70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vakit buldum yenı hanımlara ve beni unutanlara öz gecmıs ımı paylasım ınsl...
ısmım suzan 25.yasındAYIM 8 AYLIK bir oğlusum var
hamılık oncesı yanı 17 ay oncesınde burdakkı kızlarla yaklasık 14.5 kg verdım 83 den 69.5 düştüm ve hamıle kaldım sımdı ıse 3 haftadrı dıkkt edıyorum ve 77 lerden den 74,lere düştüm uzun zamanda sonra leslie bacımla bulustum ve bugun 1 mıle yaptım hayırlısı ınl..
aksamları ekmek sız yemeye ozen gosterıyrm abur cubur dan uzak bol su ıcmeye calısıyorum halen bebegımı emzırdıgım ıcın (elhamdulıllah) sıkı dıete gırmıyorum gerek de yok zaten 65 lerı gorsem yeter gıbı kısa yenıden gebe kalmayı hayal ettıgım ıcın 60 larda olmam daha iyi olucak ınsallahhh

ve işte bennn

Menüm
Sabah
1 kase Kelogs ve bir dilim çavdat ekmeği üzeri sürme peynir

35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ara
3 tane kepekli ve keten tohumlu bisküvi, 2 tane pirinç ve mısır patlaklı form

Ögle yok

Ara
2 incir 3 kayısı k.

Akşam
Soya soslu tavuklu bol salata
Iyi akşamlar kızlar : )

hoşgeldin canım ben hatırlıyorum seni atom karıncanın annesi saydıklarından dilek arada sırada ve minem(umay) dışında diğerleri gitti ve gelmediler zayıflamak istemiyorlar galiba bi triendy21(tuğba) hedefine ulaşıp bıraktı bizi diğerleri topaç şekilde bıraktı burayı tekrardan hoşgeldin canım

hosgeldin canim sen cok eskilerdensin sanirim ben kasimda geldim buraya seni hatirlayamadim,

balkaymak suzimden haber yok biraktilar bizleri

spor yapmaya devam edersen toparlanir tabiki canim

Son düzenleme:
günaydınkızlar
bugün bir ton işim var bir bebek mevlüdü birde oğlumun doktor kontrolü var..
nasıl hallledebileceksem bugünü
sabah kahvaltıda birbuçuk pogaca bir 3ü 1arada içtim...
akşamı hafif tutabilsem çok iyi olucak....
kızlar ben size gb kendimi tutamayıp yiyorum yani hiçbirşey yememe engel olamıyo.
genelde sinirlenince yiyorum sz sinirlenince napıyosunuz varmı benm gb sinirlenince yemek ten alan
buarada yorum yapamicam kimse kızmasın müsait olduğumda bugün yorum olaylarına girişicem
ütüler beni bekler

Son düzenleme:
selamlar...

bende eskilerdenim canim seni hatirliyorum ismimi degistirdim
ben geri geldigimde ikiside yoklardi
ballidan hic haber alamadim suzide Kilo veremedigi icin ara vermis galiba
ısım degıısılıgı olmuyordu sımdı mumkunmu oldu nasıl oluyor oluyorsa bende degısstıreyımmm

gelırler ınsl suzım verseydı ıyıydı yahu :)
hosgeldin canim sen cok eskilerdensin sanirim ben kasimda geldim buraya seni hatirlayamadim,

balkaymak suzimden haber yok biraktilar bizleri

spor yapmaya devam edersen toparlanir tabiki canim
evet cnm 18 ay once dıetteydım oglusum geldıgını ogrennce bıraktımm sımdı yenıden ınsallah

bu sabah 66,6 dım ama önemli olan cuma tabii
tamam bende sizdenim inşallah güzel bir rakam görürüz
herkes vericek kilolari insaallah
mine 2gun once senin tariflerden birini yapicaktim nasip olmadi ama bugun kesin yapicam diyorum kagitta sebze tarifini yapicam
yaptınmı canım tarifi
umarım beğenmişsindir ben eşim yemediği için sadece kendime yapmıştım beğenmiştim tadını tam diyetlik
minecim bak buda bu Sabah cikan kilolarin gitmesinde sorun yokda bu gobek benden ayri bir dunya olarak yasiyor ona sinirleniyorum Eki Görüntüle 1017400
göbek için mekik çek canım bisürü video var inşallah faydası olur
Günaydın kızlar hepiniizeee bol eksili günler inşaAllah
selam
dün alıntıladım ama yazamadım
selam canım..menstruasyonun kısaltılmışı=regl ... bana regl kelimesi çok it
ci geldiğinden mens demeyi tercih ediyorum
hmm anladım canım
selam hoşgeldin tekrar aramıza
maşallah oğluşuda büyütmüşsün

bu sabah 66,6 dım ama önemli olan cuma tabii
tamam bende sizdenim inşallah güzel bir rakam görürüz

selam
dün alıntıladım ama yazamadım

aleykümselam canım aaa bende bu sabah 66.6 idim evet ya önemli olan cuma güzel bi rakam veririz de inşaAllah çizelgemi değiştiririm geçen haftanınki duruyor hala bende ama hiç dikkat etmiyorum ya ben ediyorum da kanıma giriyorlar benim dün akşam yemek yedim spor yaptım az bişey annem tost yapmış benle abime mis gibi koktu yedim bende sabahta gördüm 66.6 yı ne güzel ptesi sabah 66,0 yı görmüştüm

Hosgeldin canim

sporla desteklersen eritirsin tabi canim

Wowww

Cok az degil mi canim
hastaliktan istemedi mi canim

Neyine kizicaz canim menu super spor da

Az geldi bana ama?

Bu arada tarti gununuz nebzaman
Cuma gunleri canim

Dengeliyorsun

Sarkmis mi kac yasindasin sen

selam canim

Bi bebek daha mi

az geldi bana

Cok hamaratsin canim

Evet görüntüde öyle de akşam salatam sağlamdı ondan mi anlamadım tuttu.
Ama bir gariplik var 66 da kaldım sanki acaba adet dönemine giriyorum onunla mı alakasi var bilmiyorum. Cumayı bekliyorum daha 2 gün var bakalım : )

hosbulduk cnm elhamdulıllah buyuyorrr

evitttttttt bır daha nasıp olursa tabeee

hosgeldin canim

Liste kalmasin diye cabaliyorsun galiba

Sabah ac karnina 3-4 kuru kayisi uzerine 2-3bardak ilik su ic bire bir geliyo canim

aynen oyle aliefecimcim.yok yok valla vericem.ama arada ben cok biskuvi falan tirtikliyorum canim korkunc tatli istiyor irade sifir o konuda .yemek hic aramam ama soz konusu tatli olunca ruhumu satarim.

dun ogledende saglikli seyler yedim.ama arada cukulata goturdum.

sirket yemek vermiyor parasinida vermiyor,cepten yemek gerekiyor.ben bu ayki maasida tukettim.ya hazir salatalardan alacagim ya sandvic tarzi ya da sokakta tavuklu pilav.

gecen gun 5-6 kasik yulaf kepegi koydum normalde 2 kasik diyorlar ama ben birkac gunluk yapayim dedim.2 kasiga 1 yumurta.ben 2 yumurta kirdim.goz kararida yogurt.

sitelerde bazisi akini kullan diyor bazisi sutle yapiyor.

benim bir arkadasim dukanla 10 kilo verdi ben onun tarifine gore yapiyorum.viciktan biraz daha akiskan kivamda olacak ki tavaya ince yayilsin.alti kahverengilesince ters yuz ediyorum.

Ama yumurtayi sevdigim halde sanki yumurta tadi var gibi geldi bu sabah birdahakine bende beyaziyla deniycem.Birde tuzlu istiyorsan azicik tuz atabilirsin.ben unutuyorum ama hftsonu sekerli yapicam.hayal kuruyorum icine parca culukata ve muzlar

Adet donemi kesinlikle etkiliyor

hosbulduk cnm elhamdulıllah buyuyorrr

evitttttttt bır daha nasıp olursa tabeee

Hayirlisi canim
benim oglanda 5 yasini bitirecek haziranda
bende tik yok
bi cocuk daha buyutmek zor geliyo

tavuklu pilavda fena fikir degilmis hani

Yumurta 2 gun kalinca kokabilir canim
dukan krebi yapipta icine cuku ve muz koyulurmu kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…