merhaba hanımlar :)
Bende aranıza katılayımmı?? Benim sorunum çokkkk gerçi.Polikistik over hastasıyım ve adet düzenim yok.Aylarca olmadığım oluyor ve bu nedenele vücutta ödem,şişlik ve göbek çevresi yağlanma haddinden fazla.Tüp bebek tedavileri esnesında aldığım kilolarda öylece yapıştı kaldı.Hamileliğimde 12 kilo aldım ve hepsini verdim ama 5 senedir bir kilo versem hopp geri 2 kg. alıyorum.
Bu ara sahilde yürüyüşe başladım ve parkda aletlerde spor yapıyorum.Ama bunu çok düzenli yapamıyorum .Havalardan eve misafir vs. gelince olmuyor işte.
Hee tabii irademde kuvvetli değil !! Birde maymun iştahlıyım.Hemen sonuç almak istiyorum ama benim metabolizma kış uykusunda olduğundan çokkk zor çalışıyor.
Umarım sizinle bana da şevk gelir ve 70 ve altına inebilirim.
Yaptığınız özel bir şey varmı??
Bugün yediklerimi yazayım hemen sabah kahvaltıdan yarım saat önce koca bir bardak suyumu içtim.Bitki çayımı içtim.Sonra kahvaltıda ince ikidlim arasına peynirli tostumu yedim.Saat 12 gibi elmamı yedim.1saat öncede yayla çorbası içtim ekmeksiz.Bu arada cuma günü tekrar tartılacam bakalım kaç kilo vermiş olucam o güne kadar.
canım ben kendi adıma söyleyeyim zayıflama ile ilgili herhangi bi ilaç kullanmıyorum. çünkü inanmıyorum. diyet yapıyorum ve düzenli spor yapıyorum. kaslar için ağırlık çalışıyorum. ben memnunum kilo verişimden. tartı az gösteriyo çünkü kaslarımı arttırıyorum. ama yağ kaybım çok. görenler çok kilo verdin diyo oysaki 2 kilo verdim daha. spor yaptığımdan sarkma yok. rahatsızlığını duymuştum ama ne olduğunu bilmiyorum. zayıflama üzerinde olumsuz etki yaratıyomu hastalığın. eğer öyleysa mutlaka diyetisyen kontrolünde zayıfla. yoksa kulaktan dolma diyetlerle zayıflayamazsın ve azmin kırılır
kateciğim sen sporda yapıyomusun
Canım ben hafta içi yürüyüş yapabiliyorum sadece haftasonu yavrum evde o yüzden çıkamıyorum çıksam bile tempolu yürümeyince kilo gitmiyo.Evde ebru şallının plates cd si var onu yapıcam bir ara bakalım.
boyun ve kilon kaç. göbek bölgen sorunlumu
boyum 1.61 kilom 74 canım.Göbekte sorun olmaz olurmu var tabiki.Sezeryan doğum yaptığım için olduğu gibi kaldı ama 2 haftadır dikkat ediyorum baya bi indi.
hafta içi yürüyorum diyosun. hergün hafta içi en az 45 en fazla 1 saat yürü. pilates göbek eritmez sadece oradaki kasları çalıştırır. kardiyo egzersizşeri yağ yakar. yürümek, koşmak gibi. yağın azaldıkça kasların belli olur.
ozorkuncuğum koşmak iyide sol ayak parmaklarımın olduğu yerden kemik fırladı. bakınca belli oluyo. bastırınca hafif ağrı var. ayak şeklimde bozulma oldu ama önemli değil
kardiyo egzersizleri ne anlatırmısın?
canım geçmiş olsun bir doktora görün çaresi vardır mutlaka.
Topuklu ayakkabı çok mu giydin acaba ondan olabilir mi?
yağ yakmaya yönelik egzersizlerdir. yürümek, tempolu yürümek, koşmak, bisiklete binmek vs.. bu egzersizlerle yağ yakma gerçekleştirilir. 20. dakikadan itibaren vücuttaki yağlar yakılmaya başlanır. 45 dakikaya kadar yağ yakımı gerçekleştirilir. tüm vücut çalışır.
2 senedir topuklu ayakkabı hiç giymedim. ben bazı haftalar günde 2 saat tempolu yürüyorum koşuyorum falan. düztabanım ayrıca ondan oluyo. daha öncede ezik olmuştu ayağımda. aslında tabalık var bende düztaban olduğum için doktor vermişti ama yinede oluyo böyle işte
canım dedim ya tartılmadım haftaya tam kilomu yazarım şimdilik aynı sayıyorum kendimi. ki zaten bi ara 75 e indikten sonra bozmuştum o sırada dalgalanma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?