70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar hafif ve dıyurucu bir kahvaltı yaptım evden çıkmadan önce
şimdi de boyun ağrısı çıktı başıma
acı içindeyim

pardon sormasi ayip hem goguslerinizi tutup hem nasil ip atliyorsunuz???

canım şöyleki bizim kasdettiğimiz ip aylamak gibi zıplamak evin içinde daha öteye geçemiyoruz tabi gerçi senle mine iplerin ucunda tutar sallarsanız ben göğüslerimi tutup ip atlayabilirim

ben de öyle yapayim madem
yap yap ben sabah yaptım mesela

Canım mobilyanı gördüm ve çok beğendim beyaz insanın içini açıyor ve de çok şık. Sürgülü kapı da yer tutma açısından kullanışlı güle güle kullan
teşekkür ederim canım çok sağol

bi an göründü sonra kayboldu 65 zaten şimdi ise 66yı göremiyorum noluyor bana anlamadım :18: inşaAllah vercem düğüne kadar canım 65i görcem bu hafta o kadar iddaalıyım
teşekkür ederim canım darısı olmayanların başına
amin inşaAllah canımm

seni bu hafta üstlerde görcez canım eminimki gerçi haftasonu kaçamağını da gördüm yani elmalı sarmalar falan filan

sen iyi geceler demişsin ben sana günaydın diyorum minecim
kontrollerini yaptırıyorsan bence korkma derim ben canım asıl acısı sancısı olup gitmeyen ihmal edenler korksun haklısın kadınların derdi bitmiyor bende en çok kadın doğumdan korkuyorum şu yaşıma kadar hiç gitmedim

o zaman ben bi hedef koymayayım kaç verebilirsem mayısa kadar onu vermiş olayım. ama 20 kilom fazlam var onuda sağlıklı bi şekilde ne zamana kadar verebilirsem diyette kalayım :)
en guzeli canim

iyi o zaman mizikcilik yapmiyayim

Menü guzel canim

beniim mesai bitmeye yakindir arkadaslar hafta nin ilk gununu geride birakiyoruz
aksam vakit bulursam girerim ins hadi kib aksama kadar rejim yapip aksam kacamak yapmayin sakin haa
valla bende aksamlardan korkar oldum.
kp amelayattan sonra esim sigarayi birakti her gece bir suru ivir zivir aliyo.

onu bilmem ama ben kendi adıma cevap veriyim,ben iple atlamadığım için zor olmuyo,ip atlarmış gibi aynı şekilde zıplıyorum bu arada göğüslerimide tutabiliyorumama iple atlasam tutamam imkansız bu
alemsiniz sabah sabah guldurdunuz

Wowww listede guzel sporda

Guzel ama biraz az degil mi

bugun ne olmus sana, kesin misafirlikteydin degil mi

hic bence de

Menun guzel canim

Benim gogsumden parca bile aldilar, hemde kalin igneyle.
ben artik kontrole giderken su sarkiyi soyluyorum.
uzanmisim kumsala gunes yakar icimi
ultrason da ustunu komple cikariyosun ellerini basinin altina koyuyosun.
ohhh deniz sefasi yapar gibi.
benim gittigim ultradoncular allahtan yasli yani.

masallah canim

persembe ve cuma girip hatirlatma mesaji yazarim zaten de isten dolayi takip edemem ben en iyisi excelde hazirliyayim.takildigim yer olursa zaten sorarim.en son kilo bildirimlerini herhalde max cuma gecesine kadar kabul ediyoruzdur degil mi?

cuma aksami ya da ctesi erkenden listeyi hazirlarim

Simdiden ellerine saglik canim

evet canım cuma akşamı 12 ye kadar yollayan olabiliyor çok istisnai durumlarda ctesi yollayan da olabiliyor duruma göre bakarsın canım

acı içindeyim
geçmiş olsun deniz,bir kas gevşetici ilaç alsan yardımı olur.
kp in ameliyatı iyi bir şeye vesile olmuş,sevindim.inşallah hiç içmez eşin bir daha.
menüm 1500 kalori civarında canım.az değil çok bile.içinde de tüm gerekli beslenme gruplarından var,hep böyle gidebilsem iyi olur aslında.
ne demek ne demek bir yapiyimda henuz olayi tam cozemedim ama sizden cuma aksami online destek alirim simdi cikip calismam lazim hic icimden gelmiyooooo

nutella uğramıyorsun bu ara,kesin kaçamağın dibine vurdun,bildim mi.ne yersen ye akşamları yaz lütfen,yazınca aklı başına geliyor insanın.

DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM...
zamane çocuklarının yaş sendromu bitmiyor
inşallah bişey çıkmaz canım..
üst kısmın çıplak olması lazım göğüs muayenesinde
gecmis olsun canim. benim de gögüsümde yan kisminda bir sertlik vark adet döneminde cok hissediyorum sonra geciyor ama doktordan da korkuyorum
canım adet döneminde olabilir normal.adet bittikten 1 hf sonra kontrol en uygunu
bu sene kış olmadığından alerjik hastalıklar erken başladı ve çoğaldı.geçmiş olsun canım..sanada günaydın
günaydın rosa..
acı içindeyim
günaydın geçmiş olsun..

sen işin kolayını bulmuşsun canım..şiirler bile yazılmış

günaydın kızlar...

menüler güzel..
kaçamaklar var ama olsun o kadar çok değil kararında..
benim hala ortaya çıkaracak menüm yok maalesef
hf içi toparlarım dedim hep bişey çıkıyor..
dünde yine bir arkadaşa gittik olan oldu..
bu hf artıda olmak istemiyorummmmm...
dikkat edicem cumaya kdr..elimden geleni yapıcam

Herkese gunaydınlar olsun
Gunaydin canim
senin adin sibel galiba

Bende menu yazamiyorum canim hep kucuk kucuk kacamaklar var.

nasilsiniz kizlar gecmise gidemedim kusu´ra bakmayin umarim herkes iyidir
esim hasta kvde hasta esimin kizlari okullar tatil diye bizde benim cocuklar Afacan hepsiyle ugrasmaktan gelemiyorum ama diyete aynen devam ediyorum arada yine gelmeye calisirim kendinize iyi bakin allaha emanet olun

Aynen canım spor olması gerekiyor. Sabah leslie 3 mil yaptım inşallah akşam da 5 mil yürüyrceğim. Bir de doğum kontrol hapı kilo aldırıyormuş 3 ay kullanmam gerekiyor kist varmış bu sebeple daha fazla çabalamalıyım

:18:
Canım abarttım farkındayım yerken bile yememeliyim diyerek yedim bir aydır hiç bu kadar kontrolümü kaybetmemiştim. Bugün toparladım inşallah. Misafirlikteydim gelince de çocuklarla uğraş uyut derken kendim de uyudum spor yalan oldu böylece. Suyu da genelde yazmıyorum yarım litrelik bardaklarım var üç dört bardak içiyorum

geçmiş olsun canım,,evet dediğin gibi çıplak oldum elimi başımın altına koydum ikisinede bakmıştı,ama bişey yok dedi allahtan,sigara içiyosan o yapıyodur dedi,bende evet dedim,ama bırakmam imkansız dedim,ilaç falanda yazmadı zaten,sonra sonra geçti ağrım uzun zamandırda ağrımıyo ,dayanılmaz ağrı çekiyodum valla,kalmadı şükür,,bide benimkisi genç bi kadındı utandım yahuuu
senin metodda güzelmiş cidden uzanmışız kumsalaa misali düşünmek iyi olur heraldee,gözleride kapattınmıı ooohh misss

Tünaydın herkese... Bu Sabah kahvaltı niyetine çorba içtim ...Sonrada dışarı çıktım...Şimdi ara yapacağım...Musmutlu günler hepimize...

Şimdi yaptım ara öüğümü 5 tane grissini yarım bardak meyve suyu ile yarım bardak sodayı karıştırıp içtim...meyve suyu-soda karışımını meşrubattan vazgeçemeyen arkadaşlara tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…