70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım aramıza.İnancını ve azmini kaybetme göreceksin kilolar nasıl gidiyor kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar bu hafta swall yayınladımı kilo vernelrin listesiniş bilmiyorum ama ben 72.5 olmuşum yani iki kilo daha verdim çok mutluyum çok

düztaban olabilir canım. ayaklarına bak. düzlük varsa düztabandır. benim ayağım daha önce koşarken yazın ezilmişti. ortopediye gittim. doktor bile sen düztabansın nasıl koşabiliyosun diye çok şaşırmıştı. özellikle yürüyünce falan ayaklarda çok ağrı olur düztabanlarda. sürter yürürken. bende öyle. ayaklar resmen yere yapışır ve dümdüz olur. ben tabanlıkla koşuyorum. medikal hastanede oluyo. doktor vermişti. silikondan. ayakkabı içine konuyo. bunu kullandığımdan beridir ezilme olmuyo ayaklarımda. birde doktor demiştiki düztabanlık yürüyünce bele ağrı yapıyomuş. bendede bazen oluyo ama alıştım. zaten düztaban olmasaydım eğer koşuda bayağı ilerlerdim. ama malesef. ama bu durum yinede koşmama engel olmuyo. sporumu yapabiliyorum

şilancığım sen yinede diyetisyene git. devlet hastanelerinde sağlık karnen varsa diyetisyenler ücretsiz ilgileniyo. anlat rahatsızlığını. ona uygun diyet verirler. birde spor yap. yürü falan. senin metabolizma hızın rahatsızlığından dolayı yavaş çalışıyodur ondan kilo vermen zorlaşır.

arkadaşlar dün evde yoktumya benim kuşlar beni çok özlemiş. elma ve muz verdim nasıl yiyolar bıcır bıcır. bende koşu bandım diğer odada olduğundan onlardan ayrılmak istemedim. internette müzikle dans edicem şimdi. gerçi müzik açınca onlarda susmuyo resmen benle beraber coşuyolar

merhaba arkadaslar ,bende günde 100 tane mekik cekiyorum ve bel incelten hareketler yapiyorum birde 2 litreye yakin su iciyorum,aksam 7 den sonra hic yemiyorum ,cay veya yogurt belki ,ama bu halde bile yine haftada 800 gr anca verebiliyorum,bazenda ayni duruyor hic vermiyorum.,bildiginiz bir formül tüyo varmi?? yardimci olursaniz sevinirim,suan 73 kiloyum

canım mekik çekmek çok kalori harcatmaz sen tempolu yürü imkanın yoksa dans et. mekik sadece karın kaslarını kuvvetlendirir ama göbeği eritmez. karnında yağ azsa karın kasların belli olur ama yağ fazlaysa kaslar altta olduğu için belli olmaz. birde 3 ana 3 ara öğün beslen canım. eğer yetersiz besleniyosanda metabolizman yavaşlar ve kilo vermen çok zorlaşır. sen neler yediğini bana yaz. metabolizmanın düşmemesi için 2 satte bir bişeyler yemek gerek. yetersiz besleniyosanda vücut vitamin ve mineral yönünden eksik kalırsa o zamanda kilo vermek güçleşir. yaz yediklerini. saatleriyle yardımcı olmaya çalışayım

ayrıca haftada 800 gram gayet iyidir. ama sen galiba şok diyet benzeri bişey yapıyosun çok yanlış. akşam sadece yoğurt yemek yeterli değil. böyle yaparsan verdiklerini geri alırsın diyetin bitince

Sagol,émzirdigim icin suan,sabahlari kepek ekmegi yiyoyrum,ara ögün süt veya yogurt iciyorum yada muz ,öglen olan yemeklerden yarim tabak yiyorum ,aksamda kepek ekmegi domates ve salatikla,yogurt cok tüketiyorum,1 bucuk 2 litreye yakin su hergün iciyorum,yürüyüsüde hafta icleri kizimi anasinifina birakirken ve alirken yapiyorum,cogu zaman gecikdigimiz icin tempolu yürüyüs oluyor :) ,ara ögün olarak malesef bunu yapiyorum günde en azindan 3-4 adet bisküvi ,veya ufak bir dilim cikolata yedigim oluyor ,ama aksam 7 den sonra yemeye yillardir alisdigim icin canim hic birsey istemiyorum yemiyorum,benimki tam diyet degil belki 2 bucuk aylik bir oglum var emziriyorum ama cevremde hem emzirip hem birden zayiflayanlari görünce ve yediklerini duyunca agzim acik kaliyor ,kafayi cok taktigim icin veremiyorum sanki.dans etmek dahami cok yag yakiyor ?

mekik çekmeye göre elbette daha çok kalori yakarsın. dans ederken tüm vücudun hareket halinde oluyo. sen çikolatayı haftada bire düşür. sütlü çikolata yeme. bitter olsun. yürüyüşün iyi. ayrıca haftada 800 gram gayet iyidir. ayda 5 kilo versen gayet iyi. daha fazlası zarar zaten.

arkadaşlar hafta sonları hep diyetimi bozardım. yeme krizlerim oluyodu ama bu hafta olmadı. valla hemde sıcacık poğaça, börek ve keklere rağmen olmadı. hafta sonuda diyetime sadık kaldım. benim için büyük başarı:lepi:

Kızlar nasıl gidecek bu kilolar ya .Ben artık kıyafetlerimle tartıldığımda 7 li rakam görmek istemiyorum tartıda.Nefret ediyorum 7 rakamından.

Kızlar nasıl gidecek bu kilolar ya .Ben artık kıyafetlerimle tartıldığımda 7 li rakam görmek istemiyorum tartıda.Nefret ediyorum 7 rakamından.

sabır canım. azdaha sabır. bende sıkıldım ama napalım. tartıda 7 li rakamlara takılma sakın. kilo verişine bak sen. sonuçta biz bu kilolardan kurtulacağız ve birdaha almayacağız.

ben 8 şubattan beri diyet artı spor yapıyorum yoruldum artık kilo veremiyorum moralim çok bozuluyor.Bir ay olmuş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…