70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menumude paylasayim belki sonra yazamam unutuyorum

Sabah : 2dilim ekmek + peynir + 1tane yumurta + maydanoz
ara : yesil cay + 3tane biscuit ( 89kalori )
oglen : 5 yk ispanak yemegi + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
bogazim agriyor sesim gitti cikmiyo kimse sesimi duymuyo
is yerinde arkadas limonlu balli sicak su ic dedi onu yaptim ictim yemekten sonra

aksama yogurt corbasi + salata ins

Sorcha verdiğin kiloları gördümde, gözlerim açıldı. Maşallah 26 kilo vermişsin. Tebrik ederim. Nasıl verdin, ne kadar sürede verdin. Çok merak ettim :)))

[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]

Canım, haftasonları annemde olduğum için buraya bakamıyorum. Online oluyorum Bdv ye bakıyorum ama buraya uzun uzun yazamıyorum. Pazartesi babama geçer geçmez yazarım diye düşünmüştüm anca geldim.

tuz hariç 3 beyazı kestim. Tuzu kesemedim maalesef Tuzsuz hayatta yiyemem.
makarna ,pilav hiç yemedim. Sabahları dışında ekmek yemedim sabahları da 2 dilim filan.
Onun dışında ara öğün filan yapmadım ben 3 öğün yedim. Akşam en geç 6 da yedim .
En fazla 3 bardak yeşil çay ve günde 1 soda içiyodum. Ve bol su .
20-21 yaşındaydım bir de . küçükken daha kolay veriliyor ya . 5-6 ay gibi bir sürede verdim canım.
İlk 40 günde zaten 8 kg vermiştim 18 kiloyu da 4 ayda filan verdim :)
Spora sonra gittim ben . 5 ay kadar .

Ama şimdiki dietimde sporu da birlikte yapıcam . Çünkü sarkmalar oluşur diye korkuyorum :)
Ben hırslandığım zaman canavar oluyorum ve diet yaparken canım hiçbir şey çekmiyor . Ve o dönem de çok hırslıydım ben 5, 5,5 ay boyunca bu hırsımın devam etmesi yetti. Şimdi de aynı hırsa sahibim . Bir kere yaptıysam bir kere daha neden olmasın ?
Bundan sonra makarna ,pilav ve diet bile olsa gazlı içeceklerin hiçbiri yok. Sadece light ice tea'nin yarısını içerim çanım çok bişiler isterse. O da her gün değil.
Yemek yerken su bile içmek mideyi genişletiyor. O yüzden yemeklerden 20 dk önce filan içiyorum su .
Şuan dolapta kırmızı biber dolması var mesela . Çok severim. Açtım gördüm . Sıradan bir şey gibi kafamı çevirdim .
"yiyince ne olacak sanki?" diye durup bir sormalı insan ?
Hiçbir şey olmuyor . Bir anlık bir haz , zevk , doyma hali.
Ve bu bir anlık şey için hedefimi bozamam :)
İçki benim en büyük düşmanım. Bir tek içki ayartıyor . Ona da 2 kere hayır dedim arkadaşlarım teklif edince. Bir kere daha hayır dediğimde bu iş bitmiştir. İçmem :) Anca 10 kilo daha vereyim. O zaman kutlamak için içerim. Çünkü bir birada bile çok kalori varken ben asla bir bira ile kalamıyorum rahat 5 bira içerim. Yani 5 birada resmen 1 günde 1-1,5 kg aldırır herhalde
Böyle yani canım. Hırs mı demeli? Azim mi ? Bilmiyorum :26:

merhaba kızlaaar. bir kaç gündür dikkat ederek yiyorum yine ama ayarı kaçırdım galiba azcık.
bende menümü yazayım bugünkü
uyanınca 2 bardak alkali su
sabah: 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 1'er çay kaşığı miktarında bal,reçel ve 3 zeytin şekersiz çay

ara: 1 fincan limonlu elma kromlu form çay,4 yulaflı bisküvi.

öğle: 2 yemek kaşığı light yoğurt 2 parça ıspanak böreği

ara: 1 fincan limonlu elma kromlu form çay yine

akşam: 2 kaşık kremalı makarna,3 kaşık az yağlı bezelye yemeği,2 kaşık yoğurt yenecek.

yatmadan önce 1 bardak tarçınlı light süt.
gün boyunca 1,5 - 2 litre su bitiyor tabi bu arada.

birde ben birşey duydum ama reklama girer mi bilmiyorum eğer giriyorsa affedin. solgarın tonalin cla diye bir besin takviyesi varmış yağ yakan L-Cartinite ile birlikte kullanılacaksa mutlaka düzenli spor yapılmalıymış ama tonalin cla tek başına da kullanılabiliyormuş yağsız kas oluşması için vücutta. böyle takviyeler işe yarar mı kullanan oldu mu aranızda ya da birşeyler duyan bununla ilgili? kesinlikle zayıflama hapı filan değil solgarın neticede solgar doğal ürünlerle vitamin ve besin takviyeleri üreten bir marka.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım nasıl zayıfladığını anlattığın için, çok bilgilendirici oldu. Bravo sadece sabah ekmek yiyerek dayanmışsın. Ben her öğünde yiyorum ama senin gibi yapsam güzel olur. Yeşilçay içmeyede alışsam iyi olacak, bu aralarda iştahım çok açık :)Ama çok motive edici oldu çok sağol :)

Estağfurullah canım motivasyon sağlayabildiysem ne mutlu .
Adet'in mi yakın ? Belki ondandır.

Alış canım . Alışırsın zaten. Yeşilçay çok önemli. Annem de diyete girdi , işte onu içememmmm diyor.
İçiceksin dedim. Ne demek içemem
Verdiğin kiloları düşün dedim :)
Yeşilçay çok yararlı ya gerçekten . Hatta şimdi gidip demleyim :) Ben o zayıfladıktan sonra 1,5-2 sene kilomda kaldım canım. Değerlendirmedim. Keşke hiç durmadan verseydim ama sıkılmıştım . 78 den bi 80 oldum sonra geri 76 oldum bi ara, sonra 80 , 82 filan sonra yine 78 derken öyle böyle korudum ala vere :)

İyi akşamlar kızlar,

Bugünkü menüm;

Sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, çörekotu, nane, kekik ve bir bardak tek şekerli çay

Ara; bir bardak süt, birkaç fındık

Öğle; kabak yemeği,3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara; İçine yulaf kepeği, nane, kekik, çörekotu ve pulbiber karıştırılmış yoğurt

Akşam; kereviz, yoğurt ve 1 dilim çavar ekmeği

1,5 litre su..... Spor yok

Evet canım aslında adetim yakın, doğru :) Birde 1 hafta işler çok yoğundu o yüzden pek dikkat edemedim. Ara verince zor oluyor, tekrar başlamak. Ama evet yılmamak lazım. Yeşilçayla devam etmek lazım hemde :)

oyle canim suan oglumunda atesi tekrar cikmaya basladi biz dayanamiyoruz onlar nasil dayansin

Amin canim insaallah
abbim hepsine şifa versin inşallah kıyamam..
hepinize günaydın kızlarr...
çok güzel kaçamaksız bir hafta olsun...
biraz dan geçmişe gidicem çıkarsam gelirim tekrar
amiiiinn
herkese gunaydinnnnnn hayirli sabahlar
guzel kacamaksiz bol eksili bir hafta diliyorum herkese
amiiiiin
girersin şekle inşallah cnm hoşgeldin katıl bize
ohh işler bitmiş
darısı bnm başıma:18:
Günaydınlar herkese....

kizlar bu sabahki tartida gordugum

Eki Görüntüle 1015819

gidicek bu kilolar insaallah
inalllaah
aynen ben dört gün çabalıycam ama kurtarmaz heralde
emzirirken ben 6kilo vermiştim kolay veriliyor istersen 3yıl önceki listeyi yazabiliim diyetisyen vermişti
bu yıl ballı su vs gribi geçirmiyor ama inşallah iyileşirsin çabucak
bende başka bir marka tavsiyesi aldım ama doktor onaylamadı diye kulanmadım :26:

güzel menü

anatkh08 bugün ne hikmetse bende başağrısı ile uyandım...
şimdi geçmiş farkında değilim okuyunca hatırladım...

kızlar herkese i akşamlar
yeni gelen arkadasların bazılarına slm veremedim hoşgeldiniz
buhafta inşallah bolbol eksiler görürüz
topiğimiz artı görmesin inşallaaaaaaah

bugün geçen hafta yediğim için ço zorlanıyorum az evvel e3a1 arkadşın koydugu tartıyı çikolata sandım......
menüm çok dengesiz ve saatleri kötü maalesef
kahvaltı(12:45)
salçalı omlet
tel peynir
1tk.krem peynir
2 tk.tahin-pekmez
2 çavdar ekm.
3zeytin

ara(15:00)
3ü1arada

ara
2çikolata(108 kalorilik)

ara
havuç saati bilmiyorum bir ısırık elma

akşam 20:30
yarım kase mercimek çorbası
1baget fırın tavuk
patates kızartması actifry de sayısı belli değil.. daha yemedim :18:
havuçlu yoğurt salata

su 1.5
spor leslie 1mil apmaya çalışacağim inş.

merhabalar...
bugunki menum
08:30 az yaglı omlet,1 dlm beyaz peynir, 3 zeytin,1 kucuk dilim ıspanak böregi
12.30 az yaglı bol marul salatası,3yk kısır,1 kase yogurt
15.30 15 tane yer fıstıgı,1 kuru kayısı
18.00 bol marul salatası,1 kase yogurt, 1 kase mercimek corbası

baska da bir sey yemeyi dusunmuyorum bu saatten sonra belki sut icerim aksam spor yapmaya fırsat bulursam

Sen 78den 73 e ne kadarda ve nasıl düştün canım ?

İyi aksamlar menum

Kahvalti
1 kase nesfit

Ogle
Yarim.dlim.koy ekmegi
Patates
5 zytin

Ara
1 dilim elma

aksam
1 kase corba
1 kasik ciger

2.5 lt su

Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
100 twest
40 mekik
15 duvar sinavi
Bacak ve kol incelticiler

ogle yemegin karbonhidrattan ibaret olmus. biraz yogurt yesen guzel olurmus. acıkmanı engellerdi.

Iyi akşamlar kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.: ))

Menüm
Sabah
Rokalı domatesli salata, yarım dilim ekmek üzeri sürme peynir, 5 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği

35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ara
1 kupa 7 otlu çay, 2 incir

Öğle yok
Akşam
Patatesli kıymalı köfte 5 tane, 1 kase yoğurt çorbası

35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ara
3 tane kepekli buğdaylı form bisküvi, 1 tane kivi

Az önce yarım saat eliptik bisiklet + 20 dakika da kol çalıştım. Ama hiç terlemedim . Hiçe yakın yani.
Neden acabaaa? :26:

Yani 2,5 lt de su içtim üstelik.

ben bu ara cok hirsliyim Kadercim ben varim yarismaya bende kendime 62.9 u belirledim cunku cumaya kadar bu rakami gorene kadar hem hic kacamak yapmayacagim hem de hafta sonu da kacamak yapmadim bir de cumartesi ve pazar 2 ser saat yurudum, hafta icide zaten 1 saat yuruyorum, simdilik yeter, sadece bu aralar cok siddetli basagrilarim var, migren tutuyor, dun gece 4 te kalkip ilac ictim, biraz oncede bir agri kesici aldim, insallah geceer, bugunku menu

sabah 1dlm ekmek 1 yumurta, sekersiz cay, 3 tane uzum

ara sekersiz sutsuz kahve 1 kucuk elma

oglen kapuska 1 dlm ekmek 3-4 kasik kadar yogurt

ara kucuk bir armut

100 kalorilik bar ve sekersiz kahve

aksam sulu kofte (sadece koftelerinden yemegin suyundan yemedim) buyuk kase salata

ara ananas ve kucuk bardak sut

bakalim yarin falan faydasini gorecekmiyim

simdilik hepinizi opuyorum, sik giremedigim icin yeni gelen arkadaslar, sizle muhabbet kuramadim ama okumaya calisiyorum yazdiklarinizi, guzel kilolar veriyorsunuz masallah hadi yaza kadar sikalim disimizi, bende kesin tarih koydum haziran 10 onda 54.9 da olsa 55in altina inecegim insallah.

biliyorum kadercim suan dugun hazirligi zaten cok yorucu
disari ciktik uzun zamandir goredigim bi arkadasi gordum Birlikte cocuklari parka goturduk planladigimdan daha uzun sure disarda kaldim ama cok guzel bir gun gecirdim

amn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…