bayılıorum senin menüne ya :) nasıl bu kdar az yiyebiliosun tebrik vallaMerhabalar
Listemi yazayım
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalık
Yarım bardak vişne suyu
Ara
1 incir
Öğle
Bir kase yoğurtlu karışım
Yarım kepçe mercimek çorbası
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Akşam
Bir kepçe domates çorbası
1 kaşık fasulye yemeği
Domates salatalık
Bir buçuk litreye yakın su devamı da gelir
Sabah leslie ile 3 mil
Akşam leslie ile 5 mil
50 ip atlama
hoşgeldin canım.üzülmene hiç gerek yok.zamanla yavaş yavaş tekrar almamacasına verirsin inşmerhaba kızlar, bugün ben de aranıza katıldım. çok ama çok mutsuzum, belki sizler sayesinde eski mutluluğuma kavuşabilirim. ne yazık ki 70-79 kilo grubuna bir kaç gün önce ben de girmiş bulunmaktayım.tartıda 70 i görünce üzüntüden mahvoldum. bugüne kadar hep 60.65 arasında gezinmiştim. hatta 3 yıl önce uzun süre rejim yapmış ve 57 ye kadar düşmüştüm, şahaneydi, her giydiğim yakışıyordu, özgüvenim tamdı. ama tam 13 kilo almışım rezalet! bu sefer başlamak istiyorum artık. lazer epilasyona gidiyorum sözde, ama bacaklarıkm öyle kalınken tüysüz olsa ne yazar neyse kısacası ben de artık bu başlıktayım :)
Hoşgeldin arkadaşım önceden başarmissin diyet yapıp kilo vermeyi yine halledeceginden eminim. Sana da bu yolda başarılar: )
Buarada menümü paylaşayım
Sabah
3 diyet bisküvi, küçük kase yoğurt ve 2 tane kuru kayısı, 1 büyük bardak su ( geç uyandım ve misafirlige gideceğim için fazla birşey yemedim)
12:00 da 40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Öğle(saat 3 gibi)
7 tane çiğ köfte, 1 porsiyon kedi dili bisküvili sütlü tatlı
Ara
2 fındık
Akşam
Muz ve yeşil elma( bulgurlar şişti içimde daha acıkmadım : )
Akşam sporu yok bugün çünkü temizlik yaptım yoruldum mu ne : )
Biliyorum menüm içler acısı : )
hoşgeldin canım,bak zamanında ne güzel vermişsin keşke koruma yapsaydın ama ipin ucu kaçınca insan sallıyoda sallıyo,bi bakmışsın ooo kaç kiloya gelmişsin,kötü yani,,neyse geç sayılmaz inşallah tekrar 57leri görürsün,tekrar hoşgeldin aramıza
Hoşgeldin arkadaşım önceden başarmissin diyet yapıp kilo vermeyi yine halledeceginden eminim. Sana da bu yolda başarılar: )
Buarada menümü paylaşayım
Sabah
3 diyet bisküvi, küçük kase yoğurt ve 2 tane kuru kayısı, 1 büyük bardak su ( geç uyandım ve misafirlige gideceğim için fazla birşey yemedim)
12:00 da 40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Öğle(saat 3 gibi)
7 tane çiğ köfte, 1 porsiyon kedi dili bisküvili sütlü tatlı
Ara
2 fındık
Akşam
Muz ve yeşil elma( bulgurlar şişti içimde daha acıkmadım : )
Akşam sporu yok bugün çünkü temizlik yaptım yoruldum mu ne : )
Biliyorum menüm içler acısı : )
harikasın bayıldım menüneeaaah aah keşke bende dönebilsem böyle menülerime aah
menün gyet gzl ttlım kahvaltıda aşsan bile sonradan toplamışşın.kafana takma.bende sözlym bu arada :) düğün ne zamankızlar sabah nişanlımla kahvaltıya gittik o yüzden biraz kahvaltım abartı oldu bende gün içerisinde kıstım daha 2. günüm olur böyle şeyler dedim ve bozmadım . normalde sürekli gittiğimiz bi yer açık büfesi çok iyi normalde tabağımda yer kalmazdı bugün kendime küçük bi tabak hazırladım ağlaya ağlaya :)
bugünkü menüm
kahvaltı
1.kibritkutusundan az köy peyniri
çok az biber kızartması üstüne yoğurt
1 sigara böreği
1 yaprak sarması
domates
salatalık
çok az bal kaymak ve incir reçeli
yarım dilim köy ekmeği
ara
activia yoğurt
öğle
1 kase domates çorbası
ara
1 portakal
akşam
1 kase domates çorbası
2 salatalık
şu andada 1 bardak bitki çayı içiyorum :)
açlıktan ölüyorumama sabah yediklerimden dolayı vicdanım rahat değil aç uyuycam yapcak bişey yok :)
menün gyet gzl ttlım kahvaltıda aşsan bile sonradan toplamışşın.kafana takma.bende sözlym bu arada :) düğün ne zaman
zayıfladığım zaman canım :) 2. üniversiteyi okuyorum o yüzden 1 buçuk senem var düğüne ve şişman gelin olmak istemediğim için olabildiğince erteliyorum :) istediğim gelinlik modelleri bu vücuduma olmaz ve evlenince hemen bebek istediğim için rabbim kısmet ederse öncelikle şu kilolardan kurtulmam lazımsenin ne zaman tatlım?
selam kızlar ben geldimmm
bayılıorum senin menüne ya :) nasıl bu kdar az yiyebiliosun tebrik valla
hoşgeldin canım.üzülmene hiç gerek yok.zamanla yavaş yavaş tekrar almamacasına verirsin inş
değişik bi menü olmuş sanki :)yarın toplarsın canım arada da olsun böle şeyler bizimkide can :)
geçen hafta okula giderken ağlayarak gittim canım ama bu hafta biraz daha iyiyim her ders olmasa da arıyorum hep annemi..Amin canım hepimizinkini...Oğluma görümcem bakacak...70.2 kiloyum boyumda 1.60...Şimdiden işe başlamanın sıkıntısı var oğlumu özlerim diye...sen alışabildinmi...
canim kres falan yokmu sizin oralarda? bence kres daha guvenli diye dusunuyorum hem aklin kadindada kalmaz cocuguma iyi bakiyomu falan sorulari olmaz. calistigin is yerinde diger personele sorsan onlarin hic cocuklari yokmu kime birakiyorlar belki bi fikir veren olur. bence kayinvalideyle zor, o kendi oglunu buyuttugu gibi buyutmek isteyecektir sende kirmamak icin susmak zorunda kalicaksin ki nereye kadar susucaksin. isin zor be guzelim Allah yardimcin olsun
yok tatlım ya hem bebeğim daha küçük kreş için.bakıcı yan çizdi kadın bakamayacağım dedi.ben de açtım ağzımı yumdum gözümü söyledim ne varsa içimde.bakıcıyı artık evime istiyorum bulana kadar kv de kalacak hem de alıştıracak sonra gidecek.
hosgeldin canim
canim mutlaka ozlersin oglunu, baslarda biraz sikinti cekersin ama alisirsin zamanla, ben 4sene sonra is hayatima tekrardan basladim hemde 2 cocuk annesi olarak ilk 1 ay cok zorlandim aksama kadar aklim hep cocuklarimdaydi acaba biri biseymi dedi acaba bisey oldu diye ama simdi alistim iyiki baslamisim isime diyorum
Caniimm mesajini gorunce bende sana cevap atmak istedim. calisan anne olmak gercekten de fedakalrlik isteyen bir durum
biliyorsun benim de 1.5yasinda bir kizim var. Ve benim kizima 1donem kv bir.donem annem bakiyor. tabiki yanimda kaliyor bakan kisi. gercekten de zor bir durum ama saolsunlar onlar fedakarlik.yapiyorlar bende huzurlu.mutlu oluyorum
en kotu babaanne ya da anneanne en iyi bakicidan iyidir diye dusunuyorum. bazen sabahlari bebegim uyurken okula gidiyorum kendi kendime hep ya su cocugu bakiciya gotiurmek zorunda olsaydim bu saatte kaldiraccaktim diyorum. ayrica bazen eve geliyorum annem hicbirsey yapamadim oyle oyun oynadik diyor. sonra dusunuyorum bakici hem evinin isini yapip hem yemegini yapip hemde nasil bakacalti cocuguma. tabii okulda bana hayret eden bircok.ogretmen arkadasim var onlar duzenlerini bakiciyla kurmuslar elette ama bu devirde insanlara guvenmek.cok zor. benden sana acizane tavsiye adamakilli bakici bulup hah diye.icine sinene kadar kv yada anneni yanindan gonderme. bebegin daha cok kucuk.
bu arda kv kendi.kafasina gore biseyler.uygulamasin bbegine. mesela benim kv tvyi cok sevmesine ragmen bir defa bile acmazdi bebegim icin. annem uyku duzenine cok dikkat eder artik 10 da yatiyor mesela.. yeterki senne istedigini tatli dille anlat buyuilerin faydasi olur zarari olmaz.
Tabiki bunlar benim dusuncelerim kimse yanlis anlamasin beni amacim senin iciji rahatlatmak ve farkli hir acidan bakmanii saglamak
Ozlettin kendini. En kisa surede bekliyoruz.
derdini soyle derman olalim arkadasim kacma bizden.
keske olsa canim.
Gizli sakli liseli asiklar gibi tadini cikar.
kafana da fazla takma canim.
hosgeldin canim
super
Oncelikle hosgeldin.
bu listeyle ayda 20 kilo veren kisi heralde tum gun spor yapmis.
cunku benim ilk diyetisyen menum buna yakindi ve ayda 5,5 kilo civari verdim.
verelim de az verelim canim.
oğluma tereyağlı çorba içirmiş kuru fasulye yedirmiş afedersiniz ama oğlum 3 gün tuvaletini yapamadı..günaydın kızlar.
capcanlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah.yağları yakalım,incelmeye bir adım daha yaklaşalım.
ben anlamam,hemen geri isterim seni.
böyle insana çocuk emanet edilmez zaten anniss.muhakkak bulursun birini,o zamana kadar kv ile idare edeceksin mecburen.baştan sınırlarını iyi çizmelisin ama.
hoşgeldin hülya.
gamzeli hoşgeldin sen de.tok tutan meyve yok bence.ancak ara öğünde nefis körlemeye yarıyorlar işte.
günaydın kızlarr hayırlı haftalar bol eksili günler olsun inşaAllah dün yatak odam ile oturma grubumu aldım ayrı ayrı yerlerden yatak odamın modeli buldum netten sizle paylaşmak istedim fikirleriniz benim iin değerlii bakalım beğenecek misiniz öpüyorum hepinizi
taşınma derdin olmayacaksa çok güzel yoksa sıkıntı oluyor.ona göre iyi düşün canım..
Eki Görüntüle 1005077 doğtaştan 3300tl
bencede böyle olması daha iyi hem herkes liste yapmış olur hemde rekabet artar diye düşünüyorum
bence de çok güzel olmuşş
tatlımmm neyse sorunun çöz ve dön artık aramıza seni bekliyoruz
SAĞOL CANIM..
teşekkürler canım..evet verecez inşallah..hf sonu birazdan fazla kaçırdım ama hf içi dikkat edip hedefime ulaşıcam
itinayla atarız nuti...
bu hafta kilo verip altta olmamam lazım
akşama salata veya yeşil sebze eklesen barsakların daha iyi çalışır vit eksikliği yaşamazsın canım
tebrikler canım..sporu ihmal etmyorsun
çok güzel
kolayı hayatından çıkarmanı tavsiye ederim canım
hf sonu oluyor canım..hf içi sıkı tutmak lazım
neden olmuyor ki ..ben teldende özel mesaj atabiliyorum
rabbim hayırlı uzun ömür versin kuzuna
rabbim gönlüne göre versin canım
hoş geldin duygu
bence bi dönem kv idare et iyi bir bakıcı bulana kdr..
ama kırmadan çizgilerinide belli et.zamanla orta yol bulunur zaten..
benim oğlumuda kv bakıyor ben bakıcı aradım tabi hep..oğlumu babaanneye götürmek zorunda kalmayalım diye
bulamadım içime sinen birini..
iyiki babaanne varmış Allah razı olsun..gözüm arkada kalmıyor
geçmiş olsun canım..
arada olur..benim doğal halim..ben arada düzenli menü çıkarıyorum çoğu kaçamaklı..
bekliyoruz dilekcim
kızzzz gizli olunca gdaha güzel olur
hoş geldin hülya
maalesef bi selam verip giden çooookkkk
hafta içi k.hidrattan uzak durursun canım
hoş geldin gamzeli mayısa kdr verilen 20 kilo kesinlikle sağlıklı olamaz senin kilonda biri için
günaydın rosado...
inşallah canım
aylardır yerimde sayıyorum yaz yaklaşıyor
inşallah canım çok sağol
ne 65i kız
otur oturduğun yerde
aynen haftalar boşa gitti hatta aylar bile
bende yanmış kek sandım ilk görünce
allah korumuş tubacım çocuklar var allah muhafaza
bu iyi işte 65i görsen üzülürdüm
şaka biyana kuzum yanlış anlama sankın çok çok sevindim imşallah düğüne kadar dahada inceleceksin
bebeğin gece emiyormu canım? emiyorsa bence gece bişeyler vermeye gerek yok
benim kızım 10 aylıkken bırakmıştı emmeyi ben gece 2 kere biberonla süt veriyordum
1 buçuk yaşında 1e düştü
şuan 3,5 yaşında hala uyumadan önce sütünü içer
babaannenin bakması olayına gelirsek işin zor canım
ama bir yabancının bakmasından iyidir
benim kızıma annem bakıyor hasta olduğunda çok düşünürüm bakıcıda olsaydı ben nasıl içim rahat işe giderdim
annem yaşlı olmadığı için belkide herşeyini yapabiliyor öyle baştan savma yapmıyor
ama kayınvalidem baksaydı aklım kalırdı oda yaşlı değil ama çocuk terlemiş üşümüş pek önemsemez yemekten önce çikolata verir
sadece oyun yapmakta iyi
sende iyi düşün karar ver tamam yabancıya vermekten iyidir ama kayınvaliden bakınca bebeğinin sağlığı etkilenecekse
uyku ve yeme düzeni değişecekse
en önemlisi eşinle aranda sorunlar oluşacaksa
kayınvalidenin bakması hiç sağlıklı değil canım
emiyor canım.birkaç gündür sütüm azaldı hissediyorum.umarım sütten kesilmez.acaba işe gidiyorum o yüzden mi azaldı.?
nerelerdesin bakim
bende çok gelemiyorum ama uzak olunca diyette olmuyor
kadercim mobilyan çok güzel canım güle güle kullan canım
bol bol bebiş yapmayı nasip etsin allah
buarada listede çok güzel olmuş ellerine sağlık
beni azcık üstlere yazsaydın daha memnun olurdum
bende aynı
100 grcıkta olsa eksiydim şaşırdım
canım bazı teknikler var netten araştırdınmı
bel altına yastık koyma gibi
bide yumurtlama dönemlerini kontrol etmen lazım
bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
bu duyguyu yaşamanızı yürekten istiyorum
sesli güldüm buna
canım 2 yaş 3 yaş 4 yaş her yaşı sendromlu bu çocukların
3,5 yaşında kızım bitmedi birtürlü sendromu
as hoşgeldin tatlım benden başkası yok sanırım :)
teşekkür ederim inşallah hep birlikte başarırız :) bu arada çiğ köfte bi yana, bulgur yemek süper fikir, hem yağsız pişirince hiç belli olmuyor yağsız olduğu :)
maşallah :) yaşın kaç.inş gzl bi gelin olursunbenmkide seneye yaza şimdilik benmde 1.5 sene falan ama ilk hedefim yaza nişanım olcak Allah izin verirse onda güzel bi gelin olmak:)
harikasın bayıldım menüneeaaah aah keşke bende dönebilsem böyle menülerime aah
bayılıorum senin menüne ya :) nasıl bu kdar az yiyebiliosun tebrik valla
hoşgeldin canım.üzülmene hiç gerek yok.zamanla yavaş yavaş tekrar almamacasına verirsin inş
değişik bi menü olmuş sanki :)yarın toplarsın canım arada da olsun böle şeyler bizimkide can :)
ip atlama olayına çok güldüm gece yaaa
alemsiniz heee
bu hafta iddialıyım demeyi çok isterdim
çok iştahım yok aslında ama yorgunluktan yerimden kımıldayamıyorumda
kadın doğum benide korkutuyor canım
doğum yaptım ama hiç o şekilde muayene olmadım
aslında sık sık kontrol yaptırmamız lazım ama işte olmuyor
aslında büyümesininde zararı yokmuş iyi huylu olduğu için ama ceviz kadar olunca kişiyi rahatsız eder o yüzden alırız dedi doktor kanser riski olmuyor yaniiyaa zaten doktorlar tüm gün boyunca kaç kişiyi muayene ediyolar bakmazlar tabi alışıklar
kadın doğumcum benim erkek malesef,doğumlarıma o girmişti,gerçi doğumu ebe yaptırdı ama ön kontrolleri doktor yaptı,
ama doğumlardan sonra kaç kez sıkıntılarım yüzünden gitmek zorunda kaldım muayene ola ola bıktım valla,insan utanıyo ama alıştım sanırım,
erkek olmasa daha rahat olurdum belki ama,doktorumu seviyorum gittiğim hastanede 2 tane daha vardı biri kadındı onla arayı bozduk bidaha gitmedim,öteki adamlada ilk hamileliğimdeki doğum öncesi kavga ettik hatta eşim adamı tartakladı resmen sinirden(suyum geldi diye gitmiştik,dr demesinmi zamanı değil yatak döşek batıcak derece su gelmesi lazım öyle gelin dedi hakaret eder gibi)eşimde buna sinirlendi tartakladı kavga ettiler çıkışa kadar,ogün şimdiki doktoruma çıktık hemen yatırdı hastaneye ertesi gün doğum yapmıştım,neyse bu dr'a mecbur kaldık yani ogün bugündür
allah rahmet eylesin babaannene kötü olmuş,,sanada şifa versin inşallah büyümez kistin,büyürse alındıktan sonra risk kalmıyo dimi?:26:
selam canım eşinede geçmiş olsun senin dinç uyanmanın akşam yemekle etkisi vardır bence belki sporda yapıyorsan yada suyu bol içiyorsan hepsi etkiler ödem olunca vücutta insanı kötü etkiliyor hantal oluyorhepinizie hayırlı sabaahlaaarrrbu sabah acayip dinç uyandım üzerimde bir mutluluk ve enerjiklik var en son akşam yemeğini yiyorum daha da bişey yemiyorum sabaha çok dinç uyanıyorum etkisi varmıdır bilmem
bu arada eşim diyete başladı dün 2. günüydü çok başı ağrıdı iki gündür aceba ne oluyor vücudunda bilemiyorum
kilosu 102.7 geldi bakalım kaç kilo verecekbir de şu baş ağrısından kurtulsaydı aşkım
geçti canım akşam şikayet edecektim hemşirenin adını istiyor ne bilim ben adını vazgeçtim bendenaber canım geçti mi sinirin? :26:bende iddaliyım diyorum minecim ama tartı beni çok şarırtıyor 68 görüyorum iki gündür noluyor anlamıyorum öyle çok yediğim de yok halbuki ama anlamdım 2 kilo almış olabilir miyim ki:26:çok canım sıkkın bu duruma napcam bilmiyorum
günaydıngünaydınn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?