70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canim simdi resim koydum bakarsan gorursun bakmak isteyen kizlar bakabilirler sonra kaldiricam tekrar resimleri

hosgeldik dilek nerelerdesin
ben simdi cikmak zorundayim tasinicaz evi topluyorum yavastan gorusuruz cumleten

Hosbulduk canimm geldim artık biraz kafamı toparlamak istedim artık ben burdayım korkun benden

Resminede hemen bakimm

Geldimmm geldimm artık

Biraz kafami dinlemek istedim canim bomba gibi geldim

Sende durumlar nasıl tatlım düğünede az kaldiiheyecan nasil

hoşgeldin canım bende durumlar fena deli gibi koşturmacadayım valla tek başımayım ve 67 günüm kaldı :18:bi yandan zayıflamaya çalışıyorum bi yandan hazırlıklar işte :18: sen napıorsun kilo alıpta mı geldin yoksa?

merhaba kizlar nasilsiniz? ben hic iyi degilim icimden hic rejim yapmak falan gelmiyo aksine gozumun onunden lahmacunlar tatlilar pastalar birer birer geciyor
ne olucak boyle anlamadim halbuki bundan 4ay once nede guzel motive olmustum vermistim 7 kiloyu simdi o motivasyonun onda biri yok
canim cok sikiliyooooo

anlaşıldı senin canın saç çekimi istiyor

Valla canim kolay değil düğün işleri allah yardimcin olsun eminim çok çok güzel gelinsin kilo almada ozamana kadar korursanda süper olursun canım çok çok fazlan yok

Yok canım kilo almadım ben dikkat ettim sporumu yaptım 1 kilo verdim bundan sonra yaza kadar daha hırslı olacağım yazlık elbiseler çıkacak kilolar saklanamaz artık

Ozaman yaza şişko olarak girmekmi istiyosun sen sakin motivasyonunu düşün o yemekler bir dakikalık heves ama zayıflık ömür boyu kendini bikini nin içinde incecik hayal etsene güzel olmazmi kendini toparla kuzum

Büyük ihtimal sabah akşam 1 saat yürüyüşün çok etkili olmuş canım. Ah keşke ben de 5 kilo veriversem bir ayda ya :)

Günaydın kızlar hepiniizeee bol eksili günler inşaAllah
sanada canım... İNŞALLAH CANIM
merhaba canım güzel menü...

selam canım..menstruasyonun kısaltılmışı=regl ... bana regl kelimesi çok it
ci geldiğinden mens demeyi tercih ediyorum
merhaba canım...kaç yaşında kızın
çok zor canım kabızlık...krebi nasıl yapıyorsun canım..
benim eşimde dukan yapacağım diye iki kutu yulaf kepeği almış bana kaldı..
afiyet olsun güzellll..
minecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400
canım bence fazla abartıyorsun..ama üst üste iki doğum sonrası ve alınan o kkdar kilo sonrası karnın dümdüz değildir ama kısa süredede eski haline dönmesi zor bence
Kimseeee yokmu bakemm hani nerde fit olmak isteyen hatunlar
hoş geldin dilek..kilolar ne alemde
offfffff o dedğin banada oluyor yaaa..

akşam yine fasulye pilav ve çikoyu o kadar abarttımki

anlaşıldı senin canın saç çekimi istiyor

çek canim çek hemde siki siki cekki belki aklim basima gelir

bu sene tatile gidemicez canim belki o yuden kendimi motive edicek bisey bulamiyorum :44::44::44::44:

Günaydın arkadaşlar...Umarım herkesin motivasyonu yerindedir...Topik coşmuş...Bütün yazılanları okumak için vakit bulamıyorum...Onun için hasta olanlara şifa dertlilere deva ve nice güzellikler hepimiziN olsun...Bugün nesfit diyetine başladım bu arada...Yarında işe başlıyorum...

Hosbulduk tatlım kilolar gidiyor canim diyete ve spora devam hiçbirsey beni zayıf olmam kadar mutlu etmez çünkü sende durumlar.ne alemde

çek canim çek hemde siki siki cekki belki aklim basima gelir

bu sene tatile gidemicez canim belki o yuden kendimi motive edicek bisey bulamiyorum :44::44::44::44:

Tatil olmasın cnm hiç mi dışarı çıkmayacaksin zayıf fit kadınları gormeyeceksin için gitneyecekmi halan şanssin varken degerlendir diyete devam tatlim

minecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400
oda gider canim zamanla hersey

Selam çıtır hatunlarnasılsiniz bakim diyet nasıl gidiyor umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya inersiniz

Ozlettin kendini

Merhaba arkadaslar ben 13. Takimdaydim orda yaklasik 14 kilo verdim bir sure ara verdim simdi tekrar basladim bu ssabahtartildim ve 77.2 gorunuyorum 1 haftadir duzenli diyet ve spor yapiyorum sizin guruba katilmak istiyorum hedefim hazirana kadar 60 kilo benide alirmisiniz araniza

Hoşgeldin. İnşallah hedefine ulaşırsın : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…