Sorcha verdiğin kiloları gördümde, gözlerim açıldı. Maşallah 26 kilo vermişsin. Tebrik ederim. Nasıl verdin, ne kadar sürede verdin. Çok merak ettim :)))
[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
plates cok işe yarıyor. ben kilo versem de göbekten pek gitmiyor. spor yapmak lazım....
Canım, haftasonları annemde olduğum için buraya bakamıyorum. Online oluyorum Bdv ye bakıyorum ama buraya uzun uzun yazamıyorum. Pazartesi babama geçer geçmez yazarım diye düşünmüştüm anca geldim.
tuz hariç 3 beyazı kestim. Tuzu kesemedim maalesefTuzsuz hayatta yiyemem.
makarna ,pilav hiç yemedim. Sabahları dışında ekmek yemedim sabahları da 2 dilim filan.
Onun dışında ara öğün filan yapmadım ben 3 öğün yedim. Akşam en geç 6 da yedim .
En fazla 3 bardak yeşil çay ve günde 1 soda içiyodum. Ve bol su .
20-21 yaşındaydım bir de . küçükken daha kolay veriliyor ya . 5-6 ay gibi bir sürede verdim canım.
İlk 40 günde zaten 8 kg vermiştim 18 kiloyu da 4 ayda filan verdim :)
Spora sonra gittim ben . 5 ay kadar .
Ama şimdiki dietimde sporu da birlikte yapıcam . Çünkü sarkmalar oluşur diye korkuyorum :)
Ben hırslandığım zaman canavar oluyorum ve diet yaparken canım hiçbir şey çekmiyor . Ve o dönem de çok hırslıydım ben 5, 5,5 ay boyunca bu hırsımın devam etmesi yetti. Şimdi de aynı hırsa sahibim . Bir kere yaptıysam bir kere daha neden olmasın ?
Bundan sonra makarna ,pilav ve diet bile olsa gazlı içeceklerin hiçbiri yok. Sadece light ice tea'nin yarısını içerim çanım çok bişiler isterse. O da her gün değil.
Yemek yerken su bile içmek mideyi genişletiyor. O yüzden yemeklerden 20 dk önce filan içiyorum su .
Şuan dolapta kırmızı biber dolması var mesela . Çok severim. Açtım gördüm . Sıradan bir şey gibi kafamı çevirdim .
"yiyince ne olacak sanki?" diye durup bir sormalı insan ?
Hiçbir şey olmuyor . Bir anlık bir haz , zevk , doyma hali.
Ve bu bir anlık şey için hedefimi bozamam :)
İçki benim en büyük düşmanım. Bir tek içki ayartıyor . Ona da 2 kere hayır dedim arkadaşlarım teklif edince. Bir kere daha hayır dediğimde bu iş bitmiştir. İçmem :) Anca 10 kilo daha vereyim. O zaman kutlamak için içerim. Çünkü bir birada bile çok kalori varken ben asla bir bira ile kalamıyorum rahat 5 bira içerim. Yani 5 birada resmen 1 günde 1-1,5 kg aldırır herhalde
Böyle yani canım. Hırs mı demeli? Azim mi ? Bilmiyorum :26:
Çok teşekkür ederim canım nasıl zayıfladığını anlattığın için, çok bilgilendirici oldu. Bravo sadece sabah ekmek yiyerek dayanmışsın. Ben her öğünde yiyorum ama senin gibi yapsam güzel olur. Yeşilçay içmeyede alışsam iyi olacak, bu aralarda iştahım çok açık :)Ama çok motive edici oldu çok sağol :)
Estağfurullah canım motivasyon sağlayabildiysem ne mutlu .
Adet'in mi yakın ? Belki ondandır.
Alış canım . Alışırsın zaten. Yeşilçay çok önemli. Annem de diyete girdi , işte onu içememmmm diyor.
İçiceksin dedim. Ne demek içemem
Verdiğin kiloları düşün dedim :)
Yeşilçay çok yararlı ya gerçekten . Hatta şimdi gidip demleyim :) Ben o zayıfladıktan sonra 1,5-2 sene kilomda kaldım canım. Değerlendirmedim. Keşke hiç durmadan verseydim ama sıkılmıştım . 78 den bi 80 oldum sonra geri 76 oldum bi ara, sonra 80 , 82 filan sonra yine 78 derken öyle böyle korudum ala vere :)
abbim hepsine şifa versin inşallah kıyamam..oyle canim suan oglumunda atesi tekrar cikmaya basladi biz dayanamiyoruz onlar nasil dayansin
Amin canim insaallah
amiiiinnhepinize günaydın kızlarr...
çok güzel kaçamaksız bir hafta olsun...
biraz dan geçmişe gidicem çıkarsam gelirim tekrar
amiiiiinherkese gunaydinnnnnn hayirli sabahlar
guzel kacamaksiz bol eksili bir hafta diliyorum herkese
girersin şekle inşallah cnm hoşgeldin katıl bizemerhabalar... 73 kiloyu gördum sonunda. 1 yıl icinde 50 likilolardan buraya nasıl geldim anlamadım. hicbir sey yakısmıyor artık giyecek kıyafetim kalmadı yenisinide almıyorum zayıflarım diye. haziran 15 e kadar hedef 58. haziran 15 te ucretsiz iznim bitecek işe baslıycam biraz sekle girmiş olmam lazım.
ohh işler bitmişgünaydıın fıstıklar.
yeni gelen kızlar,hepiniz hoşgeldiniz.
evimi temizledim,ütülerimi yaptım bir haftalık,çamaşır yok,bulaşık yok.
ohh kafam rahat,keyfim yerinde.bir de hava güzel olsaydı çıkar gezerdik kuzumla.temiz hava alırdık.
bir pazatesi klasiği olarak yine artıda çıktım,bu sefer 300 gr.ne zaman cuma günkü kilomu göreceğim acaba pzt. günü.
tubaa haydi yolun açık olsun,kiloların hiç geri dönmeyenlerden olsun güzelim.buralara sadece selam vermek için uğra inşallah.
darısı da tüm topikteki kızlara olsun.
Günaydınlar herkese....
inalllaah
aynen ben dört gün çabalıycam ama kurtarmaz heraldeSaka maka gecen haftadan berı bızım evde ne ınternet ne tv ne telefon yok ınteret bozuldu dolayısıylada tv de yok telefonda hafta sonu gelemedım
bu arada tubıs hedefıne ulasmıs kutlarım senı canım darısı gerıde kalanlara :18::18::18::18:
Ha gayret kızlar yaza az kaldı
tabı bu arada ben aldıgım 700 gr yetmıyomus gıbı cumadan basladım pazar aksamına kadar yedımde yedım
bu onumuzdekı 4 gun toparlamama yetıcekmı bılmıyorum
Ben bıraz gerılere gıdeyım vakıt olursa tabı
emzirirken ben 6kilo vermiştim kolay veriliyor istersen 3yıl önceki listeyi yazabiliim diyetisyen vermiştiarkadaşlar merhaba lütfen yardım edin 73 kiloyum ve 3 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl kilo verebilirim 60 inmem lazım lütfennnn nasıl gidicek bu kilolar bir yöntem bir liste ne olursa emzirdiğim için çok acıkıyorum ve veremiyorum iştahım açıldı..
bu yıl ballı su vs gribi geçirmiyor ama inşallah iyileşirsin çabucakmenumude paylasayim belki sonra yazamam unutuyorum
Sabah : 2dilim ekmek + peynir + 1tane yumurta + maydanoz
ara : yesil cay + 3tane biscuit ( 89kalori)
oglen : 5 yk ispanak yemegi + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
bogazim agriyor sesim gitti cikmiyo kimse sesimi duymuyo
is yerinde arkadas limonlu balli sicak su ic dedi onu yaptim ictim yemekten sonra
aksama yogurt corbasi + salata ins
bende başka bir marka tavsiyesi aldım ama doktor onaylamadı diye kulanmadım :26:merhaba kızlaaar. bir kaç gündür dikkat ederek yiyorum yine ama ayarı kaçırdım galiba azcık.
bende menümü yazayım bugünkü
uyanınca 2 bardak alkali su
sabah: 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 1'er çay kaşığı miktarında bal,reçel ve 3 zeytin şekersiz çay
ara: 1 fincan limonlu elma kromlu form çay,4 yulaflı bisküvi.
öğle: 2 yemek kaşığı light yoğurt 2 parça ıspanak böreği
ara: 1 fincan limonlu elma kromlu form çay yine
akşam: 2 kaşık kremalı makarna,3 kaşık az yağlı bezelye yemeği,2 kaşık yoğurt yenecek.
yatmadan önce 1 bardak tarçınlı light süt.
gün boyunca 1,5 - 2 litre su bitiyor tabi bu arada.
birde ben birşey duydum ama reklama girer mi bilmiyorum eğer giriyorsa affedin. solgarın tonalin cla diye bir besin takviyesi varmış yağ yakan L-Cartinite ile birlikte kullanılacaksa mutlaka düzenli spor yapılmalıymış ama tonalin cla tek başına da kullanılabiliyormuş yağsız kas oluşması için vücutta. böyle takviyeler işe yarar mı kullanan oldu mu aranızda ya da birşeyler duyan bununla ilgili? kesinlikle zayıflama hapı filan değil solgarın neticede solgar doğal ürünlerle vitamin ve besin takviyeleri üreten bir marka.
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm;
Sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, çörekotu, nane, kekik ve bir bardak tek şekerli çay
Ara; bir bardak süt, birkaç fındık
Öğle; kabak yemeği,3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara; İçine yulaf kepeği, nane, kekik, çörekotu ve pulbiber karıştırılmış yoğurt
Akşam; kereviz, yoğurt ve 1 dilim çavar ekmeği
1,5 litre su..... Spor yok
Evet canım aslında adetim yakın, doğru :) Birde 1 hafta işler çok yoğundu o yüzden pek dikkat edemedim. Ara verince zor oluyor, tekrar başlamak. Ama evet yılmamak lazım. Yeşilçayla devam etmek lazım hemde :)
ogle yemegin karbonhidrattan ibaret olmus. biraz yogurt yesen guzel olurmus. acıkmanı engellerdi.İyi aksamlar menum
Kahvalti
1 kase nesfit
Ogle
Yarim.dlim.koy ekmegi
Patates
5 zytin
Ara
1 dilim elma
aksam
1 kase corba
1 kasik ciger
2.5 lt su
Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
100 twest
40 mekik
15 duvar sinavi
Bacak ve kol incelticiler
ogle yemegin karbonhidrattan ibaret olmus. biraz yogurt yesen guzel olurmus. acıkmanı engellerdi.
hosbulduk... yogurt yiyemediğini bilmiyordum canım :-(Yogurt yesem zaten coktan zayflardim herlde :) ben yemiorm canim agzima surmedim yiyemiom.bu arada dedimmi bilmiomda hosgeldin canim :)
kahır olur mu canım ya zevkle yaptım inanki ama bu ara kafam bulanık gerçekten yoksa şikayetçi değilim yapmaktanyine de herkes öğrenmeli diye düşnüyorum bencede canım ya süs diye mi aldın tabiki de kullanacaksın ahmetcikte oyun oynuyor annesiyle havanın güzelliğini değerlendir bencede ececim hem senin için hem çocuklar için iyi olur inşallah sen 59u bende 64ü görürüm ucundan bu hafta çok iddalıyım ya yok mu benle yarışann
biliyorum kadercim suan dugun hazirligi zaten cok yorucukahır olur mu canım ya zevkle yaptım inanki ama bu ara kafam bulanık gerçekten yoksa şikayetçi değilim yapmaktanyine de herkes öğrenmeli diye düşnüyorum bencede canım ya süs diye mi aldın tabiki de kullanacaksın ahmetcikte oyun oynuyor annesiyle havanın güzelliğini değerlendir bencede ececim hem senin için hem çocuklar için iyi olur inşallah sen 59u bende 64ü görürüm ucundan bu hafta çok iddalıyım ya yok mu benle yarışann
abbim hepsine şifa versin inşallah kıyamam..
amiiiinn
amiiiiin
girersin şekle inşallah cnm hoşgeldin katıl bize
ohh işler bitmiş
darısı bnm başıma:18:
inalllaah
aynen ben dört gün çabalıycam ama kurtarmaz heralde
emzirirken ben 6kilo vermiştim kolay veriliyor istersen 3yıl önceki listeyi yazabiliim diyetisyen vermişti
bu yıl ballı su vs gribi geçirmiyor ama inşallah iyileşirsin çabucak
bende başka bir marka tavsiyesi aldım ama doktor onaylamadı diye kulanmadım :26:
güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?