70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben ozelden mesaj atamadim
cok kotusun kader ya liste alti mi olcAm ben simdi.
aglarim bak.

canım benim yazsaydın burdan elbet atardı biri senin adına msj ben farketmedim yazdıysan da ayrıca kural bu eski veya yeni farketmez liste altı oluyor çünkü 1 hafta gelip 2ci hafta gelmeyen de çok oluyor canım ondan sanırım bu kural

canim oyle tok tutan bi meyve bilmiyorum varsada kalorisi yuksektir bence ama yesil elmayi bende diyet doneminde cok tuketirim. benim annemde elma yiyince midesinin kazindigini soyler hep demekki dogruymus insan dan insana degisiyo

sanada gunaydin canim gerci tunaydin oldu ben girene kadar
yatak odan cok guzelmis canim hayirli olsun

benim kiz kardesiminde bebegi olmuyor 9 senelik evli kendisi
basta esi doktora gitmeyi kabul etmedi malum kaynanasida sucu kardesime buldu kilolu oldugundan dolayi meger sorun esindeymis spermi azmis

Günaydınlar herkese... Şimdi ıuyandım hafif bir kahvaltı sonrası ip atlamayı düşünüyorum...

sanada gunaydin canim benim yerimede atlayiver

Atlarım tabikide en kolay ve ekonımik spor yöntemi

kizlar hafta sonu cok cozuttum cuma gunu 6yi gordum diye cok sevinmistim bide ustune cuma aksami regle oldum tatli krizine girdim iyice ipin ucunu kacirdim korkudan tartiyada cikamadim tekrardan 7yi gormekten cok korkuyorum o yuzden cumaya kadar siki tutmam lazim

bugunku menumu paylasayim

Sabah 4 kasik musli + 1citir ekmek uzerinde peynir ( kizimindi yemedi cimcime cope gitmesin diye yedim :18::18::18::18: )
ara : yesil cay
oglen : et sote + salata + 2dilim cavdar ekmegi + yogurt
ara : yogurt
aksam : yesil mercimekli eristeli corba yaptim dun 1 kase yerim herhalde kac kaloridir acaba ??? yaninda salata + yogurt

canim cok guzel mobilyan benimkine benziyor, insallah huzurlu gunlerin olsun icinde

Günaydın kızlarr...
Güzel güpgüzel bir haftamız olsun..
Hepimiz inşallah hedeflerimize ulaşalım sağlıklı bir şekilde

sana iyi gunler olsun canim, hafta ici dikkat edelim de cumaya hedefimize ulasalim insallah
Günaydınlar herkese... Şimdi ıuyandım hafif bir kahvaltı sonrası ip atlamayı düşünüyorum...

sana da gunaydin gerci oldu ogle bile gecti ikindi olcak dimi

kizlar benden de menu

sabah: 1 dlm kizarmis ekmek 1 haslanmis yumurta , azcik peynir , bir tutam maydanoz, 1 fincan sekersiz cay

ara sutlu sekersiz kahve

ogle 1: derse gitmeden 1 dlm kek sekersiz sutsuz kahve (keki aksam yaptim ogluma ama kendim yemedim simdi gunduz goturdum )

oglen 2: dersden geldikten sonra, 1 dlm ekmek, salatalik, kirmizi pancar

ara meyvem yok unutmusum belki bir incir yerim

aksam kofte salata

optummmmmmmmmmmm siziiiiiii aldigim fazlaliklar nisana kadar gitcek en azindan 2.5 kilosu

:119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118:

kizlar nasilsinz?
Haftasonu yazamadim hic. listeyi gordüm supersiniz aslinda ben bildirim yapmistim mesaj atamadim sanirim

zaten verdidigim kilo 700 gr di haftasonu 2 mislini almis olabilirim
buarada yatak odasi resmi gördüm anatkh018 canim güzelmis modeli.

Hosgeldin canim.kilolarimiz ayni seninle.valla ben kndime gore ii spor yapiorum ona ragmen bole beslensem vermek yerine alirim yani.sen ac kalmicak seklde ognlerini ara ogunlerini ye verirsin zaten merak etme.sporuda benim fikrim diyetle birlikte yap.cnku tek diyetle zor verirsin ve vucdun sarkinca hosuna gitmez.ama sporla hem daha rahat verirsin hemde verdigin bi 2 3 kilo bile gozle gorulur bi fark yapar sikilastigin icin.benim fikrim tabi
80 tane atlayabildim aslında daha çok atlamak istiyorum ama bebeğim izin vermiyor...
ip atlamak cok gzel hem sikilastrio hemde zevkli ama gogusleri sarkitiomus canim.ya sporcu styeni kullancaksin.yada benim gbi tutarak atlicaksin

Kadercim mobilyan cok guzel bu arada bende beyazi cok seviyorum yatak odasini ferah yapio.

72.2 ıle basladıgım dıyetımdee 68.3 gordum busabah 7 gunluk lahana kurunu yapıyorumm 4 gunde 2 kg verdımm

Uyardığın için teşekkür ederim bilmiyordum..

canım sen msj attın bende seni liste altı yaptım zaten görmedin sanırım

teşekkür ederim canımm beğenmeniz beni daha da mutlu etti göğüslerin sarkması iyi olmadı gerçekten yaa ben bilmiyordum bunu

çok üzüldüm yaa
böyle insanlara sinir oluyorum kaynanasına neymiş yani
tedaviye devam ediyorlar mı bari..
inşallah rabbim onlara hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.

kızlarcım şu saate kadar diyetim gayet güzel gidiyor.
akşamda salata yemeyi planlıyorum
hadi bakalım gitsin pis kilolarrr

gördüm canim listeyi cok da güzel olmus. kk de yeni oldugum icin mesaji atamadim sandim
ben de ip atlamayi düsünüyorum ama gögüsleri sarkittigini bilmiyordum.:26:

Son düzenleme:
gördüm canim listeyi cok da güzel olmus. kk de yeni oldugum icin mesaji atamadim sandim
ben de ip atlamayi düsünüyorum ama gögüsleri sarkittigini bilmiyordum.:26:

haftaya üst sıralarda görmek isteriz seni ona göree tutarak zıplicam artık bende madem sarkma oluyor

Merhaba canlarım bugun hafta bası yorgunlugu var üzerimde ama çok şükür yorulabileceğim bir mesleğim var
benim sağlıklı beslenme programım iyi gidiyor menu paylaşımlarımı hep unutuyorum
Canan karatayın glisemik indeksi konusunu okuduktan sonra glisemik indeksi yüksek gıdalardan uzak duruyorum
Bebegi olan arkadaslara bir sorum olacak.benim kızım 2 yasında ve son zamanlarda agresif olmaya başladı mesela yüzüme bir anda tırnak atıyor ya da istediği olmayınca koşup gidiyor. Ne yapmalı budönemde olur mu normal mi?

Allah korumus tubim sizi, bu kadar beklemeyin bir daha ya, Allah esirgesin. Ben de fotolari gorunce yazilari okumadan dedim ki kendi kendime bu kiz kakaolu kek yapmista yakmis mi ki acaba
valla şimdiye kadar okadar kek yaptım ama maşallah hiç yakmadım,yakmamdaaelimin ayarı iyidir,(fırının ve süremin yani)
hem yaksam bile burda yanık kekimi gösteripte rezilmi edeyim kız kendimiii

tebrikler canim

Uzulmesi gereken tek benim topicte en vahim benim durum

allah korumus canim.
dogalgaz yok ku sizde bide.
valla ben esime diyorum soba yakmadan hic anlamam allahtan dogalgaz var sogukta otururlardi valla
canım evim doğalgazlı değil,bağlantı yerleri var yapılmış ama petekleri taktırmamışlar,ama yinede doğalgazlı olsada kullanmazdım,bundan önceki evimiz tokilerdeydi doğalgaz kişiye özel olmadığı için ay sonu fatura tüm bina için kesiliyo,kişi başına bölünüp ödemesi oluyo,biz az yakıyoduk ama millet düşünürmü tüm odaları yakıyolarmışben mutfakla odayı açıyodum yatak odasınıda az açıyodum yatarken sıcak olsun diye,ama fatura çok yüksek gelmişti,milletin parasınıda biz ödüyoruz

oyüzden 2 ay katlanabildik,sonra çıktık o evden,sobalı bizim için daha karlı oldu,sıkıntı yok oyüzden,soba yakmakta zor olan bişey yokki canım,herkez becerebilir,sen azcık üşengeçlik yapıyosun sanırımama yinede doğazlgazlı gibisi yok,kendi evimiz olsaydı sadece bize özel doğalgaz kullanırdık faturada uçuk gelmezdi iyi olurdu,ama kiradayız malesef,burdan sonraki çıkıcamız ev kendi evimiz olur inşallah,evimden okadar memnunumki allahtan çıkmaya hiç niyetim yok başka kiralı eve,evimiz olana kadar bu evde durmak nasip olur inşallah,başka ev istemem

haftaya üst sıralarda görmek isteriz seni ona göree tutarak zıplicam artık bende madem sarkma oluyor
benimde emzirme döneminde kocaman olmuşlardı,sonrasında küçüldüler yine ve yumuşadılar azda olsa sarkmada olduoyüzden ip atlarken devamlı tutarak atlarım,çünkü ben zıpladıkça onlarda zıplıyove canım çok yanıyosarkma yaptığını hiç duymamıştım onun içinde tutuyo değildim yaniama zaten sarkan sarktı daha ne olurhiçbi zaman büyük göğsüm olmadı zaten doğumdan önce 80di,ama dik ve sertti,şimdiyse 85 takıyorum ama içleri yumuşadı ve sarkma oldu eskiye nazaran,siz siz olun bebeklerinizi uzun süre emzirmeye çalışın 2 yaşına kadar mesela,b.ablam var almanyada o 2.5 yaşına kadar emzirdi ve şimdi taş gibi kocaman hala,oğlu 6 yaşında geçen yaz izne gelmişti burdaki ablamla sorduk noldu hiç küçülmedimi yumuşamadımı içleri diye,dayanamadık elledik valla,dedik sen kesin silikon taktırdında bizden saklıyon
demesinmi ben uzun süre emzirdiğim için böyle oldular sizde yapsaydınız sizinde olurdu
ben oğlumu 6 ay emzirebildim kızıma hamileyim diye dr kes dedi,,kızımıda 9 ay anca emzirdim sütüm azaldı ben napiyim,çok istiyodum 2 yaşına kadar emzirmek

amaaan valla konu konuyu açtı nerelere geldik

çok üzüldüm yaa
böyle insanlara sinir oluyorum kaynanasına neymiş yani
tedaviye devam ediyorlar mı bari..
inşallah rabbim onlara hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.

valla guzelim insan dengesiz olunca malesef,
bizde basta sesimizi cikarmadik kac sene kaynanasi orda burda konustu durdu bizim kizin arkadasindan sonra annem patladi bigun kizkardesime al gotur su kocani doktora, suc gercekten sendeyse bosanacaksin dedi oda ikna etti zor bela kocasini gittiler ki suc kendi oglunda ama buna suc bile denmezki verende Allah vermeyende Allah ama benim annem bigun olsun onun oglu hakkinda bisey soylemeedi olmuyosa yabbim vermiyoda olmuyo onun ne sucu var dedi ama malesef insanlarimiz cahil olunca seninde canin SIKILIYO tabi

pardon sormasi ayip hem goguslerinizi tutup hem nasil ip atliyorsunuz???

beniim mesai bitmeye yakindir arkadaslar hafta nin ilk gununu geride birakiyoruz
aksam vakit bulursam girerim ins hadi kib aksama kadar rejim yapip aksam kacamak yapmayin sakin haa

çok normal canım,buna malesef 2 yaş sendromu diyolar,sabrediceksin,ama daha yolun çok uzun,bende o dönemi arka arkaya yaşadım ,oğlumun 2 yaş sendromu geçince kızım 2 yaşına geldi onda başladısabrettim geçicek dedim ama şuan 4 ve 5 yaşlarındalar hala devam ediyo,hiç bitmiycek bu çile sanırımama senin tek çocuksa işin daha kolay,sakın alttan alıp yüz verme,kimseyede yüz verdirtme babası olsa bilesonra cidden altından kalkamıyosun,bu yaşında öğrettin öğrettin yoksa böyle alışıp gider,böyle çıldırdığı anlarda sen oturup konuşmayı dene tatlı dille,

sakın inatlaşma çocukla o şuanda öyle bi dönemdeki herşey benim kontrolümde herşeye hakim olabilirim düşüncesinde,oyüzden bırak biraz kendi haline yapsın yaramazlık üstüne gitme yapma etme deme,kızma bağırma,onlar okadar akıllılarki inatlaşmaya gelmiyolar hep ben diyolar,oyüzden bırak naparsa yapsın,zaten hep sonunda kaybeden biz oluyoruz engellemeye kalkma hiç bişeyde,ve geçici bi dönem olduğunu unutma,istediği herşeyide yapma bence üstüne binmesin sonra,herşeyin bi zamanı olduğunu kesin kararlı olduğunu bilsin senin,,benim söyliyceklerim bu kadar canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…