süper canım..harikasın
liste bu hf accık karışmış..kizlar ben bu isten bisey anlamadim ben bu hafta +700gram almistim bu ne istir :26::26::26::26::26:
süper canım..harikasın
liste bu hf accık karışmış..
ama kaderinde dediği gibi 1. ve sonuncu belli
insallah canım. keske geldiği gibi gitse. alırken de baya caba gösterdim gece gece yemeler yan gelip yatmalar... ama verme sureci biraz daha zor. motivasyonum bozulmazsa ilk bir kac hafta devamı gelir diye dusunuyorum. kilo vermeye baslayınca motivasyon da artıyor.
kizlar ben bu isten bisey anlamadim ben bu hafta +700gram almistim bu ne istir :26::26::26::26::26:
yok kader odamı doğru değil ne...
sanki selibeli liste sonuncusu
insaallah gorursun canim incecik bi gelin olucaksintüm çabam o yüzden canım inşaAllah incecik bi gelin olcam bu hafta büyük ihtimal provam var o zamana kadar 65i devirdiğimi görmem lazım
maşaAllah ececim çok iyi gidiyorsun
süper canım..harikasın
liste bu hf accık karışmış..
ama kaderinde dediği gibi 1. ve sonuncu belli
Yok ya lıste dogru ben bısey demedım :26::26::26::26::26:
sevindim vallaceza bende değil
hadi yine iyisin canım selibeli kendi kendini yaktı
zaten bir daha aman tovbe evdeki bil birisinde ofis programi yok digerinde program var klavye yok
beni strese soktu valla.
neyse bu diyet isini azicik daha ciddiye almaya karar verdim kendime yulaf kepeginden dukan krebi yaptim sabah yaninda yumurta seker domates azicik peynir ve yesil cay ictim.
geleim ogle yemegine evden getirmedim havada sansa kotu markete inip oradan bisiler alacagim galiba.
sorun degil canim olur boyle seyler ilk defa yapiyosun normal
hak yerini buldu zaten liste benim basima kaldi :26::26::26::26::26:
zemini sen hazırlamışsınama sanırım senin boy uzun kitle indeksin onu gösteriyor ve 50 kilo olmak riskli bi durum canım:26:
öylemiiben kontrol etmeden yayınladım ondan böyle oldu işte ahh nutellacım az daha cezayı ben yiyordum geçmiş olsun selibelicim liste yapma cezası sende liste de bi karmaşa oldu evet canım sıralama yanlış olmuş sanırım bi birinci arkadaş yerinde doğru
hoş geldin canım..1 senede 20 kilo çok olmuş ama olsun yeterki başla bak nasıl patır patır gidecek o yağlar..
ohhh ne güzel rosa tertemiz ev rahat rahat otur..
bende artı 1300 üm anlamadım neden oldu..
regl o kdr artı yaparmı anlamadım gitti..
neyse ben dkkat edeyim yinede..
istersen olur canım..neden olmasın
fotoyoda bekliyoruz..öncesi ve sonrası fotolar çok motive edici oluyor
Yok ya lıste dogru ben bısey demedım :26::26::26::26::26:
Kader hemen attın topu bana bakıyomda
insaallah gorursun canim incecik bi gelin olucaksin
hadi yine iyisin canım selibeli kendi kendini yaktı
yavrum ben bişey yapmadım sen kendin söyledin beni de kurtarmış oldun ama seviyorum senii
aynen öyle oldu birazcık
kader kurtuldun listeden zaten cok kahrimizi cektin nezamandan biri sen yapiyosun artik ceza alanlar yapmaliki Kilo verimi fazla olsun zaten
bana gelirsek vitrindeki kullanilmayan tum tabaklari bardaklari kaldirdim ama benim pasa hic rahat durmadi her zamanki gibi ben koyuyorum o atiyor allahdan kirilmadilar ve karar verdim onlar susdiyemi alinmis eski kullandiklarimi aticam yeni evde bunlari kullanicam su gune Kadar 10 kere kullanilmamistir misafir gelcekte kullanilicak
simdide ara verdim islere hava baya gunesli cocuklari cikartip 1saat gezdiricem kendi yuruyusumude yapmis olucam
sonra gelip kaldigimiz yerden islere devam yuruyusude birakmamak lazim degilmi cumaya 58.9u gormek istiyorum aynen devam diyete
gorusuruz kendinize iyi bakin az yemek yiyin
valla ugrasmasi zor gecmis olsun diyorum sana simdiden :)
yavrum ben bişey yapmadım sen kendin söyledin beni de kurtarmış oldun ama seviyorum senii
aynen öyle oldu birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?