70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım senin sporun yeter

Canım menün gayet güzel aradaki bisküvi yerine daha besleyici birşeyler olabilirmiş o da nazar boncuğu olsun

Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 zeytin
1 bardak portakal suyu
Çatalın ucuyla kaymak

Ara
2 hurma
1 incir

Öğle
1 dilimbörek
2 tane yaprak sarma
3 tane lahana sarma

Ara
Bir kupa yeşilçay limonlu

Akşam
Yarım kepçe çorba
1 kaşık erişte
1 kaşık yoğurtlu ıspanak
3 kaşık ballı hoşmerim

hoşbulduk canım. diyet banada fazla geldi uygulamıycam bunu zaten. salona yazıldım geçen ay 4 kere gittim. çok fit kızlar vardı utandım biraz göbeğimden gitsin yazılıcam. şimdilik sadece yarım saat tempolu yürüyüş yapıcam kendim. bendede çok farkediyo 2 3 kilo. ama biraz kilo veriyim ondan sonra yazılsam benim ruh halim açısından çok daha iyi olcak. koca salonda 2 tane şişman var. mübarek victoria secret defilesi

kızlar bugünkü menüm

sabah
1 light üçgen peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay kaşığı reçel
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
1 dilim tam buğday kepek ekmeği

ara
1 activia yoğurt
1 kuru kayısı

öğlen
4 kaşık bezelye yemeği
1 küçük gramaj light yoğurt

akşam
4 kaşık kepekli makarna
1 light ayran
çok az zeytinyağlı salata

ilk günüm olduğu için açlıktan ölüyorum. birde 3 haftadır activia yoğurt yiyorum bir işe yaradığı yok. ama meyveli diye ve tok tutuyor ondan yiyorum. yiyeniniz var mı işe yarıyor mu. beni tuvalete çıkarmıyo hiç

Tek kelimeyle muhteşemsin
Yaptigin spor yeter zaten yediklerini yakmaya..
Ben kahvaltiya inmiyorum is yerinde inersem kendimi kontrol edemem diyet elden gider evde biseyler atistirip cikiyorum mecbur
:) saol balim
Bugün toplamda 300 tane atlayabildim hiç yoktan iyiydir diyorum kendi kendime...
Tabi 300 cok ii bi rakam yeni bsldysan ilk baslarda back arkalarini cok agritio ben yuruyemiom topalliodum resmen ama alstm artk yani ole olursa gecio bilgine
Canım senin sporun yeter
Saol canim benim seninde menun yeter valla hergun nasil dayaniosn bole bilmem :) ben hep kacamak yapiom :)
:) misafrliktemydin borekler sarmalar oh :)

Tatlim menun guzel oglenle aksam arasinada bi ara koy hatta aksmdan snra bile yeri geldgnde ara yapablrsin gce zorlanmazsin.ben aralrda meyve yemeyi trcih ediom daha tok tutuo bana gore.ygurt yemedgim icin hicbr fikrim yok malesef

Son düzenleme:

canım meyve yediğimde kendimi yerlere atıyorum açlıktan :) kebap sofrasından kalksam 10 dakka sonra bi meyve yesem acıkırım o kadar söyliyim :) çok değişik bende bilmiyorum :) patates makarna yediğimdede 20 dakkaya acıkıyorum heryemekten sonra uykum geliyo gizli şeker mi var acaba demeye başladım

Tesekkur ederim canim hemen bu konusda arastirma yapacagim. havalrin isinmasiyla sosyal ortamlara girebilir kizim anca

:) degisikmis valla.o zaman sende kendini cozcen artk :) doktora bi git canim Allah korusun yani

merhaba minecim...bırakıncada olmuyor maalesef hepten gidiyor diyet
haftaya eksi bekliyoruz
inşallah canım
aylardır yerimde sayıyorum yaz yaklaşıyor

saglik olsun minecigim ins haftaya verirsin
inşallah canım çok sağol

İnşallah gitmiştir canım ya tedirginim şimdi artı değilim ondan eminim dee 65i ucundan görsem yeter bana
ne 65i kız
otur oturduğun yerde
aynen haftalar boşa gitti hatta aylar bile
bende yanmış kek sandım ilk görünce
allah korumuş tubacım çocuklar var allah muhafaza
bu iyi işte 65i görsen üzülürdüm
şaka biyana kuzum yanlış anlama sankın çok çok sevindim imşallah düğüne kadar dahada inceleceksin
bebeğin gece emiyormu canım? emiyorsa bence gece bişeyler vermeye gerek yok
benim kızım 10 aylıkken bırakmıştı emmeyi ben gece 2 kere biberonla süt veriyordum
1 buçuk yaşında 1e düştü
şuan 3,5 yaşında hala uyumadan önce sütünü içer
babaannenin bakması olayına gelirsek işin zor canım
ama bir yabancının bakmasından iyidir
benim kızıma annem bakıyor hasta olduğunda çok düşünürüm bakıcıda olsaydı ben nasıl içim rahat işe giderdim
annem yaşlı olmadığı için belkide herşeyini yapabiliyor öyle baştan savma yapmıyor
ama kayınvalidem baksaydı aklım kalırdı oda yaşlı değil ama çocuk terlemiş üşümüş pek önemsemez yemekten önce çikolata verir
sadece oyun yapmakta iyi
sende iyi düşün karar ver tamam yabancıya vermekten iyidir ama kayınvaliden bakınca bebeğinin sağlığı etkilenecekse
uyku ve yeme düzeni değişecekse
en önemlisi eşinle aranda sorunlar oluşacaksa
kayınvalidenin bakması hiç sağlıklı değil canım

hu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
ben bir sure ara verdim canim sIKKIN bu aralar tabiki yemeye dikkat spora devam ama kafam duzeldimi tekrar aranizda olacagim ins

hepinizi seviyorumm kendinize iyi bakin

takipteyim...
nerelerdesin bakim
bende çok gelemiyorum ama uzak olunca diyette olmuyor
kadercim mobilyan çok güzel canım güle güle kullan canım
bol bol bebiş yapmayı nasip etsin allah
buarada listede çok güzel olmuş ellerine sağlık
beni azcık üstlere yazsaydın daha memnun olurdum
hafta sonu k.hidratı fazla kaçırdım..
ama şaşırtıcı bi şekilde artıda değilim
korkuyorum tartıya sonramı yansıcak diye:44::44::44::44:
bende aynı
100 grcıkta olsa eksiydim şaşırdım
allah evladını sana bağışlasın canım
bende test yapmıyorum artık bıktım negatifi görmekten
canım bazı teknikler var netten araştırdınmı
bel altına yastık koyma gibi
bide yumurtlama dönemlerini kontrol etmen lazım
bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
bu duyguyu yaşamanızı yürekten istiyorum

pardon sormasi ayip hem goguslerinizi tutup hem nasil ip atliyorsunuz???
sesli güldüm buna
Tesekkur ederim canim hemen bu konusda arastirma yapacagim. havalrin isinmasiyla sosyal ortamlara girebilir kizim anca
canım 2 yaş 3 yaş 4 yaş her yaşı sendromlu bu çocukların
3,5 yaşında kızım bitmedi birtürlü sendromu

insülin direnci olmasın
dikkat etmek lazım

iyi geceler kızlar
bu gece azmettim ve cumadan beri yazılanları hızlıca okudum
sizi okudukça canım spor yapmak istedi ama boyun ağrısından hareket edemiyorum şansa bakınki
ececim paylaştığın linke baktım sık kullanılanlara aldım yapacağım kesinlikle
aslında yaptığım hareketlerden ama ben fayda göremedim sanırım fazla yiyorum

yarın göğüs ultrasonuna gireceğim çok endişeliyim
bu kadınların derdi hiç bitmiyor bişey çıkacak diye değilde endişem
muayene anı canımı sıkıyor rahat olamıyorum
herneyse
diyette yapamıyorum kızlar kaç aydır yerimde sayıyorum
canım sıkılıyor ama icraatte yok
öyle işte ben yatar iyi geceler

umarım bişey çıkmaz canım,bende geçen yaz muayene olmuştum göğsümde sertlik var diye,neyseki temiz çıktı,ama muayene sırasındaki olay benide çekindiriyo,ben elbisemi sıyırır öyle bakar üsten diyodum,kadın demesinmi sütyenine kadar çıkar hepsini,yat diye,çok utandım tuhaf hissettim ama mecburdum yani,umarım tez çabuk yatar kalkarsın,benim muayene yeri karanlıktı az,seninki nasıl acaba,karanlık olunca insan pek çekinmiyo doğrusu

gecmis olsun canim. benim de gögüsümde yan kisminda bir sertlik vark adet döneminde cok hissediyorum sonra geciyor ama doktordan da korkuyorum

hepinize günaydıııınnnn yeni uyandım size bir bakayım dedim :2: nedense bu sene bahar alerjim erken geldi sabah kalktığımda burnumun içi kaşınıyor hapşuruyorum ve de burnum akıyor:2::2::2:
ilaç da almak istemiyorum bilen vardır çok uyku yapıyor...
diyetime gelince maşallah iyi gidiyor akşam yemeğini 6 da yemiştik bişeycik yemedim
bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum bakalım

günaydın kızlar.
umay muayenen iyi geçer ,sonuçların da temiz olur inşallah.
aniss ne yaptın bebeğinle ilgili,bakıcı arştırmasına girdin mi.
seher sen 7 ben 5 civarı kilo verdik,ikimiz de fazla farkedilmediğinden şikayetçiyiz.demek ki yeterince spor yapmıyoruz,kastan da kaybediyoruz yağ kadar.
sabah akşam spor yaptığımda 2 kilo bile versem 5 kilo efekti yapıyordu,biraz spora asılacağız mecbur.

Son düzenleme:
canım maşallah senin baya iyi hem menün hemde sporun tebrik ederim

sen bugün abartmışmısın ne sanki canım ben çok iyi anlamıyorum ama hem pirinç tüketmişsin hemde makarna
bide tatlıyı akşam yemende kötü olmuş
spor yapmadın mı su içtiğinide yazmamışsın

ben menünü gayet beğendim özelliklede kahvaltın süper olmuş tebrik ederim böyle devam edelim işte
çok geçmiş olsun fıstığım
inşallah sonuçlar temiz çıkar
bende bugün kötüyüm boynummu desem omuzum mu desem bilemedim arada bir yer çok fena tutulmuş kıpırdayamıyorum.bu halde işe geldim bugün gün bitmez artık ooff yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…