minecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400
Selam çıtır hatunlarnasılsiniz bakim diyet nasıl gidiyor umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya inersiniz
Kimseeee yokmu bakemm hani nerde fit olmak isteyen hatunlar
Amin canim simdi resim koydum bakarsan gorursun bakmak isteyen kizlar bakabilirler sonra kaldiricam tekrar resimleri
hosgeldik dilek nerelerdesin
ben simdi cikmak zorundayim tasinicaz evi topluyorum yavastan gorusuruz cumleten
biz burdayız da sen nereye kayboldun bakimm
ben reim göremiyorum ececim nerdee?
Geldimmm geldimm artık
Biraz kafami dinlemek istedim canim bomba gibi geldim
Sende durumlar nasıl tatlım düğünede az kaldiiheyecan nasil
merhaba kizlar nasilsiniz? ben hic iyi degilim icimden hic rejim yapmak falan gelmiyo aksine gozumun onunden lahmacunlar tatlilar pastalar birer birer geciyor
ne olucak boyle anlamadim halbuki bundan 4ay once nede guzel motive olmustum vermistim 7 kiloyu simdi o motivasyonun onda biri yok
canim cok sikiliyooooo
Valla canim kolay değil düğün işleri allah yardimcin olsun eminim çok çok güzel gelinsin kilo almada ozamana kadar korursanda süper olursun canım çok çok fazlan yokhoşgeldin canım bende durumlar fena deli gibi koşturmacadayım valla tek başımayım ve 67 günüm kaldı :18:bi yandan zayıflamaya çalışıyorum bi yandan hazırlıklar işte :18: sen napıorsun kilo alıpta mı geldin yoksa?
Ozaman yaza şişko olarak girmekmi istiyosun sen sakin motivasyonunu düşün o yemekler bir dakikalık heves ama zayıflık ömür boyu kendini bikini nin içinde incecik hayal etsene güzel olmazmi kendini toparla kuzummerhaba kizlar nasilsiniz? ben hic iyi degilim icimden hic rejim yapmak falan gelmiyo aksine gozumun onunden lahmacunlar tatlilar pastalar birer birer geciyor
ne olucak boyle anlamadim halbuki bundan 4ay once nede guzel motive olmustum vermistim 7 kiloyu simdi o motivasyonun onda biri yok
canim cok sikiliyooooo
Tesekkurler canim
gercekten cok guzel anlatmissin
Selam canım ben yaklaşık 1 ayda düştüm 73 e. özel bir diyet yapmadım ama dikkat ettim. Her öğün 1 dilim yedim (ara öğünler hariç tabii). Sabah ve akşam yaklaşık 1 saat yürüdüm. Ama son bir hafta iş yoğunluğu sebebiyle yürüyemedim. Ve düzenli olmasada maydanoz limon kürü yaptım sabahları.
sanada canım... İNŞALLAH CANIMGünaydın kızlar hepiniizeee bol eksili günler inşaAllah
merhaba canım güzel menü...günaydın kızlar.
bir kaç akşamdır bir yorgunluk çöküyor menü yazmaya üşeniyorum.sabah ta olsa yazayım.
dün.
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin
2 dilim kepekli ekmek,çay.
ara yok
öğle
yarım kase müsli,5 fındık
ara 1 elma
akşam.
1 pors.kıymalı karnıbahar
1 kase cacık
2 dilim k. ekmek
küçük acı biber turşusu
2 litreden fazla su
3 mil leslie.
ben gönderdim sanıyordum göndermemişmiyim tüh :26:
canım eline sağlık ben bildirim göndermeyi unutmuşum liste altına aldığınız için teşekkür ederim
nutellanın sayfasını yan sekmeye açmıştım ama göndermemişim demekki en son onu hatırlıyorum
bisürü uğraşıyorsunuz emeğinize sağlık
tebrikler canım zaten ihtiyacın yoktu böyle daha iyi oldu
korumak için bari bırakma bizi
muhabbete gel
koçumuz ol gitmeeeee
oo süper yaa herkes zayıflıyor
inşallah hedefine ulaşacaksın canımm
süperrrrrrrr
o kiloda olmak için neler vermezdim
aaaa dön artık 75 i görmeyi bekleme canım
selam canım
bugün bende nerdeyse 66yı görüyordum tekrar ama kaçtı
cumaya hedefim var inşallah ulaşırım, ulaşırız
mensi anlamadım :44:
paylaşın böyle şeyleri feci gaza geliyorum
selam canım..menstruasyonun kısaltılmışı=regl ... bana regl kelimesi çok itkızlar selam
geçmişi bitiremedim
dün çok güzel geçti zarralı diyebileceğim tek şey az şekerli türk kahvesiydi
ama bugün günüm var 4 gibi yeriz sonrasında bişey yememeyi planlıyorum
canlarım fotoları gördükçe bende hevesleniyorum darısı başımıza
merhaba canım...kaç yaşında kızıngunaydın... dun spor filan yapamadım. kızımı uyuturken benim de uykum geliyor ondan önce sızıp kalıyorum . sabah da erken kalkamadım ...anne bagımlısı oldu civcivim,boynuma sarılıyor ayrılmıyor,lavaboya bile gidemiyorum bırakıp o derece...
çok zor canım kabızlık...krebi nasıl yapıyorsun canım..gunaydin kizlar iki gundur yulaf kepeginden yaptigim krebi yiyorum.dun oglen sotelenmis sebze ve izgara tavuk yedim ogleden sonra biraz kuruyemis eti form misir patlagi yedim aksamda paca corbasi icitim.yatmadan once kakaolu sut.
bugun kahvalti ayni oglen muamma iste?aksamda ayni durum dansa gidecegim belki enson burada birseyler yer cikarim.
birde tuvaletimi yapabilsem kesin kilo verecegimde
afiyet olsun güzellll..bugunki menumu planladım,
11:00 1 dlm peynir,5 zeytin,1 kucuk dlm ıspanaklı börek
13:30 bol marul salatası,ızgara kırmızı et(100 gram kadar), 1 dlm ekmek
16:30 15 tane yer fıstıgı ,2 kuru kayısı
19:30 ıspanak yemegi( 6 yk), 1 kase yogurt, bol marul salatası,1 dlm ekmek
aksam spor yapabilirsem oncesinde 1/2 elma, sonrasında da 1 bardak sut icerim
canım bence fazla abartıyorsun..ama üst üste iki doğum sonrası ve alınan o kkdar kilo sonrası karnın dümdüz değildir ama kısa süredede eski haline dönmesi zor benceminecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400
hoş geldin dilek..kilolar ne alemdeKimseeee yokmu bakemm hani nerde fit olmak isteyen hatunlar
offfffff o dedğin banada oluyor yaaa..merhaba kizlar nasilsiniz? ben hic iyi degilim icimden hic rejim yapmak falan gelmiyo aksine gozumun onunden lahmacunlar tatlilar pastalar birer birer geciyor
canim cok sikiliyooooo
anlaşıldı senin canın saç çekimi istiyor
Valla canim kolay değil düğün işleri allah yardimcin olsun eminim çok çok güzel gelinsin kilo almada ozamana kadar korursanda süper olursun canım çok çok fazlan yok
Yok canım kilo almadım ben dikkat ettim sporumu yaptım 1 kilo verdim bundan sonra yaza kadar daha hırslı olacağım yazlık elbiseler çıkacak kilolar saklanamaz artık
Ozaman yaza şişko olarak girmekmi istiyosun sen sakin motivasyonunu düşün o yemekler bir dakikalık heves ama zayıflık ömür boyu kendini bikini nin içinde incecik hayal etsene güzel olmazmi kendini toparla kuzum
Hosbulduk tatlım kilolar gidiyor canim diyete ve spora devam hiçbirsey beni zayıf olmam kadar mutlu etmez çünkü sende durumlar.ne alemdesanada canım... İNŞALLAH CANIM
merhaba canım güzel menü...
selam canım..menstruasyonun kısaltılmışı=regl ... bana regl kelimesi çok it
ci geldiğinden mens demeyi tercih ediyorum
merhaba canım...kaç yaşında kızın
çok zor canım kabızlık...krebi nasıl yapıyorsun canım..
benim eşimde dukan yapacağım diye iki kutu yulaf kepeği almış bana kaldı..
afiyet olsun güzellll..
canım bence fazla abartıyorsun..ama üst üste iki doğum sonrası ve alınan o kkdar kilo sonrası karnın dümdüz değildir ama kısa süredede eski haline dönmesi zor bence
hoş geldin dilek..kilolar ne alemde
offfffff o dedğin banada oluyor yaaa..
akşam yine fasulye pilav ve çikoyu o kadar abarttımki
çek canim çek hemde siki siki cekki belki aklim basima gelir
bu sene tatile gidemicez canim belki o yuden kendimi motive edicek bisey bulamiyorum :44::44::44::44:
canim alt gobek var dogumdan oturu oyle cok buyuk degil ama sallaniyor malesef Kilo verince biraz azaldi ama ben tamamen gitsin istiyorum
herkes vericek kilolari insaallah
mine 2gun once senin tariflerden birini yapicaktim nasip olmadi ama bugun kesin yapicam diyorum kagitta sebze tarifini yapicam
tesekkurler canim
bende kullanicam gitsin baban nerdeyse 18li yaslada almisti ben geldim 32 yasina o hala bekliyor oyle
oda gider canim zamanla herseyminecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400
Selam çıtır hatunlarnasılsiniz bakim diyet nasıl gidiyor umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya inersiniz
Merhaba arkadaslar ben 13. Takimdaydim orda yaklasik 14 kilo verdim bir sure ara verdim simdi tekrar basladim bu ssabahtartildim ve 77.2 gorunuyorum 1 haftadir duzenli diyet ve spor yapiyorum sizin guruba katilmak istiyorum hedefim hazirana kadar 60 kilo benide alirmisiniz araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?