyem içinize sinen mobilya ve eşyaları almanız mümkünse.sonra on kere de alsan ilki gibi heyecanlı olmuyor.

Günaydın kızlarr...
Güzel güpgüzel bir haftamız olsun..
Hepimiz inşallah hedeflerimize ulaşalım sağlıklı bir şekilde

RENGİ GÜZEL SÜRGÜLÜ KAPI OLMASIDA AVANTAJ YERLEŞTİRME AÇISINDAN..
ama çekmeceli bol raflı bişey olsun canım..kullanışlı oluyor

günaydın deniz..
herşeyin vakti var..
canını sıkma bizi bizden çok düşünen bi rabbim var

hafta sonu k.hidratı fazla kaçırdım..
ama şaşırtıcı bi şekilde artıda değilim
korkuyorum tartıya sonramı yansıcak diye:44::44::44::44:

canım ben çok beğendim mobiyanı ışıl ışıl
hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
şaka maka düğünede bişey kalmadı heyecan doruktadır şimdi sende

teşekkür ederim denizcimm sen ne diyorsun canım ya bi görsen beni stres heycan çarpıntılarım çoğaldı işyerindeki şefim diyorki nasıl bi gelinsin az utan sıkıl çekin ya diyor ayıp ayıp halbuki bişey yaptığım yok heyecanım yüzüme hareketlerime yansıyormuş senin de Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah

RENGİ GÜZEL SÜRGÜLÜ KAPI OLMASIDA AVANTAJ YERLEŞTİRME AÇISINDAN..
ama çekmeceli bol raflı bişey olsun canım..kullanışlı oluyor
teşekkür ederim zerracım içi de gayet kullanışlı çekmeceli falan canım kontrol ettim tek tek zaten o kadar çok dolap baktım ki dün anlatamam

evet canım piyango sana çıktı maalesef ben ilk başlardaa excelde yapıyordum sonra kopyala yapıştır ama burdanda yapılıyor B tuşunun altındaki ilk kutucuğa tıkla canım biri satır biri sütun sayısını gösteriyor ordan kişi sayısına göre sayı girersin sonra verileri tek tek işlersin canım çok basit gerçekten ama yok yapamam olmaz bozulur dersen yap excelde kopyala yapıştır paylaş canım ikisi de aynı oluyor canım tabiki mesj atcaz sana ama sen arada bi hatırlatma yap olurmu canım perşembe cuma yeni geln olur görmeyen olur falan tamam mı canım takıldığın bi yer varsa sorabilirsin şimdiden kolay gelsin canım ha bu arada geçen haftanın listesi tut elinde olurmu geçen hafla olmayan kimseyi yeni listeye sokmuyorsun canım yeni veya eski bile olsa liste altı yapıyorsun listede olmayanı canım

Bende ogluma 7 ayda hamile kaldim canim.
her ay yasadiklarini dusunebiliyorum.
7 ayda 10 kez falan test yapmisimdir.
ama allah ne zaman kararladiysa o zaman oluyor.
allah evladını sana bağışlasın canım
bende test yapmıyorum artık bıktım negatifi görmekten

canım sende baya beklemişsin çok özel değilse anlatabilir misin neden 7 sene bekledin?
ben tr de yaşıyorum canım gaziantepteyim
allah var çevre baskısı yok şimdilik bende
ama eşim istiyor ve eşimin yaşıda büyük evlenelide neredeyse 2 sene olacak artık üzülüyorum olmuyor diye..
sen hamile olduğunu nasıl öğrendin?

evet canım herşeyin vakti var
rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak
ondan gelen herşeye amenna

mobilyan gerçekten çok güzel
bol çekmeceli olmasıda ayrı güzel
evlendikten sonra çalışacak mısın kuzum
gurbete gelin gitmiyorsun değil mi?

Hoşbulduk...

Günaydınlar herkese... Şimdi ıuyandım hafif bir kahvaltı sonrası ip atlamayı düşünüyorum...

mobilyan gerçekten çok güzel
bol çekmeceli olmasıda ayrı güzel
evlendikten sonra çalışacak mısın kuzum
gurbete gelin gitmiyorsun değil mi?
çok mersi denizcim sende sıkma canını Rabbim ne zaman uygun görürse o zman olur yok canım istanbulda yaşıyoruz ailecek yine burda olcaz yani

Günaydınlar herkese... Şimdi ıuyandım hafif bir kahvaltı sonrası ip atlamayı düşünüyorum...

tünaydın ip atlamak iyi fikir faydasını görmüştüm vaktiyle

Günaydın kızlarr...
Güzel güpgüzel bir haftamız olsun..
Hepimiz inşallah hedeflerimize ulaşalım sağlıklı bir şekilde
amin canim

kızlar uyanamadı..haftanın ilk günü
Bence de cAnim. Kalkin kizlar.

hafta sonu k.hidratı fazla kaçırdım..
ama şaşırtıcı bi şekilde artıda değilim
korkuyorum tartıya sonramı yansıcak diye:44::44::44::44:

Yok canim ya arada bi yaramazliktan bisey olmaz bence
Ben ozelden mesaj atamadim
cok kotusun kader ya liste alti mi olcAm ben simdi.
aglarim bak.

Bende arada dusunuyorumda asagi iner miyim diye de korkmuyo degilim yani

80 tane atlayabildim aslında daha çok atlamak istiyorum ama bebeğim izin vermiyor...

İp atlamak çok eğlenceli herkese tavsiye ederim...

hoşbulduk :) benim nefsimide köreltmiyo hatta fazlasıyla acıktırıyo

o zaman ben bi hedef koymayayım kaç verebilirsem mayısa kadar onu vermiş olayım. ama 20 kilom fazlam var onuda sağlıklı bi şekilde ne zamana kadar verebilirsem diyette kalayım :)

banada pek mantıklı gelmedi ben diyet yapmayan halimle 5 kaşık sebze yemeği yiyorum ve ben o kadar meyve yersem şekerden giderim heralde

Bugünki menüm:kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,yarım kk tulum peyniri...ara:yarım bardak maden suyu ile yarım bardak vişne suyunu karıştırıp içtim,yanında 12 tane fındık yedim...öğlen 1 kase yeşil mercimek çorbası....Ara:yoğurt yada meyve yerim....Akşamda mantar yemeği yiyeceğim...2 bardak suyu ancak içebildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…