ben 8 şubattan beri diyet artı spor yapıyorum yoruldum artık kilo veremiyorum moralim çok bozuluyor.Bir ay olmuş ya.
Şöyle söyleyim canım ben ilk zamanlar yatmadan önce ve eşofmanlarımla tartılıyodum 73 küsür geliyodum( SABAH VE ÇIPLAK TARTILMAK GEREKTİĞİNİ SONRA ÖĞRENDİM).Şimdi ise yatmadan önce eşofmanlarımla 70 .5 geliyorum.Sabahları iç çamaşırıyla 69.1.Boyum ise 162.
canım sen kilo veriyosun niye üzülüyosunki. gayet güzel. sporda yapıyosun. herşey iyi bence. bende 74 buçuk kiloyum ama boyum 168 cm. bende 65 olmak istiyorum. sen spor yapıyosunya ondan kas kaybın çok olmuyo belkide kasların artıyodur. buda tartıya yansır. kas ağır gelir. sen vücuduna bak. göbeğin varsaydı önceden onun azalması lazım. sarkma olmaması lazım sende. bak ben eğer bigün kol ve göğüs çalıştıysam eğer ertesi gün tartıda 100 gram fazla çıkıyorum. önceleri bilmiyodum bende senin gibi üzülüyodum ama sonradan öğrendim. sen yağlarının azalmasına bak. kaslarında artsın spora devam 2 ayda büyük değişim olur sende
Göbeğimin toparlanıp karnımın sertleştiğini hissediyorum.Alt bacaklarımda sertleşti sanki ama ben kilo da vermek istiyorum ne bileyim çok sıkıldım.
bak güzelim kilo nedir biliyomusun kilo yani zaralı olupta verilmesi gereken yağdır. sadece diyetle büyük ölçüde kas kaybedersin yağ az gider çünkü kaslar çalışmaz erir resmen. dolayısyla kas çok gidince tartıda çok kilo vermiş gösterirsin. ama yağların durur yerinde. sadece küçülürsün beden olarak ama asla göbekten kurtulamazsın. sonra diyet bitince kaslar yeniden enerji bulunca gelişmeye başlar ve en kısa sürede eski haline hatta daha kilolu bile olursun. yağ kaybı zordur ama sen yürüyosun. bak şunu unutma hergün koşu bandında yürürke 20. dakikadan 45. dakikaya kadar yağ yakıyosun . bu mükemmel bişey. ne hap ne şok diyet bunu sana yapamaz. moral bozma tartılar aslında sporcu insanlara göre değil. çünkü kas ve yağ ayrımı yapamıyolar. o yüzden spor yapanlar tartıyı düşünmemeli. vücuduna bakmalı. göbeğin hem toparlanıyo hemde eriyo. durmak pes etmek yok yola devam. gayet iyisin boşuna üzülme. kasların gitse dahamı iyi
Teşekkür ederim canım gerçekten biraz olsun içim ferahladı.Ben yürüyüş yolunda yürüyorum hafta içi hergün 1 saat ara ara da koşuyorum.Haftasonları hem sabah 1 saat hem akşam üstü 1 saat bıkmadan usanmadan yürüyorum.Eve geliyorum sopa çevirme hareketi ve bisiklet çevirme hareketleri yapıyorum.Çok azimliyim bu sefer inşallah kurtuluruz hedef kilomu 62 yazdım ama 65 in 100 gr altına düşsem bana yeter.
Benide alirmisiniz gruba alirmisiniz 74.5 kiloyum 1'58boyum her hafts bildiririm
gayet iyi canım ama sporuda fazla yapma. günde iki saat iyi. fazlasıda zararmış. 1 saat yürüdüğün zamanlarda akşam bisiklet çevir falan. günde 2 saat yürüyüpte akşamda yaparsan çok yorarsın kendini
Aynı şeyleri ben de sana yazmışım.opuyorumnanaktan
arkadaşlar fazla spor yapamıyorum.evde imkanlar kısıtlı 2tanede çocuğum var malum kış bi odanın içindeyiz.yediklerime dikkat ediyorum.yoğurt yemezdim sizin yazdıklarınızı görünce yemeğe başladım.benim bölgesel sorunum göbek .göbeğimi nasıl eritirim yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?