70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar aramizda Istda oturan arkadaslarla kadinlar kulubuzayiflama gunu duzenlesek ortak bir yerde bulusabiliriz.Maksat sohpet edip birbirimizi tanimka diyet konusunda tuyoalar ya da ne isterseniz?Ne dersiniz???

Kizlar eşimin gribi banada geçti çok fenayim yatiyorum
Bildirim günü yapayim dedim cepten yaziyorum aksama biraz daha iyi olursam nutellaya bildirim yapicam

Baslangic 67.7
Gecen hafta 62.6
Bu hafta 61.1
Giden 1.5
Toplamda giden 6.6
Hedef 53
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya daha çok verirler insaallah

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim
iyi kilo vermisin
cocuklari kv mi bakiyo

Arkadaslar kilo bildirimlerinizi lutfen ozel mesajla yapin,calisiyorum sayfayi takip edemem.Bugun gec saate kadar gonderebilirsiniz.

sevgiler

burdan da bildirim yapılması gerekiyor canım sen dert etme atarlar msj ben saatlerdir seni arıyorum mesela msj atabilmek için

Kızlaaaar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pazartesi yani 3 martta başlamıştım diyetime.
Bugün ayın 7.si , 5 .günüm.

4 gündür diyet yapıyorum . Veeeeeeeeeeeeeee 1.600 vermişimmmmmmmmm

süpermişşş devamı gelsin inşaAllah

geçmiş olsun ececim ama olmuyor böyle yaa bu ne hızz senle tubi aldınız gidiyorsunuz şaka bi yana tebrik ederim canımm darısı başıma inşaAllah

İnşallah inşallah canım hepimizin gelsin inşallaaaaaaaaah :)

ben msj atıyorum senin adına canım belki giremezsin nete hastasın zaten

GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

baslangic:62
gecen hafta:60.1
bu hafta:56.8
giden:3.300
toplamda giden:5.200
hedef: 55

Eki Görüntüle 1012091

Helallll olsunnnn 1 haftada 3.300 mü verdiiiinnnn .... Nasıl verdin kız onuuu ? Maşallah sana tü tü tü

Ben de 4 günde 1.600 verdim diye seviniyorum burada .

Ama spora başlamadım daha :44:

Kızlaaaar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pazartesi yani 3 martta başlamıştım diyetime.
Bugün ayın 7.si , 5 .günüm.

4 gündür diyet yapıyorum . Veeeeeeeeeeeeeee 1.600 vermişimmmmmmmmm

Trendy ozel mesaj atarsan sevinirim

aynen kaderin dediği gibi bende seni arıyodum neyse sonunda uyarı vermişsinde görebildim senii

aynen bendee bendee onu arıyodum sabahtan berii,neyseki gönderdim şimdiii

valla dunden beri girip yaziyorum,zaten sirf bu listeyi yapmamak icin kilo verecegim valla.allahtan is sakinde yapabildim simdi .evdeki bilgisayarimda ofis programlari yok umarim listemi calistirabilirim evde.

valla hic bisey demiyom sadece
kiz nasil veriyon 1 haftada 3 kiloyu yaaaaaa bizede tiyo ver

Tubiii nasıl becerdim kız bunu tebrik ediyorum senii

Waoooww süpersin arkadaşım : ) Tebrikler

Azmin basaramicagi sey yoktur.valla dicek bisey yok tebrik ederim.

Cok guzel canim

neettin hatun.demek sen şu boğazı tutsan 1 ayda 50 kilo olacaksın.metonun kıymetini bil tubiik.

Tubacım tebrik ederim süper vermişsin

Bir de bu şekilde resim eklemeyi nasıl yapıyorsun anlatabilir misin

Helallll olsunnnn 1 haftada 3.300 mü verdiiiinnnn .... Nasıl verdin kız onuuu ? Maşallah sana tü tü tü

Ben de 4 günde 1.600 verdim diye seviniyorum burada .

Ama spora başlamadım daha

toptan hepinize teşekkür ediyorum,bunu başardım ama nasıl,hedef tarihim yaklaştıkça bana bişeyler olmaya başladı,ayıptır söylemesi biyerlerim tutuştu acele ettim sanırım
dünde yazmıştım sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama olsun bidaha yazayım
diyet yapmıyorum kızlar,sofradan tıka basa yiyerek kalkardım,şimdi onu yapmıyorum en çokta akşam öğünümde az yiyip kalkıyorum ve 6 gündür hergün 3 litre suyumu tamamladım..
yaptığım ekstra şeylerde var tabi, sabah erken kalkıp 5i biyerde demledim içtim,ardından nesfit ve 1 elmamı yedim, ara olarak bişey yemedim,öğle yemeğimi yine az bişekilde ne varsa yedim,arada 5i biyerdemi içtim,elmamı yedim ve akşam yemeğinden önce yoğurt kürümü yedim ve saat 5te yine ne pişirdiysem yedim ama çok az ve ekmeksiz,ama ekmeksiz yenmiycek yemek olduğunda 1 dilim t.b. ekmeği yedim

spora gelince fıtık ameliyatı oldum bildiğiniz üzere 2 ay oluyo,daha zorlayamıyorum kendimi,sadece ip atlar gibi zıplıyorum vakit buldukça,bide müzik eşliğinde epeyce dans ediyorumbikaçgündürde dışarı çıkıyorum çocuklarla ekmek almaya alışveriş vs.,yolu uzattıkça uzatıyorum maksat yürüyüş olsun

işte bütün haftam böyle geçti,lütfen azcık azmedin tutun boğazınızı,ben arada kaçamaklar yine yaptım hergün nerdeyse gofret veya kurabiye ve kek yedim,ama sabahla öğle arası vakitte,hatta yukardada yazdığım gibi sabah nesfit yedim arada bişey yemedim dedimya,aslında o arada hep bu kaçamaklardan yemiştim,hiçte etkilemedi tavsiye ederim umaraım uyarsınız

Tavsiyeler icin tesekkurler
senin yogurt kurun nasil

Ya canım sana danışayım , ben de suyu çoğaltarak gittim , ilk gün 1,5 lt sonra 2, sonra 2,5 gibi .
Günde de 2-3 bardak yeşil çay içiyorum. Akşam da bir soda.

Faakat ben 15 dkda bir küçük tuvalete çıkıyorum yaaaaaaa .....
Napcam ? Dışarıdayken su içemem ki bu durumda. Otobüste valla altıma ederim

Sende de oluyor mu bu ?

aynen kaderin dediği gibi bende seni arıyodum neyse sonunda uyarı vermişsinde görebildim senii

aynen bendee bendee onu arıyodum sabahtan berii,neyseki gönderdim şimdiii

valla dunden beri girip yaziyorum,zaten sirf bu listeyi yapmamak icin kilo verecegim valla.allahtan is sakinde yapabildim simdi .evdeki bilgisayarimda ofis programlari yok umarim listemi calistirabilirim evde.

evde çalışamayabilir canım ofice programların yoksa

Gecmis olsun canim
iyi kilo vermisin
cocuklari kv mi bakiyo
sagol canim cok kotuyum ya kv yasli esim bakiyor ama kivranarak mutfagi topladim sonrada CORBA yaptim cocuklar ac mecbur ayaga kalkmaya calisiyorum ama ayakda durunca basim donuyor nefessiz kaliyorum her tarafimda cok feci agriyor

ben msj atıyorum senin adına canım belki giremezsin nete hastasın zaten

cok sagol kadercim cok uzun suredir Boyle hasta oldugumu hatirlamiyorum her uc saniyede bir ölüyorum diye soyluyorum mutfagi temizlerken mahfoldum Boyle aci cektigimi bilmiyorum ama mecbur kizim geliyor anne aciktim diye bende zorla CORBA felan pisirdim esim hazirladi bende ogluma yedirdim rabbim kimseyi hasta etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…