canlarım benim sabah ilk topiğe giren ben olunca diyorum ki enerjimi kızlara öyle bir yansıtayım ki onların yüzlerinde tatlı bir gülümseme olsun ve sabahları pozitif enerjiyle dolsun. demekki başabiliyorum çok mutlu oldum
eşimin bugün sıkıntısı olmamış çok şüküruzun zamandır aşırı yiyordu galiba bir anda kesince vücut tepki verdi bugün birazcık kaçırdı ama akşamları ekmek bile yememesi çok iyi
Dedemi kaybettimkizlar okuyamadim da sayfayi. Bu hafta nette giremeyebilirim.
Hosgeldin aramiza.Merhabalar kızlar :) Açın aranızı ben geldim
Ben bugün değişik beslendim :)
Sabah: Alaturca var böyle kraker gibi değişik. Ondan yedim ama çok azcık. Sonra activia orman meyveli yedim.
Öğlen: Kaşarlı tost, bir salatalık ve yarım kırmızı biber doğrayıp yedim.
Ara: Yeşil Çay içtim 1,5 bardak .
Sonra bir ara daha yaptım onda da şu diet mısır patlaklarından yedim 3 tane.
Akşam 6 gibi de 4 köfte 1 salatalık, yine yarım kırmızı biber ve bir kaşık yoğurt yedim.
Bu arada 2 lt su içtim şimdiye kadar.
Değişik bir gün olduv
Ben çok mu yemişim ya ? Aşırı tokum yani . Bir de o akşam yemeğinde şiştim böyle midem bulandı baya doydum. Çok mu yemişim?
Kötü hissettim kendimi. Doymadan kalkınca kilo veriliyor diye aklıma kazınmış bir şey var da
her zamanki gibi superBugünün menüsü
Sabah
1 yumurta
1 bardak portakal suyu
2 zeytin
Ara
1 incir
2 kaysı
Öğle
Domates çorbası
Yoğurt (yulaf kepeğiyle karışık)
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Akşam
2 kaşık kıymalı yumurta
Salata
4 kaşık çorba
Su şimdilik iki litreyi geçti
Spor sabah leslie ile 4 mil yürüdüm
Birazdan yine yürüyeceğim ama kaç mil karar vermedim
Bende de o yumurtalardan var.Hoşbullldukkkk iyiyim ben de,siz nasılsınız ?
23 yaşındayım. 78 kiloyum . 1.69 boyum .
1 TEMMUZa kadar 10 kilo vermek istiyorum .
Kilo problemim genetik . Amcam obez. Babam diğer amcam da tombiş . Dedem de tombişmiş.
Bir halam zayıf .
Kilo almaya müsait yapımız yani. Annem teyzem de tombiş şimdi.
Ben 104 kiloydum 2 sene önce . 1 senede 27 kilo verdim . 5 ay spor yaptım sadece.
Kol altım biraz gevşek üzülüyorum. Basenlerimde yumurta gibi çıkıntılarım var sevmiyorum .
Düşünün Belim 73 cm. Basenim 118
Siz kaç kilosunuz ? Kaç vermek istiyorsunuz ? Verdiniz mi ne kadar sürede vs :)
evet canim senin durum genetikmis ama cok guzel Kilo vermissin
bende hep zayif bi cocukluk ve geclik gecirdim simdi beni kilolu gorenler tepki veriyolar oderece belli oluyor kilolarimi dogumlarda aldim vermistimde Burda ama koruyamadim tekrar aldim 1 ayda 5kilo verdim ve busefer 53 kiloya inmek istiyorum
senin menunde gayet guzel ama
gecmis olsun canim ne olduki kuzuya
Tanidimda canim, ben tabletten girdigim icin cizelge falan goremiyorum.hosgeldin canim bende seni hatirladim ismimi degistirdim hatirlarmisin bilmem bende berenerva2
Basin sagolsun canim.Dedemi kaybettimkizlar okuyamadim da sayfayi. Bu hafta nette giremeyebilirim.
Sanada gunaydin canim, bol bol kalori yakarsin inşallahGunaydiiinnnlaaaarr
Nobetciyim bugun hemde bahcedekapali bir hava var burada yagmur geliyor gibi. insallah guzelce yagsin da bereket olsun umarim bol hareketli az kalorili guzel haberli bir gununuz olsun
sevgili arkadaslarim yarin kilo bildirimlerinizi bana ozelden mesajla yapiyorsunuz,sayfadan takip edemem kimse liste disinda kalmasin.
ctesi sabahtan yapacagim o yuzden cuma aksami gec saate kadar gonderebilirsiniz.
Hatirlatma icin tesekkurler
Hosgeldin aramiza.
Bende de o yumurtalardan var.
benim durum daha vahim tabi.
canim 75 kiloyla baslamistim 58e Kadar dustum ve birazini geri aldim malesef cok aburcubur yemekten tartida 67.7yi gorunce tekrar basladim nasil verdigime gelincede diyet arti biri 2 bucuk yasinda biri 14 aylik 2 canavarim var sabahdan beri yaptiklarimi yazayim sende nasil verdigimi anlarsinKaç kilodan düşüyorsun ? 1 ayda 5 mi ? Süper. Formülün ne ?
canim 75 kiloyla baslamistim 58e Kadar dustum ve birazini geri aldim malesef cok aburcubur yemekten tartida 67.7yi gorunce tekrar basladim nasil verdigime gelincede diyet arti biri 2 bucuk yasinda biri 14 aylik 2 canavarim var sabahdan beri yaptiklarimi yazayim sende nasil verdigimi anlarsin
Sabah kalktim ekmek hamuru yaptim ekmekleri pisirdim masayi hazirladim oglum kucagimda tabi ne versem agzina yok yemiyor sonra Aldi catali eline kendi yiycekmis daha 14 aylik elinden catali almaya calisirken bi salladi catal dudagimi cizdi kanadi felan sonra bi kac catal bisey yedi o arada kizimda sandelyesinde oturuyor oda oynarken meyve suyuyla birlikta yere dustu tabi tum yer meyve suyu onu temizlemek icin oglumu yere koydum herkes masada yemek yiyor bu arada oglum kayboldu bi ara bide baktim banyoda ve kizim banyoya cis yapmaya gitmis lazimlik kullaniyor o cikmis oglum oynuyor ablasinin cisiyle butun yerler ve ustu basi cis onu temizle banyoyu temizle sonra gittim butun her tarafi supurdum kizim cadi her Saniye ust degistirir bide onlari etrafa atar onlari topla masayi topla kahvalti bile yapmadim suan dinlenmeye oturdum 2.bardak cayimi iciyorum birazdan mutfagi temizlemeye giricem sonrada camasirlari halledicem
basinsagolsun canim ALLAH cc sabir versin
Nasıl zayıfladığını anladım, hemen çocukları bana gönderiyorsun. Çok iyi zayıflatıyorlar şahsen
Allah sabır versin canım. Valla iki yaramazla uğraşmak çok zormuş
Amin canim hemen gonderiyorum bende biraz dinlenirim ilk defa sinirden agladim o derece yoruyolar simdide pasanin uykusu geldi onu salliyorum
iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım unutmadan :)
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,bal,çay,2 dilim light ekmek.
ara 5 fındık
öğle
1 türk kahvesi,1 minik lokum
günde
1 kase bulgurlu salata
akşam 1kase baharatlı yoğurt
100 gr dan az kepekli galeta.
2lt civarı su 1 saatten fazla yürüyüş.
günde tabağımdaki tatlıları benim ufaklık yedi,ben de tekrar almadım,oradan kurtardım.
ama salata tok tutmadı eve gelince yemek yerine yoğurt ve galeta tercih ettim.
yarını da atlatırsak sorun yok demektir.
cuma günü el açması börek günü,abartmadan yapıp yiyeceğim inşallah.tabii tartıda iyi bir rakam görebilirsem,yoksa ceza vereceğim kendime,ev halkına börek kendime çorba şeklinde.
Gecen ay benim oglum ateslendi, evden ates dusurucu verdim ama 3 saate varmadan tekrar ateslendi.
en sonunda doktora gittik ve penisilin vurulduk, erken gitseydik ilacla atlatabilirdik.
allah kolaylik versin canim.
Menu guzel canim.
iyi idare etmissin.
İnşallah boregi haketcek bi sonuc alirsin
Bugünün menüsü
Sabah
1 yumurta
1 bardak portakal suyu
2 zeytin
Ara
1 incir
2 kaysı
Öğle
Domates çorbası
Yoğurt (yulaf kepeğiyle karışık)
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Akşam
2 kaşık kıymalı yumurta
Salata
4 kaşık çorba
Su şimdilik iki litreyi geçti
Spor sabah leslie ile 4 mil yürüdüm
Birazdan yine yürüyeceğim ama kaç mil karar vermedim
Hu huuuu yeni arkadaş geldiii , biriniz merhaba demedi :26:
hoşgeldin güzelim.yeni gelmiş gibi bi giriş yapmadın ondan anlamadım ben şahsen :)boyumuzda kilomuzda aynı seninlekol altım benimde çok berbattı ben spor aletimde lastik var böle dambıl gibi kaldrıp indiriorum öle öle sıkılaştı daha 10 günde gözle grüllür bir değişim oldu.sende lastik alıp ayağnın altına koyup yappabilrsin canım tavsiye ederim yani
geçmiş olsun canım
kızlar bugün çikolatanın dibine vurdum valla :18::18::18::18::18:hastada olmdım zaten cumaya artı çıkmasam bari
çok geçmiş olsun canım,çocukların hastalıkları bizi mahfediyo valla,benimkilerde kaç gündür öksürük ateş vardı,3 tane şurup verdi doktor ikisinede kullandım,kız maşallah iyi oldu ama oğlan hala ateşli ve öksürüğü geçmedi,inşallah atlatırlar şifa versin rabbim
geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah çok zor yaa
iyi geceler hepinize,kimse kalmamış
ben çok mutlu ve heycanlıyım yaaa hedefime çok az kaldı 8 gün var
ve bende işler gayet tıkırındaa,,bu kadar hırs yaptığıma inanamıyorum geneee
geçen cumadan beri okadar gazla gidiyorumki,hele şu 2 gün nezle olmam fena işe yaradı ne koku alabildim nede tadve hiç acıkmadım,,yesemde anlamadım zaten,ve bugün 58i gördüm tartıda hemde 57ye çok yakındım 58.1 bugünde neredeyse hiç acıkmadım zorla yedim hafif bişeyler yarın 57 beklesin beni geliyoruuuummm:124::119:
sagol canimBuarada hasta arkadaşlarım ve yavrularınada geçmiş olsun. Bol şifalar : )
canim 75 kiloyla baslamistim 58e Kadar dustum ve birazini geri aldim malesef cok aburcubur yemekten tartida 67.7yi gorunce tekrar basladim nasil verdigime gelincede diyet arti biri 2 bucuk yasinda biri 14 aylik 2 canavarim var sabahdan beri yaptiklarimi yazayim sende nasil verdigimi anlarsin
Sabah kalktim ekmek hamuru yaptim ekmekleri pisirdim masayi hazirladim oglum kucagimda tabi ne versem agzina yok yemiyor sonra Aldi catali eline kendi yiycekmis daha 14 aylik elinden catali almaya calisirken bi salladi catal dudagimi cizdi kanadi felan sonra bi kac catal bisey yedi o arada kizimda sandelyesinde oturuyor oda oynarken meyve suyuyla birlikta yere dustu tabi tum yer meyve suyu onu temizlemek icin oglumu yere koydum herkes masada yemek yiyor bu arada oglum kayboldu bi ara bide baktim banyoda ve kizim banyoya cis yapmaya gitmis lazimlik kullaniyor o cikmis oglum oynuyor ablasinin cisiyle butun yerler ve ustu basi cis onu temizle banyoyu temizle sonra gittim butun her tarafi supurdum kizim cadi her Saniye ust degistirir bide onlari etrafa atar onlari topla masayi topla kahvalti bile yapmadim suan dinlenmeye oturdum 2.bardak cayimi iciyorum birazdan mutfagi temizlemeye giricem sonrada camasirlari halledicem
basinsagolsun canim ALLAH cc sabir versin
EVET KIZLAR BU BİR MUCİZE RESMEN,RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM,BUGÜN 6.CI GÜNÜM VE BEN 2.800KG VERMİŞ BULUNMAKTAYIM,,BUGÜNDE TOTEM YAPIYORUM YARIN 56 BEKLE BENİİ GELİYORUUUMM
Eki Görüntüle 1011160
en son cuma tartılmıştım dedim cumaya kadar tartılmıycam sakladım tartıyı,ama dün dayanamadım çıktım,bukadar beklemiyodum,ama sanırım benim duraksamam devamlı tartıya çıkmamdandı yada akşamları tıka basa yediğimdendi ve ben 6gün boyunca tıka basa doymadan sofradan kalktımcidden ağlamak geldi içimden gördüğümde, 55e kadar böyle beslenmeye devam edicem 14 marta ne kaldı şurda:18:
EVET KIZLAR BU BİR MUCİZE RESMEN,RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM,BUGÜN 6.CI GÜNÜM VE BEN 2.800KG VERMİŞ BULUNMAKTAYIM,,BUGÜNDE TOTEM YAPIYORUM YARIN 56 BEKLE BENİİ GELİYORUUUMM
Eki Görüntüle 1011160
en son cuma tartılmıştım dedim cumaya kadar tartılmıycam sakladım tartıyı,ama dün dayanamadım çıktım,bukadar beklemiyodum,ama sanırım benim duraksamam devamlı tartıya çıkmamdandı yada akşamları tıka basa yediğimdendi ve ben 6gün boyunca tıka basa doymadan sofradan kalktımcidden ağlamak geldi içimden gördüğümde, 55e kadar böyle beslenmeye devam edicem 14 marta ne kaldı şurda:18:
Amin canim bende biraz buyusunlerde rahat edeyim diye bekliyorum kizim oyle dolaplari felan karistirmazdi ama oglum cok fena dolaplari bagliyorum artik baglanmayanlari her Saniye dokuyor cok Afacan cokEvet zor hem de çok ard arda büyüyorlar ama büyüdüklerinde ne güzel olacak evinin içi... Cıvıl cıvıl ...
Ah ah . ALLAH herkese nasip etsin. Zor günlerin ardı mutlu bir yuva olacak ALLAH ın izniyle. Sen de yıllar sonra bugünü hatırlayıp güleceksin.
Onlara da hatırlat hatta insanların içinde hatırlatta rezil olsunlar
Oğlana de; sen küçükkene çişlerle oynuyordun ahaha
tugba supersinEVET KIZLAR BU BİR MUCİZE RESMEN,RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM,BUGÜN 6.CI GÜNÜM VE BEN 2.800KG VERMİŞ BULUNMAKTAYIM,,BUGÜNDE TOTEM YAPIYORUM YARIN 56 BEKLE BENİİ GELİYORUUUMM
Eki Görüntüle 1011160
menu guzel canim hadi hayirlisi ins eksi cikarsinda yaptigin boregin tadina bakarsin
sagol canim ya anjin olmus ikiside kac gundur ne uyuyolar ne uyutuyolar atesler icinde ikiside. benim esimde doktoru sevmez inat etti goturmedi cocuklari neymisim gunduz dusuyomus ama aksam oluyo ikiside 39° oluyo artik dun sinirlendim Sabah doktora goturdu anjin demis bu aksam iyi uyurlar ins.
masallah
hosgeldin canim biraz gec oldu ama anca
sagol canim
nasil bi lastikmis bu ben anlamadim benimde zayiflayinca kollarim biraz sarkmaya basladi :18::18::18:
afiyet olsun kiz
sagol canim valla benim esim dun durmus su cocuklar hastalanmasinda ben hastalanayim diyo
kac gecedir dogru durust uyumuyoruz anjin olmus ikiside ins bu aksam uyurlar ins bizde rahatlariz
sonunda hedefine ulasiyosun canim darisi bizlere ins kutlarim
basin sagolsun canim Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun
sagol canim
canim valla yazini okurken ben yoruldum bir yandanda eyvah cektim senin afacanlar baya bi yaramazmis Allah yardimcin olsun ben atlattim cok sukur o gunleri benimkiler 4 ve 3 yasindalar akillari eriyor en azindan ehh sen vermicende bizmi vericez kilolari
kutlarim canim azmettin basardin ins hedefinede ulasirsin bizim gibi bogazini tutamayanlardan degilsin
merhaba arkadaşlar tartı bildirim günü cuma mı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?