Ben ozelden mesaj atamadim
cok kotusun kader ya liste alti mi olcAm ben simdi.
aglarim bak.
Hoşbulduk canım öncelikle. bencede sağlıklı değil ama mayısın en azından 2. haftasına kadar 20 vermiş olmak istiyorum. evet meyvesi banada fazla geldi. bunca listenin içinde bende ilk kez 8 kaşık sebze gördüm genelde hep 4 yada 5 verirler diye biliyorum. haklısın biraz üstünde oynamalar yaparak yarın bu diyete başlıyım. birde sarımsak çayı almıştım kendime ama sanırım psikolojik olarak koku alıyorum içemiyorum normalde bitki çaylarına bayılırım. ama aynı markadan içen arkadaşlarım koku almıyo. kırmızı çay diye bişey çıkmış onu aldım ayda 8 kilo verdiriyo diyolar diyetin haricinde kırmızı çayada başlıycam. birde meyve olarak yeşil elma tok tutar derler beni inanılmaz acıktırıyor. siz meyvede ne yiyorsunuz mesela tok tutuyo dediğiniz var mı. çok teşekkür ederim fikirleriniz için amin allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın kızlarr hayırlı haftalar bol eksili günler olsun inşaAllah dün yatak odam ile oturma grubumu aldım ayrı ayrı yerlerden yatak odamın modeli buldum netten sizle paylaşmak istedim fikirleriniz benim iin değerlii bakalım beğenecek misiniz öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1005077 doğtaştan 3300tl
allah evladını sana bağışlasın canım
bende test yapmıyorum artık bıktım negatifi görmekten
canım sende baya beklemişsin çok özel değilse anlatabilir misin neden 7 sene bekledin?
ben tr de yaşıyorum canım gaziantepteyim
allah var çevre baskısı yok şimdilik bende
ama eşim istiyor ve eşimin yaşıda büyük evlenelide neredeyse 2 sene olacak artık üzülüyorum olmuyor diye..
sen hamile olduğunu nasıl öğrendin?
evet canım herşeyin vakti var
rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak
ondan gelen herşeye amenna
Günaydınlar herkese...Şimdi ıuyandım hafif bir kahvaltı sonrası ip atlamayı düşünüyorum...
canim oyle tok tutan bi meyve bilmiyorum varsada kalorisi yuksektir bence ama yesil elmayi bende diyet doneminde cok tuketirim. benim annemde elma yiyince midesinin kazindigini soyler hep demekki dogruymus insan dan insana degisiyo
sanada gunaydin canim gerci tunaydin oldu ben girene kadar
yatak odan cok guzelmis canim hayirli olsun
benim kiz kardesiminde bebegi olmuyor 9 senelik evli kendisi
basta esi doktora gitmeyi kabul etmedi malum kaynanasida sucu kardesime buldu kilolu oldugundan dolayi meger sorun esindeymis spermi azmis
sanada gunaydin canim benim yerimede atlayiver
günaydın kızlarr hayırlı haftalar bol eksili günler olsun inşaAllah dün yatak odam ile oturma grubumu aldım ayrı ayrı yerlerden yatak odamın modeli buldum netten sizle paylaşmak istedim fikirleriniz benim iin değerlii bakalım beğenecek misiniz öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 1005077 doğtaştan 3300tl
bencede böyle olması daha iyi hem herkes liste yapmış olur hemde rekabet artar diye düşünüyorum
tatlımmm neyse sorunun çöz ve dön artık aramıza seni bekliyoruz
Günaydın kızlarr...
Güzel güpgüzel bir haftamız olsun..
Hepimiz inşallah hedeflerimize ulaşalım sağlıklı bir şekilde
Günaydınlar herkese...Şimdi ıuyandım hafif bir kahvaltı sonrası ip atlamayı düşünüyorum...
canim cok guzel mobilyan benimkine benziyor, insallah huzurlu gunlerin olsun icinde
Hosgeldin canim.kilolarimiz ayni seninle.valla ben kndime gore ii spor yapiorum ona ragmen bole beslensem vermek yerine alirim yani.sen ac kalmicak seklde ognlerini ara ogunlerini ye verirsin zaten merak etme.sporuda benim fikrim diyetle birlikte yap.cnku tek diyetle zor verirsin ve vucdun sarkinca hosuna gitmez.ama sporla hem daha rahat verirsin hemde verdigin bi 2 3 kilo bile gozle gorulur bi fark yapar sikilastigin icin.benim fikrim tabikızlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum yarın benim için diyetin ilk günü. 1.60 boyum var 78 kiloyum. 15-20 kilo vermek istiyorum. Aslında diyetisyenimden bi liste aldım ama uygulayamadım. şimdi internetten 1 ayda 20 kilo verdiren diyet buldum. sağlıksız bence 1 ayda o kadar kilo vermek ve verilebileceğinide zannetmiyorum. spor salonuna yazılmıştım 4 kez gittim şimdi sadece diyetle kilo verip tabi yarım saat yürüyüş yapcam spor salonuna gitmeden şehir merkezinde. verebildiğim kadar verince en azından istediğim kiloya geldim dediğimde spor salonuna yazılıcam toparlamak için. mayısa kadar 20 kilo vermem gerekiyo. sizce bu liste iyi midir 1 ayda 20 diyo ama inanmadım gerekte yok mayısa kadar verebilir miyim başlıyım mı sizce? netten bulduğum gibi kopyalıyorum.
1 Ayda 20 Kilo Zayıflama Diyeti nasıl uygulanır bir inceleyelim.
1.60 boyundaki 25 yaşındaki ve 76 kilo bir bayanın uygulaması gereken diyet örneği (İdeal ağırlığı 56 kilo / Verilmesi gereken kilo 20 )
Sabah saat 09.00
1 Tatlı kaşığı bal, reçel
1 porsiyon peynir
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık
Saat 11.00
1 porsiyon meyve
Öğle saat: 13.00
3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 150 gr.)
1 su bardağı ayran
2 ince dilim ekmek
Salata (istenildiği kadar)
Saat 16.00
2 porsiyon meyve + 2 adet grisini
Akşam saat 19.00
8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
2 ince dilim ekmek
İstenildiği kadar salata
Saat 21.00
2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt
ip atlamak cok gzel hem sikilastrio hemde zevkli ama gogusleri sarkitiomus canim.ya sporcu styeni kullancaksin.yada benim gbi tutarak atlicaksin80 tane atlayabildim aslında daha çok atlamak istiyorum ama bebeğim izin vermiyor...
Hosgeldin canim.kilolarimiz ayni seninle.valla ben kndime gore ii spor yapiorum ona ragmen bole beslensem vermek yerine alirim yani.sen ac kalmicak seklde ognlerini ara ogunlerini ye verirsin zaten merak etme.sporuda benim fikrim diyetle birlikte yap.cnku tek diyetle zor verirsin ve vucdun sarkinca hosuna gitmez.ama sporla hem daha rahat verirsin hemde verdigin bi 2 3 kilo bile gozle gorulur bi fark yapar sikilastigin icin.benim fikrim tabi
ip atlamak cok gzel hem sikilastrio hemde zevkli ama gogusleri sarkitiomus canim.ya sporcu styeni kullancaksin.yada benim gbi tutarak atlicaksin
Kadercim mobilyan cok guzel bu arada bende beyazi cok seviyorum yatak odasini ferah yapio.
kizlar nasilsinz?
Haftasonu yazamadim hic. listeyi gordüm supersinizaslinda ben bildirim yapmistim mesaj atamadim sanirim
zaten verdidigim kilo 700 gr di haftasonu 2 mislini almis olabilirim
buarada yatak odasi resmi gördüm anatkh018 canim güzelmis modeli.
Hosgeldin canim.kilolarimiz ayni seninle.valla ben kndime gore ii spor yapiorum ona ragmen bole beslensem vermek yerine alirim yani.sen ac kalmicak seklde ognlerini ara ogunlerini ye verirsin zaten merak etme.sporuda benim fikrim diyetle birlikte yap.cnku tek diyetle zor verirsin ve vucdun sarkinca hosuna gitmez.ama sporla hem daha rahat verirsin hemde verdigin bi 2 3 kilo bile gozle gorulur bi fark yapar sikilastigin icin.benim fikrim tabi
ip atlamak cok gzel hem sikilastrio hemde zevkli ama gogusleri sarkitiomus canim.ya sporcu styeni kullancaksin.yada benim gbi tutarak atlicaksin
Kadercim mobilyan cok guzel bu arada bende beyazi cok seviyorum yatak odasini ferah yapio.
çok üzüldüm yaacanim oyle tok tutan bi meyve bilmiyorum varsada kalorisi yuksektir bence ama yesil elmayi bende diyet doneminde cok tuketirim. benim annemde elma yiyince midesinin kazindigini soyler hep demekki dogruymus insan dan insana degisiyo
benim kiz kardesiminde bebegi olmuyor 9 senelik evli kendisi
basta esi doktora gitmeyi kabul etmedi malum kaynanasida sucu kardesime buldu kilolu oldugundan dolayi meger sorun esindeymis spermi azmis
sanada gunaydin canim benim yerimede atlayiver
canım sen msj attın bende seni liste altı yaptım zaten görmedin sanırım
teşekkür ederim canımm beğenmeniz beni daha da mutlu ettigöğüslerin sarkması iyi olmadı gerçekten yaa ben bilmiyordum bunu
gördüm canim listeyi cok da güzel olmus. kk de yeni oldugum icin mesaji atamadim sandim
ben de ip atlamayi düsünüyorum ama gögüsleri sarkittigini bilmiyordum.:26:
Allah korumus tubim sizi, bu kadar beklemeyin bir daha ya, Allah esirgesin. Ben de fotolari gorunce yazilari okumadan dedim ki kendi kendime bu kiz kakaolu kek yapmista yakmis mi ki acaba
canım evim doğalgazlı değil,bağlantı yerleri var yapılmış ama petekleri taktırmamışlar,ama yinede doğalgazlı olsada kullanmazdım,bundan önceki evimiz tokilerdeydi doğalgaz kişiye özel olmadığı için ay sonu fatura tüm bina için kesiliyo,kişi başına bölünüp ödemesi oluyo,biz az yakıyoduk ama millet düşünürmü tüm odaları yakıyolarmıştebrikler canim
Uzulmesi gereken tek benim topicte en vahim benim durum
allah korumus canim.
dogalgaz yok ku sizde bide.
valla ben esime diyorum soba yakmadan hic anlamam allahtan dogalgaz var sogukta otururlardi valla
benimde emzirme döneminde kocaman olmuşlardı,sonrasında küçüldüler yine ve yumuşadılar azda olsa sarkmada olduhaftaya üst sıralarda görmek isteriz seni ona göree tutarak zıplicam artık bende madem sarkma oluyor
çok üzüldüm yaa
böyle insanlara sinir oluyorum kaynanasına neymiş yani
tedaviye devam ediyorlar mı bari..
inşallah rabbim onlara hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.
haftaya üst sıralarda görmek isteriz seni ona göree tutarak zıplicam artık bende madem sarkma oluyor
Merhaba canlarım bugun hafta bası yorgunlugu var üzerimde ama çok şükür yorulabileceğim bir mesleğim var
benim sağlıklı beslenme programım iyi gidiyor menu paylaşımlarımı hep unutuyorum
Canan karatayın glisemik indeksi konusunu okuduktan sonra glisemik indeksi yüksek gıdalardan uzak duruyorum
Bebegi olan arkadaslara bir sorum olacak.benim kızım 2 yasında ve son zamanlarda agresif olmaya başladı mesela yüzüme bir anda tırnak atıyor ya da istediği olmayınca koşup gidiyor. Ne yapmalı budönemde olur mu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?