70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah kolaylik versin canim.

Wowww

Hosgeldin

Hayirlisi bakalim

Selam

Amin

Yogunlukta bile diyete devam

Amin canim okadar cok is varki en onemliside cocuklar durmuyor kizim yine anliyorda oglum kucukya hic durmuyor bakalim nasil yapicagiz
ben yarindan itibaren ufakdan toplanmaya basliycam bi anda olursa hic yapilmaz cocuklarla cunku

tekrardan hosgeldin hepmizin kilolari alip geri geldik zaten canim

hepinize günaydın kızlarr...
çok güzel kaçamaksız bir hafta olsun...
biraz dan geçmişe gidicem çıkarsam gelirim tekrar

Günaydın kızlaarrr haftaya çok enerjik başladım her ne kadar baş ağrısıyla uyansam da tartı yüzüme güldüğü için süper hissediyorum kendimii herkese iyi bol eksili haftalar diliyorum inşaAllah

Ayrıca liste için hepinizden özür diliyorumm kusurumuz affola

evet çook dinlendim ama mutluyum ya bu sabah artılarımı atmış olarak geldim işe olabiliyor öyle bende haftsonu kaçaırdım dün mesela en basitinde çiğ köte yedim iki tane dürüm gibi sarıp
:) ellerinize saglik kizlar ama ben 200 gram almadimki verdim :)

canım benim verileri kontrol etmedim pek vaktim olmadığı için sadece artıda olmama rağmen üst sıralardaydım kendi yerimi falan değiştirdim listede karşıklık için özür diliyorum

cok tesekkur ederım yardımların ıcın ellerıne saglık
rica edrim canım ama yanlış yapmışız çaktırma

Selam kızlar nasılsınız?listeye ne olmuş?nutella ne yaptın sen ya
Ama ben kilo almadım ki bazı kızlar gibi ben de almış gorunuyorum

verdin kuzum verdim şimdi bakınca farkettim bende de hata varki kontrol etmeden yayınladım affola

tubim ya doğrusu kontolsüz yolladım nutellacım doğru yapmıştır diye hata bende de var kusura bakma canım ya ama tek doğru varki sen birinci ben sonuncuyum

Tubim ya beni gelin etmeden nere gidiyorsun tamam zayıflama koru kilonu ama terketme de buraları yaa motive oluyorsun bana ditmeee

kadercim ya bayiliyorum sana
acayip esprilerin
cok neselisin
allah bozmasin
nazardan saklasin

Rabbim hiç birimizin huzurunu neşesini bozmasın canım

var canim ama yasli ogle is yapicak gucde degil yani

supersin kader haftaya cok Kilo ver liste baskasina gecsin senin dugunun var Kilo vermen lazim hadi gayret

İnşaAllah böyle giderse liste başı olurum gibi geliyor eksiyle başladım haftaya senin de Allah yardımcın olsun canım iyileştin umarım ki :26:

gitti ama bugün artıdayım..epeyce..sanırım menstten dolayı
kesinlilke az da olsa vermek güzel
GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

baslangic:62
gecen hafta:60.1
bu hafta:56.8
giden:3.300
toplamda giden:5.200
hedef: 55

Eki Görüntüle 1012091
tebrikler inşallah bu sefer korursun canım...
biz sürünüyoruz hala
sağol canım..
ben oğlumun tuvalet eğitimine 34 aylıkken başladım...
başta izin alıp bir hf öyle başlayayım diye düşünürken sonra dedimki bi başlayalım bakalım
cuma mesai bitişi oğlumu eve getirdikten sonra altını açtım..
kazalar oldu tabi arada ama çok şükür pazartesiye çişi gelince artık lazımlığa koşuyordu..
babaanneyede dikkat ediceği şeyleri söyledim.çok şükür sıkıntı yaşamadık
canım sen beni geçip gidersin...
ben3 veriyom 2 alıyorum yolum uzun
ben flash belleğe attım tv nin usb girişine takıp yapıyordum bi zamanlar
faydası olmazmı canım sen yap yeterki
süper yaaa 40 beden bol geliyor ne güzel..

canım ben evde değilim kurstayım mail adresine gönderdim.teşekkürler
elinize sağlık kızlar..hata olmuş ama olsun yeterki biz verelimde eksi yerine artı yazsın ...
Tablo yapma isi bayagi zor galiba.
Cünkü tam 4 kişi kilo verdiği halde almış gibi yazılmış

pardon yenimisiniz..sizi pek hatırlamıyorum topikte..

yine bırakma dikkat et canım
sen hedefine ulaşır fıstık olur gelirsin canım memeleketimize
menülerin güzel canım..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız..bugün plates seti aldım hemde çok uygun fiyata...Ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyor bu sezeryan göbeği plates son umudum...
inşallah yaparsın tatlım..bendede var hem göbek hem plates seti
ama yapıcak adam yok

eeeeee gel artık ptty...

merhabalar... 73 kiloyu gördum sonunda. 1 yıl icinde 50 likilolardan buraya nasıl geldim anlamadım. hicbir sey yakısmıyor artık giyecek kıyafetim kalmadı yenisinide almıyorum zayıflarım diye. haziran 15 e kadar hedef 58. haziran 15 te ucretsiz iznim bitecek işe baslıycam biraz sekle girmiş olmam lazım.

merhaba canım hoşgeldin ben sanki seni hatırlıyorum bu topikte yanlış mıyım?:44:hedefine ulaşacağımdan şüphem yok yeterki azmet

günaydıın fıstıklar.
yeni gelen kızlar,hepiniz hoşgeldiniz.
evimi temizledim,ütülerimi yaptım bir haftalık,çamaşır yok,bulaşık yok.
ohh kafam rahat,keyfim yerinde.bir de hava güzel olsaydı çıkar gezerdik kuzumla.temiz hava alırdık.
bir pazatesi klasiği olarak yine artıda çıktım,bu sefer 300 gr.ne zaman cuma günkü kilomu göreceğim acaba pzt. günü.
tubaa haydi yolun açık olsun,kiloların hiç geri dönmeyenlerden olsun güzelim.buralara sadece selam vermek için uğra inşallah.
darısı da tüm topikteki kızlara olsun.

Son düzenleme:
merhaba canım hoşgeldin ben sanki seni hatırlıyorum bu topikte yanlış mıyım?:44:hedefine ulaşacağımdan şüphem yok yeterki azmet
evet canım cok uzun sure kalmadım maalesef , 2 hafta sonra diyeti bozdum 60 ları görup. ama artık vermem lazım nereye kadar böyle devam edicek. cok rahatsızım bu kilolardan. en kısa zamanda kurtulmam lazım

Ben kararımı verdim bu göbekten bi şekilde kurtulmam lazım ....Motive olmak için buraya bir göbekli fotomu yüklemek istiyorum....

evet canım cok uzun sure kalmadım maalesef , 2 hafta sonra diyeti bozdum 60 ları görup. ama artık vermem lazım nereye kadar böyle devam edicek. cok rahatsızım bu kilolardan. en kısa zamanda kurtulmam lazım

keşke 60larda kalabilseymişin canım ya oralara gelmek için uğraşıyorum bende bi yakalasam bırakırsam namerdim neyse sıkma canını geldiği gibi gidecekler elbet

gunaydin canim insaallah canim liste basi olursun zaten senin acil citir olman lazim topigin guzel gelini olucaksin
insaallah canim
hepinize günaydın kızlarr...
çok güzel kaçamaksız bir hafta olsun...
biraz dan geçmişe gidicem çıkarsam gelirim tekrar
gunaydin canim
herkese gunaydinnnnnn hayirli sabahlar
guzel kacamaksiz bol eksili bir hafta diliyorum herkese
gunaydin
gunaydin oh ne guzel isler bitmis bende dunyakadar is var oglumu uyutuyorum simdi
Günaydınlar herkese....

gunaydin

keşke 60larda kalabilseymişin canım ya oralara gelmek için uğraşıyorum bende bi yakalasam bırakırsam namerdim neyse sıkma canını geldiği gibi gidecekler elbet
insallah canım. keske geldiği gibi gitse. alırken de baya caba gösterdim gece gece yemeler yan gelip yatmalar... ama verme sureci biraz daha zor. motivasyonum bozulmazsa ilk bir kac hafta devamı gelir diye dusunuyorum. kilo vermeye baslayınca motivasyon da artıyor.

arkadaslar aramizda Istda oturan arkadaslarla kadinlar kulubuzayiflama gunu duzenlesek ortak bir yerde bulusabiliriz.Maksat sohpet edip birbirimizi tanimka diyet konusunda tuyoalar ya da ne isterseniz?Ne dersiniz???

kizlar ben bu isten bisey anlamadim ben bu hafta +700gram almistim bu ne istir :26::26::26::26::26:

hoş geldin canım..1 senede 20 kilo çok olmuş ama olsun yeterki başla bak nasıl patır patır gidecek o yağlar..
ohhh ne güzel rosa tertemiz ev rahat rahat otur..
bende artı 1300 üm anlamadım neden oldu..
regl o kdr artı yaparmı anlamadım gitti..
neyse ben dkkat edeyim yinede..
Ben kararımı verdim bu göbekten bi şekilde kurtulmam lazım ....Motive olmak için buraya bir göbekli fotomu yüklemek istiyorum....
istersen olur canım..neden olmasın
fotoyoda bekliyoruz..öncesi ve sonrası fotolar çok motive edici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…