günaydın canımm bende sen gibi şikayet etcektim nişanlımın aile heminini yemin etmiştim o kadar sinirlendirdi beni ama eksik bilgi olunca şikayet edemedim yaptığı da yanına kar kaldı Allah ımdan bulsun ne diyim sende sıkma canını boşver sonuçların iyi olsun da
geçti canım akşam şikayet edecektim hemşirenin adını istiyor ne bilim ben adını vazgeçtim bende
bende bu sabah tartıldım gram gitmemiş oysa kendimi iyi hissediyordum
sen ödem tutmuş olabilirsin canım regl yakınmı
günaydın
selam canlarım nasılsınız?
Menu super canimMerhabalar
Listemi yazayım
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalık
Yarım bardak vişne suyu
Ara
1 incir
Öğle
Bir kase yoğurtlu karışım
Yarım kepçe mercimek çorbası
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Akşam
Bir kepçe domates çorbası
1 kaşık fasulye yemeği
Domates salatalık
Bir buçuk litreye yakın su devamı da gelir
Sabah leslie ile 3 mil
Akşam leslie ile 5 mil
50 ip atlama
Hosgeldin canimmerhaba kızlar, bugün ben de aranıza katıldım. çok ama çok mutsuzum, belki sizler sayesinde eski mutluluğuma kavuşabilirim. ne yazık ki 70-79 kilo grubuna bir kaç gün önce ben de girmiş bulunmaktayım.tartıda 70 i görünce üzüntüden mahvoldum. bugüne kadar hep 60.65 arasında gezinmiştim. hatta 3 yıl önce uzun süre rejim yapmış ve 57 ye kadar düşmüştüm, şahaneydi, her giydiğim yakışıyordu, özgüvenim tamdı. ama tam 13 kilo almışım rezalet! bu sefer başlamak istiyorum artık. lazer epilasyona gidiyorum sözde, ama bacaklarıkm öyle kalınken tüysüz olsa ne yazar neyse kısacası ben de artık bu başlıktayım :)
Aksama toparlamisin bak sorun yok.kızlar sabah nişanlımla kahvaltıya gittik o yüzden biraz kahvaltım abartı oldu bende gün içerisinde kıstım daha 2. günüm olur böyle şeyler dedim ve bozmadım . normalde sürekli gittiğimiz bi yer açık büfesi çok iyi normalde tabağımda yer kalmazdı bugün kendime küçük bi tabak hazırladım ağlaya ağlaya :)
bugünkü menüm
kahvaltı
1.kibritkutusundan az köy peyniri
çok az biber kızartması üstüne yoğurt
1 sigara böreği
1 yaprak sarması
domates
salatalık
çok az bal kaymak ve incir reçeli
yarım dilim köy ekmeği
ara
activia yoğurt
öğle
1 kase domates çorbası
ara
1 portakal
akşam
1 kase domates çorbası
2 salatalık
şu andada 1 bardak bitki çayı içiyorum :)
açlıktan ölüyorumama sabah yediklerimden dolayı vicdanım rahat değil aç uyuycam yapcak bişey yok :)
Allah kolaylik versin canim
Herkese iyi geceleeer :)))
Ne zamandır uğrayamıyorum, işler çok yoğun... Koşuşturmayla geçiyor... Diyette yalan oldu gibi.. Ama yılmak yok, toparlayacağım inşallah, şu yoğunluk bitsin... Hala çalışıyorum hatta...
Görüşmek üzere :)
Gunaydingünaydınn kızlarr
hayırlı sabahlar canım.senin günaydınların bana enerji veriohepinizie hayırlı sabaahlaaarrrbu sabah acayip dinç uyandım üzerimde bir mutluluk ve enerjiklik var en son akşam yemeğini yiyorum daha da bişey yemiyorum sabaha çok dinç uyanıyorum etkisi varmıdır bilmem
bu arada eşim diyete başladı dün 2. günüydü çok başı ağrıdı iki gündür aceba ne oluyor vücudunda bilemiyorum
kilosu 102.7 geldi bakalım kaç kilo verecekbir de şu baş ağrısından kurtulsaydı aşkım
günaydınnnnngünaydınn kızlarr
as cnm çok şükür sen nasılsınselam canlarım nasılsınız?
benimde regl oldu olacak cumadan sonra olsam keşke bu hafta güzel bir rakam görmek istiyorumgünaydın canımm bende sen gibi şikayet etcektim nişanlımın aile heminini yemin etmiştim o kadar sinirlendirdi beni ama eksik bilgi olunca şikayet edemedim yaptığı da yanına kar kaldı Allah ımdan bulsun ne diyim sende sıkma canını boşver sonuçların iyi olsun dareglime 10 gün daha var canım ya hergün tuvalete de çıkıyorum ama anlamadım kardeşim tartılıyo onun rakamları tutuyor hatta veriyo 61,2 :26:ah o rakamda ben olsamm keşke gerçi benden kısa olduğu için belli olmuyor onun ki
aleykümselam canımm iyiymm ben sen nasılsın?
as cnm çok şükür sen nasılsın
umay iyiyiz canım,sen nasılsın.
canım şöyleki bizim kasdettiğimiz ip aylamak gibi zıplamak evin içinde daha öteye geçemiyoruz tabi gerçi senle mine iplerin ucunda tutar sallarsanız ben göğüslerimi tutup ip atlayabilirim
Gunaydin canim
senin adin sibel galiba
Bende menu yazamiyorum canim hep kucuk kucuk kacamaklar var.
hepinizie hayırlı sabaahlaaarrrbu sabah acayip dinç uyandım üzerimde bir mutluluk ve enerjiklik var en son akşam yemeğini yiyorum daha da bişey yemiyorum sabaha çok dinç uyanıyorum etkisi varmıdır bilmem
bu arada eşim diyete başladı dün 2. günüydü çok başı ağrıdı iki gündür aceba ne oluyor vücudunda bilemiyorum
kilosu 102.7 geldi bakalım kaç kilo verecekbir de şu baş ağrısından kurtulsaydı aşkım
sanada gunaydin canimgünaydınn kızlarr
off delirticek bu tartı beni yaben tam 77 ye indim şimdi düşmeye devam derken bi 79 yapıo bi 77 yapıo bi 78 yapıo hngsi dğru bi trlü anlamıom diytmide bzmuormki aldım desem
hepinizie hayırlı sabaahlaaarrrbu sabah acayip dinç uyandım üzerimde bir mutluluk ve enerjiklik var en son akşam yemeğini yiyorum daha da bişey yemiyorum sabaha çok dinç uyanıyorum etkisi varmıdır bilmem
geçmiş olsun,aynı durum bendede var 2 gündür fena nezleyim,:2:burnumun içi kaşınıyo,hapşırık desen ardı arkası kesilmiyo,burnum akıyo valla sile sile tahriş oldu çok acıyoallah şifamızı versin ne diyim:2:çocuklara bulaştırmasam bari çok korkuyorum,devamlı dibimdeler:18:hele kızım ,her abisi vurduğunda anne öp bei diye gelip öptürüyo mecbur,öpmem hastayım desemde kıyameti kopartıyo zaten yeni yeni hastalıkları geçiyo tedirginim
geçmiş olsun canım,neden olduki sabah kalkınca varmıydı yoksa evden çıktıktan sonramı başladı:26:
geçmiş olsun hepsine,allah kolaylık versin zor valla,bende nezleden geberiyom 2 gündür napcaz bu hastalıkları bilmem,yeni yeni kendime gelmişken (belimden ötürü)şimdide nezleyle uğraşıyom valla:2:
herşey yoluna girince gelirsin dert etme,sende allaha emanet ol canım
yaa zaten doktorlar tüm gün boyunca kaç kişiyi muayene ediyolar bakmazlar tabi alışıklar
kadın doğumcum benim erkek malesef,doğumlarıma o girmişti,gerçi doğumu ebe yaptırdı ama ön kontrolleri doktor yaptı,
ama doğumlardan sonra kaç kez sıkıntılarım yüzünden gitmek zorunda kaldım muayene ola ola bıktım valla,insan utanıyo ama alıştım sanırım,
erkek olmasa daha rahat olurdum belki ama,doktorumu seviyorum gittiğim hastanede 2 tane daha vardı biri kadındı onla arayı bozduk bidaha gitmedim,öteki adamlada ilk hamileliğimdeki doğum öncesi kavga ettik hatta eşim adamı tartakladı resmen sinirden(suyum geldi diye gitmiştik,dr demesinmi zamanı değil yatak döşek batıcak derece su gelmesi lazım öyle gelin dedi hakaret eder gibi)eşimde buna sinirlendi tartakladı kavga ettiler çıkışa kadar,ogün şimdiki doktoruma çıktık hemen yatırdı hastaneye ertesi gün doğum yapmıştım,neyse bu dr'a mecbur kaldık yani ogün bugündür
allah rahmet eylesin babaannene kötü olmuş,,sanada şifa versin inşallah büyümez kistin,büyürse alındıktan sonra risk kalmıyo dimi?:26:
fazla yemeyeyimle olmuyo canım yaa,bende gündüzden süper gidiyorum ama akşam eşim okuldan gelince yiyelim diyo e bide geç geliyo (21.00 bazen 21.30)kulaklarım düşüyo resmen o gelene kadar öyle oluncada ye anam yee
hoşgeldin canım,bak zamanında ne güzel vermişsin keşke koruma yapsaydın ama ipin ucu kaçınca insan sallıyoda sallıyo,bi bakmışsın ooo kaç kiloya gelmişsin,kötü yani,,neyse geç sayılmaz inşallah tekrar 57leri görürsün,tekrar hoşgeldin aramıza
Hosgeldin canim tekrardan. Boyun kacti?slm kızlar ben 5-6 ay önce bu gurubun üyesiydim..altta çizelge çıkarmı bilmiyorum ama 79 la baslayıp 3 haftada 75 e düşmüştüm....ne yazıki suanda 80.600
tekrar baslamak istiyorum...lütfen bana yardım edin..
Gecmis olsun cajim. Inatci ates doktora gitmeden gecmez, doktora gitmelisiniz bence.kizlar bugunki menumu paylasayim hemencecik sonra unutuyom aksamda giremem 2 gundur net bozuk evde
Sabah : 4 yk musli
Ara : yesil cay + 2tane biscuit
Oglen : 3 kofte + salata + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
Aksam : 1kase yesil mercimekli eriste + yogurt + salata
yaa kizlar 3 gundur aksamlari benim koca evde cay istiyo yaninda kuruyemis bende dayanamiyorum haliyle atiyorum agzima
ne guzel adam restorantinda calisiyodu
cocuklarimda hasta aksilik 2gundur anlamadik gitti sadece atesleri var bi cikiyo bi iniyo ustelik ikiside ayni anda hastalandilar pazartesinden beri gitmiyolar okula krese esim bakiyo evde
yyaaa niye dalga geciyorsunuz ne bilim mrak ettim hem tutup hem nasil atliyorsunuz :26::26::26:
bende arada ip atlarim ama iple atlarim nerden biliyim ip atlar gibi hopladiginizi
slm kızlar ben 5-6 ay önce bu gurubun üyesiydim..altta çizelge çıkarmı bilmiyorum ama 79 la baslayıp 3 haftada 75 e düşmüştüm....ne yazıki suanda 80.600
geçmiş olsun.sanırım beslenme düzeniyle de ilgisi var reflünün.miden bile dur diyor sana ben daha ne yazayım.
bu tuvalet işini doktorla görüştün mü.lavman yazınca ne kadar kronik olduğunu anladım zaten.
Hosgeldin canim tekrardan. Boyun kacti?
Gecmis olsun cajim. Inatci ates doktora gitmeden gecmez, doktora gitmelisiniz bence.
allah sifa versin
ne dalgası kızz açıklama yapıyorum işte
hatırlıyorum ben seni hoşgeldinnn tekrar
Ay hay aklinla bin yasa tabi ben hasta olmadim ondan bole oldu.:)yyaaa niye dalga geciyorsunuz ne bilim mrak ettim hem tutup hem nasil atliyorsunuz :26::26::26:
bende arada ip atlarim ama iple atlarim nerden biliyim ip atlar gibi hopladiginizi
yok canim benim adim emel
sanada hayirli sabahlar canim belli belli cok dinc oldugun cunku yazina yansimis
acliktan basi agriyo olabilir canim
sanada gunaydin canim
iyilik valla senden ne haber
canim bence sadece cuma gunleri tartil hergun tartilma moralin bozulur belki kabizlik vardir belki odem olabilirr
slm kızlar ben 5-6 ay önce bu gurubun üyesiydim..altta çizelge çıkarmı bilmiyorum ama 79 la baslayıp 3 haftada 75 e düşmüştüm....ne yazıki suanda 80.600
Gecen ay benim oglum ateslendi, evden ates dusurucu verdim ama 3 saate varmadan tekrar ateslendi.canim bana kalsa coktan doktorun yolunu tutmustum ama benim esim pek doktoru sevmez ne gider nede goturur
doktor ne vericek sanki ates dusurucu oda bizde var zaten diyo Sabah ise gelirken gotur dedim saat 10gibi aradim goturdunmu diye yok goturmedim atesleri yok dedi
tsk ederim aciklamaniz icin
Menu guzel canim.iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım unutmadan :)
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,bal,çay,2 dilim light ekmek.
ara 5 fındık
öğle
1 türk kahvesi,1 minik lokum
günde
1 kase bulgurlu salata
akşam 1kase baharatlı yoğurt
100 gr dan az kepekli galeta.
2lt civarı su 1 saatten fazla yürüyüş.
günde tabağımdaki tatlıları benim ufaklık yedi,ben de tekrar almadım,oradan kurtardım.
ama salata tok tutmadı eve gelince yemek yerine yoğurt ve galeta tercih ettim.
yarını da atlatırsak sorun yok demektir.
cuma günü el açması börek günü,abartmadan yapıp yiyeceğim inşallah.tabii tartıda iyi bir rakam görebilirsem,yoksa ceza vereceğim kendime,ev halkına börek kendime çorba şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?