70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zemini sen hazırlamışsın ama sanırım senin boy uzun kitle indeksin onu gösteriyor ve 50 kilo olmak riskli bi durum canım:26:

kizlar ben bu isten bisey anlamadim ben bu hafta +700gram almistim bu ne istir :26::26::26::26::26:

öylemii ben kontrol etmeden yayınladım ondan böyle oldu işte ahh nutellacım az daha cezayı ben yiyordum geçmiş olsun selibelicim liste yapma cezası sende liste de bi karmaşa oldu evet canım sıralama yanlış olmuş sanırım bi birinci arkadaş yerinde doğru

tüm çabam o yüzden canım inşaAllah incecik bi gelin olcam bu hafta büyük ihtimal provam var o zamana kadar 65i devirdiğimi görmem lazım

maşaAllah ececim çok iyi gidiyorsun
insaallah gorursun canim incecik bi gelin olucaksin
tesekkurler
süper canım..harikasın

liste bu hf accık karışmış..
ama kaderinde dediği gibi 1. ve sonuncu belli

tesekkurler canim

Saka maka gecen haftadan berı bızım evde ne ınternet ne tv ne telefon yok ınteret bozuldu dolayısıylada tv de yok telefonda hafta sonu gelemedım
bu arada tubıs hedefıne ulasmıs kutlarım senı canım darısı gerıde kalanlara :18::18::18::18:
Ha gayret kızlar yaza az kaldı
tabı bu arada ben aldıgım 700 gr yetmıyomus gıbı cumadan basladım pazar aksamına kadar yedımde yedım
bu onumuzdekı 4 gun toparlamama yetıcekmı bılmıyorum
Ben bıraz gerılere gıdeyım vakıt olursa tabı

zaten bir daha aman tovbe evdeki bil birisinde ofis programi yok digerinde program var klavye yok

beni strese soktu valla.

neyse bu diyet isini azicik daha ciddiye almaya karar verdim kendime yulaf kepeginden dukan krebi yaptim sabah yaninda yumurta seker domates azicik peynir ve yesil cay ictim.

geleim ogle yemegine evden getirmedim havada sansa kotu markete inip oradan bisiler alacagim galiba.

hadi yine iyisin canım selibeli kendi kendini yaktı

ya yok ben bekliyodum liste sonuncusu olmayi digerlerinin verdiklerine aldiklarina bile bakmadan listeye bi baktim sanki 700 gr vermis gibi gozukuyorum dedim olmaz simdi haksizlik olmasin
neyse kizlar bu hafta liste yapmak bana kaldi
yanliz simdiden soyliyeyim ben cuma aksami yaparim listeyi cumartesi butun gun annemlerde olucam erkek kardesimi nisanlamistik gecenlerde annem kiz tarafini yemege cagirdi anneme yardima gidicem aksamda zaten orda kalirim
ona gore kizlar herkes cuma sabahi tartilsin mesajlari atsin cuma aksami liste yayinlanicak

sorun degil canim olur boyle seyler ilk defa yapiyosun normal
hak yerini buldu zaten liste benim basima kaldi :26::26::26::26::26:

boyum 1.70 canım. kemik yapımdan herhalde oyle cok zayıf olmuyorum 50 kiloyken. önce bir 53-54 olayım da sonrasına bakıcam artık.

insallah... artık bıktım istediğimi giyememekten. kızımın dogum gununde cektirdiğimiz fotografların yarısını sılmek zorunda kaldım cok canım sıkıldı. baya sisman olmusum da fotografları gorunce dank etti.

arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin 73 kiloyum ve 3 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl kilo verebilirim 60 inmem lazım lütfennnn nasıl gidicek bu kilolar bir yöntem bir liste ne olursa emzirdiğim için çok acıkıyorum ve veremiyorum iştahım açıldı..

yavrum ben bişey yapmadım sen kendin söyledin beni de kurtarmış oldun ama seviyorum senii

aynen öyle oldu birazcık

kader kurtuldun listeden zaten cok kahrimizi cektin nezamandan biri sen yapiyosun artik ceza alanlar yapmaliki Kilo verimi fazla olsun zaten

bana gelirsek vitrindeki kullanilmayan tum tabaklari bardaklari kaldirdim ama benim pasa hic rahat durmadi her zamanki gibi ben koyuyorum o atiyor allahdan kirilmadilar ve karar verdim onlar susdiyemi alinmis eski kullandiklarimi aticam yeni evde bunlari kullanicam su gune Kadar 10 kere kullanilmamistir misafir gelcekte kullanilicak
simdide ara verdim islere hava baya gunesli cocuklari cikartip 1saat gezdiricem kendi yuruyusumude yapmis olucam
sonra gelip kaldigimiz yerden islere devam yuruyusude birakmamak lazim degilmi cumaya 58.9u gormek istiyorum aynen devam diyete
gorusuruz kendinize iyi bakin az yemek yiyin

kahır olur mu canım ya zevkle yaptım inanki ama bu ara kafam bulanık gerçekten yoksa şikayetçi değilim yapmaktan yine de herkes öğrenmeli diye düşnüyorum bencede canım ya süs diye mi aldın tabiki de kullanacaksın ahmetcikte oyun oynuyor annesiyle havanın güzelliğini değerlendir bencede ececim hem senin için hem çocuklar için iyi olur inşallah sen 59u bende 64ü görürüm ucundan bu hafta çok iddalıyım ya yok mu benle yarışann

valla ugrasmasi zor gecmis olsun diyorum sana simdiden :)

sagol canim ben bi kere yapmistim listeyi yilbasindan onceydi ondada liste sonuncusu oldugum icin degildi yapicak kimse yoktu ama sagolsun yapan arkadas cok guzel aciklamisti hic zorluk cekmemistim ama simdi nasil yapicam bilmiyorum bakalim ugrasiriz biraz olmadi excelde yapar koyarim buraya

yavrum ben bişey yapmadım sen kendin söyledin beni de kurtarmış oldun ama seviyorum senii

aynen öyle oldu birazcık

bende seni seviyom canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…