bugünki listem
sabah: 3 dilim ekmek ama dilimler cok kücüktü, haslanmis yumurta
ögle: haslanmis kücük boy pancar ve biraz ceviz
aksam:cok az kiymali ( yagsiz ) lahana yemegi
Yoo guzel canim kahvltinda daha tok tutucu seyler yiyeblrsen ii olur ama
Bende yazayim menumu
3 kru kayisi yarim litre su
Kahvalti
1 haslnmis patates
1 domates
1 salatalik
Ara
1 kare bitter
1 brdak nescfe (yarim paket)
Aksam
1 but tavuk
3 kasik bulgur pilavi
Az salata
Ara
1 nar yerim herlde
Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
100 twester
17 duvar sinavi
30 mekik
Kol ve bacak incelticiler
Su 2 ltre
Canım menün gayet güzelkızlar ben menümü paylaşıyorum:18:
sabah; 2 tane gofret 1 kivi
ara;1 dilim tuzlu peynir
öğlen; 1 dilim beyaz ekmek,1 kepçe kuru fasülye, ve 1 kase yoğurt
ara; 5 tane yulaflı bisküvi
akşam; 2 kaşık fırın yemeği ve bol salata
2 saat sonra da 1 porsiyon meyve yerim
menü kötü mü kızlar:18::18:
Hosgeldin canim.kilolarimiz ayni seninle.valla ben kndime gore ii spor yapiorum ona ragmen bole beslensem vermek yerine alirim yani.sen ac kalmicak seklde ognlerini ara ogunlerini ye verirsin zaten merak etme.sporuda benim fikrim diyetle birlikte yap.cnku tek diyetle zor verirsin ve vucdun sarkinca hosuna gitmez.ama sporla hem daha rahat verirsin hemde verdigin bi 2 3 kilo bile gozle gorulur bi fark yapar sikilastigin icin.benim fikrim tabi
ip atlamak cok gzel hem sikilastrio hemde zevkli ama gogusleri sarkitiomus canim.ya sporcu styeni kullancaksin.yada benim gbi tutarak atlicaksin
Kadercim mobilyan cok guzel bu arada bende beyazi cok seviyorum yatak odasini ferah yapio.
kızlar ben menümü paylaşıyorum:18:
sabah; 2 tane gofret 1 kivi
ara;1 dilim tuzlu peynir
öğlen; 1 dilim beyaz ekmek,1 kepçe kuru fasülye, ve 1 kase yoğurt
ara; 5 tane yulaflı bisküvi
akşam; 2 kaşık fırın yemeği ve bol salata
2 saat sonra da 1 porsiyon meyve yerim
menü kötü mü kızlar:18::18:
:) saol balimTek kelimeyle muhteşemsin
Yaptigin spor yeter zaten yediklerini yakmaya..
Ben kahvaltiya inmiyorum is yerinde inersem kendimi kontrol edemem diyet elden gider evde biseyler atistirip cikiyorum mecbur
Tabi 300 cok ii bi rakam yeni bsldysan ilk baslarda back arkalarini cok agritio ben yuruyemiom topalliodum resmen ama alstm artk yani ole olursa gecio bilgineBugün toplamda 300 tane atlayabildim hiç yoktan iyiydir diyorum kendi kendime...
Saol canim benim seninde menun yeter valla hergun nasil dayaniosn bole bilmem :) ben hep kacamak yapiom :)Canım senin sporun yeter
:) misafrliktemydin borekler sarmalar oh :)Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 zeytin
1 bardak portakal suyu
Çatalın ucuyla kaymak
Ara
2 hurma
1 incir
Öğle
1 dilimbörek
2 tane yaprak sarma
3 tane lahana sarma
Ara
Bir kupa yeşilçay limonlu
Akşam
Yarım kepçe çorba
1 kaşık erişte
1 kaşık yoğurtlu ıspanak
3 kaşık ballı hoşmerim
kızlar bugünkü menüm
sabah
1 light üçgen peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay kaşığı reçel
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
1 dilim tam buğday kepek ekmeği
ara
1 activia yoğurt
1 kuru kayısı
öğlen
4 kaşık bezelye yemeği
1 küçük gramaj light yoğurt
akşam
4 kaşık kepekli makarna
1 light ayran
çok az zeytinyağlı salata
ilk günüm olduğu için açlıktan ölüyorum. birde 3 haftadır activia yoğurt yiyorum bir işe yaradığı yok. ama meyveli diye ve tok tutuyor ondan yiyorum. yiyeniniz var mı işe yarıyor mu. beni tuvalete çıkarmıyo hiç
:) saol balim
Tabi 300 cok ii bi rakam yeni bsldysan ilk baslarda back arkalarini cok agritio ben yuruyemiom topalliodum resmen ama alstm artk yani ole olursa gecio bilgine
Saol canim benim seninde menun yeter valla hergun nasil dayaniosn bole bilmem :) ben hep kacamak yapiom :)
:) misafrliktemydin borekler sarmalar oh :)
Tatlim menun guzel oglenle aksam arasinada bi ara koy hatta aksmdan snra bile yeri geldgnde ara yapablrsin gce zorlanmazsin.ben aralrda meyve yemeyi trcih ediom daha tok tutuo bana gore.ygurt yemedgim icin hicbr fikrim yok malesef
Merhaba daha önce tv de izlemiştim...Çocuklarda 2 yaş sendromu oluyormuş ...Şöyle çocuğu her seferinde oyun gibi aktivitelerle onu şaşırtmak gerekiyormuş...Yani onlarda hayatın monotonluğundan sıkılıyorlar bir yerde....Bence çocuğu sosyal ortamlarda bulundurmakta fayda var...
canım meyve yediğimde kendimi yerlere atıyorum açlıktan :) kebap sofrasından kalksam 10 dakka sonra bi meyve yesem acıkırım o kadar söyliyim :) çok değişik bende bilmiyorum :) patates makarna yediğimdede 20 dakkaya acıkıyorum heryemekten sonra uykum geliyo gizli şeker mi var acaba demeye başladım
:) degisikmis valla.o zaman sende kendini cozcen artk :) doktora bi git canim Allah korusun yani
inşallah canımmerhaba minecim...bırakıncada olmuyor maalesef hepten gidiyor diyet
haftaya eksi bekliyoruz
inşallah canım çok sağolsaglik olsun minecigim ins haftaya verirsin
ne 65i kızİnşallah gitmiştir canım ya tedirginim şimdi artı değilim ondan eminim dee 65i ucundan görsem yeter bana
aynen haftalar boşa gitti hatta aylar bilekilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum,
maşallahınız var 1.5-2.5 arası kilolar verilmiş bide wuuuooowww
alanlarda var üzülmeyin dicem ama bence üzülün,haftalar boşa gidiyo, çeki düzen verin kendinize biraazz
bende yanmış kek sandım ilk görüncebaslangic:62
gecen hafta:61.2
bu hafta:60.1
giden:1.100
toplamda giden:1.900
hedef: 55
diyet namına hiç bişey yapmadım bu hafta,okadar canım sıkkınki,bide allahtan dün erken yicektik,su böreği yapmıştım,eşime dedim börek var bak akşam 5te yiyelim,sonra okuluna git'' ama eve gelince okula gitmicem dedi,soba borularını silktik,acayip dolmuş tütüyodu ne zamandır,borulara baktık yuh dedikduman gidicek delik bile kalmamış,iyi dayanıyomuş valla neyse silktik temizledik taktık,maşallah haldır haldır yandı çok güzel çekiyo artık daha geçen ay silkmiştik niye çabuk doluyo anlamadım
neyse işimiz 8gibi bitti ve anca yiyebildik,eşimede kızdım allahtan bugün erken yiyelim dedim diye,
bide nasılsa bi işe yaramıycak bari yiyeyim dedim,yedikçe yedim,
işte bakın borunun hali,herşekilde çekmeye çalıştım belli olsun diyebütün borular bu haldeydi,allahtan ölmemişiz haa
gerçi salonda bu soba,biz yatak odasında yatıyoruz,ordada soba var ama orası tütmüyo hiç,sanırım dolmamış daha
ama salondaki soba hiç sönmüyo,yani gece yatarken bile kömür atıyorumsabaha kadar sıcak dursun sabah kalkınca üşümeyelim diye,ama duman sızsa yatak odasınada etki ederdi belki gerçi kapılar kapalı ama ucuz atlatmışız
Eki Görüntüle 1000188 Eki Görüntüle 1000189 Eki Görüntüle 1000190 Eki Görüntüle 1000191 Eki Görüntüle 1000192
bu iyi işte 65i görsen üzülürdümgünaydın kızlarr
bende bildirim yapmaya geldimmm sabah tartıldığımda şok oldum kızlar tartı bana 65.7 olarak gözüktü inanamadım deli olacaktım nerdeyse sevinçtenn bi daha tartıldım 66.1 tekrar baktım yine 66.1 üzüldüm mü evet üzüldüm tamam -700deyim ama 65i görüpte çıkmak koydu birazyine de çok şükür Rabbime
başlangıç:69.7
geçen hafta: 66.8
bu hafta:66.1
giden:-700 gr
toplam giden: 3.600gr
hedef:60 az kaldııı bekle beniiii
bebeğin gece emiyormu canım? emiyorsa bence gece bişeyler vermeye gerek yokben çok dertliyim ya bana bir akıl verin.biliyorsunuz 1 haftadır işe gidiyorum bakıcımız yan çizmeye başladı.kayınvalidem çocuk bakıcıya alışmış mı diye onu kontrol amaçlı memleketten gelmişti.bakıcı babaanne gelmiş gidene kadar sevsin o gidince ben kendime alıştırırım dedi ve oğlumu bütün eşyalarıyla gönderdi.önce annesi hastaymış gideceğim samsuna falan demeye başladı.sonra annesi iyileşti..benimle telefonda konuştuğunda bakacak mısın emin misin dediğimde evet bakacağım ben oğlunu sevmek için bile bakarım diyordu.dün diğer komşulardan öğrendim bakamayacağım ben çocuğun annesine de söylerim falan demiş.ben de bunu duyunca ister istemez soğudum kadından bana ne diyor etrafa neler..herneyse telefon ettim gelsin oturup bir netleştirelim diye 2 defa uzun uzun aradım cevap vermedi.farklı saatlerde aradım ki duymuyorsa duysun diye.ama ne bana geri dönüş yaptı ne de mesaj yazdı.kayınvalidem de olmazsa ben kalırım bakarım oğluma diyor.biliyorum çok seviyor gösteriyor da ama çocuğum konusunda bana hiç saygı göstermiyor.geldi geleli oğlanın uyku saati 11den gece 2ye sarkmaya başladı.gece acıkmıştır diyor yoğurtun içine ekmek ufalıyor onu yediriyor bugün mesela oğlum saat 5te uyandı oyun oynayacak sen yat dedi Allah razı olsun ama sen tut çocuğa ekmek yedir.ya yüzüne de söylüyorum çocuğa gece yemeye alıştırma diyorum ama sen misin diyen.ayy vallahi sinirden çatlayacağım artık ağlayasım geliyor. evet oğlum 10 aylık ama gece yemesi de gerekiyor mu?benim sütüm yetmiyormuş 7 kilo vermişim ya diyet yapıyormuşum ve sütümden aç kalıyormuş.hani eşime de saygısızlık etmek istemiyorum ama benimki de can.oğlumla oyun oynuyorum malum erken sıkılır annesi maymunluk yapıyorda aldırmıyor diyor alınmaya başladım.kızlar bir akıl verin.eşime söyleyecek olsam bu düşüncelerimi ki denedim annem beni büyütmüş ki zaten laf da anlatamazsın annem bildiğini yapar demeye getiriyor.
nerelerdesin bakimhu hu hu citirlarrrnasilsiniz bakim sizi kontrole geldim
ben bir sure ara verdim canim sIKKIN bu aralar tabiki yemeye dikkat spora devam ama kafam duzeldimi tekrar aranizda olacagim ins
hepinizi seviyorumm kendinize iyi bakin
takipteyim...
kadercim mobilyan çok güzel canım güle güle kullan canımgünaydın kızlarr hayırlı haftalar bol eksili günler olsun inşaAllah dün yatak odam ile oturma grubumu aldım ayrı ayrı yerlerden yatak odamın modeli buldum netten sizle paylaşmak istedim fikirleriniz benim iin değerlii bakalım beğenecek misiniz öpüyorum hepinizi
bende aynıhafta sonu k.hidratı fazla kaçırdım..
ama şaşırtıcı bi şekilde artıda değilim
korkuyorum tartıya sonramı yansıcak diye:44::44::44::44:
canım bazı teknikler var netten araştırdınmıallah evladını sana bağışlasın canım
bende test yapmıyorum artık bıktım negatifi görmekten
sesli güldüm bunapardon sormasi ayip hem goguslerinizi tutup hem nasil ip atliyorsunuz???
canım 2 yaş 3 yaş 4 yaş her yaşı sendromlu bu çocuklarınTesekkur ederim canim hemen bu konusda arastirma yapacagim. havalrin isinmasiyla sosyal ortamlara girebilir kizim anca
canım meyve yediğimde kendimi yerlere atıyorum açlıktan :) kebap sofrasından kalksam 10 dakka sonra bi meyve yesem acıkırım o kadar söyliyim :) çok değişik bende bilmiyorum :) patates makarna yediğimdede 20 dakkaya acıkıyorum heryemekten sonra uykum geliyo gizli şeker mi var acaba demeye başladım
insülin direnci olmasın
dikkat etmek lazım
umarım bişey çıkmaz canım,bende geçen yaz muayene olmuştum göğsümde sertlik var diye,neyseki temiz çıktı,ama muayene sırasındaki olay benide çekindiriyo,ben elbisemi sıyırır öyle bakar üsten diyodum,kadın demesinmi sütyenine kadar çıkar hepsini,yat diye,çok utandım tuhaf hissettim ama mecburdum yani,iyi geceler kızlar
bu gece azmettim ve cumadan beri yazılanları hızlıca okudum
sizi okudukça canım spor yapmak istedi ama boyun ağrısından hareket edemiyorum şansa bakınki
ececim paylaştığın linke baktım sık kullanılanlara aldım yapacağım kesinlikle
aslında yaptığım hareketlerden ama ben fayda göremedim sanırım fazla yiyorum
yarın göğüs ultrasonuna gireceğim çok endişeliyim
bu kadınların derdi hiç bitmiyor bişey çıkacak diye değilde endişem
muayene anı canımı sıkıyor rahat olamıyorum
herneyse
diyette yapamıyorum kızlar kaç aydır yerimde sayıyorum
canım sıkılıyor ama icraatte yok
öyle işte ben yatar iyi geceler
iyi geceler kızlar
sizi okudukça canım spor yapmak istedi ama boyun ağrısından hareket edemiyorum şansa bakınki
herneyse
canım maşallah senin baya iyi hem menün hemde sporun tebrik ederimiyi akşamlar kızlar.
bugün ne yedim yazayım.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,2 dilim light ekmek,çay.
ara 3 eti form bisküvi
öğle 1 kase müsli
ara yok
akşam mercimek yemeği
2 dilim light ekmek
yoğurt.
50 dk tempolu yürüyüş
20 dk pilates.
1.5 litre su
400 ml soda.
sen bugün abartmışmısın ne sanki canım ben çok iyi anlamıyorum ama hem pirinç tüketmişsin hemde makarnaMenüm
Sabah
1 kk peynir
1 zeytin
1 bardak portakal suyu
Çatalın ucuyla kaymak
Ara
2 hurma
1 incir
Öğle
1 dilimbörek
2 tane yaprak sarma
3 tane lahana sarma
Ara
Bir kupa yeşilçay limonlu
Akşam
Yarım kepçe çorba
1 kaşık erişte
1 kaşık yoğurtlu ıspanak
3 kaşık ballı hoşmerim
ben menünü gayet beğendim özelliklede kahvaltın süper olmuş tebrik ederim böyle devam edelim iştekızlar bugünkü menüm
sabah
1 light üçgen peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay kaşığı reçel
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
1 dilim tam buğday kepek ekmeği
ara
1 activia yoğurt
1 kuru kayısı
öğlen
4 kaşık bezelye yemeği
1 küçük gramaj light yoğurt
akşam
4 kaşık kepekli makarna
1 light ayran
çok az zeytinyağlı salata
ilk günüm olduğu için açlıktan ölüyorum. birde 3 haftadır activia yoğurt yiyorum bir işe yaradığı yok. ama meyveli diye ve tok tutuyor ondan yiyorum. yiyeniniz var mı işe yarıyor mu. beni tuvalete çıkarmıyo hiç
çok geçmiş olsun fıstığımiyi geceler kızlar
herneyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?