inşallah kısa zamanda sağlıklarına kavyuşurlar tekrar geçmiş olsun,,,
bu arada teşekkür ediyorum,boğazımızı tutmazsak olmuyo işte,ama iyi yanı hiç acıkmıyorum zaten oyüzden az yiyip kalkıyorum
senin çocuklarda benimkiler gibi olmuş maşallah bir yaş var aynı,,ama benimkiler seninkilerden büyük yani seninkileri döver benimkiler5 ve 4 yaşındalar,gerçi 4 yaş aynı oluyo ama 5 yaşındaki 4 yaşındakini,4 yaşındakide 3 yaşındakini döver diyim
teşekkür ederim,
bu arada şu dolap karıştırma dökme huyları yokmu ne çektim ben beeebi seferinde kendi elbiselerini dökmüşler diye güzelce katladım koydum tek tek hepsini,
akşama bide ne göreyim dolabı açıp tekrar boca etmişler ama nasıl karıştırmışlar resmen savaş etmişler elbiselerle,valla ağlaya ağlaya tekrar katlayıp koydum nasıl sövmüştüm o an anlatamam,görünce dünya başıma yıkılmıştı,akılları ermiyodu ozaman neyse ama,
yeni daha geçenlerde odama bi girdim bu sefer benim tüm elbiselerimi dolaptan aşağı indirmişler içine oturmuşlar, neymiş saklanmaç oynuyolarmış,sanki başka yer kalmadı saklancaakhey allahım yaa aklıma gelince yine dellendim,söve söve tekrar katlamıştım, sıkıyosa bidaha indirsinler bakalım çok korktular çook
diyet yapmadım,sofradan tıka basa yiyerek kalkardım,şimdi onu yapmıyorum en çokta akşam öğünümde az yiyip kalkıyorum ve 6 gündür hergün 3 litre suyumu tamamladım..
yaptığım ekstra şeylerde var tabi, sabah erken kalkıp 5i biyerde demledim içtim,ardından nesfit ve 1 elmamı yedim, ara olarak bişey yemedim,öğle yemeğimi yine az bişekilde ne varsa yedim,arada 5i biyerdemi içtim,elmamı yedim ve akşam 5te yine ne pişirdiysem yedim ama çok az ve ekmeksiz,ama ekmeksiz yenmiycek yemek olduğunda 1 dilim t.b. ekmeği yedim
sporda yapamıyorum tabi fıtık ameliyatı oldum 2 ay oldu daha,henüz yapmaya cesaretim yok zorlayamıyorumama vakit buldukça zıplıyorum bazende dans ediyorum
ay o dolapdaki camasiri indirmelerinden bende cok cektim halada cekiyorum kiz bu cocuklarin hepsimi ayni yoksa benimkilerde saklambas oynarlar dolaplarin icinde
1 kg vermek için kaç saat yürümek gerekir
Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor.
Yürüyüş yapmak, yapabileceğiniz en basit ve en güvenli egzersiz çeşididir. Bu spor sizin kemiklerinizi güçlendirmenize, kilonuzu, kalp ve akciğer sağlığınızı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır. Araştırmalar haftada yaklaşık 20-25 kilometre yürüyen insanların yürüyüş yapmayan insanlara göre daha uzun yaşadıklarını kanıtlamıştır. Bunun yanında etkili bir zayıflama ve kilo kontrolü için yürüyüş yapmak gerçekten vücut için ihtiyacında ötesindedir.
alıntıdır.işinize yarayacağını düşündüm kızlar.
guzelim masallah bu ne guzel hesap boyle biran kendimi matematik dersinde sansim. yurumek guzelde keske yuruyebilsek ben 3 sene dogum iznindeydim cocuklardan cikip yuruyemedim simdi ise gelirken biraz yuruyorum otobus duragina giderken trene binerken tas catlasa 30dk aksamda ayni eder 1 saat ama bunun yaninda aksama kadar oturuyorum :44::44::44:
sagol canim basetmesi cok zor oluyor
tuvalet egitimi icin hic acele etme canim ben 2 yasinda denedim ama mahfette beni 2 ay sonra tekrar denidim yine basarisizlikla sonuclandii tamam dedim ugrasmiycam seninle ama yine dayanamadim 2 bucuk yasina 1ay kala tekrar denedik ve inanamadim 2 haftada cozduk isi ilk gunler her 10 dakikada bir gittik ve her Saniye sordum nerdeyse kizim varmi diye
simdi oglumada 2 bucuk yasina gelirken ogreticem
ben almanyadayim telde annemlerle konusurken yengem felan habire daha ogrenmedimi yok o yok bu cok konusuyodu ama bence her cocugun kendini Hazir hissettigi Zaman var sen onu hissedersin zaten canim
ay kizlar ben ne cektim oglumdan tuvalet egitimi icin ya hala hatirlayinca sinirden aglayacak oluyorum tam 40gun kizlar oglum 3 yasina girmesine 2 ay vardi oglum yapti ben temizledim ama ben bezi cikarinca tamammen cikardim gece gunduz. ve inanirmisiniz alismadi 40 gunde tr den buraya bezimizle beraber geldik
sorma canım ya gelemiyorum kaç zamandır.kv bizde,bakıcı bulana kadar bizimle bakalım hayırlısı olsun.3 gündür de grip olmuşum fena haldeyim şükür bugün biraz daha iyiyim.ben de özledim sizi...
bildirim yapıyorum,
başlangıç:75,4
geçen hafta:68,7
bu hafta:68,5
gelen/giden:-200 gr
toplamda giden:6,900
hedef:65
bu hafta çok dikkat edemedim..veren herkesi tebrik ediyorum alanlar ise dikkat kızlar bahar geldi yaza az kaldı eee hadi artık..
tebrikler canim
Herkese günaydınnnnn!!!!!
Kilo bildirimim ;
başlangıç:78
geçen hafta:75.3
bu hafta:73.6
giden:1.7
toplam giden: 4.4
hedef: 55
Kızlar bu hafta nasıl oldu da kilo verdim anlamış değilim ama olsun :)) Çünkü spor yapamadım, yediklerime de pek dikkat edemedim. Acaba akşamları yediğim salatanın faydası mı oldu? ( Metabolizmayı iyi çalıştırıyormuş gibi geldi bana) Yada iş koşuşturması içinde gitti kilolar :)) Sonuç olarak gitti, önemli olan o :)
bildirim
baş:67.2
geç.hhf:64
bu hafta:63.8
giden:200 gr
top.gid:3.4 kg
hedef:57
TEBRIKLER CANIM
Günaydın kızlar: )
Başlangıç :70 kg
Geçen hafta : 67.900 kg
Bu hafta : 66 kg
Giden :1.900 kg
Toplam giden : 4 kg
Hedef : 64 kg
Çoook mutluyum kızlar gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım: ) ama aslında giysilerimden anlamıştım dün : )
Hedefime birşey kalmadı ama ben hedefimi 2 kilo daha indirmeyi düşünüyorum : )
Günaydın arkadaşlar kilo verenleri tebrik ediyorum
Ben de kilo bildirimimi yapıyım
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 61.1
Giden 1.5
Toplam giden 10.2
Hedef 55
Spor işe yaramış
BENCEDE ISE YARAMIS
Bende bildirimimi yapim bari
BASLANGİC: 80.3