Allah rahmet eylesin canim.mekani cennet olsun ins.Dedemi kaybettimkizlar okuyamadim da sayfayi. Bu hafta nette giremeyebilirim.
Tatlim benimki biraz farklida mantik ayni bak pazarda satilan don lastigi varya onun en saglam olanindan al.uzunlgu sana kalmis bikac yapmada anlarsin hafif zorlicak sekilde iki ucunu bagla.oturmus bi sekilde dambil calisirken oturp dirsegi dize koyyoz ya aybi o pozisyonda.bi tarafndan elini diger tarafindanda ayagini gecir.veee cekmeye basla bilmem anlatabildimmimenu guzel canim hadi hayirlisi ins eksi cikarsinda yaptigin boregin tadina bakarsin
sagol canim ya anjin olmus ikiside kac gundur ne uyuyolar ne uyutuyolar atesler icinde ikiside. benim esimde doktoru sevmez inat etti goturmedi cocuklari neymisim gunduz dusuyomus ama aksam oluyo ikiside 39° oluyo artik dun sinirlendim Sabah doktora goturdu anjin demis bu aksam iyi uyurlar ins.
masallah
hosgeldin canim biraz gec oldu ama anca
sagol canim
nasil bi lastikmis bu ben anlamadim benimde zayiflayinca kollarim biraz sarkmaya basladi :18::18::18:
afiyet olsun kiz
sagol canim valla benim esim dun durmus su cocuklar hastalanmasinda ben hastalanayim diyo
kac gecedir dogru durust uyumuyoruz anjin olmus ikiside ins bu aksam uyurlar ins bizde rahatlariz
sonunda hedefine ulasiyosun canim darisi bizlere ins kutlarim
basin sagolsun canim Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun
sagol canim
canim valla yazini okurken ben yoruldum bir yandanda eyvah cektim senin afacanlar baya bi yaramazmis Allah yardimcin olsun ben atlattim cok sukur o gunleri benimkiler 4 ve 3 yasindalar akillari eriyor en azindan ehh sen vermicende bizmi vericez kilolari
kutlarim canim azmettin basardin ins hedefinede ulasirsin bizim gibi bogazini tutamayanlardan degilsin
sagol canim valla benim esim dun durmus su cocuklar hastalanmasinda ben hastalanayim diyo
kac gecedir dogru durust uyumuyoruz anjin olmus ikiside ins bu aksam uyurlar ins bizde rahatlariz
sonunda hedefine ulasiyosun canim darisi bizlere ins kutlarim
canim valla yazini okurken ben yoruldum bir yandanda eyvah cektim senin afacanlar baya bi yaramazmis Allah yardimcin olsun ben atlattim cok sukur o gunleri benimkiler 4 ve 3 yasindalar akillari eriyor en azindan ehh sen vermicende bizmi vericez kilolari
kutlarim canim azmettin basardin ins hedefinede ulasirsin bizim gibi bogazini tutamayanlardan degilsin
teşekkür ederim,Amin canim bende biraz buyusunlerde rahat edeyim diye bekliyorum kizim oyle dolaplari felan karistirmazdi ama oglum cok fena dolaplari bagliyorum artik baglanmayanlari her Saniye dokuyor cok Afacan cok
tugba supersin
oyle canim cok yaramazlar erkek kardesimin oglu cok felakettir bende diyodum benim kiz icin ayni diye kardesim diyordu hic kimse eymen Kadar olamaz biz trye gittigimizde gordu kardesim diyor ablaa bu resmen eymenin kiz versiyonuymus ben nededim sana dedim suan oglum eymene benziyorda huyda bildigin ayni okadar yaramaz gelinimiz bikac gun once dogum yapti annemlerde kaliyolar yaptiklarini anneme anlatiyorum cok zorluyorlar diye annem diyor biz 5kisi bi eymenle bas edemiyoruz sen tek basina nasil bas ediceksin 2cocukla diyor Allah yardimcim olsun hepimizinde
Allah bagislasin seninkileride canim canlari sagolsun hasta olmasinlarda bugunlerde gecicek insaallah
6gündür nasıl yemek yiyosun ve hangi sporları yapıosun kısaca 6 günüdr napıyosun
Dedemi kaybettimkizlar okuyamadim da sayfayi. Bu hafta nette giremeyebilirim.
hayırdır inşallah ne oldu canım
bilmiorumki en son ne oldu artık hatırlamıyorum
bugün adetimin 9uncu günü daha ne olsun..
kendimi berbat hissediyorum..
diyet miyet kalmadı..
k.peder tarafı vs iyice sarsıldım...yarın bildirim yapıcam ama nasıl olacak bu diyet işi bilmiyorum çok umutsuzum
diyetisyene gitmek istiyorum ama eskisiyle gidersem tartışırım ya en son kk yı kötüledi bana gıcık oldum
boşver canım ya herşey geçer...
farah başın sağolsun canım
ben de uzun zamndır giremiyordum.hastayım kızlar işe de gidemedim salgınmış,diyet iptall evet ya bildirim kime yapılıyor??
EVET KIZLAR BU BİR MUCİZE RESMEN,RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM,BUGÜN 6.CI GÜNÜM VE BEN 2.800KG VERMİŞ BULUNMAKTAYIM,,BUGÜNDE TOTEM YAPIYORUM YARIN 56 BEKLE BENİİ GELİYORUUUMM
Eki Görüntüle 1011160
en son cuma tartılmıştım dedim cumaya kadar tartılmıycam sakladım tartıyı,ama dün dayanamadım çıktım,bukadar beklemiyodum,ama sanırım benim duraksamam devamlı tartıya çıkmamdandı yada akşamları tıka basa yediğimdendi ve ben 6gün boyunca tıka basa doymadan sofradan kalktımcidden ağlamak geldi içimden gördüğümde, 55e kadar böyle beslenmeye devam edicem 14 marta ne kaldı şurda:18:
OlurHoşbulduk canım ... Neden daha vahim ? Ya ben en sonunda şu 10-15 kiloyu vereyim , gidip aldırıcam o yumurtaları valla lazer lipolizle.
allah kolaylik versin canimcanim 75 kiloyla baslamistim 58e Kadar dustum ve birazini geri aldim malesef cok aburcubur yemekten tartida 67.7yi gorunce tekrar basladim nasil verdigime gelincede diyet arti biri 2 bucuk yasinda biri 14 aylik 2 canavarim var sabahdan beri yaptiklarimi yazayim sende nasil verdigimi anlarsin
Sabah kalktim ekmek hamuru yaptim ekmekleri pisirdim masayi hazirladim oglum kucagimda tabi ne versem agzina yok yemiyor sonra Aldi catali eline kendi yiycekmis daha 14 aylik elinden catali almaya calisirken bi salladi catal dudagimi cizdi kanadi felan sonra bi kac catal bisey yedi o arada kizimda sandelyesinde oturuyor oda oynarken meyve suyuyla birlikta yere dustu tabi tum yer meyve suyu onu temizlemek icin oglumu yere koydum herkes masada yemek yiyor bu arada oglum kayboldu bi ara bide baktim banyoda ve kizim banyoya cis yapmaya gitmis lazimlik kullaniyor o cikmis oglum oynuyor ablasinin cisiyle butun yerler ve ustu basi cis onu temizle banyoyu temizle sonra gittim butun her tarafi supurdum kizim cadi her Saniye ust degistirir bide onlari etrafa atar onlari topla masayi topla kahvalti bile yapmadim suan dinlenmeye oturdum 2.bardak cayimi iciyorum birazdan mutfagi temizlemeye giricem sonrada camasirlari halledicem
basinsagolsun canim ALLAH cc sabir versin
eveetmerhaba arkadaşlar tartı bildirim günü cuma mı ...
EVET KIZLAR BU BİR MUCİZE RESMEN,RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM,BUGÜN 6.CI GÜNÜM VE BEN 2.800KG VERMİŞ BULUNMAKTAYIM,,BUGÜNDE TOTEM YAPIYORUM YARIN 56 BEKLE BENİİ GELİYORUUUMM
Eki Görüntüle 1011160
en son cuma tartılmıştım dedim cumaya kadar tartılmıycam sakladım tartıyı,ama dün dayanamadım çıktım,bukadar beklemiyodum,ama sanırım benim duraksamam devamlı tartıya çıkmamdandı yada akşamları tıka basa yediğimdendi ve ben 6gün boyunca tıka basa doymadan sofradan kalktımcidden ağlamak geldi içimden gördüğümde, 55e kadar böyle beslenmeye devam edicem 14 marta ne kaldı şurda:18:
slm kızlar nasılsınız bildirimler kime oluyooo
boşver canım ya herşey geçer...
farah başın sağolsun canım
ben de uzun zamndır giremiyordum.hastayım kızlar işe de gidemedim salgınmış,diyet iptall evet ya bildirim kime yapılıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?