h.buşdum cnm balkaymak suzı nerdeler hyrdrrr6aleyküm selam insaallah toparlanir canim
hosgeldin balliyla suzi yoklar malesef
h.buşdum cnm balkaymak suzı nerdeler hyrdrrr6
merhablar yenıden ben ve yenıden dıet le yanı dıkktlı yemekle yaptıgım sporla geldım
cuma gunu tartı gunune benıde eklermısınız suan leslıe yapıyorum daha sonra gecmıse bakarım ınsll
suzımm
dılek
balkaymak
umay
ve dıger eskı kıslar yenıler merhaba demek ytokmuuu
oglusumda selam edıyor suzı teyzesıı dılek teyzesiiii
pat dıe daldım kusura bakmayın vaktım yok suan sadece leslıe yaparken sızı hatırladım gecmısı ve cok ozledım sızlerıııı daha sonra gorusuruzz oglusumdan vakıt bulursam tabııı:13:
vakit buldum yenı hanımlara ve beni unutanlaraöz gecmıs ımı paylasım ınsl...
ısmım suzan 25.yasındAYIM 8 AYLIK bir oğlusum var
hamılık oncesı yanı 17 ay oncesınde burdakkı kızlarla yaklasık 14.5 kg verdım 83 den 69.5 düştüm ve hamıle kaldım sımdı ıse 3 haftadrı dıkkt edıyorum ve 77 lerden den 74,lere düştüm uzun zamanda sonra leslie bacımla bulustum ve bugun 1 mıle yaptım hayırlısı ınl..
aksamları ekmek sız yemeye ozen gosterıyrm abur cubur dan uzak bol su ıcmeye calısıyorum halen bebegımı emzırdıgım ıcın (elhamdulıllah) sıkı dıete gırmıyorum gerek de yok zaten 65 lerı gorsem yeter gıbıkısa yenıden gebe kalmayı hayal ettıgım ıcın 60 larda olmam daha iyi olucak ınsallahhh
ve işte bennn
merhablar yenıden ben ve yenıden dıet le yanı dıkktlı yemekle yaptıgım sporla geldım
cuma gunu tartı gunune benıde eklermısınız suan leslıe yapıyorum daha sonra gecmıse bakarım ınsll
suzımm
dılek
balkaymak
umay
pat dıe daldım kusura bakmayın vaktım yok suan sadece leslıe yaparken sızı hatırladım gecmısı ve cok ozledım sızlerıııı daha sonra gorusuruzz oglusumdan vakıt bulursam tabııı:13:
Selamun aleykuummm canimcimlariiimmmozlediniz mi beniiiii ay ben giremedim kac gundur sinav hazirliklarini biraz artirdim
Diyet ve sporda iyi gidiyor hergun yarim saat bisiklete binecegim
Allah nasip etsin de bi 75'i. goreyim sonra spor tarzimi degistirecegim gobegim sarkmis gibi cirkin:26: biraz toparlanir mi aceba
hepinize kocaman opucukler mutlu musmutlu geceler
ısım degıısılıgı olmuyordu sımdı mumkunmu oldu nasıl oluyor oluyorsa bende degısstıreyımmmbende eskilerdenim canim seni hatirliyorum ismimi degistirdim
ben geri geldigimde ikiside yoklardi
ballidan hic haber alamadim suzide Kilo veremedigi icin ara vermis galiba
gelırler ınsl suzım verseydı ıyıydı yahu :)hoşgeldin canım ben hatırlıyorum seni atom karıncanın annesisaydıklarından dilek arada sırada ve minem(umay) dışında diğerleri gitti ve gelmediler zayıflamak istemiyorlar galiba bi triendy21(tuğba) hedefine ulaşıp bıraktı bizi diğerleri topaç şekilde bıraktı burayı tekrardan hoşgeldin canım
evet cnm 18 ay once dıetteydım oglusum geldıgını ogrennce bıraktımm sımdı yenıden ınsallahhosgeldin canim sen cok eskilerdensin sanirim ben kasimda geldim buraya seni hatirlayamadim,
balkaymak suzimden haber yok biraktilar bizleri
spor yapmaya devam edersen toparlanir tabiki canim
bu sabah 66,6 dım ama önemli olan cuma tabiizaten listeyi yanlış yapmışsız canım sıralama karışmış hepten birbirine bişey kaybetmedin yanibende gördüm 66 yı ama bugün artıdaydım yine en sevindirici olan şey akşam tartıldığımda ucundan da olsa 66 olmak güzel darısı 59lara olsun bu hafta ben theo ile yarşıyorum sende katıl bize bakalım bu hafta hangimizin gr eksikliği olcak ne dersin? bu arada listeyi selibeli yapcak bu hafta bilgin olsun
yaptınmı canım tarifiherkes vericek kilolari insaallah
mine 2gun once senin tariflerden birini yapicaktim nasip olmadi ama bugun kesin yapicam diyorum kagitta sebze tarifini yapicam
göbek için mekik çek canım bisürü video var inşallah faydası olurminecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400
selamGünaydın kızlar hepiniizeee bol eksili günler inşaAllah
hmm anladım canımselam canım..menstruasyonun kısaltılmışı=regl ... bana regl kelimesi çok it
ci geldiğinden mens demeyi tercih ediyorum
selam hoşgeldin tekrar aramızamerhablar yenıden ben ve yenıden dıet le yanı dıkktlı yemekle yaptıgım sporla geldım
suzımm
dılek
balkaymak
umay
bu sabah 66,6 dım ama önemli olan cuma tabii
tamam bende sizdenim inşallah güzel bir rakam görürüz
selam
dün alıntıladım ama yazamadım
Hosgeldin canimMerhaba arkadaslar ben 13. Takimdaydim orda yaklasik 14 kilo verdim bir sure ara verdim simdi tekrar basladim bu ssabahtartildim ve 77.2 gorunuyorum 1 haftadir duzenli diyet ve spor yapiyorum sizin guruba katilmak istiyorum hedefim hazirana kadar 60 kilo benide alirmisiniz araniza
sporla desteklersen eritirsin tabi canimselam kızlar.
ece tuba gitti seni yerine vekil bıraktı galiba.maşallah sana.
dilekçim hoşgeldin,bir daha gitme,özledim seni.
şöyle hızla bir göz gezdirdim,akşam yemeği hazırlığındayım.
bugün günüm vardı,yazmayı hiç istemesem de yazacağım el mahkum.
sabah
yumurtasız menemen
2 minik dilim k. ekmek,çok az peynir,çay
ara yok
öğle az şekerli kahve,1 ısırık çikolata.
günde
yarım kase patates salatası
yarım dilim kremalı,az yağlı kek
1 dilim peynirli börek.
bol çay.
30 dk yürüdüm,60 dk daha yürürsem yediklerimin büyük kısmını yakarım.
WowwwBugünkü menum
Sabah
Bir dilim ekmek
Ispanaklı yumurta
Ara
Bir elma
Öğlen
Bol salata
Somon balığı
Ara
Ceviz badem azıcık
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
2 litre su daha içerim
Birazdan da leslie ile yuruyecegim hasta olmama rağmen
Cok az degil mi canimbende menumu paylasayim az sonra cikicam eve gidicem ben cok yorgun oluyorum bu aralar bilmiyorum neden eve gider gitmez cocuklari yedirip yikiyorum onlarla beraber bende yatagadoktordan kan tahlili istedim cumartesi gidip kan vericem bakalim sonuc ne cikicak
Sabah : 1dilim ekmek + 1dilim peynir + maydonoz
ara : balli limonlu sicak su ictim hafta sonundan beri sesim gitti bogazim cok aciyo arkadas boyle yap gecer dediya dunden beri yapiyorum
oglen : 6 yk ispanak yemegi + yogurt + 2dilim cavdar ekmegi
ara : 1elma
aksam : 1kase yogurt icinede kiwi koyup yemeyi dusunuyorum ama bakalim ins cozutmam
Neyine kizicaz canim menu super spor damenumu yaziyorum kizmak yok ama :18:
uyaninca balli sirkeli su
10:30 kahvalti
1dilim ekmek ustune diyet surme peynir kucuk bir domates sekersiz limonlu cay
sonra cocuk odasini toparladim sadece dolabin sokulmesi kaldi
ogleni kilip disari ciktik 1bucuk Saat yuruduk
1 elma yedim disardayken
aksam yemeginden yarim Saat once zencefilli zerdecalli tarcinli yogurt
Saat 5 de
aksam yemegi 1kepceye yakin CORBA 3 kasik pilav 1 haslanmis tavuk but
aksam bir tane daha elma yiyicem
suana Kadar 50 mekik cektim bir elli daha cekicem ama 150ye tamamlayamayacagim herhalde
Merhaba kizlar
Sabah peynir,5 zeytin, haslanmis yumurta, bol yesillik, domates,salatalik,biber, 1 dilim tam bugday ekmegi, yesil cay
Ogle bir kase sebze corbasi, 1 kase yogurt
Ara 1 elma 6 tane eti form biskivu
Aksam 1 kase nesfit yagsiz sutle
Sabah 45 dk. Tempolu yuruyus
Su ana kadar 2 litre su
Cuma gunleri canimBu arada tarti gununuz nebzaman
DengeliyorsunBen geldiim
Dilek hoşgeldin canım
Tuba hedefe ulaşmış gitmişsin helal olsun sana canım darısı da kalanlara inşallah
Burayı takipten asla vaçgeçmemek gerekmiş bunu öğrendim malum günümdeyim ve canım fena halde tatlı istiyor öffff yani öffff. zaten dün kötü geçti neyse menümü yazayım
Sabah
Peynir
4 zeytin
Yarım bardak portakal suyu
Ara
Büyükçe bir dilim kek
Öğle
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Salata
Ara yok
Akşam yemek yemedim sabahki kekten sonra
2 kayısı
1 kivi
Sarkmis mi kac yasindasin senSelamun aleykuummm canimcimlariiimmmozlediniz mi beniiiii ay ben giremedim kac gundur sinav hazirliklarini biraz artirdim
Diyet ve sporda iyi gidiyor hergun yarim saat bisiklete binecegim
Allah nasip etsin de bi 75'i. goreyim sonra spor tarzimi degistirecegim gobegim sarkmis gibi cirkin:26: biraz toparlanir mi aceba
hepinize kocaman opucukler mutlu musmutlu geceler
selam canimmerhablar yenıden ben ve yenıden dıet le yanı dıkktlı yemekle yaptıgım sporla geldım
suzımm
dılek
balkaymak
umay
Bi bebek daha mivakit buldum yenı hanımlara ve beni unutanlaraöz gecmıs ımı paylasım ınsl...
ısmım suzan 25.yasındAYIM 8 AYLIK bir oğlusum var
hamılık oncesı yanı 17 ay oncesınde burdakkı kızlarla yaklasık 14.5 kg verdım 83 den 69.5 düştüm ve hamıle kaldım sımdı ıse 3 haftadrı dıkkt edıyorum ve 77 lerden den 74,lere düştüm uzun zamanda sonra leslie bacımla bulustum ve bugun 1 mıle yaptım hayırlısı ınl..
aksamları ekmek sız yemeye ozen gosterıyrm abur cubur dan uzak bol su ıcmeye calısıyorum halen bebegımı emzırdıgım ıcın (elhamdulıllah) sıkı dıete gırmıyorum gerek de yok zaten 65 lerı gorsem yeter gıbıkısa yenıden gebe kalmayı hayal ettıgım ıcın 60 larda olmam daha iyi olucak ınsallahhh
ve işte bennn
az geldi banaMenüm
Sabah
1 kase Kelogs ve bir dilim çavdat ekmeği üzeri sürme peynir
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ara
3 tane kepekli ve keten tohumlu bisküvi, 2 tane pirinç ve mısır patlaklı form
Ögle yok
Ara
2 incir 3 kayısı k.
Akşam
Soya soslu tavuklu bol salata
Iyi akşamlar kızlar : )
günaydınkızlar
bugün bir ton işim var bir bebek mevlüdü birde oğlumun doktor kontrolü var..
nasıl hallledebileceksem bugünü
sabah kahvaltıda birbuçuk pogaca bir 3ü 1arada içtim...
akşamı hafif tutabilsem çok iyi olucak....
kızlar ben size gb kendimi tutamayıp yiyorum yani hiçbirşey yememe engel olamıyo.
genelde sinirlenince yiyorum sz sinirlenince napıyosunuz varmı benm gb sinirlenince yemek ten alan
buarada yorum yapamicam kimse kızmasın müsait olduğumda bugün yorum olaylarına girişicem
ütüler beni bekler
Hosgeldin canim
sporla desteklersen eritirsin tabi canim
Wowww
Cok az degil mi canim
hastaliktan istemedi mi canim
Neyine kizicaz canim menu super spor da
Az geldi bana ama?
Cuma gunleri canim
Dengeliyorsun
Sarkmis mi kac yasindasin sen
selam canim
Bi bebek daha mi
az geldi bana
Cok hamaratsin canim
bu sabah 66,6 dım ama önemli olan cuma tabii
tamam bende sizdenim inşallah güzel bir rakam görürüz
yaptınmı canım tarifi
umarım beğenmişsindir ben eşim yemediği için sadece kendime yapmıştım beğenmiştim tadını tam diyetlik
göbek için mekik çek canım bisürü video var inşallah faydası olur
selam
dün alıntıladım ama yazamadım
hmm anladım canım
selam hoşgeldin tekrar aramıza
maşallah oğluşuda büyütmüşsün
evitttttttt bır daha nasıp olursa tabeeeHosgeldin canim
sporla desteklersen eritirsin tabi canim
Wowww
Cok az degil mi canim
hastaliktan istemedi mi canim
Neyine kizicaz canim menu super spor da
Az geldi bana ama?
Cuma gunleri canim
Dengeliyorsun
Sarkmis mi kac yasindasin sen
selam canim
Bi bebek daha mi
az geldi bana
Cok hamaratsin canim
hosgeldin canim
Liste kalmasin diye cabaliyorsun galiba
Sabah ac karnina 3-4 kuru kayisi uzerine 2-3bardak ilik su ic bire bir geliyo canim
herkese gunaydin kizlar nasilsiniz cumaya az kaldi nasil gidiyor diyet
sanada canım... İNŞALLAH CANIM
çok zor canım kabızlık...krebi nasıl yapıyorsun canım..
benim eşimde dukan yapacağım diye iki kutu yulaf kepeği almış bana kaldı..
akşam yine fasulye pilav ve çikoyu o kadar abarttımki
Adet donemi kesinlikle etkiliyorEvet görüntüde öyle de akşam salatam sağlamdı ondan mi anlamadım tuttu.
Ama bir gariplik var 66 da kaldım sanki acaba adet dönemine giriyorum onunla mı alakasi var bilmiyorum. Cumayı bekliyorum daha 2 gün var bakalım : )
hosbulduk cnm elhamdulıllah buyuyorrr
evitttttttt bır daha nasıp olursa tabeee
tavuklu pilavda fena fikir degilmis haniaynen oyle aliefecimcim.yok yok valla vericem.ama arada ben cok biskuvi falan tirtikliyorum canim korkunc tatli istiyor irade sifir o konuda .yemek hic aramam ama soz konusu tatli olunca ruhumu satarim.
dun ogledende saglikli seyler yedim.ama arada cukulata goturdum.
sirket yemek vermiyor parasinida vermiyor,cepten yemek gerekiyor.ben bu ayki maasida tukettim.ya hazir salatalardan alacagim ya sandvic tarzi ya da sokakta tavuklu pilav.
Yumurta 2 gun kalinca kokabilir canimgecen gun 5-6 kasik yulaf kepegi koydum normalde 2 kasik diyorlar ama ben birkac gunluk yapayim dedim.2 kasiga 1 yumurta.ben 2 yumurta kirdim.goz kararida yogurt.
sitelerde bazisi akini kullan diyor bazisi sutle yapiyor.
benim bir arkadasim dukanla 10 kilo verdi ben onun tarifine gore yapiyorum.viciktan biraz daha akiskan kivamda olacak ki tavaya ince yayilsin.alti kahverengilesince ters yuz ediyorum.
Ama yumurtayi sevdigim halde sanki yumurta tadi var gibi geldi bu sabah birdahakine bende beyaziyla deniycem.Birde tuzlu istiyorsan azicik tuz atabilirsin.ben unutuyorum ama hftsonu sekerli yapicam.hayal kuruyorum icine parca culukata ve muzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?