70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım. Yediklerin fazla değil belki miden küçülmüştür.

Hoşbulduk canım. AMa ben daha 3 martta başladım diete , 2 yıldan sonra yeniden. :26:
Herhalde çok pis koşullandım .

Olabilir canım zaten her iş beyinde bitiyor motivasyonun yüksekse az yemekle doyabilirsin inşallah hep de böyle devam eder

Olabilir canım zaten her iş beyinde bitiyor motivasyonun yüksekse az yemekle doyabilirsin inşallah hep de böyle devam eder

Çok korkuyorum, olacak da bozucam diye. Şimdi "asla bozmam" modundayım ama korkuyorum yine de . İçim böyle bir tedirgin .

Ah canım kolay gelsin ben biriyle zor başa çıkıyorum sen iki küçük çocukla iyi başa çıkıyorsun. Bu arada kızın tuvaletini ne zaman öğrendi benimki 2 yaşında ve daha öğretmedim yazın uğraşmayı düşünüyorum ama geç mi kalırım ki

Çok korkuyorum, olacak da bozucam diye. Şimdi "asla bozmam" modundayım ama korkuyorum yine de . İçim böyle bir tedirgin .

Canım başarı öykülerini okursan özellikle resimli olanlar çok motive ediyor ve tabiki burayı takip edip menü paylaşımında bulunmak motivasyonunu tazeliyor

Iyi akşamlar herkese
Menüm

Sabah
1 kk peynir, 4 zeytin, 4 dilim domates, yarim salata

Ara
6 kaju, 4 kayısı kurusu
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Öğle yok
Akşam
Mantarlı tavuk kavurma bir tabak dolusu yedim valla : ) 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase yoğurt
Ara
5 fındık, 1 avuç ici kadar kayisi k.
25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş

Ara
1 yerli muz, 1havuç, yarım portakal
Buarda kızlar adet yaklaşıyor kendimi zor frenliyorum off ya.Tatlı istedikçe bastım kuru kayısıyı. Kizlar tatlı işını bu dönemde nasıl hallediyorsunuz?

İyi akşamlar herkese ,,,,
Ne zamandır menümü yazamamıştım, sonunda fırsat buldum

Menüm;

Sabah: 2 dilim tahıllı ekmek,peynir,çörekotu,nane,kekik,pul biber, acı yeşil biber, 1 bardak çay
Ara:yarım kase müsli
Öğle: ıspanak yemeği ve 2 dilim tahıllı ekmek
Ara:kuru incir, süt
Akşamırasa yemeği,acı biber, salata, 2 dilim tahıllı ekmek

Yarım saat hafif tempolu yürüyüş

Az şekerli türk kahvesi, 2 parça bitter çikolata

1,5 litre su

Canım başarı öykülerini okursan özellikle resimli olanlar çok motive ediyor ve tabiki burayı takip edip menü paylaşımında bulunmak motivasyonunu tazeliyor

Aynen sürekli, zayıflama öyküsü ve fotoğraf bakıyorum

sagol canim basetmesi cok zor oluyor
tuvalet egitimi icin hic acele etme canim ben 2 yasinda denedim ama mahfette beni 2 ay sonra tekrar denidim yine basarisizlikla sonuclandii tamam dedim ugrasmiycam seninle ama yine dayanamadim 2 bucuk yasina 1ay kala tekrar denedik ve inanamadim 2 haftada cozduk isi ilk gunler her 10 dakikada bir gittik ve her Saniye sordum nerdeyse kizim varmi diye
simdi oglumada 2 bucuk yasina gelirken ogreticem
ben almanyadayim telde annemlerle konusurken yengem felan habire daha ogrenmedimi yok o yok bu cok konusuyodu ama bence her cocugun kendini Hazir hissettigi Zaman var sen onu hissedersin zaten canim

benim menum ortada menude yok ama idare edin

Sabah ac karnina zencefilli zerdecal ve tarcin karisimli yogurt

kahvalti okadar olay olduki kahvaltida sadece bikac catal yumurta aldim

oglen musli

ara elma

sabahki karisimin aynisinda

aksam 3kasik makarna 3 kasik kuru fasulye salata

ara 2 kuru kayisi

40 dakika tempolu yuruyus

yine supersin

mide n kuculmustur canim
bu arada kac yasindasin evli misin?

Tatli isteyince ben direk yiyorum
kasmiuorum yani

Cok guzel

Ben 3 yasini doldurmasina 1 ay varken ogrettim, cok ugrasmadim ama.

Sabah ac karnina yaptigin karisim ne ise yariyor ki canim.
bide olculeri var mi

mide n kuculmustur canim
bu arada kac yasindasin evli misin?

3 martta başladım daha 4 gün oldu canım. Küçüldüğünü sanmıyorum. Ama canım hiçbir şey de çekmiyor. Fazla koşullanmadan olabilir sanırım , 2 yıl önce kilo verdiğimde de böyle olmuştu . Şuan iyiye işaret. Ama bakalım .

90'lıyım canım. 23 müyüm 24 müyüm bir türlü ağzımdan çıkmıyor

Bekarım

Sen ?

Ben 27 yasindayim
7 yillik evliyim
5 yasindA oglum var
boy 155
kilo 80
benim yol uzun yani
topicte en kilolu benim
maalesef

1er cay kasigi konuluyor yarim kase yogurda ama ben biraz daha az koyuyorum hem Kilo verdiriyomus Hemde gobegi eritiyormus

selam kızlar...naber???kimse yok mu?
oh oh karışımlara bak...gözümü açamıyorum ben sizler karışım yapıp yiyorsunuz.afiyet olsun.umarım istediğiniz olur.

hepinize hayırlı sabahlaaarrr cumamız mübarek olsun Rabbim bugün hürmetine hepimizi affetsin dertlerimize derman versin inşallah :114::114::114:
bir haftayı daha hayırla bitirdik inşallah şimdiden hedeflerine yakınlaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

benim iki haftalık başarımın sonucu çok tatmin etmesede -700 gr . galiba yavaş vereceğim kilolarımı ama asla vazgeçmeyeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…