ne dalgası kızz açıklama yapıyorum işte
hatırlıyorum ben seni hoşgeldinnn tekrar
hoşgeldin güzelim.yeni gelmiş gibi bi giriş yapmadın ondan anlamadım ben şahsen :)boyumuzda kilomuzda aynı seninleHoşbullldukkkk iyiyim ben de,siz nasılsınız ?
23 yaşındayım. 78 kiloyum . 1.69 boyum .
1 TEMMUZa kadar 10 kilo vermek istiyorum .
Kilo problemim genetik . Amcam obez. Babam diğer amcam da tombiş . Dedem de tombişmiş.
Bir halam zayıf .
Kilo almaya müsait yapımız yani. Annem teyzem de tombiş şimdi.
Ben 104 kiloydum 2 sene önce . 1 senede 27 kilo verdim . 5 ay spor yaptım sadece.
Kol altım biraz gevşek üzülüyorum. Basenlerimde yumurta gibi çıkıntılarım var sevmiyorum .
Düşünün Belim 73 cm. Basenim 118
Siz kaç kilosunuz ? Kaç vermek istiyorsunuz ? Verdiniz mi ne kadar sürede vs :)
Merhaba arkadaşlar bugün yazamadım...Çünkü yediklerime vs. dikkat edemedim...Dün gece oğlum hastalandı koşturduk gece ve bugün...
evet canim senin durum genetikmis ama cok guzel Kilo vermissinHoşbullldukkkk iyiyim ben de,siz nasılsınız ?
Kilo problemim genetik . Amcam obez. Babam diğer amcam da tombiş . Dedem de tombişmiş.
Bir halam zayıf .
Ben 104 kiloydum 2 sene önce . 1 senede 27 kilo verdim . 5 ay spor yaptım sadece.
Kol altım biraz gevşek üzülüyorum. Basenlerimde yumurta gibi çıkıntılarım var sevmiyorum .
senin menunde gayet guzel ama3 kaşık mı? Süpersin valla : ) buarada menümü paylaşayım
Sabah 1 kk light peynir, 3 zeytin, 2 cherry domates, yarım yeşil biber, 1 d. Kepek ekmek
35 dk koşu bandında 35 dk tempolu yürüyüş
Öğle
Yeşil çay, 4 tane kayısı kurusu 4 tane kaju
2 kepekli bisküvi
Ara yok
Akşam
7 kaşik üzeri yoğurtlu kabak yemeği, 1dilim kepek ekmeği 2 kaşık et sote
15 dk tempolu yürüyüş
Ara
4 fındık 2 kayısı kurusu, muz, 1portakal
Haha akşamdan sonra ara yaptim : )
gecmis olsun canim ne olduki kuzuyaMerhaba arkadaşlar bugün yazamadım...Çünkü yediklerime vs. dikkat edemedim...Dün gece oğlum hastalandı koşturduk gece ve bugün...
Hosgeldin canim tekrardan. Boyun kacti?
hoşbldk canım boyum 1.60 boyuma göre kilom cok farkındayım ama arka arkaya 2 dogum yaptım..ve suan 1.5 yasında kızımı emziriyorum.
hosgeldin canim bende seni hatirladim ismimi degistirdim hatirlarmisin bilmem bende berenerva2
evet canim senin durum genetikmis ama cok guzel Kilo vermissin
bende hep zayif bi cocukluk ve geclik gecirdim simdi beni kilolu gorenler tepki veriyolar oderece belli oluyor kilolarimi dogumlarda aldim vermistimde Burda ama koruyamadim tekrar aldim 1 ayda 5kilo verdim ve busefer 53 kiloya inmek istiyorum
Canım enerjin mesajına bile yansımış hep böyle ol inşallah
Eşine de geçmiş olsun migreni falan varsa açlık tetiklemiş olabilir vücut alışınca düzelecektir
yyaaa niye dalga geciyorsunuz ne bilim mrak ettim hem tutup hem nasil atliyorsunuz :26::26::26:
bende arada ip atlarim ama iple atlarim nerden biliyim ip atlar gibi hopladiginizi
yok canim benim adim emel
sanada hayirli sabahlar canim belli belli cok dinc oldugun cunku yazina yansimis
acliktan basi agriyo olabilir canim
aslında büyümesininde zararı yokmuş iyi huylu olduğu için ama ceviz kadar olunca kişiyi rahatsız eder o yüzden alırız dedi doktor kanser riski olmuyor yanii
selam canım eşinede geçmiş olsun senin dinç uyanmanın akşam yemekle etkisi vardır bence belki sporda yapıyorsan yada suyu bol içiyorsan hepsi etkiler ödem olunca vücutta insanı kötü etkiliyor hantal oluyor
günaydın
hayırlı sabahlar canım.senin günaydınların bana enerji verio
günaydınnnnn
as cnm çok şükür sen nasılsın
hoşgeldin güzelim.yeni gelmiş gibi bi giriş yapmadın ondan anlamadım ben şahsen :)boyumuzda kilomuzda aynı seninlekol altım benimde çok berbattı ben spor aletimde lastik var böle dambıl gibi kaldrıp indiriorum öle öle sıkılaştı daha 10 günde gözle grüllür bir değişim oldu.sende lastik alıp ayağnın altına koyup yappabilrsin canım tavsiye ederim yani
geçmiş olsun canım
Hu huuuu yeni arkadaş geldiii , biriniz merhaba demedi :26:
Merhabaaa hosgeldiinn canimbenimde boyum ve kilom senle ayni hadi bakalim yaza hedef 10kg
akşam gayet iyi beslenmişsin,vicdanın rahat olsun,sabahki yediklerin akşama kadar erimiş gitmiştir canımkızlar sabah nişanlımla kahvaltıya gittik o yüzden biraz kahvaltım abartı oldu bende gün içerisinde kıstım daha 2. günüm olur böyle şeyler dedim ve bozmadım . normalde sürekli gittiğimiz bi yer açık büfesi çok iyi normalde tabağımda yer kalmazdı bugün kendime küçük bi tabak hazırladım ağlaya ağlaya :)
bugünkü menüm
kahvaltı
1.kibritkutusundan az köy peyniri
çok az biber kızartması üstüne yoğurt
1 sigara böreği
1 yaprak sarması
domates
salatalık
çok az bal kaymak ve incir reçeli
yarım dilim köy ekmeği
ara
activia yoğurt
öğle
1 kase domates çorbası
ara
1 portakal
akşam
1 kase domates çorbası
2 salatalık
şu andada 1 bardak bitki çayı içiyorum :)
açlıktan ölüyorumama sabah yediklerimden dolayı vicdanım rahat değil aç uyuycam yapcak bişey yok :)
diyete yeni başladığı içindir baş ağrısı normal bence,geçmiş olsun ,kilosuda baya çokmuş başladığı iyi olmuşhepinizie hayırlı sabaahlaaarrrbu sabah acayip dinç uyandım üzerimde bir mutluluk ve enerjiklik var en son akşam yemeğini yiyorum daha da bişey yemiyorum sabaha çok dinç uyanıyorum etkisi varmıdır bilmem
bu arada eşim diyete başladı dün 2. günüydü çok başı ağrıdı iki gündür aceba ne oluyor vücudunda bilemiyorum
kilosu 102.7 geldi bakalım kaç kilo verecekbir de şu baş ağrısından kurtulsaydı aşkım
dün yatarken soğuk algınlığı hapı yuttum,burnuma eşimin kendisi için aldığı bi toz vardı özel şişesi var su koyup tozu atıyor burnuna sıkıyodu,bende dün onu sıktım genzime kadar çektim temizledi valla ağzımdan geldi su o deree çekmek lazımmışGeçmiş olsun canım bugün daha iyisindir umarım. Bel ağrıların nasıl oldu
çok geçmiş olsun canım,çocukların hastalıkları bizi mahfediyo valla,benimkilerde kaç gündür öksürük ateş vardı,3 tane şurup verdi doktor ikisinede kullandım,kız maşallah iyi oldu ama oğlan hala ateşli ve öksürüğü geçmedi,inşallah atlatırlar şifa versin rabbimkizlar bugunki menumu paylasayim hemencecik sonra unutuyom aksamda giremem 2 gundur net bozuk evde
Sabah : 4 yk musli
Ara : yesil cay + 2tane biscuit
Oglen : 3 kofte + salata + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
Aksam : 1kase yesil mercimekli eriste + yogurt + salata
yaa kizlar 3 gundur aksamlari benim koca evde cay istiyo yaninda kuruyemis bende dayanamiyorum haliyle atiyorum agzima
ne guzel adam restorantinda calisiyodu
cocuklarimda hasta aksilik 2gundur anlamadik gitti sadece atesleri var bi cikiyo bi iniyo ustelik ikiside ayni anda hastalandilar pazartesinden beri gitmiyolar okula krese esim bakiyo evde
tugbacim sanada cok gecmis olsun Allah sifa versin
Hu huuuu yeni arkadaş geldiii , biriniz merhaba demedi :26:
boyumuz aynı canım,kilonsa nerdeyse benim başlangıç kilomHoşbullldukkkk iyiyim ben de,siz nasılsınız ?
Bir halam zayıf .
Merhaba arkadaşlar bugün yazamadım...Çünkü yediklerime vs. dikkat edemedim...Dün gece oğlum hastalandı koşturduk gece ve bugün...
akşam gayet iyi beslenmişsin,vicdanın rahat olsun,sabahki yediklerin akşama kadar erimiş gitmiştir canım
diyete yeni başladığı içindir baş ağrısı normal bence,geçmiş olsun ,kilosuda baya çokmuş başladığı iyi olmuş
dün yatarken soğuk algınlığı hapı yuttum,burnuma eşimin kendisi için aldığı bi toz vardı özel şişesi var su koyup tozu atıyor burnuna sıkıyodu,bende dün onu sıktım genzime kadar çektim temizledi valla ağzımdan geldi su o deree çekmek lazımmışsonrada burnum sile sile tahriş oldu dedimya krem sürdüm ve yattım,maşallah şükürler olsun sabah çok rahatlamış uyandım,bu saat oldu hiç hapşırmadım ve burnum akmadı,tahrişte kalmamış hiç acımadı, çok mutluyum yaa,allah herkezin şifasını versin
bel ağrımda ciddi derecede iyi canım çok sağol,hafiften yokluyo ama iyiyim yani,14martta emara gidicem fıtıklar yok olmuşmu bakalım
çok geçmiş olsun canım,çocukların hastalıkları bizi mahfediyo valla,benimkilerde kaç gündür öksürük ateş vardı,3 tane şurup verdi doktor ikisinede kullandım,kız maşallah iyi oldu ama oğlan hala ateşli ve öksürüğü geçmedi,inşallah atlatırlar şifa versin rabbim
teşekkür ederim amiin
merhabaaaaaaaaaaaa
boyumuz aynı canım,kilonsa nerdeyse benim başlangıç kilominşallah sende hedefine ulaşırsın,
bende 25 yaşındayım,6yıllık evli 2 çocuk annesiyimbendeki kilolarda hamileliklerden dolayı olmuştu,eskiden 60 kiloydum hep ,yiyip yiyip kilo almayanlardandım ne güzel, ama şimdi öylemi,ne yesem yarıyoo hedefim 55 azmettim başarıyorum galibaaa
geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah çok zor yaa
Ayyyy çok güzel ya gördüm çizelgeni. Of ALLAHım nolur nasip et RABBİM ....
İnşallah . Bir kişi bile başarıyorsa ben neden başarmayım ki ? Bana kısaca ne yaptığını anlatır mısın ?
Dedemi kaybettimkizlar okuyamadim da sayfayi. Bu hafta nette giremeyebilirim.
hosbuldum..seni görünce daha da mutlu oldum..masallah sen baya istikrarlıymıssın..toplam kac kilon gitti canım
Allah kolaylik versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?