70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım 1 yasında canım, cok anneci ama,yurumuyor daha, oturmayı yerde oynamayı da sevmiyor. sureklı bana yapısık,yurutec niyetine beni kullanıyor, hadi didi diyip duruyor.

selam kızlar.
ece tuba gitti seni yerine vekil bıraktı galiba.maşallah sana.
dilekçim hoşgeldin,bir daha gitme,özledim seni.
şöyle hızla bir göz gezdirdim,akşam yemeği hazırlığındayım.
bugün günüm vardı,yazmayı hiç istemesem de yazacağım el mahkum.
sabah
yumurtasız menemen
2 minik dilim k. ekmek,çok az peynir,çay
ara yok
öğle az şekerli kahve,1 ısırık çikolata.
günde
yarım kase patates salatası
yarım dilim kremalı,az yağlı kek
1 dilim peynirli börek.
bol çay.
30 dk yürüdüm,60 dk daha yürürsem yediklerimin büyük kısmını yakarım.

Son düzenleme:
oda gider canim zamanla hersey

Ozlettin kendini
Bende sizi özledim tatlimm artık aranizdayim ins

Hoşgeldin tatlım aramıza hep beraber vereceğiz bu pis kiloları hergün menünü yazarsan yanlışlarını söyleriz

Hosbulduk ablamm bende özledim sizi daha gitmeyeceğim artık burdayimm

Liste hiç olmamış abla ama yürüyuş yaparak biraz olsada eritmisindir umarımbirdqha olmasın böyle menü

Bugünkü menum

Sabah
Bir dilim ekmek
Ispanaklı yumurta

Ara
Bir elma

Öğlen
Bol salata
Somon balığı

Ara
Ceviz badem azıcık

Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği

2 litre su daha içerim
Birazdan da leslie ile yuruyecegim hasta olmama rağmen

hosgeldın canım

bende menumu paylasayim az sonra cikicam eve gidicem ben cok yorgun oluyorum bu aralar bilmiyorum neden eve gider gitmez cocuklari yedirip yikiyorum onlarla beraber bende yataga doktordan kan tahlili istedim cumartesi gidip kan vericem bakalim sonuc ne cikicak

Sabah : 1dilim ekmek + 1dilim peynir + maydonoz
ara : balli limonlu sicak su ictim hafta sonundan beri sesim gitti bogazim cok aciyo arkadas boyle yap gecer dediya dunden beri yapiyorum
oglen : 6 yk ispanak yemegi + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
ara : 1elma
aksam : 1kase yogurt icinede kiwi koyup yemeyi dusunuyorum ama bakalim ins cozutmam

bugünkü menüm..

sabah: uyanınca 2 bardak alkali su ardından 1 dilim uno kepek ekmeği. 4 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı kahvaltılık soslardan. 2 dilim peynir şekersiz çay

ara: elma krom çay

öğle: 2 parça ıspanak böreği

ara: elma krom çay,yarım havuç

akşam: 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt belki 1 dilim de kepek ekmeği yerim dayanamazsam

elma krom çay ya da şekersiz türk kahvesi içebilirim yemekten sonra da.

su bugün fazla içemedim Ankara iyice soğumaya başladı yürüyüşte yapamıyorum ama az yemeye çalışıyorum regl de yaklaşıyor. Mesela dün akşam acayip tatlı çekti canım kalktım pirinç unu biraz şeker ve sütü karıştırdım bebe mamasından hallice birşey oldu ama en azından hafif oldu yedim :)))

off ne güzel bi rakam öylee darısı başıma
insaallah canim
biz burdayız da sen nereye kayboldun bakimm

ben reim göremiyorum ececim nerdee?
hata bende canim attim zannediyorum ama son tusa basip kaydetmemisim siz deyince simdi gordum
Ben resim falan görmedim canin ya:26::26:
benim sucumdan tekrar attim
ben degil canim cevremdekiler yuzunden oluyor kadin bana diyoki aaa gobegin belli olmus buyumus bebek dedim ben hamile degilimki kadin resmen kacti yanimdan
eceeeeeee ne çabuk kaldırdın kız fotoları
yok canim koyamamisimki
oda gider canim zamanla hersey

Ozlettin kendini
insaallah canim

tesekkurler canim

menumu yaziyorum kizmak yok ama :18:

uyaninca balli sirkeli su

10:30 kahvalti
1dilim ekmek ustune diyet surme peynir kucuk bir domates sekersiz limonlu cay

sonra cocuk odasini toparladim sadece dolabin sokulmesi kaldi
ogleni kilip disari ciktik 1bucuk Saat yuruduk

1 elma yedim disardayken
aksam yemeginden yarim Saat once zencefilli zerdecalli tarcinli yogurt
Saat 5 de
aksam yemegi 1kepceye yakin CORBA 3 kasik pilav 1 haslanmis tavuk but

aksam bir tane daha elma yiyicem

suana Kadar 50 mekik cektim bir elli daha cekicem ama 150ye tamamlayamayacagim herhalde

Merhaba kizlar
Sabah peynir,5 zeytin, haslanmis yumurta, bol yesillik, domates,salatalik,biber, 1 dilim tam bugday ekmegi, yesil cay

Ogle bir kase sebze corbasi, 1 kase yogurt
Ara 1 elma 6 tane eti form biskivu

Aksam 1 kase nesfit yagsiz sutle

Sabah 45 dk. Tempolu yuruyus
Su ana kadar 2 litre su

Çok az yemişsin canim tabi sen doyduysan sorun yok ama kahvaltina bari domates salatalık yumurta eklersen iyi olur bütün gün enerjili olursun

Buarada gayet hoş olmuşsun göbekte zamanla gider cnm plates yap bence

Bu arada tarti gununuz nebzaman
Cuma günü canim

Menun süper tatlimmtebrikler

Çok az yemişsin canim tabi sen doyduysan sorun yok ama kahvaltina bari domates salatalık yumurta eklersen iyi olur bütün gün enerjili olursun

Buarada gayet hoş olmuşsun göbekte zamanla gider cnm plates yap bence

artik cok az yiyerek doyuyorum canim yumurtam bitmisti bugun aldim yarin Sabah yiyicem insaallah
tesekkur ederim canim

Ben geldiim
Dilek hoşgeldin canım
Tuba hedefe ulaşmış gitmişsin helal olsun sana canım darısı da kalanlara inşallah
Burayı takipten asla vaçgeçmemek gerekmiş bunu öğrendim malum günümdeyim ve canım fena halde tatlı istiyor öffff yani öffff. zaten dün kötü geçti neyse menümü yazayım

Sabah
Peynir
4 zeytin
Yarım bardak portakal suyu

Ara
Büyükçe bir dilim kek

Öğle
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Salata

Ara yok

Akşam yemek yemedim sabahki kekten sonra
2 kayısı
1 kivi

Son düzenleme:
artik cok az yiyerek doyuyorum canim yumurtam bitmisti bugun aldim yarin Sabah yiyicem insaallah
tesekkur ederim canim
Rica ederim tatlım ne mutlu hedefine az kaldı
Tesekurler canim
Rica ederim cnm

Hosbulduk canimm

Arada kaçamak olsun canim ya yani hem akşam bak birşey yememissin senin zaten menulerin süper buda nazarligi olsun
Yarın dikkat et ama olurmu

Selamun aleykuummm canimcimlariiimmm ozlediniz mi beniiiii ay ben giremedim kac gundur sinav hazirliklarini biraz artirdim
Diyet ve sporda iyi gidiyor hergun yarim saat bisiklete binecegim
Allah nasip etsin de bi 75'i. goreyim sonra spor tarzimi degistirecegim gobegim sarkmis gibi cirkin:26: biraz toparlanir mi aceba
hepinize kocaman opucukler mutlu musmutlu geceler

merhablar yenıden ben ve yenıden dıet le yanı dıkktlı yemekle yaptıgım sporla geldım
cuma gunu tartı gunune benıde eklermısınız suan leslıe yapıyorum daha sonra gecmıse bakarım ınsll
suzımm
dılek
balkaymak
umay
ve dıger eskı kıslar yenıler merhaba demek ytokmuuu

oglusumda selam edıyor suzı teyzesıı dılek teyzesiiii

pat dıe daldım kusura bakmayın vaktım yok suan sadece leslıe yaparken sızı hatırladım gecmısı ve cok ozledım sızlerıııı daha sonra gorusuruzz oglusumdan vakıt bulursam tabııı
:13:

aleyküm selam insaallah toparlanir canim
hosgeldin balliyla suzi yoklar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…