Eki Görüntüle 1014325
günaydın herkeze sonunda hedefime ulaştım,olay bitmiştir,geçen cuma 60.1le başladım 9 gün oldu ve şimdiki durumum ortada,4.400 gitmiş ,çok mutluyum:124: artık kilo vermeye devam etmek istemiyorum,cidden bünyem kaldırmayabilir,ama 54de fena olmazdı yani neyse koruma yapmaya çalışıcam bikaç zaman,
bu arada hedefime ulaştım darısı herkezin başına,
artık aranızda olamıycam kendinize iyi bakınseneye görüşürüz
kızlar slm günaydın herkese hayırlı pazarlar az kalorli pazarlar diliyorum herkese
oğlum yine hasta moralim çok bozuk ..eşimle oğluma vitaminli şeyler hazırlayıp bir güzel yiyorum...karşınızda çok güçlü herküüüüüüüüll
rosewiiiiiiiiiind .......
tam bi dombili oldum.....dün bana bir tanıdık hamilemisin dedi......moralimi siz düşünün........
ama verceeeeeeeeemmmm.....bitti buraya kadar ............
buarada leslie 3 mil e başladım ilk başlayışm olduğundanmı bilmem ama 21 dk.yapabildim
bugünde yapıcam inşallah yüzme kursu arastırdım.....buldumbiryer eşim arıza çıkarıyo ben yüzme bilmiyorum öğrenmek istiyorum....bakalım razı edebilecekmiyim...sebeb olarak ta yol parasını söylüyor beyimiz otobüsle giderek razı ederim sanırım ama yorucu olacakeşyalarla otobüs yolumuonuda bilmiyorum
kizlar kvde trye gelicek tabi tek gelemiyor Burda bi akrabalari vardi oda gidicekti vazgecmisler esimde yazin gitcez zaten felan diye vazgeciyorduki ben ikna ettim okadar cok biletlere baktimki mecbur kaldive sonuc olarak dun aksam biletleri aldirdim 24 nisanda turkiyedeyim Allahin izniyle
en guzel yani 27 nisanda dayimin oglunun dugunu var ve biletleri o tarihe rastgetirttim
simdi 6 haftamvar 6 haftada en az 55 kiloya inmem lazim ve evi tasimam lazim esim ev bitmezse napicaksin dedi ama ben simdiden evi toplamaya basliyorum oda boyayi laminatlari felan halledince hemen tasina bilcez
saol cnm malesef o hasta olunca hayat duruyorvar canim ama yasli ogle is yapicak gucde degil yani
yok canim benimki degildi handeninkiydi hatirladigim kadariyla ben kapaliyim kullanmamda makyaj malzemesi gecen esimin dogum gununde bitane aldim sirf esime surmek icin abooo bune hal tepkisi geldi
sagol canim simdi iyiyim Allaha sukur oglum gece cok ateslendi tamam dedim cocuga gecirdik ama gecmemis dis sancisiymis kizimda hic yasamamistik simdi her disimiz sancili cikiyor
eline saglik canim
seninde eline saglik canim
supersin kader haftaya cok Kilo ver liste baskasina gecsin senin dugunun var Kilo vermen lazim hadi gayret
tebrikler tugba supersin
ozlettirme kendini arada ugra
gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca cok kotu oluyor rabbim korusun onlari
bilmiyordum birdahakine 1 mile ile devam edeyim ozamancanım 3 mil ile değil de 1 mil ile başlasan daha iyi olurdu sanki kendini ilk günden çok fazla hırpalama..yavaş yavaş artır...
kizlar kvde trye gelicek tabi tek gelemiyor Burda bi akrabalari vardi oda gidicekti vazgecmisler esimde yazin gitcez zaten felan diye vazgeciyorduki ben ikna ettim okadar cok biletlere baktimki mecbur kaldive sonuc olarak dun aksam biletleri aldirdim 24 nisanda turkiyedeyim Allahin izniyle
en guzel yani 27 nisanda dayimin oglunun dugunu var ve biletleri o tarihe rastgetirttim
simdi 6 haftamvar 6 haftada en az 55 kiloya inmem lazim ve evi tasimam lazim esim ev bitmezse napicaksin dedi ama ben simdiden evi toplamaya basliyorum oda boyayi laminatlari felan halledince hemen tasina bilcez
Eki Görüntüle 1014325
günaydın herkeze sonunda hedefime ulaştım,olay bitmiştir,geçen cuma 60.1le başladım 9 gün oldu ve şimdiki durumum ortada,4.400 gitmiş ,çok mutluyum:124: artık kilo vermeye devam etmek istemiyorum,cidden bünyem kaldırmayabilir,ama 54de fena olmazdı yani neyse koruma yapmaya çalışıcam bikaç zaman,
bu arada hedefime ulaştım darısı herkezin başına,
artık aranızda olamıycam kendinize iyi bakınseneye görüşürüz
saol cnm malesef o hasta olunca hayat duruyor
bilmiyordum birdahakine 1 mile ile devam edeyim ozaman
hadibakalım cnm hayırlısıyla Allah kolaylık versin ....
böylr birşeylere yetişme hızıda işe yarıyor kilo vermedi sanada yarar inşallah
canımm çok güzel bir haber Allah kolaylık versin yoğun günler işler başlıyor..sana güç kuvvet versin diyorummm
ACİLENNNNNN DÖNÜŞ YAPMALIYIMMM ARANIZA
KİLOLAR ALDI BAŞINI GİDİYOR 75i görmeden buraya gelmeliyim motive olmam lazım bir önceki diyetimde olduğu gibi
Umarım bu sefer pes etmemm
Neden böylekısa süreli bir hırsa sahibim anlayamıyorumm
Yok yok bende iradeyokkk kızçelerim
Bende de iradenin i'si yok belki burası beni heveslendirir diye geldim inşallah işe yarar bakalım =(
maşallah diyorummmmmmmmm tubammmm
Vallla bu topikte gördüğüm en azimli hırslı kişisin darısı başımıza diyorum tekrar tebrik ediyorum seni
71.4 bir türlü dusemiyorum. Biraz motivasyona ihtiyacım var. Beni de kabul edin nolur...
Arkadaşlar şu an aranıza gelmiş bulunuyorum 74 kiloyum bunu ilk defa size söylüyorum benim kilom bir sırdır =D Her neyse öncelikle zayıflama konusunda da belirli bir programa uymuyorum ama burada sizin yorumlarınızı okuyunca belki başlarım kalorili yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak kalacağım ama benim kendimde değiştireceğim asıl durumlar 1) Spor yapıcam inşallah her boş vaktimde 2) Akşam 6dan sonra hiçbir şey yemeyeceğim bakalım niyetim bunlar.. Bir de Şu çizelgeyi yapamadım yardımcı olur musunuz yaa oluşturdum ama linki kutucuğa yapıştırdığım da kabul etmiyor =(
ACİLENNNNNN DÖNÜŞ YAPMALIYIMMM ARANIZA
KİLOLAR ALDI BAŞINI GİDİYOR 75i görmeden buraya gelmeliyim motive olmam lazım bir önceki diyetimde olduğu gibi
allah kolaylik versin canim.kizlar kvde trye gelicek tabi tek gelemiyor Burda bi akrabalari vardi oda gidicekti vazgecmisler esimde yazin gitcez zaten felan diye vazgeciyorduki ben ikna ettim okadar cok biletlere baktimki mecbur kaldive sonuc olarak dun aksam biletleri aldirdim 24 nisanda turkiyedeyim Allahin izniyle
Wowww
HosgeldinArkadaşlar şu an aranıza gelmiş bulunuyorum 74 kiloyum bunu ilk defa size söylüyorum benim kilom bir sırdır =D Her neyse öncelikle zayıflama konusunda da belirli bir programa uymuyorum ama burada sizin yorumlarınızı okuyunca belki başlarım kalorili yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak kalacağım ama benim kendimde değiştireceğim asıl durumlar 1) Spor yapıcam inşallah her boş vaktimde 2) Akşam 6dan sonra hiçbir şey yemeyeceğim bakalım niyetim bunlar.. Bir de Şu çizelgeyi yapamadım yardımcı olur musunuz yaa oluşturdum ama linki kutucuğa yapıştırdığım da kabul etmiyor =(
Hayirlisi bakalimMerhaba arkadaşlar nasılsınız..bugün plates seti aldım hemde çok uygun fiyata...Ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyor bu sezeryan göbeği plates son umudum...
SelamACİLENNNNNN DÖNÜŞ YAPMALIYIMMM ARANIZA
Amin
canım benim özledim kız senii
teşekkür ediyorum,,eee kızım ben işimi ciddiye alıyorum oluyo,
azmin zaferi işte buu:98:
darısı işini ciddiye almayanların başınaa
İyi akşamlar kızlar
Geçmişe bakamadım annemler yarın umreye gidiyolar ve gelen giden...oldukça yoğunum yani ama diyetimde fire yok beni görenler bu sefer verdiğim kiloyu farkettibu beni daha bir mutlu etti
Menüm
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
Yarım çay bardağı portakal suyu
Çok az peynir
Ara
Yarım kivi
Küçük bir parça yerelması
Öğle
Tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 kaşık kadar nohutlu pilav ( kızımdan kalan)
Ara
1 kupa limonlu yeşilçay
Akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık yoğurtlu biber
Salata
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?