70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ozorkuncuğum sen merak etme tamammı. sen kilodan ziyada eski günlerine döneceksin canım. unutma spor yapanlar yapmayanlara göre daha uzun sürede verirler çünkü kas kaybı minimum düzeyde olur. bak ben 2 kilo verdim bu zamana kadar. 100 gram falan veriyorum az az eksiliyo ama şu var göbeğim eskiye göre sanki yarısı gitti. orantılı olmaya başladım. uzun zamandır görmeyenler ay ne kadar zayıfladın diyo. valla verdin kilolarını diyo ama oysaki daha 2 kilo verdim ama eskiye göre 5 kilo gitmiş gibi duruyo. oysaki değil. yağ kaybetmek insanı çok değiştiriyo. o kadar spor yapıyorum ama inan azcık boşlasam sarkma olacak valla. sen her ne kadar uzun süre ara versende 3 ay düzenli hareket yapsan eski haline dönersin. belki 2 ayda toparlarsın.

canım ben kendi adıma söyleyeyim zayıflama ile ilgili herhangi bi ilaç kullanmıyorum. çünkü inanmıyorum. diyet yapıyorum ve düzenli spor yapıyorum. kaslar için ağırlık çalışıyorum. ben memnunum kilo verişimden. tartı az gösteriyo çünkü kaslarımı arttırıyorum. ama yağ kaybım çok. görenler çok kilo verdin diyo oysaki 2 kilo verdim daha. spor yaptığımdan sarkma yok. rahatsızlığını duymuştum ama ne olduğunu bilmiyorum. zayıflama üzerinde olumsuz etki yaratıyomu hastalığın. eğer öyleysa mutlaka diyetisyen kontrolünde zayıfla. yoksa kulaktan dolma diyetlerle zayıflayamazsın ve azmin kırılır

kateciğim sen sporda yapıyomusun

arkadaşlar birde metabolizma hızı 28 yaşından sonra her 2 yılda bir yavaşlıyo.

ilaç kesinlikle kullanmayın zaten.İlaçların hepsi para tuzağı ve sağlığınızdan ediyo emin olun.

arkadaşlar bugün barbumya yemeği yapacağım akşama. 1 kaşık zeytinyağlı. yanındada yoğurt ve kepekli ekmekle yiyeceğim. muayyen günümde yaklaşıyo. tarifini verdiğim diyet meyveli keki yaparım artık. zor oluyo tatlısız. geçen ay çok zorlanmıştım

kateciğim sen sporda yapıyomusun

Canım ben hafta içi yürüyüş yapabiliyorum sadece haftasonu yavrum evde o yüzden çıkamıyorum çıksam bile tempolu yürümeyince kilo gitmiyo.Evde ebru şallının plates cd si var onu yapıcam bir ara bakalım.

boyun ve kilon kaç. göbek bölgen sorunlumu

Arkadaşlar bol su için normalde 2,5 litre su içilmesi gerekli ama metabolizmanın hızlanması için her fazla kilo için 1 bardak fazladan içilmesi gerekiyormuş.

boyum 1.61 kilom 74 canım.Göbekte sorun olmaz olurmu var tabiki.Sezeryan doğum yaptığım için olduğu gibi kaldı ama 2 haftadır dikkat ediyorum baya bi indi.

hafta içi yürüyorum diyosun. hergün hafta içi en az 45 en fazla 1 saat yürü. pilates göbek eritmez sadece oradaki kasları çalıştırır. kardiyo egzersizşeri yağ yakar. yürümek, koşmak gibi. yağın azaldıkça kasların belli olur.

kardiyo egzersizleri ne anlatırmısın?

ozorkuncuğum koşmak iyide sol ayak parmaklarımın olduğu yerden kemik fırladı. bakınca belli oluyo. bastırınca hafif ağrı var. ayak şeklimde bozulma oldu ama önemli değil

ozorkuncuğum koşmak iyide sol ayak parmaklarımın olduğu yerden kemik fırladı. bakınca belli oluyo. bastırınca hafif ağrı var. ayak şeklimde bozulma oldu ama önemli değil

canım geçmiş olsun bir doktora görün çaresi vardır mutlaka.

Topuklu ayakkabı çok mu giydin acaba ondan olabilir mi?

kardiyo egzersizleri ne anlatırmısın?

yağ yakmaya yönelik egzersizlerdir. yürümek, tempolu yürümek, koşmak, bisiklete binmek vs.. bu egzersizlerle yağ yakma gerçekleştirilir. 20. dakikadan itibaren vücuttaki yağlar yakılmaya başlanır. 45 dakikaya kadar yağ yakımı gerçekleştirilir. tüm vücut çalışır.

canım geçmiş olsun bir doktora görün çaresi vardır mutlaka.

Topuklu ayakkabı çok mu giydin acaba ondan olabilir mi?

2 senedir topuklu ayakkabı hiç giymedim. ben bazı haftalar günde 2 saat tempolu yürüyorum koşuyorum falan. düztabanım ayrıca ondan oluyo. daha öncede ezik olmuştu ayağımda. aslında tabalık var bende düztaban olduğum için doktor vermişti ama yinede oluyo böyle işte

google amcaya sordum şimdi ondan bakıyorum canım sağol.

Düztaban olduğun için oluyo demekki ilk kez duyuyorum.Benim oğlandada hafiften var düz tabanlık.Ayaklarını yere süre süre yürüyo çoğu zaman uyarıyorum acaba düztabanlıkla bir alakası olabilir mi ki?

hugocuk Polikistik over düzenli yumurtlama olmamasu durumu diye özetlenebilir.Hormonlar düzenli değil.Kadın doğumcumda kilo verirsen denge bulabilir bünyen diyor ama maalesef kilo hastalığı tetikliyor hastalık da kilo vermemi engelliyor.Yumurta mı tavuktann, tavukmu yumurtadan çıkar hesabı.Kısır döngü işte.
Kilo verebilmem için çok katı kurallı bir listeye tabii olmam gerek ama olmuyor işte.Yani aynı şeylerle siz 2 verirseniz ben belki 750 gr. verebilirim.Ne yapalım uğraşıcam artık.77 ile 78 arasında oynayan kilomla !!!Bende aranızdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…