70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tubacım tebrik ederim tatlımm çok sevindim..kilonu korumaya başla inşallah biz de hayırlısıyla o zamanlara gelecez.....
dün listede kendimi + görünce şok oldum,1 hafta dikkat edemesem de çok aşırı yemiyorum o yüzden tepki verdim galiba...nutella kusura bakma ellerine sağlık liste için uğraştın bir o kadar..evet kızlar durmak yok koyvermek yok aman ne de olsa veremiyorum diye boşverip yemekleri götürmek yok....azimliyiz....kararlıyız...kilo verecez....kaldırın o çikolataları...görmesin gözünüz...

canım 3 mil ile değil de 1 mil ile başlasan daha iyi olurdu sanki kendini ilk günden çok fazla hırpalama..yavaş yavaş artır...

kizlar kvde trye gelicek tabi tek gelemiyor Burda bi akrabalari vardi oda gidicekti vazgecmisler esimde yazin gitcez zaten felan diye vazgeciyorduki ben ikna ettim okadar cok biletlere baktimki mecbur kaldi ve sonuc olarak dun aksam biletleri aldirdim 24 nisanda turkiyedeyim Allahin izniyle
en guzel yani 27 nisanda dayimin oglunun dugunu var ve biletleri o tarihe rastgetirttim
simdi 6 haftamvar 6 haftada en az 55 kiloya inmem lazim ve evi tasimam lazim esim ev bitmezse napicaksin dedi ama ben simdiden evi toplamaya basliyorum oda boyayi laminatlari felan halledince hemen tasina bilcez

canımm çok güzel bir haber Allah kolaylık versin yoğun günler işler başlıyor..sana güç kuvvet versin diyorummm

saol cnm malesef o hasta olunca hayat duruyor
canım 3 mil ile değil de 1 mil ile başlasan daha iyi olurdu sanki kendini ilk günden çok fazla hırpalama..yavaş yavaş artır...
bilmiyordum birdahakine 1 mile ile devam edeyim ozaman

hadibakalım cnm hayırlısıyla Allah kolaylık versin ....
böylr birşeylere yetişme hızıda işe yarıyor kilo vermedi sanada yarar inşallah

tubicim tebrik ediyorummasallah sana nazar degmesin de daha onceki gibi kilolari geri alma ama bence hemen bizi birakip gitme, kilo koruma doneminde de takil buraya hem daha dikkat edersin hem de bizde seni gordukce motive oluruz, darisi basima olsun insallah bende bir an once 55i gormek istiyorum, bir de benim boy 160 yani 55 sart bana.

insallah hepnizi iyisinizdir bayanlar, nutelladdict tesekkurler liste icin, 10. cu olmusum, 200 gr zaten o kadar olduguma sukur, haftaya daha iyi olur insallah, kadercim bak tuba hedefine vardi, hadi sira bizde

benim menu karisik biraz ama yazayim yinede

dun, 2 kucuk krep, bir parca peynir, domates salatalik

ara kahve 2 lokum

oglen disardaydim yemek yiyiemedim, 100 kalorilik bir ara yaptim onun yerine

aksam disarda yemek, izgara tavuk, salata, biraz patates kizartmasi

ara 1 mango, sonra papatya cayi ile antep fistigi, kizlar hep canim cekiyor diye antep fisitgi yeyip duruyorum, hem ders calisirken iyi olur diye, bugunde bir makale okudum cok faydaliymis ama kalorisi cok yuksek maalesef.yemeyecegim uzun muddet, en guzeli badem. ama dun 2 saat yuruyus yaptim

gunun menusu

sabah salatalik biraz peynir 1 dlm ekmek uzerine fistik ezmesi ve nutella

ara 1 armut

ara biraz uzum, sekersiz az yagli sutle kahve

aksam kapuska yogurt olur yanina

hepinizi optum

oyle canim suan oglumunda atesi tekrar cikmaya basladi biz dayanamiyoruz onlar nasil dayansin

Amin canim insaallah

Arkadaşlar şu an aranıza gelmiş bulunuyorum 74 kiloyum bunu ilk defa size söylüyorum benim kilom bir sırdır =D Her neyse öncelikle zayıflama konusunda da belirli bir programa uymuyorum ama burada sizin yorumlarınızı okuyunca belki başlarım kalorili yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak kalacağım ama benim kendimde değiştireceğim asıl durumlar 1) Spor yapıcam inşallah her boş vaktimde 2) Akşam 6dan sonra hiçbir şey yemeyeceğim bakalım niyetim bunlar.. Bir de Şu çizelgeyi yapamadım yardımcı olur musunuz yaa oluşturdum ama linki kutucuğa yapıştırdığım da kabul etmiyor =(

Merhaba arkadaşlar nasılsınız..bugün plates seti aldım hemde çok uygun fiyata...Ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyor bu sezeryan göbeği plates son umudum...

ACİLENNNNNN DÖNÜŞ YAPMALIYIMMM ARANIZA

KİLOLAR ALDI BAŞINI GİDİYOR 75i görmeden buraya gelmeliyim motive olmam lazım bir önceki diyetimde olduğu gibi

Umarım bu sefer pes etmemm

Neden böylekısa süreli bir hırsa sahibim anlayamıyorumm

Yok yok bende iradeyokkk kızçelerim

Bende de iradenin i'si yok belki burası beni heveslendirir diye geldim inşallah işe yarar bakalım =(

Bende de iradenin i'si yok belki burası beni heveslendirir diye geldim inşallah işe yarar bakalım =(

İnşallah cnm yenisin galiba forumda ben daha önce bu gruptaydım 65lere kadar gelmiştim ama tabi dikkat etmedikçe kiloları tekrar almaya başladım ve sonuç buraya dönüşşşş asıl 60kiloya falan insem çok daha iyi hissedicem kendimi bakalım inş buradan okuyarak belki biraz azimlenebilirim

maşallah diyorummmmmmmmm tubammmm

Vallla bu topikte gördüğüm en azimli hırslı kişisin darısı başımıza diyorum tekrar tebrik ediyorum seni

Yağ yakıcı maydanoz limonkürü yapan varmı aranzıda sabhları yemekten 15dakika önce ilecekmiş sanırım nasıl bir tadı oluyorki :18:yapacağım ama tiksinmekten korkuyorum açıkçası

maşallah diyorummmmmmmmm tubammmm

Vallla bu topikte gördüğüm en azimli hırslı kişisin darısı başımıza diyorum tekrar tebrik ediyorum seni

canım benim özledim kız senii
teşekkür ediyorum,,eee kızım ben işimi ciddiye alıyorum oluyo,
azmin zaferi işte buu:98:

darısı işini ciddiye almayanların başınaa

Son düzenleme:
71.4 bir türlü dusemiyorum. Biraz motivasyona ihtiyacım var. Beni de kabul edin nolur...

Hosgeldiniz kizlar

İyi akşamlar kızlar
Geçmişe bakamadım annemler yarın umreye gidiyolar ve gelen giden...oldukça yoğunum yani ama diyetimde fire yok beni görenler bu sefer verdiğim kiloyu farketti bu beni daha bir mutlu etti

Menüm
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
Yarım çay bardağı portakal suyu
Çok az peynir

Ara
Yarım kivi
Küçük bir parça yerelması

Öğle
Tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 kaşık kadar nohutlu pilav ( kızımdan kalan)

Ara
1 kupa limonlu yeşilçay

Akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık yoğurtlu biber
Salata

Spor yok

allah kolaylik versin canim.

Eki Görüntüle 1014996

kizlar buda cumartesi sabahi gordugum hastalik Kilo vermede ise yaradi
Wowww

Hosgeldin

Merhaba arkadaşlar nasılsınız..bugün plates seti aldım hemde çok uygun fiyata...Ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyor bu sezeryan göbeği plates son umudum...
Hayirlisi bakalim

Selam

canım benim özledim kız senii
teşekkür ediyorum,,eee kızım ben işimi ciddiye alıyorum oluyo,
azmin zaferi işte buu:98:

darısı işini ciddiye almayanların başınaa
Amin

Yogunlukta bile diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…