benmde çekti şöle kaşık kaşıkNutella ya canim
canim nasilda nutella cekti simdi
güzel menü olmuş. spor kesinlikle işe yarıyor ama ben sözde hala başlıcam...İyi akşamlar herkese
Menümü yazayım
Sabah
Zeytin
1 kk peynir
2 parmak patates
Yarın çay bardağı portakal suyu
Ara
Maydanoz
Kıvırcık
Öğle
4 yemek kaşığı bakla
Yoğurt
Ara yok
Akşam
1 kepçe yayla çorbası
2 yemek kaşığı bakla
1 yemek kaşığı yoğurtlu kabak yemeği
Spor sabah annemin mutfağını ve salonunu temizledim baya genel temizlikti.halı sildim üstüne de gittim yüzdüm bir buçuk saatşunu farkettim spor beni daha dayanıklı yapıyor şimdi yorgunluktan bayılmam lazımdı ama ben hiç yorgun değilim :26::26:
çok yememişsin cnm inşallah böyle giderde rahat kilo veriirsinBen bugün çok karışık yedim ya .
Sabah : Tam buğday ekmeğiyle, light kaşarlı tost. Bir tane salatalık, yarım kırmızı biber ve bir yumurta.
ara: activia - light ice tea içtim
bir ara daha yaptım iki saat sonra filan (öğle yemeği yemedim çünkü canım istemedi) : Mısır patlağı 2 tane ve bir tane eti form'un çikolata kaplı lifli bisküvisi.(paket değil tane olarak)
Akşam: tavuk göğsü (çok azcık yağla , soğan,sarımsak,kekik ve kuru nane ile pişirdim) , 1 salatalık, yarım kırmızı biber .
Bu kadarcık . 2,5 bardak yeşil çay ve 2 lt su . Yatıncaya kadar 2,5'a tamamlarım onu .
Hiç açlık hissetmiyorum. Çok mu yiyorum ki neden ? :26:
tşkr ederm cnm inşallah ya şöle güzel fikirler çıksaKonuna yazdım canım inşallah başka orjinal fikirler de olur da accık kopya çekerim
ben yediğim için sorun olmuyoIyi akşamlar herkese
Menüm
Sabah
1 kk peynir, 4 zeytin, 4 dilim domates, yarim salata
Ara
6 kaju, 4 kayısı kurusu
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Öğle yok
Akşam
Mantarlı tavuk kavurma bir tabak dolusu yedim valla : ) 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase yoğurt
Ara
5 fındık, 1 avuç ici kadar kayisi k.
25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ara
1 yerli muz, 1havuç, yarım portakal
Buarda kızlar adet yaklaşıyor kendimi zor frenliyorum off ya.Tatlı istedikçe bastım kuru kayısıyı. Kizlar tatlı işını bu dönemde nasıl hallediyorsunuz?
güzel menüolmuşİyi akşamlar herkese ,,,,
Ne zamandır menümü yazamamıştım, sonunda fırsat buldum
Menüm;
Sabah: 2 dilim tahıllı ekmek,peynir,çörekotu,nane,kekik,pul biber, acı yeşil biber, 1 bardak çay
Ara:yarım kase müsli
Öğle: ıspanak yemeği ve 2 dilim tahıllı ekmek
Ara:kuru incir, süt
Akşamırasa yemeği,acı biber, salata, 2 dilim tahıllı ekmek
Yarım saat hafif tempolu yürüyüş
Az şekerli türk kahvesi, 2 parça bitter çikolata
1,5 litre su
güzel menü olmamışbenim menum ortada menude yok ama idare edin
Sabah ac karnina zencefilli zerdecal ve tarcin karisimli yogurt
kahvalti okadar olay olduki kahvaltida sadece bikac catal yumurta aldim
oglen musli
ara elma
sabahki karisimin aynisinda
aksam 3kasik makarna 3 kasik kuru fasulye salata
ara 2 kuru kayisi
40 dakika tempolu yuruyus
selam gecikmelide olsa ben varımselam kızlar...naber???kimse yok mu?
oh oh karışımlara bak...gözümü açamıyorum ben sizler karışım yapıp yiyorsunuz.afiyet olsun.umarım istediğiniz olur.
hayırlı sabahlar canım..seninde cuman mübarek olsn..amiiiiin..hepinize hayırlı sabahlaaarrrcumamız mübarek olsun Rabbim bugün hürmetine hepimizi affetsin dertlerimize derman versin inşallah :114::114::114:
bir haftayı daha hayırla bitirdik inşallah şimdiden hedeflerine yakınlaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
benim iki haftalık başarımın sonucu çok tatmin etmesede -700 gr . galiba yavaş vereceğim kilolarımı ama asla vazgeçmeyeceğim
günaydın seninde cuman mübarek olsun..
günaydın herkese.
cumanız hayırlı olsun.
başlangıç 70.9
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.5
giden 800 gr
toplam giden 5.400
hedef 65
herkes istediği kadar verebilmiştir umarım.
bu haftaki bildirimim
başlangiç=79
geçen hafta=77.9
bu hafta=78.5
gelen=+600gr
toplam giden=500gr
hedef=60
ben böyle nolcam ya
günaydın kızlarrr hayırlı cumalarrr hepinizee
bu hafta bildirimlerinizi nutelladict arkadaşımıza mesaj atıyorsunuz hatırlatayım dedim
benim bildirirmim pek iç açıcı değil ama yapim
başlangıç:69.7
geçen hafta:66.1
bu hafta:66.7
gelen:+600
toplam giden: 3kg
bu hafta iştahım çok açıktı neden bilmiyorum doymuyordum ya 10gündür çikolata almış kardeşim ağzımı sürmedim duruyor dolapta yesem nolurdu acaba moralim çok bozuk aylardır 3 kilo vermişim ya yazıklar olsun bana
amin canımhepinize hayırlı sabahlaaarrrcumamız mübarek olsun Rabbim bugün hürmetine hepimizi affetsin dertlerimize derman versin inşallah :114::114::114:
bir haftayı daha hayırla bitirdik inşallah şimdiden hedeflerine yakınlaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
benim iki haftalık başarımın sonucu çok tatmin etmesede -700 gr . galiba yavaş vereceğim kilolarımı ama asla vazgeçmeyeceğim
günaydın herkese.
cumanız hayırlı olsun.
günaydın rosa..tebrikler canım harikasınbaşlangıç 70.9
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.5
giden 800 gr
toplam giden 5.400
hedef 65
canım senin gelenin gidenin hastalık çok düzenin olmadı.düzene oturtunca gider inşallah kilocuklarbu haftaki bildirimim
başlangiç=79
geçen hafta=77.9
bu hafta=78.5
gelen=+600gr
toplam giden=500gr
hedef=60
ben böyle nolcam ya
günaydın canım..sıkma canını..ben olsam o çikoyu bugün yerdim akşam olmadangünaydın kızlarrr hayırlı cumalarrr hepinizee
bu hafta bildirimlerinizi nutelladict arkadaşımıza mesaj atıyorsunuz hatırlatayım dedim
bu hafta iştahım çok açıktı neden bilmiyorum doymuyordum ya 10gündür çikolata almış kardeşim ağzımı sürmedim duruyor dolapta yesem nolurdu acaba moralim çok bozuk aylardır 3 kilo vermişim ya yazıklar olsun bana
haklısın kesinlikle başlamak lazım yenibaşlarken çok zor dsarıda yürüyüş te çok yavaşım çok zor geliyor..kızlar tez elden spora başlayacaksınız kaçarı yok.birinizin sünnet olmak üzere ikinizin de düğünü var,hayatta bir kez yaşanacak bir şey sonuçta.kalan zamanınızı iyi değerlendirin,sonra pişman olursunuz.şu bir ay bari sıkı tutun ipleri.
Selam canım ozlettin kendini
bizamanlar aynı kilodaydık sen beni bıraktın gittinbaşlangıç 70.9
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.5
giden 800 gr
toplam giden 5.400
hedef 65
unutmuştum bak ben sana atıyordum nerdeysegünaydın kızlarrr hayırlı cumalarrr hepinizee
tebrikler çok güzel gitmiş
Herkese günaydınnnnn!!!!!
Kilo bildirimim ;
başlangıç:78
geçen hafta:75.3
bu hafta:73.6
giden:1.7
toplam giden: 4.4
Kızlar bu hafta nasıl oldu da kilo verdim anlamış değilim ama olsun :)) Çünkü spor yapamadım, yediklerime de pek dikkat edemedim. Acaba akşamları yediğim salatanın faydası mı oldu? ( Metabolizmayı iyi çalıştırıyormuş gibi geldi bana) Yada iş koşuşturması içinde gitti kilolar :)) Sonuç olarak gitti, önemli olan o :)
tebrikler az olsun ama gitsinbildirim
baş:67.2
geç.hhf:64
bu hafta:63.8
giden:200 gr
top.gid:3.4 kg
hedef:57
Gunaydin canim hayirli cumalarhepinize hayırlı sabahlaaarrrcumamız mübarek olsun Rabbim bugün hürmetine hepimizi affetsin dertlerimize derman versin inşallah :114::114::114:
günaydın herkese.
cumanız hayırlı olsun.
Istikrarlisin canim.başlangıç 70.9
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.5
giden 800 gr
toplam giden 5.400
hedef 65
bazen olabilir, takma kafayabu haftaki bildirimim
başlangiç=79
geçen hafta=77.9
bu hafta=78.5
gelen=+600gr
toplam giden=500gr
hedef=60
ben böyle nolcam ya
Bence de az da olsa vermek lazimsorma canım ya gelemiyorum kaç zamandır.kv bizde,bakıcı bulana kadar bizimle bakalım hayırlısı olsun.3 gündür de grip olmuşum fena haldeyim şükür bugün biraz daha iyiyim.ben de özledim sizi...
bildirim yapıyorum,
başlangıç:75,4
geçen hafta:68,7
bu hafta:68,5
gelen/giden:-200 gr
toplamda giden:6,900
hedef:65
bu hafta çok dikkat edemedim..veren herkesi tebrik ediyorum alanlar ise dikkat kızlar bahar geldi yaza az kaldı eee hadi artık..
2 haftadir ataga gectin canim
Kilo bildirimim ;
Kızlar bu hafta nasıl oldu da kilo verdim anlamış değilim ama olsun :)) Çünkü spor yapamadım, yediklerime de pek dikkat edemedim. Acaba akşamları yediğim salatanın faydası mı oldu? ( Metabolizmayı iyi çalıştırıyormuş gibi geldi bana) Yada iş koşuşturması içinde gitti kilolar :)) Sonuç olarak gitti, önemli olan o :)
bildirim
Aminnn.hayirli cumalar.nesr kaynagisin ya :)yavasda olsa devammhepinize hayırlı sabahlaaarrrcumamız mübarek olsun Rabbim bugün hürmetine hepimizi affetsin dertlerimize derman versin inşallah :114::114::114:
Hayirli cumalar tatlim
günaydın herkese.
cumanız hayırlı olsun.
Masallah sen hedefine ulasmissin.ins bizde bole ulasiriz canimbaşlangıç 70.9
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.5
giden 800 gr
toplam giden 5.400
hedef 65
bu haftaki bildirimim
başlangiç=79
geçen hafta=77.9
bu hafta=78.5
gelen=+600gr
toplam giden=500gr
hedef=60
ben böyle nolcam ya
Aman kizlar dikkat edelim.gramda olsa vermeye calisalimgünaydın kızlarrr hayırlı cumalarrr hepinizee
Verirsin verirsin :) seninle kilolarimiz ayniymis yarisalim.istiosan gaza gelirsin belkizerra cnm ewet ya bitmedi gelen giden üstelik bugünde oğlumun krese kurabiye yaptım götürücem birazdan
düzen olacakmı bilmiyorum
haklısın kesinlikle başlamak lazım yenibaşlarken çok zor dsarıda yürüyüş te çok yavaşım çok zor geliyor..
yaben bugidişle kilo verme değil alma topiğne gitcem nasıl kilo alınır onu ögreticem
Kizz ayni vermisiz seninle :) ama toplamin cok guzel masallahsorma canım ya gelemiyorum kaç zamandır.kv bizde,bakıcı bulana kadar bizimle bakalım hayırlısı olsun.3 gündür de grip olmuşum fena haldeyim şükür bugün biraz daha iyiyim.ben de özledim sizi...
bildirim yapıyorum,
başlangıç:75,4
geçen hafta:68,7
bu hafta:68,5
gelen/giden:-200 gr
toplamda giden:6,900
hedef:65
bu hafta çok dikkat edemedim..veren herkesi tebrik ediyorum alanlar ise dikkat kızlar bahar geldi yaza az kaldı eee hadi artık..
Supersin canim.bende haftaya cok verirsem senn gbi bi hfta az bi hafta cok demektir :)
Kilo bildirimim ;
bildirim
bazen olabilir canim.gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese
benim moralim cok bozuk canim cok sikkin hic bisey yapasim yok bugun Sabah tarti beni cok uzdu cok canimi SIKTI
gecen hafta ne guzel 6yi gordum diye sevinirken bu hafta tekrardan 7yi gordum nasil oldu anlamadim o kadar da cok kacirmamistim bu hafta
bildirimimi uzulerek yapiyorum
baslangic 78.8 kg
gecen hafta 69.5 kg
bu hafta 70.2 kg
gelen +700gram
toplamda giden 8.6 kg
bu topige basladim baslayali ben hic 700 gr birden almamistim nasil oldu niye oldu anlamadim artik bu hafta bana ceza hafta sonu bile kacamak yapmicamcok kotuyum kizlar cooooooooooooooooookkk
Günaydın kızlar: )
Başlangıç :70 kg
Geçen hafta : 67.900 kg
Bu hafta : 66 kg
Giden :1.900 kg
Toplam giden : 4 kg
Hedef : 64 kg
Çoook mutluyum kızlar gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım: ) ama aslında giysilerimden anlamıştım dün : )
Hedefime birşey kalmadı ama ben hedefimi 2 kilo daha indirmeyi düşünüyorum : )
bazen olabilir canim.
gecen haftalar bende 7 leri gormusken tekrar 8 leri gordum
moral tam olsun ki diyete devam edebilesin
Wowww supersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?