70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin güzelim.yeni gelmiş gibi bi giriş yapmadın ondan anlamadım ben şahsen :)boyumuzda kilomuzda aynı seninlekol altım benimde çok berbattı ben spor aletimde lastik var böle dambıl gibi kaldrıp indiriorum öle öle sıkılaştı daha 10 günde gözle grüllür bir değişim oldu.sende lastik alıp ayağnın altına koyup yappabilrsin canım tavsiye ederim yani
Merhaba arkadaşlar bugün yazamadım...Çünkü yediklerime vs. dikkat edemedim...Dün gece oğlum hastalandı koşturduk gece ve bugün...

geçmiş olsun canım

kızlar bugün çikolatanın dibine vurdum valla :18::18::18::18::18:hastada olmdım zaten cumaya artı çıkmasam bari

evet canim senin durum genetikmis ama cok guzel Kilo vermissin
bende hep zayif bi cocukluk ve geclik gecirdim simdi beni kilolu gorenler tepki veriyolar oderece belli oluyor kilolarimi dogumlarda aldim vermistimde Burda ama koruyamadim tekrar aldim 1 ayda 5kilo verdim ve busefer 53 kiloya inmek istiyorum
senin menunde gayet guzel ama
Merhaba arkadaşlar bugün yazamadım...Çünkü yediklerime vs. dikkat edemedim...Dün gece oğlum hastalandı koşturduk gece ve bugün...
gecmis olsun canim ne olduki kuzuya

Kaç kilodan düşüyorsun ? 1 ayda 5 mi ? Süper. Formülün ne ?

Son düzenleme:
Canım enerjin mesajına bile yansımış hep böyle ol inşallah
Eşine de geçmiş olsun migreni falan varsa açlık tetiklemiş olabilir vücut alışınca düzelecektir

hayırlı sabahlar canım.senin günaydınların bana enerji verio

günaydınnnnn

as cnm çok şükür sen nasılsın

canlarım benim sabah ilk topiğe giren ben olunca diyorum ki enerjimi kızlara öyle bir yansıtayım ki onların yüzlerinde tatlı bir gülümseme olsun ve sabahları pozitif enerjiyle dolsun. demekki başabiliyorum çok mutlu oldum

eşimin bugün sıkıntısı olmamış çok şükür uzun zamandır aşırı yiyordu galiba bir anda kesince vücut tepki verdi bugün birazcık kaçırdı ama akşamları ekmek bile yememesi çok iyi

Bende de lastik var nasıl yapıyorsun kaç gün kaç kere ? Gerçekten fark edildi mi?
Gevşeyen etler toparlandı mı yani ?

Merhabaaa hosgeldiinn canim benimde boyum ve kilom senle ayni hadi bakalim yaza hedef 10kg

Ayyyy hadi bakalım noliciiik ne kadar vericiiiiz :) Benim şu sıra gram oynuyor 3 gündür. 3 gün oldu bugünle birlikte başlayalı gerçi.

akşam gayet iyi beslenmişsin,vicdanın rahat olsun,sabahki yediklerin akşama kadar erimiş gitmiştir canım
diyete yeni başladığı içindir baş ağrısı normal bence,geçmiş olsun ,kilosuda baya çokmuş başladığı iyi olmuş
Geçmiş olsun canım bugün daha iyisindir umarım. Bel ağrıların nasıl oldu
dün yatarken soğuk algınlığı hapı yuttum,burnuma eşimin kendisi için aldığı bi toz vardı özel şişesi var su koyup tozu atıyor burnuna sıkıyodu,bende dün onu sıktım genzime kadar çektim temizledi valla ağzımdan geldi su o deree çekmek lazımmışsonrada burnum sile sile tahriş oldu dedimya krem sürdüm ve yattım,maşallah şükürler olsun sabah çok rahatlamış uyandım,bu saat oldu hiç hapşırmadım ve burnum akmadı,tahrişte kalmamış hiç acımadı,çok mutluyum yaa,allah herkezin şifasını versin

bel ağrımda ciddi derecede iyi canım çok sağol,hafiften yokluyo ama iyiyim yani,14martta emara gidicem fıtıklar yok olmuşmu bakalım

çok geçmiş olsun canım,çocukların hastalıkları bizi mahfediyo valla,benimkilerde kaç gündür öksürük ateş vardı,3 tane şurup verdi doktor ikisinede kullandım,kız maşallah iyi oldu ama oğlan hala ateşli ve öksürüğü geçmedi,inşallah atlatırlar şifa versin rabbim
tugbacim sanada cok gecmis olsun Allah sifa versin
teşekkür ederim amiin
Hu huuuu yeni arkadaş geldiii , biriniz merhaba demedi :26:
merhabaaaaaaaaaaaa
boyumuz aynı canım,kilonsa nerdeyse benim başlangıç kilominşallah sende hedefine ulaşırsın,
bende 25 yaşındayım,6yıllık evli 2 çocuk annesiyim bendeki kilolarda hamileliklerden dolayı olmuştu,eskiden 60 kiloydum hep ,yiyip yiyip kilo almayanlardandım ne güzel, ama şimdi öylemi,ne yesem yarıyoo hedefim 55 azmettim başarıyorum galibaaa

geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah çok zor yaa

Son düzenleme:

Ayyyy çok güzel ya gördüm çizelgeni. Of ALLAHım nolur nasip et RABBİM ....

İnşallah . Bir kişi bile başarıyorsa ben neden başarmayım ki ? Bana kısaca ne yaptığını anlatır mısın ?

iyi geceler hepinize,kimse kalmamış

ben çok mutlu ve heycanlıyım yaaa hedefime çok az kaldı 8 gün var

ve bende işler gayet tıkırındaa,,bu kadar hırs yaptığıma inanamıyorum geneee

geçen cumadan beri okadar gazla gidiyorumki,hele şu 2 gün nezle olmam fena işe yaradı ne koku alabildim nede tadve hiç acıkmadım,,yesemde anlamadım zaten,ve bugün
58i gördüm tartıda hemde 57ye çok yakındım 58.1 bugünde neredeyse hiç acıkmadım zorla yedim hafif bişeyler yarın 57 beklesin beni geliyoruuuummm:124::119:

Dedemi kaybettim kizlar okuyamadim da sayfayi. Bu hafta nette giremeyebilirim.

Geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen arkadaşlar çok teşekkür ederim...Grip olmuş midesini üşütmüş birde diş çıkarma eklendi..

günaydın hepinize.
farah allah rahmet eylesin dedene,sizlere de sabır versin güzelim.
hülya nasıl oldu yavrun,daha iyidir umarım,çok geçmiş olsun.
tuğba geçmiş olsun,hem sana hem kuzularına.belin için de çok sevindim,bundan böyle hiç ağrımasın artık inşallah.
sorcha hoşgeldin,sen bu işi başarırsın,azimli gördüm seni.
zerra umay hani menüler.
meri ne güzel eşinle birlikte veriyorsunuz kiloları.en azından benimki gibi börek yap,tatlı yap diye diyetini sabote etmez.

hosbuldum..seni görünce daha da mutlu oldum..masallah sen baya istikrarlıymıssın..toplam kac kilon gitti canım

bende eskilerin geri geldiğini görünce mutlu oluyorum fazla bişey veremedim ki tatlım 3,5 kilo

başın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin :26::26:

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun dedenin. Allahım sizlerede sabır versin: (

Günaydın kızlar: )

Dilerim gününüz enerjik mutlu ve az kalorili geçsin : )
Buarada hasta arkadaşlarım ve yavrularınada geçmiş olsun. Bol şifalar : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…