ben bu ara cok hirsliyim Kadercim ben varim yarismaya bende kendime 62.9 u belirledim cunku cumaya kadar bu rakami gorene kadar hem hic kacamak yapmayacagim hem de hafta sonu da kacamak yapmadim bir de cumartesi ve pazar 2 ser saat yurudum, hafta icide zaten 1 saat yuruyorum, simdilik yeter, sadece bu aralar cok siddetli basagrilarim var, migren tutuyor, dun gece 4 te kalkip ilac ictim, biraz oncede bir agri kesici aldim, insallah geceer, bugunku menu
sabah 1dlm ekmek 1 yumurta, sekersiz cay, 3 tane uzum
ara sekersiz sutsuz kahve 1 kucuk elma
oglen kapuska 1 dlm ekmek 3-4 kasik kadar yogurt
ara kucuk bir armut
100 kalorilik bar ve sekersiz kahve
aksam sulu kofte (sadece koftelerinden yemegin suyundan yemedim) buyuk kase salata
ara ananas ve kucuk bardak sut
bakalim yarin falan faydasini gorecekmiyim
simdilik hepinizi opuyorum, sik giremedigim icin yeni gelen arkadaslar, sizle muhabbet kuramadim ama okumaya calisiyorum yazdiklarinizi, guzel kilolar veriyorsunuz masallah hadi yaza kadar sikalim disimizi, bende kesin tarih koydum haziran 10 onda 54.9 da olsa 55in altina inecegim insallah.
biliyorum kadercim suan dugun hazirligi zaten cok yorucu
disari ciktik uzun zamandir goredigim bi arkadasi gordum Birlikte cocuklari parka goturduk planladigimdan daha uzun sure disarda kaldim ama cok guzel bir gun gecirdim
kizlar biraz once cok hirslandim Kilo hakkinda konusuyoduk ve esim dediki Kilo veriyosunda ne oluyor gobegin hala ayni duruyorbende cok hirs yaptim artik hergun 150 mekik cekicem yuruyus zaten yapiyorum insaallah kurtulucam bu gobekten zaten tek sorunum o sebebide dogum yuzunden oldu ama yilmak yok kultulcam bu gobekten
ben gönderdim sanıyordum göndermemişmiyim tüh :26:zeydemor triendy21 kadei
umay0110
deniz_1988
farahzeynep
canım eline sağlık ben bildirim göndermeyi unutmuşum liste altına aldığınız için teşekkür ederimnutelladict arkadaşımızın hazırlamış olduğu listedir kendisine teşekkür ederizBirinci olan arkadaşımız triendy21 'i kutluyor darısı başıma diyorum
Liste altı olan arkadaşlarımız ise; rosewind, aliefe,farahzeynep,deniz,umay0110,sorcha (çoğunuzu gördüm bildirim yaparken ama sanırım msj atmadınız kızlar :26:)
tebrikler canım zaten ihtiyacın yoktu böyle daha iyi olduEki Görüntüle 1014325
günaydın herkeze sonunda hedefime ulaştım,olay bitmiştir,geçen cuma 60.1le başladım 9 gün oldu ve şimdiki durumum ortada,4.400 gitmiş ,çok mutluyum:124: artık kilo vermeye devam etmek istemiyorum,cidden bünyem kaldırmayabilir,ama 54de fena olmazdı yani neyse koruma yapmaya çalışıcam bikaç zaman,
bu arada hedefime ulaştım darısı herkezin başına,
artık aranızda olamıycam kendinize iyi bakınseneye görüşürüz
oo süper yaa herkes zayıflıyorkizlar kvde trye gelicek tabi tek gelemiyor Burda bi akrabalari vardi oda gidicekti vazgecmisler esimde yazin gitcez zaten felan diye vazgeciyorduki ben ikna ettim okadar cok biletlere baktimki mecbur kaldive sonuc olarak dun aksam biletleri aldirdim 24 nisanda turkiyedeyim Allahin izniyle
en guzel yani 27 nisanda dayimin oglunun dugunu var ve biletleri o tarihe rastgetirttim
simdi 6 haftamvar 6 haftada en az 55 kiloya inmem lazim ve evi tasimam lazim esim ev bitmezse napicaksin dedi ama ben simdiden evi toplamaya basliyorum oda boyayi laminatlari felan halledince hemen tasina bilcez
süperrrrrrrr
aaaa dön artık 75 i görmeyi bekleme canımACİLENNNNNN DÖNÜŞ YAPMALIYIMMM ARANIZA
KİLOLAR ALDI BAŞINI GİDİYOR 75i görmeden buraya gelmeliyim motive olmam lazım bir önceki diyetimde olduğu gibi
Umarım bu sefer pes etmemm
Neden böylekısa süreli bir hırsa sahibim anlayamıyorumm
Yok yok bende iradeyokkk kızçelerim
selam canımGünaydın kızlaarrrhaftaya çok enerjik başladım her ne kadar baş ağrısıyla uyansam da tartı yüzüme güldüğü için süper hissediyorum kendimii herkese iyi bol eksili haftalar diliyorum inşaAllah
mensi anlamadım :44:gitti ama bugün artıdayım..epeyce..sanırım menstten dolayı
paylaşın böyle şeyleri feci gaza geliyorum
ben gönderdim sanıyordum göndermemişmiyim tüh :26:
canım eline sağlık ben bildirim göndermeyi unutmuşum liste altına aldığınız için teşekkür ederim
nutellanın sayfasını yan sekmeye açmıştım ama göndermemişim demekki en son onu hatırlıyorum
bisürü uğraşıyorsunuz emeğinize sağlık
selam canım
bugün bende nerdeyse 66yı görüyordum tekrar ama kaçtı
cumaya hedefim var inşallah ulaşırım, ulaşırız
abbim hepsine şifa versin inşallah kıyamam..
amiiiinn
amiiiiin
girersin şekle inşallah cnm hoşgeldin katıl bize
ohh işler bitmiş
darısı bnm başıma:18:
inalllaah
aynen ben dört gün çabalıycam ama kurtarmaz heralde
emzirirken ben 6kilo vermiştim kolay veriliyor istersen 3yıl önceki listeyi yazabiliim diyetisyen vermişti
bu yıl ballı su vs gribi geçirmiyor ama inşallah iyileşirsin çabucak
bende başka bir marka tavsiyesi aldım ama doktor onaylamadı diye kulanmadım :26:
güzel menü
Sen 78den 73 e ne kadarda ve nasıl düştün canım ?
hosgeldin canimmerhabalar... 73 kiloyu gördum sonunda. 1 yıl icinde 50 likilolardan buraya nasıl geldim anlamadım. hicbir sey yakısmıyor artık giyecek kıyafetim kalmadı yenisinide almıyorum zayıflarım diye. haziran 15 e kadar hedef 58. haziran 15 te ucretsiz iznim bitecek işe baslıycam biraz sekle girmiş olmam lazım.
ohh mis gibi otur canimgünaydıın fıstıklar.
yeni gelen kızlar,hepiniz hoşgeldiniz.
evimi temizledim,ütülerimi yaptım bir haftalık,çamaşır yok,bulaşık yok.
ohh kafam rahat,keyfim yerinde.bir de hava güzel olsaydı çıkar gezerdik kuzumla.temiz hava alırdık.
bir pazatesi klasiği olarak yine artıda çıktım,bu sefer 300 gr.ne zaman cuma günkü kilomu göreceğim acaba pzt. günü.
tubaa haydi yolun açık olsun,kiloların hiç geri dönmeyenlerden olsun güzelim.buralara sadece selam vermek için uğra inşallah.
darısı da tüm topikteki kızlara olsun.
woooww
Liste kalmasin diye cabaliyorsun galibazaten bir daha aman tovbe evdeki bil birisinde ofis programi yok digerinde program var klavye yok
beni strese soktu valla.
neyse bu diyet isini azicik daha ciddiye almaya karar verdim kendime yulaf kepeginden dukan krebi yaptim sabah yaninda yumurta seker domates azicik peynir ve yesil cay ictim.
geleim ogle yemegine evden getirmedim havada sansa kotu markete inip oradan bisiler alacagim galiba.
Ee kendi kendini ele verdinya yok ben bekliyodum liste sonuncusu olmayi digerlerinin verdiklerine aldiklarina bile bakmadan listeye bi baktim sanki 700 gr vermis gibi gozukuyorum dedim olmaz simdi haksizlik olmasin
neyse kizlar bu hafta liste yapmak bana kaldi
yanliz simdiden soyliyeyim ben cuma aksami yaparim listeyi cumartesi butun gun annemlerde olucam erkek kardesimi nisanlamistik gecenlerde annem kiz tarafini yemege cagirdi anneme yardima gidicem aksamda zaten orda kalirim
ona gore kizlar herkes cuma sabahi tartilsin mesajlari atsin cuma aksami liste yayinlanicak
ahh canim ben resim bile cekilmiyorum.insallah... artık bıktım istediğimi giyememekten. kızımın dogum gununde cektirdiğimiz fotografların yarısını sılmek zorunda kaldım cok canım sıkıldı. baya sisman olmusum da fotografları gorunce dank etti.
Hosgeldinarkadaşlar merhaba lütfen yardım edin 73 kiloyum ve 3 aylık bir bebeğim var emziriyorum nasıl kilo verebilirim 60 inmem lazım lütfennnn nasıl gidicek bu kilolar bir yöntem bir liste ne olursa emzirdiğim için çok acıkıyorum ve veremiyorum iştahım açıldı..
Kullan gitsin bence de canimkader kurtuldun listeden zaten cok kahrimizi cektin nezamandan biri sen yapiyosun artik ceza alanlar yapmaliki Kilo verimi fazla olsun zaten
bana gelirsek vitrindeki kullanilmayan tum tabaklari bardaklari kaldirdim ama benim pasa hic rahat durmadi her zamanki gibi ben koyuyorum o atiyor allahdan kirilmadilar ve karar verdim onlar susdiyemi alinmis eski kullandiklarimi aticam yeni evde bunlari kullanicam su gune Kadar 10 kere kullanilmamistir misafir gelcekte kullanilicak
simdide ara verdim islere hava baya gunesli cocuklari cikartip 1saat gezdiricem kendi yuruyusumude yapmis olucam
sonra gelip kaldigimiz yerden islere devam yuruyusude birakmamak lazim degilmi cumaya 58.9u gormek istiyorum aynen devam diyete
gorusuruz kendinize iyi bakin az yemek yiyin
Tesekkurler canimCanım, haftasonları annemde olduğum için buraya bakamıyorum. Online oluyorum Bdv ye bakıyorum ama buraya uzun uzun yazamıyorum. Pazartesi babama geçer geçmez yazarım diye düşünmüştüm anca geldim.
tuz hariç 3 beyazı kestim. Tuzu kesemedim maalesefTuzsuz hayatta yiyemem.
makarna ,pilav hiç yemedim. Sabahları dışında ekmek yemedim sabahları da 2 dilim filan.
Onun dışında ara öğün filan yapmadım ben 3 öğün yedim. Akşam en geç 6 da yedim .
En fazla 3 bardak yeşil çay ve günde 1 soda içiyodum. Ve bol su .
20-21 yaşındaydım bir de . küçükken daha kolay veriliyor ya . 5-6 ay gibi bir sürede verdim canım.
İlk 40 günde zaten 8 kg vermiştim 18 kiloyu da 4 ayda filan verdim :)
Spora sonra gittim ben . 5 ay kadar .
Ama şimdiki dietimde sporu da birlikte yapıcam . Çünkü sarkmalar oluşur diye korkuyorum :)
Ben hırslandığım zaman canavar oluyorum ve diet yaparken canım hiçbir şey çekmiyor . Ve o dönem de çok hırslıydım ben 5, 5,5 ay boyunca bu hırsımın devam etmesi yetti. Şimdi de aynı hırsa sahibim . Bir kere yaptıysam bir kere daha neden olmasın ?
Bundan sonra makarna ,pilav ve diet bile olsa gazlı içeceklerin hiçbiri yok. Sadece light ice tea'nin yarısını içerim çanım çok bişiler isterse. O da her gün değil.
Yemek yerken su bile içmek mideyi genişletiyor. O yüzden yemeklerden 20 dk önce filan içiyorum su .
Şuan dolapta kırmızı biber dolması var mesela . Çok severim. Açtım gördüm . Sıradan bir şey gibi kafamı çevirdim .
"yiyince ne olacak sanki?" diye durup bir sormalı insan ?
Hiçbir şey olmuyor . Bir anlık bir haz , zevk , doyma hali.
Ve bu bir anlık şey için hedefimi bozamam :)
İçki benim en büyük düşmanım. Bir tek içki ayartıyor . Ona da 2 kere hayır dedim arkadaşlarım teklif edince. Bir kere daha hayır dediğimde bu iş bitmiştir. İçmem :) Anca 10 kilo daha vereyim. O zaman kutlamak için içerim. Çünkü bir birada bile çok kalori varken ben asla bir bira ile kalamıyorum rahat 5 bira içerim. Yani 5 birada resmen 1 günde 1-1,5 kg aldırır herhalde
Böyle yani canım. Hırs mı demeli? Azim mi ? Bilmiyorum :26:
Liste guzel canimmerhaba kızlaaar. bir kaç gündür dikkat ederek yiyorum yine ama ayarı kaçırdım galiba azcık.
bende menümü yazayım bugünkü
uyanınca 2 bardak alkali su
sabah: 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 1'er çay kaşığı miktarında bal,reçel ve 3 zeytin şekersiz çay
ara: 1 fincan limonlu elma kromlu form çay,4 yulaflı bisküvi.
öğle: 2 yemek kaşığı light yoğurt 2 parça ıspanak böreği
ara: 1 fincan limonlu elma kromlu form çay yine
akşam: 2 kaşık kremalı makarna,3 kaşık az yağlı bezelye yemeği,2 kaşık yoğurt yenecek.
yatmadan önce 1 bardak tarçınlı light süt.
gün boyunca 1,5 - 2 litre su bitiyor tabi bu arada.
birde ben birşey duydum ama reklama girer mi bilmiyorum eğer giriyorsa affedin. solgarın tonalin cla diye bir besin takviyesi varmış yağ yakan L-Cartinite ile birlikte kullanılacaksa mutlaka düzenli spor yapılmalıymış ama tonalin cla tek başına da kullanılabiliyormuş yağsız kas oluşması için vücutta. böyle takviyeler işe yarar mı kullanan oldu mu aranızda ya da birşeyler duyan bununla ilgili? kesinlikle zayıflama hapı filan değil solgarın neticede solgar doğal ürünlerle vitamin ve besin takviyeleri üreten bir marka.
liste guzel
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm;
Sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, çörekotu, nane, kekik ve bir bardak tek şekerli çay
Ara; bir bardak süt, birkaç fındık
Öğle; kabak yemeği,3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara; İçine yulaf kepeği, nane, kekik, çörekotu ve pulbiber karıştırılmış yoğurt
Akşam; kereviz, yoğurt ve 1 dilim çavar ekmeği
1,5 litre su..... Spor yok
Bazen kacamaklar olabiliranatkh08 bugün ne hikmetse bende başağrısı ile uyandım...
şimdi geçmiş farkında değilim okuyunca hatırladım...
kızlar herkese i akşamlar
yeni gelen arkadasların bazılarına slm veremedim hoşgeldiniz
buhafta inşallah bolbol eksiler görürüz
topiğimiz artı görmesin inşallaaaaaaah
bugün geçen hafta yediğim için ço zorlanıyorum az evvel e3a1 arkadşın koydugu tartıyı çikolata sandım......
menüm çok dengesiz ve saatleri kötü maalesef
kahvaltı(12:45)
salçalı omlet
tel peynir
1tk.krem peynir
2 tk.tahin-pekmez
2 çavdar ekm.
3zeytin
ara(15:00)
3ü1arada
ara
2çikolata(108 kalorilik)
ara
havuç saati bilmiyorum bir ısırık elma
akşam 20:30
yarım kase mercimek çorbası
1baget fırın tavuk
patates kızartması actifry de sayısı belli değil.. daha yemedim :18:
havuçlu yoğurt salata
su 1.5
spor leslie 1mil apmaya çalışacağim inş.
Guzelmerhabalar...
bugunki menum
08:30 az yaglı omlet,1 dlm beyaz peynir, 3 zeytin,1 kucuk dilim ıspanak böregi
12.30 az yaglı bol marul salatası,3yk kısır,1 kase yogurt
15.30 15 tane yer fıstıgı,1 kuru kayısı
18.00 bol marul salatası,1 kase yogurt, 1 kase mercimek corbası
baska da bir sey yemeyi dusunmuyorum bu saatten sonra belki sut icerim aksam spor yapmaya fırsat bulursam
guzel ama az degil miİyi aksamlar menum
Kahvalti
1 kase nesfit
Ogle
Yarim.dlim.koy ekmegi
Patates
5 zytin
Ara
1 dilim elma
aksam
1 kase corba
1 kasik ciger
2.5 lt su
Spor
1 saat eliptik bsiklet
200 ip atlama
100 twest
40 mekik
15 duvar sinavi
Bacak ve kol incelticiler
Iyi akşamlar kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.: ))
Menüm
Sabah
Rokalı domatesli salata, yarım dilim ekmek üzeri sürme peynir, 5 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ara
1 kupa 7 otlu çay, 2 incir
Öğle yok
Akşam
Patatesli kıymalı köfte 5 tane, 1 kase yoğurt çorbası
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ara
3 tane kepekli buğdaylı form bisküvi, 1 tane kivi
GünaydınGünaydın kızlar hepiniizeee bol eksili günler inşaAllah
günaydın kızlar.
bir kaç akşamdır bir yorgunluk çöküyor menü yazmaya üşeniyorum.sabah ta olsa yazayım.
dün.
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin
2 dilim kepekli ekmek,çay.
ara yok
öğle
yarım kase müsli,5 fındık
ara 1 elma
akşam.
1 pors.kıymalı karnıbahar
1 kase cacık
2 dilim k. ekmek
küçük acı biber turşusu
2 litreden fazla su
3 mil leslie.
Belli zamanlar da oyle oluyolar canimgunaydın... dun spor filan yapamadım. kızımı uyuturken benim de uykum geliyor ondan önce sızıp kalıyorum . sabah da erken kalkamadım ...anne bagımlısı oldu civcivim,boynuma sarılıyor ayrılmıyor,lavaboya bile gidemiyorum bırakıp o derece...
Sabah ac karnina 3-4 kuru kayisi uzerine 2-3bardak ilik su ic bire bir geliyo canimgunaydin kizlar iki gundur yulaf kepeginden yaptigim krebi yiyorum.dun oglen sotelenmis sebze ve izgara tavuk yedim ogleden sonra biraz kuruyemis eti form misir patlagi yedim aksamda paca corbasi icitim.yatmadan once kakaolu sut.
bugun kahvalti ayni oglen muamma iste?aksamda ayni durum dansa gidecegim belki enson burada birseyler yer cikarim.
birde tuvaletimi yapabilsem kesin kilo verecegimde
canim alt gobek var dogumdan oturu oyle cok buyuk degil ama sallaniyor malesef Kilo verince biraz azaldi ama ben tamamen gitsin istiyorumo zman bu haftaki rakibim sensin theobende yaza kadar 60ın altına düşmek istiyorum ama benim planlarım nisan ortasına kadar şuan 60ı görmek istiyorum bi şekilde bende iyi gidiyordum dün akşamda hiç ekmek kullanmadım çorbamı salatamı yedim biraz da tavuk ama annem zorladı beni bu kaymağı senin için getirttim illa ye dedi ve yedim annemde şuç yokki benim zayıflığım işte :26:sabahta gördüm artıyı
daha iyi olmuş canım spor oldu sanada hem güneşten faylandınızistanbul da aralıksız yağış var dersin kış geri geldi
canım ya senin göbek gitmişti en son hatırlıyorum ben senin resimlerini tekrar nasıl oldu ki:26:
herkes vericek kilolari insaallah
ben gönderdim sanıyordum göndermemişmiyim tüh :26:
canım eline sağlık ben bildirim göndermeyi unutmuşum liste altına aldığınız için teşekkür ederim
nutellanın sayfasını yan sekmeye açmıştım ama göndermemişim demekki en son onu hatırlıyorum
bisürü uğraşıyorsunuz emeğinize sağlık
tebrikler canım zaten ihtiyacın yoktu böyle daha iyi oldu
korumak için bari bırakma bizi
muhabbete gel
koçumuz ol gitmeeeee
oo süper yaa herkes zayıflıyor
inşallah hedefine ulaşacaksın canımm
süperrrrrrrr
o kiloda olmak için neler vermezdim
aaaa dön artık 75 i görmeyi bekleme canım
selam canım
bugün bende nerdeyse 66yı görüyordum tekrar ama kaçtı
cumaya hedefim var inşallah ulaşırım, ulaşırız
mensi anlamadım :44:
paylaşın böyle şeyleri feci gaza geliyorum
hosgeldin canim
ohh mis gibi otur canim
woooww
Liste kalmasin diye cabaliyorsun galiba
Ee kendi kendini ele verdin
neyse simdiden tesekkurler
ahh canim ben resim bile cekilmiyorum.
Hosgeldin
Kullan gitsin bence de canim
Tesekkurler canim
gercekten cok guzel anlatmissin
Liste guzel canim
liste guzel
Bazen kacamaklar olabilir
Guzel
guzel ama az degil mi
Menu de sporda guzel
Günaydın
Super
Belli zamanlar da oyle oluyolar canim
Sabah ac karnina 3-4 kuru kayisi uzerine 2-3bardak ilik su ic bire bir geliyo canim
tugbacim cok fena iddaaya girdim 1ayda gobek gidicek diye hangi hareketleri yapmam lazim mekikden baska
minecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400
Tebriklerr canimmm bak bundan sonra kiloları geri almak yok
Bir kere aldın geldin önemli olan hızlı kilo vermen değil az ama kalıcı olsun sanirsam sen çok hızlı kilo verdin umarım geri almazsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?