70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dedemi kaybettim kizlar okuyamadim da sayfayi. Bu hafta nette giremeyebilirim.
Allah rahmet eylesin canim.mekani cennet olsun ins.
Tatlim benimki biraz farklida mantik ayni bak pazarda satilan don lastigi varya onun en saglam olanindan al.uzunlgu sana kalmis bikac yapmada anlarsin hafif zorlicak sekilde iki ucunu bagla.oturmus bi sekilde dambil calisirken oturp dirsegi dize koyyoz ya aybi o pozisyonda.bi tarafndan elini diger tarafindanda ayagini gecir.veee cekmeye basla bilmem anlatabildimmi ben 25 bi kol 25 dieri cekiom gunluk

inşallah kısa zamanda sağlıklarına kavyuşurlar tekrar geçmiş olsun,,,

bu arada teşekkür ediyorum,boğazımızı tutmazsak olmuyo işte,ama iyi yanı hiç acıkmıyorum zaten oyüzden az yiyip kalkıyorum

senin çocuklarda benimkiler gibi olmuş maşallah bir yaş var aynı,,ama benimkiler seninkilerden büyük yani seninkileri döver benimkiler 5 ve 4 yaşındalar,gerçi 4 yaş aynı oluyo ama 5 yaşındaki 4 yaşındakini,4 yaşındakide 3 yaşındakini döver diyim

teşekkür ederim,

bu arada şu dolap karıştırma dökme huyları yokmu ne çektim ben beeebi seferinde kendi elbiselerini dökmüşler diye güzelce katladım koydum tek tek hepsini,

akşama bide ne göreyim dolabı açıp tekrar boca etmişler ama nasıl karıştırmışlar resmen savaş etmişler elbiselerle,valla ağlaya ağlaya tekrar katlayıp koydum nasıl sövmüştüm o an anlatamam,görünce dünya başıma yıkılmıştı,akılları ermiyodu ozaman neyse ama,

yeni daha geçenlerde odama bi girdim bu sefer benim tüm elbiselerimi dolaptan aşağı indirmişler içine oturmuşlar, neymiş saklanmaç oynuyolarmış,sanki başka yer kalmadı saklancaakhey allahım yaa aklıma gelince yine dellendim,söve söve tekrar katlamıştım,sıkıyosa bidaha indirsinler bakalım çok korktular çook

6gündür nasıl yemek yiyosun ve hangi sporları yapıosun kısaca 6 günüdr napıyosun

diyet yapmadım ,sofradan tıka basa yiyerek kalkardım,şimdi onu yapmıyorum en çokta akşam öğünümde az yiyip kalkıyorum ve 6 gündür hergün 3 litre suyumu tamamladım..
yaptığım ekstra şeylerde var tabi, sabah erken kalkıp 5i biyerde demledim içtim,ardından nesfit ve 1 elmamı yedim, ara olarak bişey yemedim,öğle yemeğimi yine az bişekilde ne varsa yedim,arada 5i biyerdemi içtim,elmamı yedim ve akşam 5te yine ne pişirdiysem yedim ama çok az ve ekmeksiz,ama ekmeksiz yenmiycek yemek olduğunda 1 dilim t.b. ekmeği yedim
sporda yapamıyorum tabi fıtık ameliyatı oldum 2 ay oldu daha,henüz yapmaya cesaretim yok zorlayamıyorum ama vakit buldukça zıplıyorum bazende dans ediyorum

1 kg vermek için kaç saat yürümek gerekir
Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor.

Yürüyüş yapmak, yapabileceğiniz en basit ve en güvenli egzersiz çeşididir. Bu spor sizin kemiklerinizi güçlendirmenize, kilonuzu, kalp ve akciğer sağlığınızı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır. Araştırmalar haftada yaklaşık 20-25 kilometre yürüyen insanların yürüyüş yapmayan insanlara göre daha uzun yaşadıklarını kanıtlamıştır. Bunun yanında etkili bir zayıflama ve kilo kontrolü için yürüyüş yapmak gerçekten vücut için ihtiyacında ötesindedir.

alıntıdır.işinize yarayacağını düşündüm kızlar.

Kızlaar kaç gündür yazamamıştım.
Uyanınca 2 bardak alkali su yarım saat sonra da
Sabah: iki dilim çavdar ekmeği domates ve peynirle yapılmış tost şekersiz çay

Ara: saklıköy diye bir bisküvi var bilirsiniz ondan 3 tane ve şekersiz türk kahvesi öğleyle ara karışık oldu biraz

Akşam: akşam yemeğini 4le 6 arasında yiyorum şuan yiyorum yani
Bir kepçe tarhana çorbası
Bir küçük kase bulgur pilavı 2 kaşık light yoğurt 3-4 biber turşusu turşu hiç olmadı ama dayanamadım kızlar
Bide bide ben b1 vitamini takviyesi alıyorum arcalion diye birşey sabah kahvaltıdan sonra bir de yatmadan önce alıyorum

Spor olarakta yemeğin üzerinden biraz geçsin mekik çekicem bide şu leslie ye başlamayı düşünüyorum. 2 haftadır diyet halindeyim ama öğrenci olduğumdan malum öğrenci evi tartım yok kiloda bir oynama oldu mu bilmiyorum ama göbeğim biraz küçüldü gibi sanki gerçi regl de yaklaşıyor biraz şişkinlik var. Menüm abartılı mı olmuş sizce

Iyi akşamlar kızlar
Uğrayamadım kaç gündür

Roza menüler berbat canım
Yani ortaya çıkacak menü yok

Farah başın sağolsun
KuzucuklarDa geçmişler olsun.. Atlatırlar inşallah anjini
Kendinize iyi bakın
Yarın umarım herkes tartıda mutlu olur

hayırdır inşallah ne oldu canım

bilmiorumki en son ne oldu artık hatırlamıyorum
bugün adetimin 9uncu günü daha ne olsun..
kendimi berbat hissediyorum..
diyet miyet kalmadı..
k.peder tarafı vs iyice sarsıldım...yarın bildirim yapıcam ama nasıl olacak bu diyet işi bilmiyorum çok umutsuzum
diyetisyene gitmek istiyorum ama eskisiyle gidersem tartışırım ya en son kk yı kötüledi bana gıcık oldum

boşver canım ya herşey geçer...

farah başın sağolsun canım

ben de uzun zamndır giremiyordum.hastayım kızlar işe de gidemedim salgınmış,diyet iptall evet ya bildirim kime yapılıyor??

Son düzenleme:

süpersin cnm tebrik ederim...
çok utandım çooook:18::18::18:

Hoşbulduk canım ... Neden daha vahim ? Ya ben en sonunda şu 10-15 kiloyu vereyim , gidip aldırıcam o yumurtaları valla lazer lipolizle.
Olur
allah kolaylik versin canim

merhaba arkadaşlar tartı bildirim günü cuma mı ...
eveet

Masallah diyelim nazar değmesin

İyi akşamlar herkese
Menümü yazayım
Sabah
Zeytin
1 kk peynir
2 parmak patates
Yarın çay bardağı portakal suyu

Ara
Maydanoz
Kıvırcık

Öğle
4 yemek kaşığı bakla
Yoğurt

Ara yok

Akşam
1 kepçe yayla çorbası
2 yemek kaşığı bakla
1 yemek kaşığı yoğurtlu kabak yemeği

Spor sabah annemin mutfağını ve salonunu temizledim baya genel temizlikti.halı sildim üstüne de gittim yüzdüm bir buçuk saat şunu farkettim spor beni daha dayanıklı yapıyor şimdi yorgunluktan bayılmam lazımdı ama ben hiç yorgun değilim :26::26:

Ben bugün çok karışık yedim ya .

Sabah : Tam buğday ekmeğiyle, light kaşarlı tost. Bir tane salatalık, yarım kırmızı biber ve bir yumurta.
ara: activia - light ice tea içtim
bir ara daha yaptım iki saat sonra filan (öğle yemeği yemedim çünkü canım istemedi) : Mısır patlağı 2 tane ve bir tane eti form'un çikolata kaplı lifli bisküvisi.(paket değil tane olarak)
Akşam: tavuk göğsü (çok azcık yağla , soğan,sarımsak,kekik ve kuru nane ile pişirdim) , 1 salatalık, yarım kırmızı biber .

Bu kadarcık . 2,5 bardak yeşil çay ve 2 lt su . Yatıncaya kadar 2,5'a tamamlarım onu .

Hiç açlık hissetmiyorum. Çok mu yiyorum ki neden ? :26:

Son düzenleme:
boşver canım ya herşey geçer...

farah başın sağolsun canım

ben de uzun zamndır giremiyordum.hastayım kızlar işe de gidemedim salgınmış,diyet iptall evet ya bildirim kime yapılıyor??

Geçmiş olsun canım bu hafta nutella ya yapıyoruz bildirimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…