70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay o dolapdaki camasiri indirmelerinden bende cok cektim halada cekiyorum kiz bu cocuklarin hepsimi ayni yoksa benimkilerde saklambas oynarlar dolaplarin icinde

guzelim masallah bu ne guzel hesap boyle biran kendimi matematik dersinde sansim. yurumek guzelde keske yuruyebilsek ben 3 sene dogum iznindeydim cocuklardan cikip yuruyemedim simdi ise gelirken biraz yuruyorum otobus duragina giderken trene binerken tas catlasa 30dk aksamda ayni eder 1 saat ama bunun yaninda aksama kadar oturuyorum :44::44::44:

ay kizlar ben ne cektim oglumdan tuvalet egitimi icin ya hala hatirlayinca sinirden aglayacak oluyorum tam 40gun kizlar oglum 3 yasina girmesine 2 ay vardi oglum yapti ben temizledim ama ben bezi cikarinca tamammen cikardim gece gunduz. ve inanirmisiniz alismadi 40 gunde tr den buraya bezimizle beraber geldik eve geldikten 2 gun sonra okuluna ( anaokuluna baslicakti ) 3gun kala bigun mutfakta kahvalti hazirlarken lazimligin muzigi caldi salona girdim baktim benimki indirmis pantalonunu cisini yapiyo anne bak yaptim dedi o gun bugundur ne gece ne gunduz kizlar . masallah Tabi bu arada ben hayatimin hatasini yaptim oglumu alistiriken kizim 1.5 yasindaydi ve oda agliyodu oturmak icin lazimliga bende sen git sen kucuksun dedim kizimi soyledigi halde otutturmadim salak kafa ise simdi kizim gecen ay 3 yasinda girdi eylulde okula baslicak ama daha bezli ve niye soylemiyosun dedigimizde "ben anneye soyledimya " diyomus anneannesine babasina, banada diyoki " bez varya" diyo simdi isim yoksa bu yazin sirf onun icin izin alicam is yerinden kizim temiz olmazsa okula almazlar okula gidemezse kim bakicam ona kresede gidemez yasi doluyo

tebrikler canim

bildirim
baş:67.2
geç.hhf:64
bu hafta:63.8
giden:200 gr
top.gid:3.4 kg
hedef:57

TEBRIKLER CANIM

Günaydın arkadaşlar kilo verenleri tebrik ediyorum
Ben de kilo bildirimimi yapıyım

Başlangıç 71.3
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 61.1
Giden 1.5
Toplam giden 10.2
Hedef 55

Spor işe yaramış

BENCEDE ISE YARAMIS

Bende bildirimimi yapim bari

BASLANGİC: 80.3
GECEN HAFTA: 77.8
BU HAFTA: 77.6
GİDEN: 200 GR
TOPLAM GİDEN: 2.8

sanada tebrikler canim

bakiyorumda herkes vermis bi benmi aldim yaaa

Merhaba arkadaşlar....Kilo bidirimi:

başlangıç70.2

geçen hafta:70.2

bu hafta: 69.2

giden:1 kg

toplam giden:1kg

Arkadaşlar sık sık girmeye vakit bulamıyorum çocuğum hasta vede taşınma durumum söz konusu tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Veremeyen arkadaşlarda üzülmesin birgün hedefimize ulaşacağız azmimizi yitirmeyelim...

GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

baslangic:62
gecen hafta:60.1
bu hafta:56.8
giden:3.300
toplamda giden:5.200
hedef: 55

Eki Görüntüle 1012091
Azmin basaramicagi sey yoktur.valla dicek bisey yok tebrik ederim.

Cok guzel canim

Arkadaslar kilo bildirimlerinizi lutfen ozel mesajla yapin,calisiyorum sayfayi takip edemem.Bugun gec saate kadar gonderebilirsiniz.

sevgiler

kilo bildirimi yapan bayanlar bu benim icin miydi bilmiyorum ama lutfen ozelden mesaj atin.Attiysanizda bunu dikkate almayin gelen mesajlari gordum ama isim olarak bakamadim.

gunaydinnnn hepinize herkes kilolar vermis guzel guzellll tebrik ederim.

ammmmmaaaaaaaaaaaaaa tubimmmmmmm seni tebrik etmiyorum, cok ayip ettin bakkk bu kadar da olmaz ki ben burda 200 gr vercem diye catliyom atmadik takla kalmadi, sen git 3.3. kg ver. ya sirrini soylicen bize ya da kustum senle konusmuyom bakkk

ya benimde nisan 10 da 60 olmam lazim kizim ya bize de yardim et, insan arkadaslarini yalniz birakmaz.

bende tubininki kadar olmasa da muthis bildirimimi yapayim

baslangic 64 kg
gecen hafta 64.2 kg
bu hafta 64 kg
giden 200 gr
toplamda giden 0 kg
hedef 55 kg

kilo bildirimi yapan bayanlar bu benim icin miydi bilmiyorum ama lutfen ozelden mesaj atin.Attiysanizda bunu dikkate almayin gelen mesajlari gordum ama isim olarak bakamadim.

canim sen telaslanma genelde herkes once sayfalara bildirim yapar sonra sana msj atar ama unutanlar olabilir sen hatirlat biz de hatirlatalimmmmmmmm

BILDIRIMLERRRRRRRRRRRRRR NUTELLADDICT ARKADASIMIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

haklısın kesinlikle başlamak lazım yenibaşlarken çok zor dsarıda yürüyüş te çok yavaşım çok zor geliyor..
bir yerden başlamak lazım ama,hiç yoksa evde leslie sansone ile yürü incel yap.
sorma canım ya gelemiyorum kaç zamandır.kv bizde,bakıcı bulana kadar bizimle bakalım hayırlısı olsun.3 gündür de grip olmuşum fena haldeyim şükür bugün biraz daha iyiyim.ben de özledim sizi...
geçmiş olsun güzelim,işlerini oturt ta biz seni bekleriz.
ameliacım geçen hafta yaptığın sporun meyvelerini alıyorsun.1 saat yürüyüş 400 cal yakıyor ama metabolizmanın hızlanmasına da 200 kalorilik artı etkisi de var.sakın bırakma,yürümeye devam.
bildirim
baş:67.2
geç.hhf:64
bu hafta:63.8
giden:200 gr
top.gid:3.4 kg
hedef:57
sevindim canım,artıda çıkmadığın gibi vermişsin de.ama çok verme,beni bekle olur mu.

bazen iyi bile oluyor,motivasyon arttırıyor artılar.insan hırs yapıyor.haftaya telafi edersin inşallah.
evet umaycım ya,bu hafta gerçekten çaba sarfettim,sporu daha çok yaptım.800 gr beklemiyordum ki salıya kadar hiç verememiş görünüyordum.
vaaaoooov harika.ben de kademeli azaltacağım hedefimi.mantıklı.
Gunaydin canim hayirli cumalar
Istikrarlisin canim.
hedefe de az kalmis
sağol güzelim.hedef yakın ama ilk hedef bu daha 5 kiloluk yolum var.
yarış iyi oluyor kızlar,dişine göre rakibe bulan kaçırmasın.
Günaydın arkadaşlar kilo verenleri tebrik ediyorum
Ben de kilo bildirimimi yapıyım
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 61.1
Giden 1.5
Toplam giden 10.2
Hedef 55
Spor işe yaramış
maşallah seher.
regle rağmen sabit çıkmak ta marifet.
haftaya iyi bir rakam bekliyoruz senden.
Bende bildirimimi yapim bari
BASLANGİC: 80.3
GECEN HAFTA: 77.8
BU HAFTA: 77.6
GİDEN: 200 GR
TOPLAM GİDEN: 2.8
200 gitsin yağdan gitsin.

Eki Görüntüle 1012091
neettin hatun.demek sen şu boğazı tutsan 1 ayda 50 kilo olacaksın.metonun kıymetini bil tubiik.
en güzeli eve bant almak,o zaman zaman sınırlaman olmuyor,ne zaman vakit bulursan yürüyorsun.

Son düzenleme:
Kızlaaaar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pazartesi yani 3 martta başlamıştım diyetime.
Bugün ayın 7.si , 5 .günüm.

4 gündür diyet yapıyorum . Veeeeeeeeeeeeeee 1.600 vermişimmmmmmmmm

Eki Görüntüle 1012091
Woww tebrikler

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…