70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar kızlar :) Açın aranızı ben geldim

Ben bugün değişik beslendim :)

Sabah: Alaturca var böyle kraker gibi değişik. Ondan yedim ama çok azcık. Sonra activia orman meyveli yedim.
Öğlen: Kaşarlı tost, bir salatalık ve yarım kırmızı biber doğrayıp yedim.
Ara: Yeşil Çay içtim 1,5 bardak .
Sonra bir ara daha yaptım onda da şu diet mısır patlaklarından yedim 3 tane.
Akşam 6 gibi de 4 köfte 1 salatalık, yine yarım kırmızı biber ve bir kaşık yoğurt yedim.

Bu arada 2 lt su içtim şimdiye kadar.
Değişik bir gün oldu

Ben çok mu yemişim ya ? Aşırı tokum yani . Bir de o akşam yemeğinde şiştim böyle midem bulandı baya doydum. Çok mu yemişim?
Kötü hissettim kendimi. Doymadan kalkınca kilo veriliyor diye aklıma kazınmış bir şey var da

Son düzenleme:

Allah kolaylik versin canim

menu guzelde canim ogle yemegini goremedim.

cok sagolun kizlar esimin hastaligi azaldi kvdeninki biraz daha fazla ikiside antibiyotik kullaniyor
bana gelirsek yorgunum ama idare etmeye calisiyorum
diyete aynen devam ediyorum bakalim cumaya ne Kadar gidicek

Bugünün menüsü
Sabah
1 yumurta
1 bardak portakal suyu
2 zeytin

Ara
1 incir
2 kaysı

Öğle
Domates çorbası
Yoğurt (yulaf kepeğiyle karışık)

Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay

Akşam
2 kaşık kıymalı yumurta
Salata
4 kaşık çorba

Su şimdilik iki litreyi geçti
Spor sabah leslie ile 4 mil yürüdüm
Birazdan yine yürüyeceğim ama kaç mil karar vermedim

Canım menün güzel kaçamak yapmamış olduğun için de

Hu huuuu yeni arkadaş geldiii , biriniz merhaba demedi :26:

kizlar bende menumu paylasayim

ac karnina zencefilli zerdecalli ve tarcinli yogurt

kahvalti birdilim ekmek ustune yumutra

ara elma

oglen yogurtlumeyve salatasi

aksam yemeginden yarim Saat once sabahki yogurtlu karisimdan

aksam 3 kasik makarna 3 kasik kuru fasulye [aksam 6 gibi]

hosgeldin gormemistir arkadaslar nasilsin kac yasindasin Kilo problemin yenimi eskidenmi mesela benimki dogumlardan oyuzden cok rahatsiz oluyorum

Merhaba arkadaşım hoşgeldin : ) boyun ve kilon?

Hoşbullldukkkk iyiyim ben de,siz nasılsınız ?

23 yaşındayım. 78 kiloyum . 1.69 boyum .
1 TEMMUZa kadar 10 kilo vermek istiyorum .
Kilo problemim genetik . Amcam obez. Babam diğer amcam da tombiş . Dedem de tombişmiş.
Bir halam zayıf .
Kilo almaya müsait yapımız yani. Annem teyzem de tombiş şimdi.
Ben 104 kiloydum 2 sene önce . 1 senede 27 kilo verdim . 5 ay spor yaptım sadece.
Kol altım biraz gevşek üzülüyorum. Basenlerimde yumurta gibi çıkıntılarım var sevmiyorum .
Düşünün Belim 73 cm. Basenim 118

Siz kaç kilosunuz ? Kaç vermek istiyorsunuz ? Verdiniz mi ne kadar sürede vs :)

Son düzenleme:

3 kaşık mı? Süpersin valla : ) buarada menümü paylaşayım

Sabah 1 kk light peynir, 3 zeytin, 2 cherry domates, yarım yeşil biber, 1 d. Kepek ekmek
35 dk koşu bandında 35 dk tempolu yürüyüş
Öğle
Yeşil çay, 4 tane kayısı kurusu 4 tane kaju
2 kepekli bisküvi
Ara yok
Akşam
7 kaşik üzeri yoğurtlu kabak yemeği, 1dilim kepek ekmeği 2 kaşık et sote
15 dk tempolu yürüyüş
Ara
4 fındık 2 kayısı kurusu, muz, 1portakal
Haha akşamdan sonra ara yaptim : )

Evet genetikmiş. Gerçekten iyi kilo vermişsin zamaninda.Kilon boyuna göre olsun fıstık gibi olursun çünkü boyun yerinde. Bölgesel sıkıntın var bol yürüyüş lazim sana: ) Benim boy 1.72 , 70 kiloyla basladim daha 2 hafta oldu başlayalı şuan 67 yim ve diyetin yaninda sporu kesinlikle eksik etmiyorum. Hedefim 64 kg bakalım şimdilik iyi gidiyor : )

Oh oh hadi iyi bakalım çok sevindim ya . Ben 78 Olduğuma göre, sen benden az kilo ile 2 haftada 3 verdiysen, ben de verebilirim demektir bu. Bu mart sonu 4 vermiş olsam yeter valla.

Oh oh hadi iyi bakalım çok sevindim ya . Ben 78 Olduğuma göre, sen benden az kilo ile 2 haftada 3 verdiysen, ben de verebilirim demektir bu. Bu mart sonu 4 vermiş olsam yeter valla.

Tabiki de verirsin, daha önceden vermiş biri olarak. Umarım istediğin kiloya ilaşırsın: )

Tabiki de verirsin, daha önceden vermiş biri olarak. Umarım istediğin kiloya ilaşırsın: )

Amiiiiiiiin inşallah inşallah
Spora daha başlamadım ama . Zaten diyete pztsi başladım. Şu sıra kilomda eksilme yok ama, su içiyorum yeşilçay içiyorum.
Sürekli küçük tuvaletim geliyor.
Sporu ikinci haftadan itibaren yapsam mı diyorum ?

Iyi güzel de bence bir an önce başla spora fazla erteleme: ) idrar konusunda da ne güzel işye toksinleride atıyorsun: )

Merhaba arkadaşlar bugün yazamadım...Çünkü yediklerime vs. dikkat edemedim...Dün gece oğlum hastalandı koşturduk gece ve bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…