70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar biraz once cok hirslandim Kilo hakkinda konusuyoduk ve esim dediki Kilo veriyosunda ne oluyor gobegin hala ayni duruyor bende cok hirs yaptim artik hergun 150 mekik cekicem yuruyus zaten yapiyorum insaallah kurtulucam bu gobekten zaten tek sorunum o sebebide dogum yuzunden oldu ama yilmak yok kultulcam bu gobekten

o zman bu haftaki rakibim sensin theo bende yaza kadar 60ın altına düşmek istiyorum ama benim planlarım nisan ortasına kadar şuan 60ı görmek istiyorum bi şekilde bende iyi gidiyordum dün akşamda hiç ekmek kullanmadım çorbamı salatamı yedim biraz da tavuk ama annem zorladı beni bu kaymağı senin için getirttim illa ye dedi ve yedim annemde şuç yokki benim zayıflığım işte :26:sabahta gördüm artıyı
biliyorum kadercim suan dugun hazirligi zaten cok yorucu
disari ciktik uzun zamandir goredigim bi arkadasi gordum Birlikte cocuklari parka goturduk planladigimdan daha uzun sure disarda kaldim ama cok guzel bir gun gecirdim

daha iyi olmuş canım spor oldu sanada hem güneşten faylandınız istanbul da aralıksız yağış var dersin kış geri geldi

canım ya senin göbek gitmişti en son hatırlıyorum ben senin resimlerini tekrar nasıl oldu ki:26:

günaydın kızlar.
bir kaç akşamdır bir yorgunluk çöküyor menü yazmaya üşeniyorum.sabah ta olsa yazayım.
dün.
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin
2 dilim kepekli ekmek,çay.
ara yok
öğle
yarım kase müsli,5 fındık
ara 1 elma
akşam.
1 pors.kıymalı karnıbahar
1 kase cacık
2 dilim k. ekmek
küçük acı biber turşusu
2 litreden fazla su
3 mil leslie.

zeydemor triendy21 kadei
umay0110
deniz_1988
farahzeynep
ben gönderdim sanıyordum göndermemişmiyim tüh :26:
canım eline sağlık ben bildirim göndermeyi unutmuşum liste altına aldığınız için teşekkür ederim
nutellanın sayfasını yan sekmeye açmıştım ama göndermemişim demekki en son onu hatırlıyorum
bisürü uğraşıyorsunuz emeğinize sağlık
tebrikler canım zaten ihtiyacın yoktu böyle daha iyi oldu
korumak için bari bırakma bizi
muhabbete gel
koçumuz ol gitmeeeee
oo süper yaa herkes zayıflıyor
inşallah hedefine ulaşacaksın canımm
Eki Görüntüle 1014996

kizlar buda cumartesi sabahi gordugum hastalik Kilo vermede ise yaradi
süperrrrrrrr
o kiloda olmak için neler vermezdim
aaaa dön artık 75 i görmeyi bekleme canım
selam canım
bugün bende nerdeyse 66yı görüyordum tekrar ama kaçtı
cumaya hedefim var inşallah ulaşırım, ulaşırız
gitti ama bugün artıdayım..epeyce..sanırım menstten dolayı
mensi anlamadım :44:
kizlar bu sabahki tartida gordugum

Eki Görüntüle 1015819

gidicek bu kilolar insaallah
paylaşın böyle şeyleri feci gaza geliyorum

kızlar selam
geçmişi bitiremedim
dün çok güzel geçti zarralı diyebileceğim tek şey az şekerli türk kahvesiydi
ama bugün günüm var 4 gibi yeriz sonrasında bişey yememeyi planlıyorum
canlarım fotoları gördükçe bende hevesleniyorum darısı başımıza

zaten listeyi yanlış yapmışsız canım sıralama karışmış hepten birbirine bişey kaybetmedin yani bende gördüm 66 yı ama bugün artıdaydım yine en sevindirici olan şey akşam tartıldığımda ucundan da olsa 66 olmak güzel darısı 59lara olsun bu hafta ben theo ile yarşıyorum sende katıl bize bakalım bu hafta hangimizin gr eksikliği olcak ne dersin? bu arada listeyi selibeli yapcak bu hafta bilgin olsun

sağol canım tekrar toparlanmaya çalışıyorum

Sen 78den 73 e ne kadarda ve nasıl düştün canım ?

Selam canım ben yaklaşık 1 ayda düştüm 73 e. özel bir diyet yapmadım ama dikkat ettim. Her öğün 1 dilim yedim (ara öğünler hariç tabii). Sabah ve akşam yaklaşık 1 saat yürüdüm. Ama son bir hafta iş yoğunluğu sebebiyle yürüyemedim. Ve düzenli olmasada maydanoz limon kürü yaptım sabahları.

gunaydın... dun spor filan yapamadım. kızımı uyuturken benim de uykum geliyor ondan önce sızıp kalıyorum . sabah da erken kalkamadım ...anne bagımlısı oldu civcivim,boynuma sarılıyor ayrılmıyor,lavaboya bile gidemiyorum bırakıp o derece...

gunaydin kizlar iki gundur yulaf kepeginden yaptigim krebi yiyorum.dun oglen sotelenmis sebze ve izgara tavuk yedim ogleden sonra biraz kuruyemis eti form misir patlagi yedim aksamda paca corbasi icitim.yatmadan once kakaolu sut.

bugun kahvalti ayni oglen muamma iste?aksamda ayni durum dansa gidecegim belki enson burada birseyler yer cikarim.

birde tuvaletimi yapabilsem kesin kilo verecegimde

hosgeldin canim

ohh mis gibi otur canim

kizlar bu sabahki tartida gordugum

Eki Görüntüle 1015819

gidicek bu kilolar insaallah
woooww

Liste kalmasin diye cabaliyorsun galiba

Ee kendi kendini ele verdin
neyse simdiden tesekkurler

ahh canim ben resim bile cekilmiyorum.

Hosgeldin

Kullan gitsin bence de canim

Tesekkurler canim
gercekten cok guzel anlatmissin

Liste guzel canim

liste guzel

Bazen kacamaklar olabilir

Guzel

guzel ama az degil mi

Menu de sporda guzel

Günaydın kızlar hepiniizeee bol eksili günler inşaAllah
Günaydın

Super

Belli zamanlar da oyle oluyolar canim

Sabah ac karnina 3-4 kuru kayisi uzerine 2-3bardak ilik su ic bire bir geliyo canim

bugunki menumu planladım,

11:00 1 dlm peynir,5 zeytin,1 kucuk dlm ıspanaklı börek
13:30 bol marul salatası,ızgara kırmızı et(100 gram kadar), 1 dlm ekmek
16:30 15 tane yer fıstıgı ,2 kuru kayısı
19:30 ıspanak yemegi( 6 yk), 1 kase yogurt, bol marul salatası,1 dlm ekmek
aksam spor yapabilirsem oncesinde 1/2 elma, sonrasında da 1 bardak sut icerim

canim alt gobek var dogumdan oturu oyle cok buyuk degil ama sallaniyor malesef Kilo verince biraz azaldi ama ben tamamen gitsin istiyorum
herkes vericek kilolari insaallah
mine 2gun once senin tariflerden birini yapicaktim nasip olmadi ama bugun kesin yapicam diyorum kagitta sebze tarifini yapicam

tesekkurler canim
bende kullanicam gitsin baban nerdeyse 18li yaslada almisti ben geldim 32 yasina o hala bekliyor oyle

minecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum

Selam çıtır hatunlarnasılsiniz bakim diyet nasıl gidiyor umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya inersiniz

minecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400

Tebriklerr canimmm bak bundan sonra kiloları geri almak yok

Bir kere aldın geldin önemli olan hızlı kilo vermen değil az ama kalıcı olsun sanirsam sen çok hızlı kilo verdin umarım geri almazsin tatlım

Tebriklerr canimmm bak bundan sonra kiloları geri almak yok

Bir kere aldın geldin önemli olan hızlı kilo vermen değil az ama kalıcı olsun sanirsam sen çok hızlı kilo verdin umarım geri almazsin tatlım

Amin canim simdi resim koydum bakarsan gorursun bakmak isteyen kizlar bakabilirler sonra kaldiricam tekrar resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…