70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayılıorum senin menüne ya :) nasıl bu kdar az yiyebiliosun tebrik valla
hoşgeldin canım.üzülmene hiç gerek yok.zamanla yavaş yavaş tekrar almamacasına verirsin inş

değişik bi menü olmuş sanki :)yarın toplarsın canım arada da olsun böle şeyler bizimkide can :)

hoşbuldukk :)
:)) aynen cnm herkes diyor "bi tanecik ye nolucak" ama ben onun yiyince tadını alıyorum bir kere :)) valla güzel şeyler yemek aynı sigara gibi kötü bir bağımlılık bence. yedi mi yiyesi geliyor insanın.

kızlar sabah nişanlımla kahvaltıya gittik o yüzden biraz kahvaltım abartı oldu bende gün içerisinde kıstım daha 2. günüm olur böyle şeyler dedim ve bozmadım . normalde sürekli gittiğimiz bi yer açık büfesi çok iyi normalde tabağımda yer kalmazdı bugün kendime küçük bi tabak hazırladım ağlaya ağlaya :)
bugünkü menüm

kahvaltı
1.kibritkutusundan az köy peyniri
çok az biber kızartması üstüne yoğurt
1 sigara böreği
1 yaprak sarması
domates
salatalık
çok az bal kaymak ve incir reçeli
yarım dilim köy ekmeği

ara
activia yoğurt

öğle
1 kase domates çorbası

ara
1 portakal

akşam
1 kase domates çorbası
2 salatalık

şu andada 1 bardak bitki çayı içiyorum :)

açlıktan ölüyorum ama sabah yediklerimden dolayı vicdanım rahat değil aç uyuycam yapcak bişey yok :)

teşekkür ederim inşallah hep birlikte başarırız :) bu arada çiğ köfte bi yana, bulgur yemek süper fikir, hem yağsız pişirince hiç belli olmuyor yağsız olduğu :)

menün gyet gzl ttlım kahvaltıda aşsan bile sonradan toplamışşın.kafana takma.bende sözlym bu arada :) düğün ne zaman

menün gyet gzl ttlım kahvaltıda aşsan bile sonradan toplamışşın.kafana takma.bende sözlym bu arada :) düğün ne zaman

zayıfladığım zaman canım :) 2. üniversiteyi okuyorum o yüzden 1 buçuk senem var düğüne ve şişman gelin olmak istemediğim için olabildiğince erteliyorum :) istediğim gelinlik modelleri bu vücuduma olmaz ve evlenince hemen bebek istediğim için rabbim kısmet ederse öncelikle şu kilolardan kurtulmam lazım senin ne zaman tatlım?

maşallah :) yaşın kaç.inş gzl bi gelin olursun benmkide seneye yaza şimdilik benmde 1.5 sene falan ama ilk hedefim yaza nişanım olcak Allah izin verirse onda güzel bi gelin olmak:)

Evet can yani: )yedim valla çiğköfteleri çok lezzetliydi ımmmm : )

Amin canım hepimizinkini...Oğluma görümcem bakacak...70.2 kiloyum boyumda 1.60...Şimdiden işe başlamanın sıkıntısı var oğlumu özlerim diye...sen alışabildinmi...
geçen hafta okula giderken ağlayarak gittim canım ama bu hafta biraz daha iyiyim her ders olmasa da arıyorum hep annemi..

oğluma tereyağlı çorba içirmiş kuru fasulye yedirmiş afedersiniz ama oğlum 3 gün tuvaletini yapamadı..

as hoşgeldin tatlım benden başkası yok sanırım :)

sen de hoşgeldin canım..

teşekkür ederim inşallah hep birlikte başarırız :) bu arada çiğ köfte bi yana, bulgur yemek süper fikir, hem yağsız pişirince hiç belli olmuyor yağsız olduğu :)

İnşallah. Bulgur hakkında hiçbir fikrim yok ama tok tutuyor : )

harikasın bayıldım menünee aaah aah keşke bende dönebilsem böyle menülerime aah

Teşekkürler kızlar . Valla doyuyorum yediklerimle. ilk zamanlar acıkıyordum ama midem küçülmüş olmalı ki biraz fazla yesem hazımsızlık çekiyorum rahatsız oluyorum.

Herkese iyi geceleeer :)))

Ne zamandır uğrayamıyorum, işler çok yoğun... Koşuşturmayla geçiyor... Diyette yalan oldu gibi.. Ama yılmak yok, toparlayacağım inşallah, şu yoğunluk bitsin... Hala çalışıyorum hatta...

Görüşmek üzere :)

hepinizie hayırlı sabaahlaaarrr bu sabah acayip dinç uyandım üzerimde bir mutluluk ve enerjiklik var en son akşam yemeğini yiyorum daha da bişey yemiyorum sabaha çok dinç uyanıyorum etkisi varmıdır bilmem
bu arada eşim diyete başladı dün 2. günüydü çok başı ağrıdı iki gündür aceba ne oluyor vücudunda bilemiyorum
kilosu 102.7 geldi bakalım kaç kilo verecek bir de şu baş ağrısından kurtulsaydı aşkım

naber canım geçti mi sinirin? :26:bende iddaliyım diyorum minecim ama tartı beni çok şarırtıyor 68 görüyorum iki gündür noluyor anlamıyorum öyle çok yediğim de yok halbuki ama anlamdım 2 kilo almış olabilir miyim ki:26: çok canım sıkkın bu duruma napcam bilmiyorum

aslında büyümesininde zararı yokmuş iyi huylu olduğu için ama ceviz kadar olunca kişiyi rahatsız eder o yüzden alırız dedi doktor kanser riski olmuyor yanii
selam canım eşinede geçmiş olsun senin dinç uyanmanın akşam yemekle etkisi vardır bence belki sporda yapıyorsan yada suyu bol içiyorsan hepsi etkiler ödem olunca vücutta insanı kötü etkiliyor hantal oluyor
geçti canım akşam şikayet edecektim hemşirenin adını istiyor ne bilim ben adını vazgeçtim bende
bende bu sabah tartıldım gram gitmemiş oysa kendimi iyi hissediyordum
sen ödem tutmuş olabilirsin canım regl yakınmı
günaydınn kızlarr
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…