oyy benim de 2 günüm var bu hafta.şu ana kadar gram vermemiş görünüyorum.
100 gr bile gitse iyi olacak ta o zaman 15 mart hedefi nasıl tutacak.
yaz ki olmasın,yazmazsan çığ gibi büyür kaçamaklar.
geçmiş olsun canım,allah kolaylık versin,başın çok kalabalık senin.
sana da geçmiş olsun seher.spora devam ama günde iki kereye de vücüt alışınca daha azı kar etmiyor sonra ona göre.örnek ben.
ay kız iyi ki 2 dolma yedi,bizim bir günde götürdüklerimizin yarısı bile yok yedikleri,herkes te hemen gördü.
benimki çok küçük sayılmaz..
seherin menüsü abartılı bulununca çok şaşırdım ne var ki yediğinde..
ben hiç yazmasam daha iyi
geçmiş olsun canım..rabbim kolaylık versin sana
ben sürekli o haplardan kullanıyorum maalesef
canını sıkma seher..hiiç bişey ziyan olmuş değil..tabikide onlarıda yiceksin..
ömür boyu kaçamaksız yaşayamazsın..diyet hayat tarzı haline gelmeli
ha gündüz kaçamakmı oldu akşm hafif geçer..
yoksa normal yemeye döndüğünde hooopp verdiğin kilolar geri gelir
senin menün bana hep az geliyor..
düşük kalorili diyetler çok sağlıksız canım..tabi sen bilirsin
sen kendini kontrol edebiliyorsun canım..
benim durum vahim...ama hala aynıyım
ama hedefim için bu hafta 600 gr vermem 63.6 olmam lazım
Allah kolaylik versin canim
menu guzelde canim ogle yemegini goremedim.
geçmiş olsun,aynı durum bendede var 2 gündür fena nezleyim,:2:burnumun içi kaşınıyo,hapşırık desen ardı arkası kesilmiyo,burnum akıyo valla sile sile tahriş oldu çok acıyoallah şifamızı versin ne diyim:2:çocuklara bulaştırmasam bari çok korkuyorum,devamlı dibimdeler:18:hele kızım ,her abisi vurduğunda anne öp bei diye gelip öptürüyo mecbur,öpmem hastayım desemde kıyameti kopartıyo zaten yeni yeni hastalıkları geçiyo tedirginim
geçmiş olsun canım,neden olduki sabah kalkınca varmıydı yoksa evden çıktıktan sonramı başladı:26:
geçmiş olsun hepsine,allah kolaylık versin zor valla,bende nezleden geberiyom 2 gündür napcaz bu hastalıkları bilmem,yeni yeni kendime gelmişken (belimden ötürü)şimdide nezleyle uğraşıyom valla:2:
herşey yoluna girince gelirsin dert etme,sende allaha emanet ol canım
yaa zaten doktorlar tüm gün boyunca kaç kişiyi muayene ediyolar bakmazlar tabi alışıklar
kadın doğumcum benim erkek malesef,doğumlarıma o girmişti,gerçi doğumu ebe yaptırdı ama ön kontrolleri doktor yaptı,
ama doğumlardan sonra kaç kez sıkıntılarım yüzünden gitmek zorunda kaldım muayene ola ola bıktım valla,insan utanıyo ama alıştım sanırım,
erkek olmasa daha rahat olurdum belki ama,doktorumu seviyorum gittiğim hastanede 2 tane daha vardı biri kadındı onla arayı bozduk bidaha gitmedim,öteki adamlada ilk hamileliğimdeki doğum öncesi kavga ettik hatta eşim adamı tartakladı resmen sinirden(suyum geldi diye gitmiştik,dr demesinmi zamanı değil yatak döşek batıcak derece su gelmesi lazım öyle gelin dedi hakaret eder gibi)eşimde buna sinirlendi tartakladı kavga ettiler çıkışa kadar,ogün şimdiki doktoruma çıktık hemen yatırdı hastaneye ertesi gün doğum yapmıştım,neyse bu dr'a mecbur kaldık yani ogün bugündür
allah rahmet eylesin babaannene kötü olmuş,,sanada şifa versin inşallah büyümez kistin,büyürse alındıktan sonra risk kalmıyo dimi?:26:
fazla yemeyeyimle olmuyo canım yaa,bende gündüzden süper gidiyorum ama akşam eşim okuldan gelince yiyelim diyo e bide geç geliyo (21.00 bazen 21.30)kulaklarım düşüyo resmen o gelene kadar öyle oluncada ye anam yee
hoşgeldin canım,bak zamanında ne güzel vermişsin keşke koruma yapsaydın ama ipin ucu kaçınca insan sallıyoda sallıyo,bi bakmışsın ooo kaç kiloya gelmişsin,kötü yani,,neyse geç sayılmaz inşallah tekrar 57leri görürsün,tekrar hoşgeldin aramıza
iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım unutmadan :)
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,bal,çay,2 dilim light ekmek.
ara 5 fındık
öğle
1 türk kahvesi,1 minik lokum
günde
1 kase bulgurlu salata
akşam 1kase baharatlı yoğurt
100 gr dan az kepekli galeta.
2lt civarı su 1 saatten fazla yürüyüş.
günde tabağımdaki tatlıları benim ufaklık yedi,ben de tekrar almadım,oradan kurtardım.
ama salata tok tutmadı eve gelince yemek yerine yoğurt ve galeta tercih ettim.
yarını da atlatırsak sorun yok demektir.
cuma günü el açması börek günü,abartmadan yapıp yiyeceğim inşallah.tabii tartıda iyi bir rakam görebilirsem,yoksa ceza vereceğim kendime,ev halkına börek kendime çorba şeklinde.
Hu huuuu yeni arkadaş geldiii , biriniz merhaba demedi :26:
Hu huuuu yeni arkadaş geldiii , biriniz merhaba demedi :26:
hosgeldin gormemistir arkadaslar nasilsin kac yasindasin Kilo problemin yenimi eskidenmi mesela benimki dogumlardan oyuzden cok rahatsiz oluyorum
Merhaba arkadaşım hoşgeldin : ) boyun ve kilon?
kizlar bende menumu paylasayim
ac karnina zencefilli zerdecalli ve tarcinli yogurt
kahvalti birdilim ekmek ustune yumutra
ara elma
oglen yogurtlumeyve salatasi
aksam yemeginden yarim Saat once sabahki yogurtlu karisimdan
aksam 3 kasik makarna 3 kasik kuru fasulye [aksam 6 gibi]
Hoşbullldukkkk iyiyim ben de,siz nasılsınız ?
23 yaşındayım. 78 kiloyum . 1.69 boyum .
1 TEMMUZa kadar 10 kilo vermek istiyorum .
Kilo problemim genetik . Amcam obez. Babam diğer amcam da tombiş . Dedem de tombişmiş.
Bir halam zayıf .
Kilo almaya müsait yapımız yani. Annem teyzem de tombiş şimdi.
Ben 104 kiloydum 2 sene önce . 1 senede 27 kilo verdim . 5 ay spor yaptım sadece.
Kol altım biraz gevşek üzülüyorum. Basenlerimde yumurta gibi çıkıntılarım var sevmiyorum .
Düşünün Belim 73 cm. Basenim 118
Siz kaç kilosunuz ? Kaç vermek istiyorsunuz ? Verdiniz mi ne kadar sürede vs :)
Evet genetikmiş. Gerçekten iyi kilo vermişsin zamaninda.Kilon boyuna göre olsun fıstık gibi olursun çünkü boyun yerinde. Bölgesel sıkıntın var bol yürüyüş lazim sana: ) Benim boy 1.72 , 70 kiloyla basladim daha 2 hafta oldu başlayalı şuan 67 yim ve diyetin yaninda sporu kesinlikle eksik etmiyorum. Hedefim 64 kg bakalım şimdilik iyi gidiyor : )
Oh oh hadi iyi bakalım çok sevindim ya . Ben 78 Olduğuma göre, sen benden az kilo ile 2 haftada 3 verdiysen, ben de verebilirim demektir bu. Bu mart sonu 4 vermiş olsam yeter valla.
Tabiki de verirsin, daha önceden vermiş biri olarak. Umarım istediğin kiloya ilaşırsın: )
Amiiiiiiiin inşallah inşallah
Spora daha başlamadım ama . Zaten diyete pztsi başladım. Şu sıra kilomda eksilme yok ama, su içiyorum yeşilçay içiyorum.
Sürekli küçük tuvaletim geliyor.
Sporu ikinci haftadan itibaren yapsam mı diyorum ?
Iyi güzel de bence bir an önce başla spora fazla erteleme: ) idrar konusunda da ne güzel işye toksinleride atıyorsun: )
Hosgeldin canim tekrardan. Boyun kacti?
hoşbldk canım boyum 1.60 boyuma göre kilom cok farkındayım ama arka arkaya 2 dogum yaptım..ve suan 1.5 yasında kızımı emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?