70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yorumun için çok teşekkür ederim rosado, bunu bilmiyordum. Benim için için çok bilgilendirici oldu. Hatta ammaaan artık yürümesem mi bu kadar diye düşünmeye başlamıştım ki vazgeçtim sayende :)

sağol canım :)))

Ne bildirimi canım ? :) Anlamadım

Sorcha verdiğin kiloları gördümde, gözlerim açıldı. Maşallah 26 kilo vermişsin. Tebrik ederim. Nasıl verdin, ne kadar sürede verdin. Çok merak ettim :)))

nutelladict ve anathk018 ellerinize sağlık.... kilo veren arkadaşları tebrik ederim :)

71.4 bir türlü dusemiyorum. Biraz motivasyona ihtiyacım var. Beni de kabul edin nolur...

Aynı şey banada oldu, yedikçe kilo verdim :)

Tablo yapma isi bayagi zor galiba.
Cünkü tam 4 kişi kilo verdiği halde almış gibi yazılmış

İyi akşamlar kızlar
Tuba kutlarım seni ve tabiki kilo veren herkesi...
Kızlar liste için ellerinize sağlık

Bu günkü menüm
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 bardak vişne suyu

Ara
1 incir

Öğle
Yoğurtlu karışım

Ara
4 fındık
2 yer fıstığı
1 badem

Akşam
4 kaşık çorba
3 kaşık nohut yemeği

Bir çatal kek (tadına bakmalık)

1.5 litre suyu ancak içtim
Spor akşama kadar temizlik şeklinde oldu

Iyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği üzerine sürme peynir

Ara
Yarim kurabiye, nescafe

Öğle
1 tane şinitzel ,1 kase mercimek çorbasi ve biraz patates püresi, 1 dilim ekmek

Ara
1 tane incir, 2 kuru üzüm, 5 kayısı kurusu

Akşam
5 zeytin , 4 cherry dom.sürme peynir ,1, 5 dilim çavdar ekmeği, 4 dilim salata
Eve geç geldiğim için kahvaltiyla geçiştirdim akşamı : )
Ara
4 incir ( o güzel günlerim geliyor çok gerginim doymuyorum biri beni dursursun: )
Su 2 lt olmuştur
Bugün spor falan yok kendimi suçlu hissetim : )

Menün güzel canım

Selam kızlar nasılsınız?listeye ne olmuş?nutella ne yaptın sen ya
Ama ben kilo almadım ki bazı kızlar gibi ben de almış gorunuyorum

birincimizi tebrik ediyorum yani beniiiiiiii

ellerine sağlık,

yalnız arkadaşlar artı olmadığınız halde artı yazılmanızın sebebi acaba,gelen giden yerine gelenmi yazıp yolladınız bildiriminizi ondan olmuş olabilir

haftaya liste bendeymişş ee ne anladım ben bu işten kendi cezamı kendim verdim resmen
sabah sabah kahkaha attırdın bana yaaaaasen yemeğe devam et daha çoook sonuncu olursuun
teşekkürler,,,
menün güzel ayrıca görmedim sanmaa o keki yedinde nolduu,ya adam akıllı çokça yiyceksin yada tadına bakmıycaksın,işkence yapma kendine

günaydın herkeze sonunda hedefime ulaştım,olay bitmiştir,geçen cuma 60.1le başladım 9 gün oldu ve şimdiki durumum ortada,4.400 gitmiş ,çok mutluyum:124: artık kilo vermeye devam etmek istemiyorum,cidden bünyem kaldırmayabilir,ama 54de fena olmazdı yani neyse koruma yapmaya çalışıcam bikaç zaman,
bu arada hedefime ulaştım darısı herkezin başına,

artık aranızda olamıycam kendinize iyi bakınseneye görüşürüz

Arkadaşım seni tebrik ederim. İnşallah kilonu korursun. Seneye falan da sakın kilo alıpta gelme: )) kendine iyi bak. Hoşçakal.

Ergen tripleri
haklisin canim
haftaya liste bendeymişş ee ne anladım ben bu işten kendi cezamı kendim verdim resmen
kadercim ya bayiliyorum sana
acayip esprilerin
cok neselisin
allah bozmasin
nazardan saklasin

71.4 bir türlü dusemiyorum. Biraz motivasyona ihtiyacım var. Beni de kabul edin nolur...
hosgeldin canim

Super süper
Arada kacamaklar olur canim kafaya takma
listende guzel ayrica

Tebrik ederim canim
biz seni ozleriz ama gitme ne olur

yok cnm takılıyorum bozuk diiildir zaten tekrar maşallah..
çook tşkr ederm iyi oldu link benm oğlum hasta pek giremiyorum şimdi hızlıca bakabildim sayende

kızlar slm günaydın herkese hayırlı pazarlar az kalorli pazarlar diliyorum herkese
oğlum yine hasta moralim çok bozuk ..eşimle oğluma vitaminli şeyler hazırlayıp bir güzel yiyorum...karşınızda çok güçlü herküüüüüüüüll
rosewiiiiiiiiiind .......
tam bi dombili oldum.....dün bana bir tanıdık hamilemisin dedi......moralimi siz düşünün........
ama verceeeeeeeeemmmm.....bitti buraya kadar ............
buarada leslie 3 mil e başladım ilk başlayışm olduğundanmı bilmem ama 21 dk.yapabildim
bugünde yapıcam inşallah yüzme kursu arastırdım.....buldumbiryer eşim arıza çıkarıyo ben yüzme bilmiyorum öğrenmek istiyorum....bakalım razı edebilecekmiyim...sebeb olarak ta yol parasını söylüyor beyimiz otobüsle giderek razı ederim sanırım ama yorucu olacakeşyalarla otobüs yolumuonuda bilmiyorum

var canim ama yasli ogle is yapicak gucde degil yani
herkeste oluyor normal bu canim

Bende bilmiyorum

kiz senin kv degil miydi makyaj malzemeleri isteyen

????????????
yok canim benimki degildi handeninkiydi hatirladigim kadariyla ben kapaliyim kullanmamda makyaj malzemesi gecen esimin dogum gununde bitane aldim sirf esime surmek icin abooo bune hal tepkisi geldi
sagol canim simdi iyiyim Allaha sukur oglum gece cok ateslendi tamam dedim cocuga gecirdik ama gecmemis dis sancisiymis kizimda hic yasamamistik simdi her disimiz sancili cikiyor
eline saglik canim
seninde eline saglik canim
supersin kader haftaya cok Kilo ver liste baskasina gecsin senin dugunun var Kilo vermen lazim hadi gayret
tebrikler tugba supersin
ozlettirme kendini arada ugra

gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca cok kotu oluyor rabbim korusun onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…