70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canımm bende sen gibi şikayet etcektim nişanlımın aile heminini yemin etmiştim o kadar sinirlendirdi beni ama eksik bilgi olunca şikayet edemedim yaptığı da yanına kar kaldı Allah ımdan bulsun ne diyim sende sıkma canını boşver sonuçların iyi olsun da reglime 10 gün daha var canım ya hergün tuvalete de çıkıyorum ama anlamadım kardeşim tartılıyo onun rakamları tutuyor hatta veriyo 61,2 :26:ah o rakamda ben olsamm keşke gerçi benden kısa olduğu için belli olmuyor onun ki

selam canlarım nasılsınız?

aleykümselam canımm iyiymm ben sen nasılsın?

Menu super canim

Hosgeldin canim

Aksama toparlamisin bak sorun yok.

Allah kolaylik versin canim

günaydınn kızlarr
Gunaydin

Selam

off delirticek bu tartı beni ya ben tam 77 ye indim şimdi düşmeye devam derken bi 79 yapıo bi 77 yapıo bi 78 yapıo hngsi dğru bi trlü anlamıom diytmide bzmuormki aldım desem

hayırlı sabahlar canım.senin günaydınların bana enerji verio
günaydınn kızlarr
günaydınnnnn
as cnm çok şükür sen nasılsın

günaydın herkese.
sıkı bir kahvaltı yaptım,ince tost ekmeklerinden yemeye başladığım ilk günden beri ilk kez doydum.demek ki bünye ne versek ona alışıyor.
tüm gün koşturdum,akşam son bir zorlamayla 65 dk tempolu yürüyüşümü yaptım.
bugünden itibaren de akşam yemeyeceğim.[tavsiye ederim tartıya çok güzel yansıyor.]
tartıda iyi bir rakam görmeliyim motivasyon açısından.
bugün de günüm var,son öğünümü kaçırmadan orada yer yemek işini kapatırım.
joey hoşgeldin.inan bir yerden başlamak gerek,üzülme,bu gidişe dur dediğin için tebrik et kendini.
umay iyiyiz canım,sen nasılsın.
zeydemor tüm bu tartı değişikliğini aynı zamanda görüyorsan ya tartı ya zemin sorunlu demektir.

gunaydinnnnnn kizlar nasilsiniz bakalim buyuk gune az kaldi nasil gidiyor rejimler kacamak yoktur ins
ben dun kacirdim biraz ama bugun ve yarin yakalarim ins

benimde regl oldu olacak cumadan sonra olsam keşke bu hafta güzel bir rakam görmek istiyorum
bende iyiyim canım neolsun işte çalışıyoruz
as cnm çok şükür sen nasılsın

umay iyiyiz canım,sen nasılsın.

bende iyiyim kızlar çok sağolun

canım şöyleki bizim kasdettiğimiz ip aylamak gibi zıplamak evin içinde daha öteye geçemiyoruz tabi gerçi senle mine iplerin ucunda tutar sallarsanız ben göğüslerimi tutup ip atlayabilirim

yyaaa niye dalga geciyorsunuz ne bilim mrak ettim hem tutup hem nasil atliyorsunuz :26::26::26:
bende arada ip atlarim ama iple atlarim nerden biliyim ip atlar gibi hopladiginizi

Gunaydin canim
senin adin sibel galiba

Bende menu yazamiyorum canim hep kucuk kucuk kacamaklar var.

yok canim benim adim emel

sanada hayirli sabahlar canim belli belli cok dinc oldugun cunku yazina yansimis
acliktan basi agriyo olabilir canim

günaydınn kızlarr
sanada gunaydin canim

iyilik valla senden ne haber

off delirticek bu tartı beni ya ben tam 77 ye indim şimdi düşmeye devam derken bi 79 yapıo bi 77 yapıo bi 78 yapıo hngsi dğru bi trlü anlamıom diytmide bzmuormki aldım desem

canim bence sadece cuma gunleri tartil hergun tartilma moralin bozulur belki kabizlik vardir belki odem olabilirr

Canım enerjin mesajına bile yansımış hep böyle ol inşallah
Eşine de geçmiş olsun migreni falan varsa açlık tetiklemiş olabilir vücut alışınca düzelecektir

Geçmiş olsun canım bugün daha iyisindir umarım. Bel ağrıların nasıl oldu

slm kızlar ben 5-6 ay önce bu gurubun üyesiydim..altta çizelge çıkarmı bilmiyorum ama 79 la baslayıp 3 haftada 75 e düşmüştüm....ne yazıki suanda 80.600
tekrar baslamak istiyorum...lütfen bana yardım edin..

kizlar bugunki menumu paylasayim hemencecik sonra unutuyom aksamda giremem 2 gundur net bozuk evde

Sabah : 4 yk musli
Ara : yesil cay + 2tane biscuit
Oglen : 3 kofte + salata + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
Aksam : 1kase yesil mercimekli eriste + yogurt + salata

yaa kizlar 3 gundur aksamlari benim koca evde cay istiyo yaninda kuruyemis bende dayanamiyorum haliyle atiyorum agzima
ne guzel adam restorantinda calisiyodu
cocuklarimda hasta aksilik 2gundur anlamadik gitti sadece atesleri var bi cikiyo bi iniyo ustelik ikiside ayni anda hastalandilar pazartesinden beri gitmiyolar okula krese esim bakiyo evde

Hosgeldin canim tekrardan. Boyun kacti?

Gecmis olsun cajim. Inatci ates doktora gitmeden gecmez, doktora gitmelisiniz bence.
allah sifa versin

yyaaa niye dalga geciyorsunuz ne bilim mrak ettim hem tutup hem nasil atliyorsunuz :26::26::26:
bende arada ip atlarim ama iple atlarim nerden biliyim ip atlar gibi hopladiginizi

ne dalgası kızz açıklama yapıyorum işte

hatırlıyorum ben seni hoşgeldinnn tekrar

ah rosadocum,

evet bende ayni seyi dusunuyorum artik vucudum bile dur diyor bana,bgnde sansima regl oldum.ki 1 haftadir depresyonun dibindeyim.sebebi buyuzdenmis dedim cukulataya sarildim.
dr klasik yediklerine dikkat et diyecek hepside bildigim seyler.

belki durumumu ayarlarsam bir diyetisyene gitmeyi dusunuyorum.

Hosgeldin canim tekrardan. Boyun kacti?

Gecmis olsun cajim. Inatci ates doktora gitmeden gecmez, doktora gitmelisiniz bence.
allah sifa versin

canim bana kalsa coktan doktorun yolunu tutmustum ama benim esim pek doktoru sevmez ne gider nede goturur
doktor ne vericek sanki ates dusurucu oda bizde var zaten diyo Sabah ise gelirken gotur dedim saat 10gibi aradim goturdunmu diye yok goturmedim atesleri yok dedi

ne dalgası kızz açıklama yapıyorum işte

hatırlıyorum ben seni hoşgeldinnn tekrar

tsk ederim aciklamaniz icin

Ay hay aklinla bin yasa tabi ben hasta olmadim ondan bole oldu.:)

Hosgeldin aramizaaaaaaaa

iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım unutmadan :)
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,bal,çay,2 dilim light ekmek.
ara 5 fındık
öğle
1 türk kahvesi,1 minik lokum
günde
1 kase bulgurlu salata
akşam 1kase baharatlı yoğurt
100 gr dan az kepekli galeta.
2lt civarı su 1 saatten fazla yürüyüş.
günde tabağımdaki tatlıları benim ufaklık yedi,ben de tekrar almadım,oradan kurtardım.
ama salata tok tutmadı eve gelince yemek yerine yoğurt ve galeta tercih ettim.
yarını da atlatırsak sorun yok demektir.
cuma günü el açması börek günü,abartmadan yapıp yiyeceğim inşallah.tabii tartıda iyi bir rakam görebilirsem,yoksa ceza vereceğim kendime,ev halkına börek kendime çorba şeklinde.

Gecen ay benim oglum ateslendi, evden ates dusurucu verdim ama 3 saate varmadan tekrar ateslendi.
en sonunda doktora gittik ve penisilin vurulduk, erken gitseydik ilacla atlatabilirdik.
allah kolaylik versin canim.

Menu guzel canim.
iyi idare etmissin.
İnşallah boregi haketcek bi sonuc alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…