Ben bugün çok karışık yedim ya .
Sabah : Tam buğday ekmeğiyle, light kaşarlı tost. Bir tane salatalık, yarım kırmızı biber ve bir yumurta.
ara: activia - light ice tea içtim
bir ara daha yaptım iki saat sonra filan (öğle yemeği yemedim çünkü canım istemedi) : Mısır patlağı 2 tane ve bir tane eti form'un çikolata kaplı lifli bisküvisi.(paket değil tane olarak)
Akşam: tavuk göğsü (çok azcık yağla , soğan,sarımsak,kekik ve kuru nane ile pişirdim) , 1 salatalık, yarım kırmızı biber .
Bu kadarcık . 2,5 bardak yeşil çay ve 2 lt su . Yatıncaya kadar 2,5'a tamamlarım onu .
Hiç açlık hissetmiyorum. Çok mu yiyorum ki neden ? :26:
Hoşgeldin canım. Yediklerin fazla değil belki miden küçülmüştür.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698536&p=34337116#post34337116
kızlar yeni konu açtım yorum bekliyorum sizdende
Hoşbulduk canım. AMa ben daha 3 martta başladım diete , 2 yıldan sonra yeniden. :26:
Herhalde çok pis koşullandım .
Olabilir canım zaten her iş beyinde bitiyor motivasyonun yüksekse az yemekle doyabilirsin inşallah hep de böyle devam eder
canim 75 kiloyla baslamistim 58e Kadar dustum ve birazini geri aldim malesef cok aburcubur yemekten tartida 67.7yi gorunce tekrar basladim nasil verdigime gelincede diyet arti biri 2 bucuk yasinda biri 14 aylik 2 canavarim var sabahdan beri yaptiklarimi yazayim sende nasil verdigimi anlarsin
Sabah kalktim ekmek hamuru yaptim ekmekleri pisirdim masayi hazirladim oglum kucagimda tabi ne versem agzina yok yemiyor sonra Aldi catali eline kendi yiycekmis daha 14 aylik elinden catali almaya calisirken bi salladi catal dudagimi cizdi kanadi felan sonra bi kac catal bisey yedi o arada kizimda sandelyesinde oturuyor oda oynarken meyve suyuyla birlikta yere dustu tabi tum yer meyve suyu onu temizlemek icin oglumu yere koydum herkes masada yemek yiyor bu arada oglum kayboldu bi ara bide baktim banyoda ve kizim banyoya cis yapmaya gitmis lazimlik kullaniyor o cikmis oglum oynuyor ablasinin cisiyle butun yerler ve ustu basi cis onu temizle banyoyu temizle sonra gittim butun her tarafi supurdum kizim cadi her Saniye ust degistirir bide onlari etrafa atar onlari topla masayi topla kahvalti bile yapmadim suan dinlenmeye oturdum 2.bardak cayimi iciyorum birazdan mutfagi temizlemeye giricem sonrada camasirlari halledicem
basinsagolsun canim ALLAH cc sabir versin
Çok korkuyorum, olacak da bozucam diye. Şimdi "asla bozmam" modundayım ama korkuyorum yine de . İçim böyle bir tedirgin .
Canım başarı öykülerini okursan özellikle resimli olanlar çok motive ediyor ve tabiki burayı takip edip menü paylaşımında bulunmak motivasyonunu tazeliyor
Ah canım kolay gelsin ben biriyle zor başa çıkıyorum sen iki küçük çocukla iyi başa çıkıyorsun. Bu arada kızın tuvaletini ne zaman öğrendi benimki 2 yaşında ve daha öğretmedim yazın uğraşmayı düşünüyorum ama geç mi kalırım ki
yine supersinİyi akşamlar herkese
Menümü yazayım
Sabah
Zeytin
1 kk peynir
2 parmak patates
Yarın çay bardağı portakal suyu
Ara
Maydanoz
Kıvırcık
Öğle
4 yemek kaşığı bakla
Yoğurt
Ara yok
Akşam
1 kepçe yayla çorbası
2 yemek kaşığı bakla
1 yemek kaşığı yoğurtlu kabak yemeği
Spor sabah annemin mutfağını ve salonunu temizledim baya genel temizlikti.halı sildim üstüne de gittim yüzdüm bir buçuk saatşunu farkettim spor beni daha dayanıklı yapıyor şimdi yorgunluktan bayılmam lazımdı ama ben hiç yorgun değilim :26::26:
mide n kuculmustur canimBen bugün çok karışık yedim ya .
Sabah : Tam buğday ekmeğiyle, light kaşarlı tost. Bir tane salatalık, yarım kırmızı biber ve bir yumurta.
ara: activia - light ice tea içtim
bir ara daha yaptım iki saat sonra filan (öğle yemeği yemedim çünkü canım istemedi) : Mısır patlağı 2 tane ve bir tane eti form'un çikolata kaplı lifli bisküvisi.(paket değil tane olarak)
Akşam: tavuk göğsü (çok azcık yağla , soğan,sarımsak,kekik ve kuru nane ile pişirdim) , 1 salatalık, yarım kırmızı biber .
Bu kadarcık . 2,5 bardak yeşil çay ve 2 lt su . Yatıncaya kadar 2,5'a tamamlarım onu .
Hiç açlık hissetmiyorum. Çok mu yiyorum ki neden ? :26:
Tatli isteyince ben direk yiyorumIyi akşamlar herkese
Menüm
Sabah
1 kk peynir, 4 zeytin, 4 dilim domates, yarim salata
Ara
6 kaju, 4 kayısı kurusu
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Öğle yok
Akşam
Mantarlı tavuk kavurma bir tabak dolusu yedim valla : ) 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase yoğurt
Ara
5 fındık, 1 avuç ici kadar kayisi k.
25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ara
1 yerli muz, 1havuç, yarım portakal
Buarda kızlar adet yaklaşıyor kendimi zor frenliyorum off ya.Tatlı istedikçe bastım kuru kayısıyı. Kizlar tatlı işını bu dönemde nasıl hallediyorsunuz?
Cok guzelİyi akşamlar herkese ,,,,
Ne zamandır menümü yazamamıştım, sonunda fırsat buldum
Menüm;
Sabah: 2 dilim tahıllı ekmek,peynir,çörekotu,nane,kekik,pul biber, acı yeşil biber, 1 bardak çay
Ara:yarım kase müsli
Öğle: ıspanak yemeği ve 2 dilim tahıllı ekmek
Ara:kuru incir, süt
Akşamırasa yemeği,acı biber, salata, 2 dilim tahıllı ekmek
Yarım saat hafif tempolu yürüyüş
Az şekerli türk kahvesi, 2 parça bitter çikolata
1,5 litre su
Ben 3 yasini doldurmasina 1 ay varken ogrettim, cok ugrasmadim ama.sagol canim basetmesi cok zor oluyor
tuvalet egitimi icin hic acele etme canim ben 2 yasinda denedim ama mahfette beni 2 ay sonra tekrar denidim yine basarisizlikla sonuclandii tamam dedim ugrasmiycam seninle ama yine dayanamadim 2 bucuk yasina 1ay kala tekrar denedik ve inanamadim 2 haftada cozduk isi ilk gunler her 10 dakikada bir gittik ve her Saniye sordum nerdeyse kizim varmi diye
simdi oglumada 2 bucuk yasina gelirken ogreticem
ben almanyadayim telde annemlerle konusurken yengem felan habire daha ogrenmedimi yok o yok bu cok konusuyodu ama bence her cocugun kendini Hazir hissettigi Zaman var sen onu hissedersin zaten canim
benim menum ortada menude yok ama idare edin
Sabah ac karnina zencefilli zerdecal ve tarcin karisimli yogurt
kahvalti okadar olay olduki kahvaltida sadece bikac catal yumurta aldim
oglen musli
ara elma
sabahki karisimin aynisinda
aksam 3kasik makarna 3 kasik kuru fasulye salata
ara 2 kuru kayisi
40 dakika tempolu yuruyus
mide n kuculmustur canim
bu arada kac yasindasin evli misin?
3 martta başladım daha 4 gün oldu canım. Küçüldüğünü sanmıyorum. Ama canım hiçbir şey de çekmiyor. Fazla koşullanmadan olabilir sanırım , 2 yıl önce kilo verdiğimde de böyle olmuştu . Şuan iyiye işaret. Ama bakalım .
90'lıyım canım. 23 müyüm 24 müyüm bir türlü ağzımdan çıkmıyor
Bekarım
Sen ?
Ben 27 yasindayim
7 yillik evliyim
5 yasindA oglum var
boy 155
kilo 80
benim yol uzun yani
topicte en kilolu benim
maalesef
yine supersin
mide n kuculmustur canim
bu arada kac yasindasin evli misin?
Tatli isteyince ben direk yiyorum
kasmiuorum yani
Cok guzel
Ben 3 yasini doldurmasina 1 ay varken ogrettim, cok ugrasmadim ama.
Sabah ac karnina yaptigin karisim ne ise yariyor ki canim.
bide olculeri var mi
Selam canım ozlettin kendiniselam kızlar...naber???kimse yok mu?
oh oh karışımlara bak...gözümü açamıyorum ben sizler karışım yapıp yiyorsunuz.afiyet olsun.umarım istediğiniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?