- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
geçmiş olsun cnm hatta tüm topik hasta nerdeyse herkesee geçmş olsnsorma canım ya gelemiyorum kaç zamandır.kv bizde,bakıcı bulana kadar bizimle bakalım hayırlısı olsun.3 gündür de grip olmuşum fena haldeyim şükür bugün biraz daha iyiyim.ben de özledim sizi...
bildirim yapıyorum,
başlangıç:75,4
geçen hafta:68,7
bu hafta:68,5
gelen/giden:-200 gr
toplamda giden:6,900
hedef:65
bu hafta çok dikkat edemedim..veren herkesi tebrik ediyorum alanlar ise dikkat kızlar bahar geldi yaza az kaldı eee hadi artık..
tebrikler cnm... güzel gitmiş..
Herkese günaydınnnnn!!!!!
Kilo bildirimim ;
başlangıç:78
geçen hafta:75.3
bu hafta:73.6
giden:1.7
toplam giden: 4.4
hedef: 55
Kızlar bu hafta nasıl oldu da kilo verdim anlamış değilim ama olsun :)) Çünkü spor yapamadım, yediklerime de pek dikkat edemedim. Acaba akşamları yediğim salatanın faydası mı oldu? ( Metabolizmayı iyi çalıştırıyormuş gibi geldi bana) Yada iş koşuşturması içinde gitti kilolar :)) Sonuç olarak gitti, önemli olan o :)
tebriklerbildirim
baş:67.2
geç.hhf:64
bu hafta:63.8
giden:200 gr
top.gid:3.4 kg
hedef:57
olsun canm tplam gideni düşüngunaydin kizlar hayirli cumalar herkese
benim moralim cok bozuk canim cok sikkin hic bisey yapasim yok bugun Sabah tarti beni cok uzdu cok canimi SIKTI
gecen hafta ne guzel 6yi gordum diye sevinirken bu hafta tekrardan 7yi gordum nasil oldu anlamadim o kadar da cok kacirmamistim bu hafta
bildirimimi uzulerek yapiyorum
baslangic 78.8 kg
gecen hafta 69.5 kg
bu hafta 70.2 kg
gelen +700gram
toplamda giden 8.6 kg
bu topige basladim baslayali ben hic 700 gr birden almamistim nasil oldu niye oldu anlamadim artik bu hafta bana ceza hafta sonu bile kacamak yapmicamcok kotuyum kizlar cooooooooooooooooookkk
ah ne güzel ya bizede kısmet olur bu cümleler inşallahGünaydın kızlar: )
Başlangıç :70 kg
Geçen hafta : 67.900 kg
Bu hafta : 66 kg
Giden :1.900 kg
Toplam giden : 4 kg
Hedef : 64 kg
Çoook mutluyum kızlar gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım: ) ama aslında giysilerimden anlamıştım dün : )
Hedefime birşey kalmadı ama ben hedefimi 2 kilo daha indirmeyi düşünüyorum : )
saol cnm güzelmiş gerçekten giripbakıcam birazdanKızlar hepinize kolay gelsin, ben bir takımda yarışmıyorum ama başlıkta gezerken size söylemek istedim. Sertab Erener'in twitterında gördüm. www.kalorinibil.com diye bir site. nerdeyse 1 haftadır kullanıyorum ve müthiş bir şey. içerde bütün yiyeceklerin porsiyon bazında bile kalorisi var. hedef kilonu seçiyorsun, o sana günde alman gereken kaloriyi söylüyor ondan sonra yediklerini girdikçe içerdeki bar doluyor. içinde sana uygun kaloride diyet listeleri, yemek tarifleri heer şey var, kelimenin tek anlamıyl harika. kızlar bundan sonra kilo vermek çok kolay. bi bakın şu siteye
Günaydın arkadaşlar kilo verenleri tebrik ediyorum
Ben de kilo bildirimimi yapıyım
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 61.1
Giden 1.5
Toplam giden 10.2
Hedef 55
Spor işe yaramış
ya ben slm vermeye bile utanıyorum artıkselam kızlar
her cuma aynı duyguyu yaşıyorum
aylardır burdayım ama aynı kilodayım hiç ilerleme yok malesef
bu hafta çok dikkat ettim diyemem ama fazlada kaçırmadım gibiydi
dün regl oldum ve kilom yine sabit
başlangıç: 68,2
geçen hafta 67,2
bu hafta 67,2
gelen giden yok
toplamda giden 1
hedef 60
Bende bildirimimi yapim bari
BASLANGİC: 80.3
GECEN HAFTA: 77.8
BU HAFTA: 77.6
GİDEN: 200 GR
TOPLAM GİDEN: 2.8
inşalllaaaaaahinanmazsın belki ama bu hafta 3 akşam spor yaptım ama yemeğe doymadım yedikçe yiyesim geldi o kadar yemeğe rağmen aç gibi yattım yinede anlamadığım bişey oldu bünyeme bu haftatabi yılmak yok gidecek bu kilolar kızlar nasıl veriyorsa haftada 1,5-2 kilo bende vercem kaçarı yok
geçen hafta verdim de yemedim onu canım şimdi bu artıyla nasıl yiyim ki :26:önceden ptesiden itibaren başlardım dikkat etmeye ama ben bugünden başlicam
yok kuzum yok bizde vercez hatta gelenlere örnek olcaz yılmak yok
dikkat edince veriyorum onun farkındayım canım ama ben yedim bu hafta ya dün akşam mesela yarın tartı günü biliyorsun nie dikkat etmiyorsun dimi 1 dilik börek yedimama gidecek bu tok halimle 60ı görene kadar yılmicam
yok canım o kalsın bi hafta dahabitter çikolata gerçi 1 parça parça yiyebilirdim 1 haftada ama yok yemicem haftaya 65i görcem başka yolu yok
bundan sonra inşaAllah canımm
bu hafta da herkes eksi sanırım maşaAllah hepinize SeherUtku ayrıca tebrik ediyorum seni kısa sürede 10 kiloyu verdin harikasın gerçekten
o biri ben diiilim benmde yokya kızlar birisi bana bu çizelgenin nasıl yapıldığını anlatabilirmi
tubaaa şakamı yapıyosun tartın bozuktur tartın .......GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
baslangic:62
gecen hafta:60.1
bu hafta:56.8
giden:3.300
toplamda giden:5.200
hedef: 55
Eki Görüntüle 1012091
saol cnm veremeyen biri olarak umut verdiğin için....tebrikler buardaMerhaba arkadaşlar....Kilo bidirimi:
başlangıç70.2
geçen hafta:70.2
bu hafta: 69.2
giden:1 kg
toplam giden:1kg
Arkadaşlar sık sık girmeye vakit bulamıyorum çocuğum hasta vede taşınma durumum söz konusu tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Veremeyen arkadaşlarda üzülmesin birgün hedefimize ulaşacağız azmimizi yitirmeyelim...
aynen yagunaydinnnn hepinize herkes kilolar vermis guzel guzelllltebrik ederim.
ammmmmaaaaaaaaaaaaaa tubimmmmmmm seni tebrik etmiyorum, cok ayip ettin bakkk bu kadar da olmaz ki ben burda 200 gr vercem diye catliyom atmadik takla kalmadi, sen git 3.3. kg ver. ya sirrini soylicen bize ya da kustum senle konusmuyom bakkk
ya benimde nisan 10 da 60 olmam lazim kizim ya bize de yardim et, insan arkadaslarini yalniz birakmaz.
bende tubininki kadar olmasa da muthis bildirimimi yapayim
baslangic 64 kg
gecen hafta 64.2 kg
bu hafta 64 kg
giden 200 gr
toplamda giden 0 kg
hedef 55 kg
sen bildirim yapmışmıydın kaçırdımmı gene ya k.bakma cnmKızlaaaar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Pazartesi yani 3 martta başlamıştım diyetime.
Bugün ayın 7.si , 5 .günüm.
4 gündür diyet yapıyorum . Veeeeeeeeeeeeeee 1.600 vermişimmmmmmmmm
tebrikler cnmGecen hafta 80,4
bu hafta 80,3
giden -100 gr
Hedef 70
bilemiyoruuuuuuuuuuumm:18::18::18:arkadaslar aramizda Istda oturan arkadaslarla kadinlar kulubuzayiflama gunu duzenlesek ortak bir yerde bulusabiliriz.Maksat sohpet edip birbirimizi tanimka diyet konusunda tuyoalar ya da ne isterseniz?Ne dersiniz???
Kizlar eşimin gribi banada geçti çok fenayim yatiyorum
Bildirim günü yapayim dedim cepten yaziyorum aksama biraz daha iyi olursam nutellaya bildirim yapicam
Baslangic 67.7
Gecen hafta 62.6
Bu hafta 61.1
Giden 1.5
Toplamda giden 6.6
Hedef 53
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya daha çok verirler insaallah
çok geçmiş olsun canım kaynana yok mu sana yardım etse sen kalkmasan yerinden :26::26:cok sagol kadercim cok uzun suredir Boyle hasta oldugumu hatirlamiyorum her uc saniyede bir ölüyorum diye soyluyorum mutfagi temizlerken mahfoldum Boyle aci cektigimi bilmiyorum ama mecbur kizim geliyor anne aciktim diye bende zorla CORBA felan pisirdim esim hazirladi bende ogluma yedirdim rabbim kimseyi hasta etmesin
olmazsa yarin bil kursum var teneffuste orada toplarim o zamanda listeyi yayinlamajma aksam 5i bulabilir
liste altini bir anlatsana nasil oluyor?
sen bildirim yapmışmıydın kaçırdımmı gene ya k.bakma cnm
:
Ne bildirimi canım ? :) Anlamadım
bugün foruma bildirim yazıyoruz ya seninkini göremedim galiba
Yazdım kuzum :)
Ben 3 mart pazartesi başladım : 78.800
Bugün 7 mart : 77.200
Kaybedilen kilo : 1.600
Yazdım kuzum :)
Ben 3 mart pazartesi başladım : 78.800
Bugün 7 mart : 77.200
Kaybedilen kilo : 1.600
Ya canım sana danışayım , ben de suyu çoğaltarak gittim , ilk gün 1,5 lt sonra 2, sonra 2,5 gibi .
Günde de 2-3 bardak yeşil çay içiyorum. Akşam da bir soda.
Faakat ben 15 dkda bir küçük tuvalete çıkıyorum yaaaaaaa .....
Napcam ? Dışarıdayken su içemem ki bu durumda. Otobüste valla altıma ederim
Sende de oluyor mu bu ?
Bende bilmiyorumliste altini bir anlatsana nasil oluyor?
kiz senin kv degil miydi makyaj malzemeleri isteyensagol canim cok kotuyum ya kv yasli esim bakiyor ama kivranarak mutfagi topladim sonrada CORBA yaptim cocuklar ac mecbur ayaga kalkmaya calisiyorum ama ayakda durunca basim donuyor nefessiz kaliyorum her tarafimda cok feci agriyor
cok sagol kadercim cok uzun suredir Boyle hasta oldugumu hatirlamiyorum her uc saniyede bir ölüyorum diye soyluyorum mutfagi temizlerken mahfoldum Boyle aci cektigimi bilmiyorum ama mecbur kizim geliyor anne aciktim diye bende zorla CORBA felan pisirdim esim hazirladi bende ogluma yedirdim rabbim kimseyi hasta etmesin
Biziiiiiiiiiiiiim kız
????????????
Sizi alıntılamadım...
ben 2-3 kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zerdaçal zencefil ve tarçın katıyorum ,2de ekleme yapmıştım çörek otu ve keten tohumunuda öğütüp atıyodum, ek olarak canımTavsiyeler icin tesekkurler
senin yogurt kurun nasil
olmaz olurmu canım hemde nasıl,devamlı wcdeyim ve bu hoşuma gidiyo,ama dışardayken çok zor oluyo,dayanıyorum artık napiyimYa canım sana danışayım , ben de suyu çoğaltarak gittim , ilk gün 1,5 lt sonra 2, sonra 2,5 gibi .
Günde de 2-3 bardak yeşil çay içiyorum. Akşam da bir soda.
Faakat ben 15 dkda bir küçük tuvalete çıkıyorum yaaaaaaa .....
Napcam ? Dışarıdayken su içemem ki bu durumda. Otobüste valla altıma ederim
Sende de oluyor mu bu ?
ben 57i gördüğümde bile şoka uğradımtubaaa şakamı yapıyosun tartın bozuktur tartın .......
tebrikler cnm sen ne diyet yapıyodun bi yaz bakem:44:
Rahatsizlik verdiysem
ozelse aranizdaysa ozelden mesajlasin
burayi kac kisi okuyor
iyi akşamlar fıstıklar.
ben bu akşam menü yazmayayım.
börek mi,aşure mi,kısır mı allah ne verdiyse yedim.
kalori takibini yaptım,1800 kalori civarı çıktı.ben dedim 3 bin olmuştur diye.hem fazla fazla yazdım.
ama spor yapmayacağımdan yakmam söz konusu olmayacak.neyse bir günlük olan olsun diyorum.yedim,pişman değilim.
yarından itibaren acısını çıkarırım evellallah.
komşu günüm vardı bugün,çok güzel iltifatlar aldım.
1 ay önce aldığım eteğimi giydim ilk kez.üstüme sımsıkı oturan 40 beden etek bol geldi.
gerçekten iyi motive etti beni daha fazlası için.
haydi kızlar yaza kadar incecik olacağız,tiril tiril elbiseler,yanlarından yağlarımızın fırtlamayacağı pantolon ve etekler bizi bekliyor.
yağlara ölüüüüm.
öpüyorum hepinizi,tekrar tebrik ediyorum,iyi bir hafta oldu saanki bu hafta.
gelecek haftanın herkesin ekside olduğu mutlu bir hafta olması dileğiyle.
İyi akşamlar kızlar
Yemek listem
Sabah
Tost ekmeği büyüklüğünde bazlama arasına köy peyniri
2 zeytin
Bir bardak meyve suyu
Ara
4 fındık 3 badem 3 yerfıstığı
Öğle
1 kepçe çorba
Büyükçe bir kase cacık
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Akşam
4 kaşık nohut yemeği
Bolca salata
Su iki litreye yaklaştı
Spor birazdan leslie ile yürüyecem inşallah
Teşekkür ederim canım bende az verdim bu hafta diye düşünüyordumAminnn.hayirli cumalar.nesr kaynagisin ya :)yavasda olsa devamm
Hayirli cumalar tatlim
Masallah sen hedefine ulasmissin.ins bizde bole ulasiriz canim
Aman kizlar dikkat edelim.gramda olsa vermeye calisalim
Verirsin verirsin :) seninle kilolarimiz ayniymis yarisalim.istiosan gaza gelirsin belki
Kizz ayni vermisiz seninle :) ama toplamin cok guzel masallah
Supersin canim.bende haftaya cok verirsem senn gbi bi hfta az bi hafta cok demektir :)
almaktan iidir guzel.canim :)
bir yerden başlamak lazım ama,hiç yoksa evde leslie sansone ile yürü incel yap.
geçmiş olsun güzelim,işlerini oturt ta biz seni bekleriz.
İnşallah. canım
ameliacım geçen hafta yaptığın sporun meyvelerini alıyorsun.1 saat yürüyüş 400 cal yakıyor ama metabolizmanın hızlanmasına da 200 kalorilik artı etkisi de var.sakın bırakma,yürümeye devam.
sevindim canım,artıda çıkmadığın gibi vermişsin de.ama çok verme,beni bekle olur mu.
bazen iyi bile oluyor,motivasyon arttırıyor artılar.insan hırs yapıyor.haftaya telafi edersin inşallah.
evet umaycım ya,bu hafta gerçekten çaba sarfettim,sporu daha çok yaptım.800 gr beklemiyordum ki salıya kadar hiç verememiş görünüyordum.
vaaaoooov harika.ben de kademeli azaltacağım hedefimi.mantıklı.
sağol güzelim.hedef yakın ama ilk hedef bu daha 5 kiloluk yolum var.
yarış iyi oluyor kızlar,dişine göre rakibe bulan kaçırmasın.
maşallah seher.
regle rağmen sabit çıkmak ta marifet.
haftaya iyi bir rakam bekliyoruz senden.
200 gitsin yağdan gitsin.
neettin hatun.demek sen şu boğazı tutsan 1 ayda 50 kilo olacaksın.metonun kıymetini bil tubiik.
en güzeli eve bant almak,o zaman zaman sınırlaman olmuyor,ne zaman vakit bulursan yürüyorsun.
Sakın koyvermek yok öyleGunaydin canim hayirli cumalar
olsun az da olsa gitmis iste
Istikrarlisin canim.
hedefe de az kalmis
bazen olabilir, takma kafaya
haftaya fazlasiyla verirsin
Keske cukuyu yeseydin
atin olumu arpadan oksun demisler
ben yazin 9 kilo verdigimde her aksam 1 parca yerdim, liste de olmamasina ragmen.
Bence de az da olsa vermek lazim
ben daha tartilmadim, bakalim kac kilo cikacagim
ilk defa 1 haftadir tartilmiyorum.
devamli tartilirsam, bude artidaysam koyveriyorum..
2 haftadir ataga gectin canim
tebrikler
Guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?