- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
pardon sormasi ayip hem goguslerinizi tutup hem nasil ip atliyorsunuz???
yap yap ben sabah yaptım meselaben de öyle yapayim madem
teşekkür ederim canım çok sağolCanım mobilyanı gördüm ve çok beğendim beyaz insanın içini açıyor ve de çok şık. Sürgülü kapı da yer tutma açısından kullanışlı güle güle kullan
ne 65i kız
otur oturduğun yerde
bu iyi işte 65i görsen üzülürdüm
şaka biyana kuzum yanlış anlama sankın çok çok sevindim imşallah düğüne kadar dahada inceleceksin
kadercim mobilyan çok güzel canım güle güle kullan canım
bol bol bebiş yapmayı nasip etsin allah
buarada listede çok güzel olmuş ellerine sağlık
beni azcık üstlere yazsaydın daha memnun olurdum
iyi geceler kızlar
bu gece azmettim ve cumadan beri yazılanları hızlıca okudum
sizi okudukça canım spor yapmak istedi ama boyun ağrısından hareket edemiyorum şansa bakınki
ececim paylaştığın linke baktım sık kullanılanlara aldım yapacağım kesinlikle
aslında yaptığım hareketlerden ama ben fayda göremedim sanırım fazla yiyorum
yarın göğüs ultrasonuna gireceğim çok endişeliyim
bu kadınların derdi hiç bitmiyor bişey çıkacak diye değilde endişem
muayene anı canımı sıkıyor rahat olamıyorum
herneyse
diyette yapamıyorum kızlar kaç aydır yerimde sayıyorum
canım sıkılıyor ama icraatte yok
öyle işte ben yatar iyi geceler
en guzeli canimo zaman ben bi hedef koymayayım kaç verebilirsem mayısa kadar onu vermiş olayım. ama 20 kilom fazlam var onuda sağlıklı bi şekilde ne zamana kadar verebilirsem diyette kalayım :)
iyi o zaman mizikcilik yapmiyayimcanım benim yazsaydın burdan elbet atardı biri senin adına msj ben farketmedim yazdıysan da ayrıca kural bu eski veya yeni farketmez liste altı oluyor çünkü 1 hafta gelip 2ci hafta gelmeyen de çok oluyor canım ondan sanırım bu kural
Menü guzel canimkizlar hafta sonu cok cozuttum cuma gunu 6yi gordum diye cok sevinmistim bide ustune cuma aksami regle oldum tatli krizine girdim iyice ipin ucunu kacirdim korkudan tartiyada cikamadim tekrardan 7yi gormekten cok korkuyorum o yuzden cumaya kadar siki tutmam lazim
bugunku menumu paylasayim
Sabah 4 kasik musli + 1citir ekmek uzerinde peynir ( kizimindi yemedi cimcime cope gitmesin diye yedim :18::18::18::18: )
ara : yesil cay
oglen : et sote + salata + 2dilim cavdar ekmegi + yogurt
ara : yogurt
aksam : yesil mercimekli eristeli corba yaptim dun 1 kase yerim herhalde kac kaloridir acaba ??? yaninda salata + yogurt
valla bende aksamlardan korkar oldum.beniim mesai bitmeye yakindir arkadaslar hafta nin ilk gununu geride birakiyoruz
aksam vakit bulursam girerim ins hadi kib aksama kadar rejim yapip aksam kacamak yapmayin sakin haa
alemsiniz sabah sabah guldurdunuzonu bilmem ama ben kendi adıma cevap veriyim,ben iple atlamadığım için zor olmuyo,ip atlarmış gibi aynı şekilde zıplıyorum bu arada göğüslerimide tutabiliyorumama iple atlasam tutamam imkansız bu
Yoo guzel canim kahvltinda daha tok tutucu seyler yiyeblrsen ii olur ama
Bende yazayim menumu
3 kru kayisi yarim litre su
Kahvalti
1 haslnmis patates
1 domates
1 salatalik
Ara
1 kare bitter
1 brdak nescfe (yarim paket)
Aksam
1 but tavuk
3 kasik bulgur pilavi
Az salata
Ara
1 nar yerim herlde
Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
100 twester
17 duvar sinavi
30 mekik
Kol ve bacak incelticiler
Su 2 ltre
Guzel ama biraz az degil miiyi akşamlar kızlar.
bugün ne yedim yazayım.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,2 dilim light ekmek,çay.
ara 3 eti form bisküvi
öğle 1 kase müsli
ara yok
akşam mercimek yemeği
2 dilim light ekmek
yoğurt.
50 dk tempolu yürüyüş
20 dk pilates.
1.5 litre su
400 ml soda.
bugun ne olmus sana, kesin misafirlikteydin degil miMenüm
Sabah
1 kk peynir
1 zeytin
1 bardak portakal suyu
Çatalın ucuyla kaymak
Ara
2 hurma
1 incir
Öğle
1 dilimbörek
2 tane yaprak sarma
3 tane lahana sarma
Ara
Bir kupa yeşilçay limonlu
Akşam
Yarım kepçe çorba
1 kaşık erişte
1 kaşık yoğurtlu ıspanak
3 kaşık ballı hoşmerim
hic bence dehoşbulduk canım. diyet banada fazla geldi uygulamıycam bunu zaten. salona yazıldım geçen ay 4 kere gittim. çok fit kızlar vardı utandım biraz göbeğimden gitsin yazılıcam. şimdilik sadece yarım saat tempolu yürüyüş yapıcam kendim. bendede çok farkediyo 2 3 kilo. ama biraz kilo veriyim ondan sonra yazılsam benim ruh halim açısından çok daha iyi olcak. koca salonda 2 tane şişman var. mübarek victoria secret defilesi
Menun guzel canimkızlar bugünkü menüm
sabah
1 light üçgen peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay kaşığı reçel
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
1 dilim tam buğday kepek ekmeği
ara
1 activia yoğurt
1 kuru kayısı
öğlen
4 kaşık bezelye yemeği
1 küçük gramaj light yoğurt
akşam
4 kaşık kepekli makarna
1 light ayran
çok az zeytinyağlı salata
ilk günüm olduğu için açlıktan ölüyorum. birde 3 haftadır activia yoğurt yiyorum bir işe yaradığı yok. ama meyveli diye ve tok tutuyor ondan yiyorum. yiyeniniz var mı işe yarıyor mu. beni tuvalete çıkarmıyo hiç
Benim gogsumden parca bile aldilar, hemde kalin igneyle.umarım bişey çıkmaz canım,bende geçen yaz muayene olmuştum göğsümde sertlik var diye,neyseki temiz çıktı,ama muayene sırasındaki olay benide çekindiriyo,ben elbisemi sıyırır öyle bakar üsten diyodum,kadın demesinmi sütyenine kadar çıkar hepsini,yat diye,çok utandım tuhaf hissettim ama mecburdum yani,umarım tez çabuk yatar kalkarsın,benim muayene yeri karanlıktı az,seninki nasıl acaba,karanlık olunca insan pek çekinmiyo doğrusu
masallah canimhepinize günaydıııınnnnyeni uyandım size bir bakayım dedim :2: nedense bu sene bahar alerjim erken geldi sabah kalktığımda burnumun içi kaşınıyor hapşuruyorum ve de burnum akıyor:2::2::2:
ilaç da almak istemiyorum bilen vardır çok uyku yapıyor...
diyetime gelince maşallah iyi gidiyor akşam yemeğini 6 da yemiştik bişeycik yemedim
bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum bakalım
evet canım piyango sana çıktı maalesefben ilk başlardaa excelde yapıyordum sonra kopyala yapıştır ama burdanda yapılıyor B tuşunun altındaki ilk kutucuğa tıkla canım biri satır biri sütun sayısını gösteriyor ordan kişi sayısına göre sayı girersin sonra verileri tek tek işlersin canım çok basit gerçekten ama yok yapamam olmaz bozulur dersen yap excelde kopyala yapıştır paylaş canım ikisi de aynı oluyor canım tabiki mesj atcaz sana ama sen arada bi hatırlatma yap olurmu canım perşembe cuma yeni geln olur görmeyen olur falan tamam mı canım takıldığın bi yer varsa sorabilirsin şimdiden kolay gelsin canım ha bu arada geçen haftanın listesi tut elinde olurmu geçen hafla olmayan kimseyi yeni listeye sokmuyorsun canım yeni veya eski bile olsa liste altı yapıyorsun listede olmayanı canım
persembe ve cuma girip hatirlatma mesaji yazarim zaten de isten dolayi takip edemem ben en iyisi excelde hazirliyayim.takildigim yer olursa zaten sorarim.en son kilo bildirimlerini herhalde max cuma gecesine kadar kabul ediyoruzdur degil mi?
cuma aksami ya da ctesi erkenden listeyi hazirlarim
Simdiden ellerine saglik canim
evet canım cuma akşamı 12 ye kadar yollayan olabiliyor çok istisnai durumlarda ctesi yollayan da olabiliyor duruma göre bakarsın canımpersembe ve cuma girip hatirlatma mesaji yazarim zaten de isten dolayi takip edemem ben en iyisi excelde hazirliyayim.takildigim yer olursa zaten sorarim.en son kilo bildirimlerini herhalde max cuma gecesine kadar kabul ediyoruzdur degil mi?
cuma aksami ya da ctesi erkenden listeyi hazirlarim
geçmiş olsun deniz,bir kas gevşetici ilaç alsan yardımı olur.günaydın hanımlar hafif ve dıyurucu bir kahvaltı yaptım evden çıkmadan önce
şimdi de boyun ağrısı çıktı başıma
acı içindeyim
kp in ameliyatı iyi bir şeye vesile olmuş,sevindim.inşallah hiç içmez eşin bir daha.valla bende aksamlardan korkar oldum.
kp amelayattan sonra esim sigarayi birakti her gece bir suru ivir zivir aliyo.
Guzel ama biraz az degil mi
Benim gogsumden parca bile aldilar, hemde kalin igneyle.
ben artik kontrole giderken su sarkiyi soyluyorum.
uzanmisim kumsala gunes yakar icimi
ultrason da ustunu komple cikariyosun ellerini basinin altina koyuyosun.
ohhh deniz sefasi yapar gibi.
benim gittigim ultradoncular allahtan yasli yani.
ne demek ne demek bir yapiyimda henuz olayi tam cozemedim ama sizden cuma aksami online destek alirim simdi cikip calismam lazim hic icimden gelmiyooooo
DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM...
inşallah canım
aylardır yerimde sayıyorum yaz yaklaşıyor
inşallah canım çok sağol
ne 65i kız
otur oturduğun yerde
aynen haftalar boşa gitti hatta aylar bile
bende yanmış kek sandım ilk görünce
allah korumuş tubacım çocuklar var allah muhafaza
bu iyi işte 65i görsen üzülürdüm
şaka biyana kuzum yanlış anlama sankın çok çok sevindim imşallah düğüne kadar dahada inceleceksin
bebeğin gece emiyormu canım? emiyorsa bence gece bişeyler vermeye gerek yok
benim kızım 10 aylıkken bırakmıştı emmeyi ben gece 2 kere biberonla süt veriyordum
1 buçuk yaşında 1e düştü
şuan 3,5 yaşında hala uyumadan önce sütünü içer
babaannenin bakması olayına gelirsek işin zor canım
ama bir yabancının bakmasından iyidir
benim kızıma annem bakıyor hasta olduğunda çok düşünürüm bakıcıda olsaydı ben nasıl içim rahat işe giderdim
annem yaşlı olmadığı için belkide herşeyini yapabiliyor öyle baştan savma yapmıyor
ama kayınvalidem baksaydı aklım kalırdı oda yaşlı değil ama çocuk terlemiş üşümüş pek önemsemez yemekten önce çikolata verir
sadece oyun yapmakta iyi
sende iyi düşün karar ver tamam yabancıya vermekten iyidir ama kayınvaliden bakınca bebeğinin sağlığı etkilenecekse
uyku ve yeme düzeni değişecekse
en önemlisi eşinle aranda sorunlar oluşacaksa
kayınvalidenin bakması hiç sağlıklı değil canım
nerelerdesin bakim
bende çok gelemiyorum ama uzak olunca diyette olmuyor
kadercim mobilyan çok güzel canım güle güle kullan canım
bol bol bebiş yapmayı nasip etsin allah
buarada listede çok güzel olmuş ellerine sağlık
beni azcık üstlere yazsaydın daha memnun olurdum
bende aynı
100 grcıkta olsa eksiydim şaşırdım
canım bazı teknikler var netten araştırdınmı
bel altına yastık koyma gibi
bide yumurtlama dönemlerini kontrol etmen lazım
bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
bu duyguyu yaşamanızı yürekten istiyorum
sesli güldüm buna
canım 2 yaş 3 yaş 4 yaş her yaşı sendromlu bu çocukların
3,5 yaşında kızım bitmedi birtürlü sendromu
inşallah bişey çıkmaz canım..iyi geceler kızlar
bu gece azmettim ve cumadan beri yazılanları hızlıca okudum
sizi okudukça canım spor yapmak istedi ama boyun ağrısından hareket edemiyorum şansa bakınki
ececim paylaştığın linke baktım sık kullanılanlara aldım yapacağım kesinlikle
aslında yaptığım hareketlerden ama ben fayda göremedim sanırım fazla yiyorum
yarın göğüs ultrasonuna gireceğim çok endişeliyim
bu kadınların derdi hiç bitmiyor bişey çıkacak diye değilde endişem
muayene anı canımı sıkıyor rahat olamıyorum
herneyse
diyette yapamıyorum kızlar kaç aydır yerimde sayıyorum
canım sıkılıyor ama icraatte yok
öyle işte ben yatar iyi geceler
üst kısmın çıplak olması lazım göğüs muayenesindeumarım bişey çıkmaz canım,bende geçen yaz muayene olmuştum göğsümde sertlik var diye,neyseki temiz çıktı,ama muayene sırasındaki olay benide çekindiriyo,ben elbisemi sıyırır öyle bakar üsten diyodum,kadın demesinmi sütyenine kadar çıkar hepsini,yat diye,çok utandım tuhaf hissettim ama mecburdum yani,umarım tez çabuk yatar kalkarsın,benim muayene yeri karanlıktı az,seninki nasıl acaba,karanlık olunca insan pek çekinmiyo doğrusu
canım adet döneminde olabilir normal.adet bittikten 1 hf sonra kontrol en uygunugecmis olsun canim. benim de gögüsümde yan kisminda bir sertlik vark adet döneminde cok hissediyorum sonra geciyor ama doktordan da korkuyorum
bu sene kış olmadığından alerjik hastalıklar erken başladı ve çoğaldı.geçmiş olsun canım..sanada günaydınhepinize günaydıııınnnnyeni uyandım size bir bakayım dedim :2: nedense bu sene bahar alerjim erken geldi sabah kalktığımda burnumun içi kaşınıyor hapşuruyorum ve de burnum akıyor:2::2::2:
ilaç da almak istemiyorum bilen vardır çok uyku yapıyor...
diyetime gelince maşallah iyi gidiyor akşam yemeğini 6 da yemiştik bişeycik yemedim
bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum bakalım
günaydın rosa..günaydın kızlar.
umay muayenen iyi geçer ,sonuçların da temiz olur inşallah.
aniss ne yaptın bebeğinle ilgili,bakıcı arştırmasına girdin mi.
seher sen 7 ben 5 civarı kilo verdik,ikimiz de fazla farkedilmediğinden şikayetçiyiz.demek ki yeterince spor yapmıyoruz,kastan da kaybediyoruz yağ kadar.
sabah akşam spor yaptığımda 2 kilo bile versem 5 kilo efekti yapıyordu,biraz spora asılacağız mecbur.
günaydın geçmiş olsun..günaydın hanımlar hafif ve dıyurucu bir kahvaltı yaptım evden çıkmadan önce
acı içindeyim
en guzeli canim
iyi o zaman mizikcilik yapmiyayim
Menü guzel canim
valla bende aksamlardan korkar oldum.
kp amelayattan sonra esim sigarayi birakti her gece bir suru ivir zivir aliyo.
alemsiniz sabah sabah guldurdunuz
Wowww listede guzel sporda
Guzel ama biraz az degil mi
bugun ne olmus sana, kesin misafirlikteydin degil mi
hic bence de
Menun guzel canim
Benim gogsumden parca bile aldilar, hemde kalin igneyle.
masallah canim
Gunaydin canimHerkese gunaydınlar olsun
Bende menu yazamiyorum canim hep kucuk kucuk kacamaklar var.günaydın kızlar...
menüler güzel..
kaçamaklar var ama olsun o kadar çok değil kararında..
benim hala ortaya çıkaracak menüm yok maalesef
hf içi toparlarım dedim hep bişey çıkıyor..
dünde yine bir arkadaşa gittik olan oldu..
bu hf artıda olmak istemiyorummmmm...
dikkat edicem cumaya kdr..elimden geleni yapıcam
günaydın kızlar.
umay muayenen iyi geçer ,sonuçların da temiz olur inşallah.
aniss ne yaptın bebeğinle ilgili,bakıcı arştırmasına girdin mi.
seher sen 7 ben 5 civarı kilo verdik,ikimiz de fazla farkedilmediğinden şikayetçiyiz.demek ki yeterince spor yapmıyoruz,kastan da kaybediyoruz yağ kadar.
sabah akşam spor yaptığımda 2 kilo bile versem 5 kilo efekti yapıyordu,biraz spora asılacağız mecbur.
sen bugün abartmışmısın ne sanki canım ben çok iyi anlamıyorum ama hem pirinç tüketmişsin hemde makarna
bide tatlıyı akşam yemende kötü olmuş
spor yapmadın mı su içtiğinide yazmamışsın
:
geçmiş olsun canım,,evet dediğin gibi çıplak oldum elimi başımın altına koydum ikisinede bakmıştı,ama bişey yok dedi allahtan,sigara içiyosan o yapıyodur dedi,bende evet dedim,ama bırakmam imkansız dedim,ilaç falanda yazmadı zaten,sonra sonra geçti ağrım uzun zamandırda ağrımıyo ,dayanılmaz ağrı çekiyodum valla,kalmadı şükür,,bide benimkisi genç bi kadındı utandım yahuuuBenim gogsumden parca bile aldilar, hemde kalin igneyle.
günaydın hanımlar hafif ve dıyurucu bir kahvaltı yaptım evden çıkmadan önce
acı içindeyim
bugun ne olmus sana, kesin misafirlikteydin degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?