70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy benim de 2 günüm var bu hafta.şu ana kadar gram vermemiş görünüyorum.
100 gr bile gitse iyi olacak ta o zaman 15 mart hedefi nasıl tutacak.
Gunaydin canim
senin adin sibel galiba

Bende menu yazamiyorum canim hep kucuk kucuk kacamaklar var.
yaz ki olmasın,yazmazsan çığ gibi büyür kaçamaklar.

geçmiş olsun canım,allah kolaylık versin,başın çok kalabalık senin.
sana da geçmiş olsun seher.spora devam ama günde iki kereye de vücüt alışınca daha azı kar etmiyor sonra ona göre.örnek ben.

ay kız iyi ki 2 dolma yedi,bizim bir günde götürdüklerimizin yarısı bile yok yedikleri,herkes te hemen gördü.

Gunaydin canim
senin adin sibel galiba

Bende menu yazamiyorum canim hep kucuk kucuk kacamaklar var.
benimki çok küçük sayılmaz..
seherin menüsü abartılı bulununca çok şaşırdım ne var ki yediğinde..
ben hiç yazmasam daha iyi
geçmiş olsun canım..rabbim kolaylık versin sana
ben sürekli o haplardan kullanıyorum maalesef
Olanlar oldu canım misafirlikteydim ve bu benim iki günlük emeğimi ziyan etti
canını sıkma seher..hiiç bişey ziyan olmuş değil..tabikide onlarıda yiceksin..
ömür boyu kaçamaksız yaşayamazsın..diyet hayat tarzı haline gelmeli
ha gündüz kaçamakmı oldu akşm hafif geçer..
yoksa normal yemeye döndüğünde hooopp verdiğin kilolar geri gelir
senin menün bana hep az geliyor..
düşük kalorili diyetler çok sağlıksız canım..tabi sen bilirsin
sen kendini kontrol edebiliyorsun canım..
benim durum vahim...ama hala aynıyım
ama hedefim için bu hafta 600 gr vermem 63.6 olmam lazım

hahaha eh fena degilim valla ,zaten reflum azdi ne yesem ya midem yaniyor ya gaz cikariyorum tuvalete hala cikmiyorum sayilir.ben tozuttum yaa

ahh ne kontrol gel bana sor,türkün ateş ile imtihanı mübarek.gözümde börekler,lavaşlar,çiğ köfteler uçuşuyor.
allahtan tatlı sevmiyorum.
inşallah oluruz rakibem.400 gr daha gidiverse 5 kilo verdim diyebileceğim.yuvarlak hesap,iyi olacak.
hahaha eh fena degilim valla ,zaten reflum azdi ne yesem ya midem yaniyor ya gaz cikariyorum tuvalete hala cikmiyorum sayilir.ben tozuttum yaa

geçmiş olsun.sanırım beslenme düzeniyle de ilgisi var reflünün.miden bile dur diyor sana ben daha ne yazayım.
bu tuvalet işini doktorla görüştün mü.lavman yazınca ne kadar kronik olduğunu anladım zaten.

Bugunku menum

3 kayisi yarim ltre su

Kahvalti
Menemen
3 dilim kepek ekmegi
Salatalik
2 brdak az skrli cay

Ara
2 isirik cikolatali gofret
Cbuk kreker

Aksam
1 but tavuk
4 kasik bulgur pilavi
Yarim domates

Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
30 mekik
100 twester
Bacak kol incelticiler

Su 1.5 ltre simdilik 2.5 olur herlde

Menün gayet güzel sporunda. Sen bu hafta götürcen işi : )

Allah kolaylik versin canim
menu guzelde canim ogle yemegini goremedim.

canim super bir liste spor da harika yalniz su iki isirik alip birakma isini nasil yapiyorsunuz?
hayatta beceremem

Menün gayet güzel sporunda. Sen bu hafta götürcen işi : )
:) saol canimda bana hic ole glmio ya snki hic veremiom cok yiyom gbi gelio
Allah kolaylik versin canim

menu guzelde canim ogle yemegini goremedim.
Kahvaltmi oglen yaptgm icin 2 ogun yiyorm cnm
canim super bir liste spor da harika yalniz su iki isirik alip birakma isini nasil yapiyorsunuz?
hayatta beceremem

:) valla bnde asla becerememde anneme yedrdim geri kalanini cikolata kalmaynca yiyemiosn zaten :)

evet canım malesef muamele kötü bayanların yaşadığı sıkıntılar işte
ben öncekin seferde daha giyinmeden bayan girmişti içeriye yine aynı şey olur diye tedirgindim ama meme ultrasonu olanları en sona bıraktılar onun içinde çok bekledik sadece bayanlar kaldı ve biöncekinin giyinmesini bekledi
muayene yeri aydınlıktı gözlerimi hep kapattım doktor hiç bakmıyor zaten ama insan utanıyor işte
gecmis olsun canim. benim de gögüsümde yan kisminda bir sertlik vark adet döneminde cok hissediyorum sonra geciyor ama doktordan da korkuyorum
ihmal etmemek lazım canım sonra geç kalınmış olabilir
teşekkürler rosadocum
boyun ağrısını kaç gündür çekiyorum ben ara ara yokluyor yine
kas gevşetici krem sür canım birde sar boğazını
geçmiş olsun sanada
ip atlama olayına çok güldüm gece yaaa
alemsiniz heee
bu hafta iddialıyım demeyi çok isterdim
çok iştahım yok aslında ama yorgunluktan yerimden kımıldayamıyorumda
kadın doğum benide korkutuyor canım
doğum yaptım ama hiç o şekilde muayene olmadım
aslında sık sık kontrol yaptırmamız lazım ama işte olmuyor
DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM...
zamane çocuklarının yaş sendromu bitmiyor

inşallah bişey çıkmaz canım..
bişey çıkmadı sayılır teşekkürler
ağrı olunca korkmuyorlar sanırım
sinsi hastalık ağrısız gelirmiş canım
benim anneannem göğüskanserinden vefat ettti annemde sık sık kontorle gider
bendede iyi huylu kist var doktor çok büyürse alabiliriz dedi şuan 1,8 cm
bekleyeceğiz büyürsede 3-4 senede alıncak boyuta gelir sanırım

selam kızlar
nabersiniz
yemek sofrasında keyif yapıyorum
bugün kahvaltı yaptık akşam yemeğinde
ekmeğide fazla kaçırdım
zaten diyet yapamıyorum da en azından fazla yemeyeyim diyorum ama olmuyor işte
yorgunluk artı öğün atlama olunca fazla kaçıyor

Merhabalar
Listemi yazayım
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalık
Yarım bardak vişne suyu

Ara
1 incir

Öğle
Bir kase yoğurtlu karışım
Yarım kepçe mercimek çorbası

Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay

Akşam
Bir kepçe domates çorbası
1 kaşık fasulye yemeği
Domates salatalık

Bir buçuk litreye yakın su devamı da gelir
Sabah leslie ile 3 mil
Akşam leslie ile 5 mil
50 ip atlama

merhaba kızlar, bugün ben de aranıza katıldım. çok ama çok mutsuzum, belki sizler sayesinde eski mutluluğuma kavuşabilirim. ne yazık ki 70-79 kilo grubuna bir kaç gün önce ben de girmiş bulunmaktayım. tartıda 70 i görünce üzüntüden mahvoldum. bugüne kadar hep 60.65 arasında gezinmiştim. hatta 3 yıl önce uzun süre rejim yapmış ve 57 ye kadar düşmüştüm, şahaneydi, her giydiğim yakışıyordu, özgüvenim tamdı. ama tam 13 kilo almışım rezalet! bu sefer başlamak istiyorum artık. lazer epilasyona gidiyorum sözde, ama bacaklarıkm öyle kalınken tüysüz olsa ne yazar neyse kısacası ben de artık bu başlıktayım :)

geçmiş olsun,aynı durum bendede var 2 gündür fena nezleyim,:2:burnumun içi kaşınıyo,hapşırık desen ardı arkası kesilmiyo,burnum akıyo valla sile sile tahriş oldu çok acıyo allah şifamızı versin ne diyim:2:çocuklara bulaştırmasam bari çok korkuyorum,devamlı dibimdeler:18:hele kızım ,her abisi vurduğunda anne öp bei diye gelip öptürüyo mecbur,öpmem hastayım desemde kıyameti kopartıyozaten yeni yeni hastalıkları geçiyo tedirginim
günaydın hanımlar hafif ve dıyurucu bir kahvaltı yaptım evden çıkmadan önce
şimdi de boyun ağrısı çıktı başıma
acı içindeyim
geçmiş olsun canım,neden olduki sabah kalkınca varmıydı yoksa evden çıktıktan sonramı başladı:26:
geçmiş olsun hepsine,allah kolaylık versin zor valla,bende nezleden geberiyom 2 gündür napcaz bu hastalıkları bilmem,yeni yeni kendime gelmişken (belimden ötürü)şimdide nezleyle uğraşıyom valla:2:
herşey yoluna girince gelirsin dert etme,sende allaha emanet ol canım

yaa zaten doktorlar tüm gün boyunca kaç kişiyi muayene ediyolar bakmazlar tabi alışıklar
kadın doğumcum benim erkek malesef,doğumlarıma o girmişti,gerçi doğumu ebe yaptırdı ama ön kontrolleri doktor yaptı,
ama doğumlardan sonra kaç kez sıkıntılarım yüzünden gitmek zorunda kaldım muayene ola ola bıktım valla,insan utanıyo ama alıştım sanırım,

erkek olmasa daha rahat olurdum belki ama,doktorumu seviyorum gittiğim hastanede 2 tane daha vardı biri kadındı onla arayı bozduk bidaha gitmedim,öteki adamlada ilk hamileliğimdeki doğum öncesi kavga ettik hatta eşim adamı tartakladı resmen sinirden(suyum geldi diye gitmiştik,dr demesinmi zamanı değil yatak döşek batıcak derece su gelmesi lazım öyle gelin dedi hakaret eder gibi)eşimde buna sinirlendi tartakladı kavga ettiler çıkışa kadar,ogün şimdiki doktoruma çıktık hemen yatırdı hastaneye ertesi gün doğum yapmıştım,neyse bu dr'a mecbur kaldık yani ogün bugündür

allah rahmet eylesin babaannene kötü olmuş,,sanada şifa versin inşallah büyümez kistin,büyürse alındıktan sonra risk kalmıyo dimi?:26:

fazla yemeyeyimle olmuyo canım yaa,bende gündüzden süper gidiyorum ama akşam eşim okuldan gelince yiyelim diyo e bide geç geliyo (21.00 bazen 21.30)kulaklarım düşüyo resmen o gelene kadar öyle oluncada ye anam yee

hoşgeldin canım,bak zamanında ne güzel vermişsin keşke koruma yapsaydın ama ipin ucu kaçınca insan sallıyoda sallıyo,bi bakmışsın ooo kaç kiloya gelmişsin,kötü yani,,neyse geç sayılmaz inşallah tekrar 57leri görürsün,tekrar hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:

Hoşgeldin arkadaşım önceden başarmissin diyet yapıp kilo vermeyi yine halledeceginden eminim. Sana da bu yolda başarılar: )
Buarada menümü paylaşayım
Sabah
3 diyet bisküvi, küçük kase yoğurt ve 2 tane kuru kayısı, 1 büyük bardak su ( geç uyandım ve misafirlige gideceğim için fazla birşey yemedim)
12:00 da 40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Öğle(saat 3 gibi)
7 tane çiğ köfte, 1 porsiyon kedi dili bisküvili sütlü tatlı
Ara
2 fındık
Akşam
Muz ve yeşil elma( bulgurlar şişti içimde daha acıkmadım : )

Akşam sporu yok bugün çünkü temizlik yaptım yoruldum mu ne : )
Biliyorum menüm içler acısı : )

harikasın bayıldım menünee aaah aah keşke bende dönebilsem böyle menülerime aah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…