oyy benim de 2 günüm var bu hafta.şu ana kadar gram vermemiş görünüyorum.günaydın kızlar...
menüler güzel..
kaçamaklar var ama olsun o kadar çok değil kararında..
benim hala ortaya çıkaracak menüm yok maalesef
hf içi toparlarım dedim hep bişey çıkıyor..
dünde yine bir arkadaşa gittik olan oldu..
bu hf artıda olmak istemiyorummmmm...
dikkat edicem cumaya kdr..elimden geleni yapıcam
yaz ki olmasın,yazmazsan çığ gibi büyür kaçamaklar.Gunaydin canim
senin adin sibel galiba
Bende menu yazamiyorum canim hep kucuk kucuk kacamaklar var.
geçmiş olsun canım,allah kolaylık versin,başın çok kalabalık senin.nasilsiniz kizlar gecmise gidemedim kusu´ra bakmayin umarim herkes iyidir
esim hasta kvde hasta esimin kizlari okullar tatil diye bizde benim cocuklar Afacan hepsiyle ugrasmaktan gelemiyorum ama diyete aynen devam ediyorum arada yine gelmeye calisirim kendinize iyi bakin allaha emanet olun
sana da geçmiş olsun seher.spora devam ama günde iki kereye de vücüt alışınca daha azı kar etmiyor sonra ona göre.örnek ben.Aynen canım spor olması gerekiyor. Sabah leslie 3 mil yaptım inşallah akşam da 5 mil yürüyrceğim. Bir de doğum kontrol hapı kilo aldırıyormuş 3 ay kullanmam gerekiyor kist varmış bu sebeple daha fazla çabalamalıyım
:18:
Canım abarttım farkındayım yerken bile yememeliyim diyerek yedim bir aydır hiç bu kadar kontrolümü kaybetmemiştim. Bugün toparladım inşallah. Misafirlikteydim gelince de çocuklarla uğraş uyut derken kendim de uyudum spor yalan oldu böylece. Suyu da genelde yazmıyorum yarım litrelik bardaklarım var üç dört bardak içiyorum
benimki çok küçük sayılmaz..Gunaydin canim
senin adin sibel galiba
Bende menu yazamiyorum canim hep kucuk kucuk kacamaklar var.
geçmiş olsun canım..rabbim kolaylık versin sananasilsiniz kizlar gecmise gidemedim kusu´ra bakmayin umarim herkes iyidir
esim hasta kvde hasta esimin kizlari okullar tatil diye bizde benim cocuklar Afacan hepsiyle ugrasmaktan gelemiyorum ama diyete aynen devam ediyorum arada yine gelmeye calisirim kendinize iyi bakin allaha emanet olun
ben sürekli o haplardan kullanıyorum maalesefAynen canım spor olması gerekiyor. Sabah leslie 3 mil yaptım inşallah akşam da 5 mil yürüyrceğim. Bir de doğum kontrol hapı kilo aldırıyormuş 3 ay kullanmam gerekiyor kist varmış bu sebeple daha fazla çabalamalıyım
canını sıkma seher..hiiç bişey ziyan olmuş değil..tabikide onlarıda yiceksin..Olanlar oldu canımmisafirlikteydim ve bu benim iki günlük emeğimi ziyan etti
sen kendini kontrol edebiliyorsun canım..oyy benim de 2 günüm var bu hafta.şu ana kadar gram vermemiş görünüyorum.
100 gr bile gitse iyi olacak ta o zaman 15 mart hedefi nasıl tutacak.
yaz ki olmasın,yazmazsan çığ gibi büyür kaçamaklar.
geçmiş olsun canım,allah kolaylık versin,başın çok kalabalık senin.
sana da geçmiş olsun seher.spora devam ama günde iki kereye de vücüt alışınca daha azı kar etmiyor sonra ona göre.örnek ben.
ay kız iyi ki 2 dolma yedi,bizim bir günde götürdüklerimizin yarısı bile yok yedikleri,herkes te hemen gördü.
geçmiş olsun deniz,bir kas gevşetici ilaç alsan yardımı olur.
nutella uğramıyorsun bu ara,kesin kaçamağın dibine vurdun,bildim mi.ne yersen ye akşamları yaz lütfen,yazınca aklı başına geliyor insanın.
ahh ne kontrol gel bana sor,türkün ateş ile imtihanı mübarek.gözümde börekler,lavaşlar,çiğ köfteler uçuşuyor.benimki çok küçük sayılmaz..
seherin menüsü abartılı bulununca çok şaşırdım ne var ki yediğinde..
ben hiç yazmasam daha iyi
geçmiş olsun canım..rabbim kolaylık versin sana
ben sürekli o haplardan kullanıyorum maalesef
canını sıkma seher..hiiç bişey ziyan olmuş değil..tabikide onlarıda yiceksin..
ömür boyu kaçamaksız yaşayamazsın..diyet hayat tarzı haline gelmeli
ha gündüz kaçamakmı oldu akşm hafif geçer..
yoksa normal yemeye döndüğünde hooopp verdiğin kilolar geri gelir
senin menün bana hep az geliyor..
düşük kalorili diyetler çok sağlıksız canım..tabi sen bilirsin
sen kendini kontrol edebiliyorsun canım..
benim durum vahim...ama hala aynıyım
ama hedefim için bu hafta 600 gr vermem 63.6 olmam lazım
hahaha eh fena degilim valla ,zaten reflum azdi ne yesem ya midem yaniyor ya gaz cikariyorum tuvalete hala cikmiyorum sayilir.ben tozuttum yaa
Bugunku menum
3 kayisi yarim ltre su
Kahvalti
Menemen
3 dilim kepek ekmegi
Salatalik
2 brdak az skrli cay
Ara
2 isirik cikolatali gofret
Cbuk kreker
Aksam
1 but tavuk
4 kasik bulgur pilavi
Yarim domates
Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
30 mekik
100 twester
Bacak kol incelticiler
Su 1.5 ltre simdilik 2.5 olur herlde
Allah kolaylik versin canimnasilsiniz kizlar gecmise gidemedim kusu´ra bakmayin umarim herkes iyidir
menu guzelde canim ogle yemegini goremedim.Bugunku menum
3 kayisi yarim ltre su
Kahvalti
Menemen
3 dilim kepek ekmegi
Salatalik
2 brdak az skrli cay
Ara
Cbuk kreker
Aksam
1 but tavuk
4 kasik bulgur pilavi
Yarim domates
Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
30 mekik
100 twester
Bacak kol incelticiler
Menün gayet güzel sporunda. Sen bu hafta götürcen işi : )
Bugunku menum
3 kayisi yarim ltre su
Kahvalti
Menemen
3 dilim kepek ekmegi
Salatalik
2 brdak az skrli cay
Ara
Cbuk kreker
Aksam
1 but tavuk
4 kasik bulgur pilavi
Yarim domates
Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
30 mekik
100 twester
Bacak kol incelticiler
canim super bir liste spor da harikayalniz su iki isirik alip birakma isini nasil yapiyorsunuz?
hayatta beceremem
:) saol canimda bana hic ole glmio ya snki hic veremiom cok yiyom gbi gelioMenün gayet güzel sporunda. Sen bu hafta götürcen işi : )
Kahvaltmi oglen yaptgm icin 2 ogun yiyorm cnmAllah kolaylik versin canim
menu guzelde canim ogle yemegini goremedim.
canim super bir liste spor da harikayalniz su iki isirik alip birakma isini nasil yapiyorsunuz?
hayatta beceremem
Cocugunkinden asirabilirsin, istesende fazlasini vermez
:) saol canimda bana hic ole glmio ya snki hic veremiom cok yiyom gbi gelio
Kahvaltmi oglen yaptgm icin 2 ogun yiyorm cnm
:) valla bnde asla becerememde anneme yedrdim geri kalanini cikolata kalmaynca yiyemiosn zaten :)
evet canım malesef muamele kötü bayanların yaşadığı sıkıntılar işteumarım bişey çıkmaz canım,bende geçen yaz muayene olmuştum göğsümde sertlik var diye,neyseki temiz çıktı,ama muayene sırasındaki olay benide çekindiriyo,ben elbisemi sıyırır öyle bakar üsten diyodum,kadın demesinmi sütyenine kadar çıkar hepsini,yat diye,çok utandım tuhaf hissettim ama mecburdum yani,umarım tez çabuk yatar kalkarsın,benim muayene yeri karanlıktı az,seninki nasıl acaba,karanlık olunca insan pek çekinmiyo doğrusu
ihmal etmemek lazım canım sonra geç kalınmış olabilirgecmis olsun canim. benim de gögüsümde yan kisminda bir sertlik vark adet döneminde cok hissediyorum sonra geciyor ama doktordan da korkuyorum
teşekkürler rosadocumgünaydın kızlar.
umay muayenen iyi geçer ,sonuçların da temiz olur inşallah.
aniss ne yaptın bebeğinle ilgili,bakıcı arştırmasına girdin mi.
seher sen 7 ben 5 civarı kilo verdik,ikimiz de fazla farkedilmediğinden şikayetçiyiz.demek ki yeterince spor yapmıyoruz,kastan da kaybediyoruz yağ kadar.
sabah akşam spor yaptığımda 2 kilo bile versem 5 kilo efekti yapıyordu,biraz spora asılacağız mecbur.
boyun ağrısını kaç gündür çekiyorum ben ara ara yokluyor yineçok geçmiş olsun fıstığım
inşallah sonuçlar temiz çıkar
bende bugün kötüyüm boynummu desem omuzum mu desem bilemedim arada bir yer çok fena tutulmuş kıpırdayamıyorum.bu halde işe geldim bugün gün bitmez artık ooff yaa
ip atlama olayına çok güldüm gece yaaacanım şöyleki bizim kasdettiğimiz ip aylamak gibi zıplamak evin içinde daha öteye geçemiyoruz tabi gerçi senle mine iplerin ucunda tutar sallarsanız ben göğüslerimi tutup ip atlayabilirim
bi an göründü sonra kayboldu 65 zaten şimdi ise 66yı göremiyorum noluyor bana anlamadım :18: inşaAllah vercem düğüne kadar canım 65i görcem bu hafta o kadar iddaalıyım
teşekkür ederim canım darısı olmayanların başına
amin inşaAllah canımm
seni bu hafta üstlerde görcez canım eminimki gerçi haftasonu kaçamağını da gördüm yanielmalı sarmalar falan filan
sen iyi geceler demişsin ben sana günaydın diyorum minecim
kontrollerini yaptırıyorsan bence korkma derim ben canım asıl acısı sancısı olup gitmeyen ihmal edenler korksun haklısın kadınların derdi bitmiyor bende en çok kadın doğumdan korkuyorum şu yaşıma kadar hiç gitmedim
bişey çıkmadı sayılır teşekkürlerDOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM...
zamane çocuklarının yaş sendromu bitmiyor
inşallah bişey çıkmaz canım..
ağrı olunca korkmuyorlar sanırımgeçmiş olsun canım,,evet dediğin gibi çıplak oldum elimi başımın altına koydum ikisinede bakmıştı,ama bişey yok dedi allahtan,sigara içiyosan o yapıyodur dedi,bende evet dedim,ama bırakmam imkansız dedim,ilaç falanda yazmadı zaten,sonra sonra geçti ağrım uzun zamandırda ağrımıyo ,dayanılmaz ağrı çekiyodum valla,kalmadı şükür,,bide benimkisi genç bi kadındı utandım yahuuu
senin metodda güzelmiş cidden uzanmışız kumsalaa misali düşünmek iyi olur heraldee,gözleride kapattınmıı ooohh misss
geçmiş olsun,aynı durum bendede var 2 gündür fena nezleyim,:2:burnumun içi kaşınıyo,hapşırık desen ardı arkası kesilmiyo,burnum akıyo valla sile sile tahriş oldu çok acıyohepinize günaydıııınnnnyeni uyandım size bir bakayım dedim :2: nedense bu sene bahar alerjim erken geldi sabah kalktığımda burnumun içi kaşınıyor hapşuruyorum ve de burnum akıyor:2::2::2:
ilaç da almak istemiyorum bilen vardır çok uyku yapıyor...
diyetime gelince maşallah iyi gidiyor akşam yemeğini 6 da yemiştik bişeycik yemedim
bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum bakalım
geçmiş olsun canım,neden olduki sabah kalkınca varmıydı yoksa evden çıktıktan sonramı başladı:26:günaydın hanımlar hafif ve dıyurucu bir kahvaltı yaptım evden çıkmadan önce
şimdi de boyun ağrısı çıktı başıma
acı içindeyim
geçmiş olsun hepsine,allah kolaylık versin zor valla,bende nezleden geberiyom 2 gündür napcaz bu hastalıkları bilmem,yeni yeni kendime gelmişken (belimden ötürü)şimdide nezleyle uğraşıyom valla:2:nasilsiniz kizlar gecmise gidemedim kusu´ra bakmayin umarim herkes iyidir
yaa zaten doktorlar tüm gün boyunca kaç kişiyi muayene ediyolar bakmazlar tabi alışıklar
evet canım malesef muamele kötü bayanların yaşadığı sıkıntılar işte
ben öncekin seferde daha giyinmeden bayan girmişti içeriye yine aynı şey olur diye tedirgindim ama meme ultrasonu olanları en sona bıraktılar onun içinde çok bekledik sadece bayanlar kaldı ve biöncekinin giyinmesini bekledi
muayene yeri aydınlıktı gözlerimi hep kapattım doktor hiç bakmıyor zaten ama insan utanıyor işte
ip atlama olayına çok güldüm gece yaaa
alemsiniz heee
bu hafta iddialıyım demeyi çok isterdim
çok iştahım yok aslında ama yorgunluktan yerimden kımıldayamıyorumda
kadın doğum benide korkutuyor canım
doğum yaptım ama hiç o şekilde muayene olmadım
aslında sık sık kontrol yaptırmamız lazım ama işte olmuyor
ağrı olunca korkmuyorlar sanırım
sinsi hastalık ağrısız gelirmiş canım
benim anneannem göğüskanserinden vefat ettti annemde sık sık kontorle gider
bendede iyi huylu kist var doktor çok büyürse alabiliriz dedi şuan 1,8 cm
bekleyeceğiz büyürsede 3-4 senede alıncak boyuta gelir sanırım
fazla yemeyeyimle olmuyo canım yaa,bende gündüzden süper gidiyorum ama akşam eşim okuldan gelince yiyelim diyo e bide geç geliyo (21.00 bazen 21.30)kulaklarım düşüyo resmen o gelene kadar öyle oluncada ye anam yeeselam kızlar
nabersiniz
yemek sofrasında keyif yapıyorum
bugün kahvaltı yaptık akşam yemeğinde
ekmeğide fazla kaçırdım
zaten diyet yapamıyorum da en azından fazla yemeyeyim diyorum ama olmuyor işte
yorgunluk artı öğün atlama olunca fazla kaçıyor
merhaba kızlar, bugün ben de aranıza katıldım. çok ama çok mutsuzum, belki sizler sayesinde eski mutluluğuma kavuşabilirim. ne yazık ki 70-79 kilo grubuna bir kaç gün önce ben de girmiş bulunmaktayım.tartıda 70 i görünce üzüntüden mahvoldum. bugüne kadar hep 60.65 arasında gezinmiştim. hatta 3 yıl önce uzun süre rejim yapmış ve 57 ye kadar düşmüştüm, şahaneydi, her giydiğim yakışıyordu, özgüvenim tamdı. ama tam 13 kilo almışım rezalet! bu sefer başlamak istiyorum artık. lazer epilasyona gidiyorum sözde, ama bacaklarıkm öyle kalınken tüysüz olsa ne yazar neyse kısacası ben de artık bu başlıktayım :)
merhaba kızlar, bugün ben de aranıza katıldım. çok ama çok mutsuzum, belki sizler sayesinde eski mutluluğuma kavuşabilirim. ne yazık ki 70-79 kilo grubuna bir kaç gün önce ben de girmiş bulunmaktayım.tartıda 70 i görünce üzüntüden mahvoldum. bugüne kadar hep 60.65 arasında gezinmiştim. hatta 3 yıl önce uzun süre rejim yapmış ve 57 ye kadar düşmüştüm, şahaneydi, her giydiğim yakışıyordu, özgüvenim tamdı. ama tam 13 kilo almışım rezalet! bu sefer başlamak istiyorum artık. lazer epilasyona gidiyorum sözde, ama bacaklarıkm öyle kalınken tüysüz olsa ne yazar neyse kısacası ben de artık bu başlıktayım :)
Merhabalar
Listemi yazayım
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalık
Yarım bardak vişne suyu
Ara
1 incir
Öğle
Bir kase yoğurtlu karışım
Yarım kepçe mercimek çorbası
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Akşam
Bir kepçe domates çorbası
1 kaşık fasulye yemeği
Domates salatalık
Bir buçuk litreye yakın su devamı da gelir
Sabah leslie ile 3 mil
Akşam leslie ile 5 mil
50 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?