evet canim bir kereye mahsus izin veriyolarselamlar...
ısım degıısılıgı olmuyordu sımdı mumkunmu oldu nasıl oluyor oluyorsa bende degısstıreyımmm
gelırler ınsl suzım verseydı ıyıydı yahu :)
evet cnm 18 ay once dıetteydım oglusum geldıgını ogrennce bıraktımm sımdı yenıden ınsallah
ya yine yapamadim bi nasip olmadi ama bugun disari cikmiyorum birazdan yapicam insaallah sonuclari yazarim aklimda kaldi cokda guzel gozukuyor
bu sabah 66,6 dım ama önemli olan cuma tabii
tamam bende sizdenim inşallah güzel bir rakam görürüz
yaptınmı canım tarifi
umarım beğenmişsindir ben eşim yemediği için sadece kendime yapmıştım beğenmiştim tadını tam diyetlik
göbek için mekik çek canım bisürü video var inşallah faydası olur
selam
dün alıntıladım ama yazamadım
hmm anladım canım
selam hoşgeldin tekrar aramıza
maşallah oğluşuda büyütmüşsün
ben sana demedimmi yeme sen citir gelin olucaksin diyealeykümselam canımaaa bende bu sabah 66.6 idim evet ya önemli olan cuma güzel bi rakam veririz de inşaAllah çizelgemi değiştiririm geçen haftanınki duruyor hala bende ama hiç dikkat etmiyorum ya ben ediyorum da kanıma giriyorlar benim dün akşam yemek yedim spor yaptım az bişey annem tost yapmış benle abime mis gibi koktu yedim bende sabahta gördüm 66.6 yı ne güzel ptesi sabah 66,0 yı görmüştüm
Hosgeldin canim
sporla desteklersen eritirsin tabi canim
Wowww
Cok az degil mi canim
hastaliktan istemedi mi canim
Neyine kizicaz canim menu super spor da
Az geldi bana ama?
Cuma gunleri canim
Dengeliyorsun
Sarkmis mi kac yasindasin sen
selam canim
Bi bebek daha mi
az geldi bana
Cok hamaratsin canim
ben bugun dune gore +daydim bakalim cumaya ne olur ama hedefim 59,5
maalesef canım..gündüz iyi ama akşam olunca taştan yumuşak ne bulursam gidiyorHosbulduk tatlım kilolar gidiyor canim diyete ve spora devam hiçbirsey beni zayıf olmam kadar mutlu etmez çünkü sende durumlar.ne alemde
Tatil olmasın cnm hiç mi dışarı çıkmayacaksin zayıf fit kadınları gormeyeceksin için gitneyecekmi halan şanssin varken degerlendir diyete devam tatlim
maşallah diyorum iradenize...Ben geldiim
Dilek hoşgeldin canım
Tuba hedefe ulaşmış gitmişsin helal olsun sana canım darısı da kalanlara inşallah
Burayı takipten asla vaçgeçmemek gerekmiş bunu öğrendim malum günümdeyim ve canım fena halde tatlı istiyor öffff yani öffff. zaten dün kötü geçti neyse menümü yazayım
Sabah
Peynir
4 zeytin
Yarım bardak portakal suyu
Ara
Büyükçe bir dilim kek
Öğle
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Salata
Ara yok
Akşam yemek yemedim sabahki kekten sonra
2 kayısı
1 kivi
hoş geldin suzan..eskilerden pek kimse kalmadı:26:merhablar yenıden ben ve yenıden dıet le yanı dıkktlı yemekle yaptıgım sporla geldım
cuma gunu tartı gunune benıde eklermısınız suan leslıe yapıyorum daha sonra gecmıse bakarım ınsll
suzımm
dılek
balkaymak
umay
ve dıger eskı kıslar yenıler merhaba demek ytokmuuu
oglusumda selam edıyor suzı teyzesıı dılek teyzesiiii
pat dıe daldım kusura bakmayın vaktım yok suan sadece leslıe yaparken sızı hatırladım gecmısı ve cok ozledım sızlerıııı daha sonra gorusuruzz oglusumdan vakıt bulursam tabııı:13:
ben her türlü ruh halinde yiyorum..günaydınkızlar
bugün bir ton işim var bir bebek mevlüdü birde oğlumun doktor kontrolü var..
nasıl hallledebileceksem bugünü
sabah kahvaltıda birbuçuk pogaca bir 3ü 1arada içtim...
akşamı hafif tutabilsem çok iyi olucak....
kızlar ben size gb kendimi tutamayıp yiyorum yani hiçbirşey yememe engel olamıyo.
genelde sinirlenince yiyorum sz sinirlenince napıyosunuz varmı benm gb sinirlenince yemek ten alan
buarada yorum yapamicam kimse kızmasın müsait olduğumda bugün yorum olaylarına girişicem
ütüler beni bekler
tavuklu pilavaynen oyle aliefecimcim.yok yok valla vericem.ama arada ben cok biskuvi falan tirtikliyorum canim korkunc tatli istiyor irade sifir o konuda .yemek hic aramam ama soz konusu tatli olunca ruhumu satarim.
dun ogledende saglikli seyler yedim.ama arada cukulata goturdum.
sirket yemek vermiyor parasinida vermiyor,cepten yemek gerekiyor.ben bu ayki maasida tukettim.ya hazir salatalardan alacagim ya sandvic tarzi ya da sokakta tavuklu pilav.
bende bi ara eşime yapmıştım..biraz lor yumurta ve yy sütle iki yk yulaf kepeğinden..gecen gun 5-6 kasik yulaf kepegi koydum normalde 2 kasik diyorlar ama ben birkac gunluk yapayim dedim.2 kasiga 1 yumurta.ben 2 yumurta kirdim.goz kararida yogurt.
sitelerde bazisi akini kullan diyor bazisi sutle yapiyor.
benim bir arkadasim dukanla 10 kilo verdi ben onun tarifine gore yapiyorum.viciktan biraz daha akiskan kivamda olacak ki tavaya ince yayilsin.alti kahverengilesince ters yuz ediyorum.
Ama yumurtayi sevdigim halde sanki yumurta tadi var gibi geldi bu sabah birdahakine bende beyaziyla deniycem.Birde tuzlu istiyorsan azicik tuz atabilirsin.ben unutuyorum ama hftsonu sekerli yapicam.hayal kuruyorum icine parca culukata ve muzlar
a.selam cnmevet canim bir kereye mahsus izin veriyolar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=550682
Burda nasil yapildigi aciklanmis canim
ya yine yapamadim bi nasip olmadi ama bugun disari cikmiyorum birazdan yapicam insaallah sonuclari yazarim aklimda kaldi cokda guzel gozukuyor
ben sana demedimmi yeme sen citir gelin olucaksin diye
kizlar yaz yiyorum diye kiziyorlarya canim ondan dedim
hos bulduk cnm eskıler evt ya gıtmısler pöffmaalesef canım..gündüz iyi ama akşam olunca taştan yumuşak ne bulursam gidiyor
sonra tabi büyük pişmanlık
maşallah diyorum iradenize...
hoş geldin suzan..eskilerden pek kimse kalmadı:26:
ben her türlü ruh halinde yiyorum..
tavuklu pilaviçine pilavın margarin koyuyorlar diye biliyorum dışarda yapılanların
bende bi ara eşime yapmıştım..biraz lor yumurta ve yy sütle iki yk yulaf kepeğinden..
ekmeğim bitince bende yapayımda ziyan olmasın..
tavuklu pilavda fena fikir degilmis hani
yedim zaten sirketten bir arkadas ismarladi:)
Yumurta 2 gun kalinca kokabilir canim
dukan krebi yapipta icine cuku ve muz koyulurmu kiz
maalesef canım..gündüz iyi ama akşam olunca taştan yumuşak ne bulursam gidiyor
sonra tabi büyük pişmanlık
maşallah diyorum iradenize...
hoş geldin suzan..eskilerden pek kimse kalmadı:26:
ben her türlü ruh halinde yiyorum..
tavuklu pilaviçine pilavın margarin koyuyorlar diye biliyorum dışarda yapılanların
bende bi ara eşime yapmıştım..biraz lor yumurta ve yy sütle iki yk yulaf kepeğinden..
ekmeğim bitince bende yapayımda ziyan olmasın..
burda hava karışık 3 derece..öğlen yürüdüm ama üşüdüm..kar güneş yağmur gün içinde ne istersen varzerracim yedim ya napim bgnlukte boyle idare edim dedim hos azicik mideme oturdu ama sirket yemek vermeyince gercekten kotu oluyor.hific bende kurslarimdan gec gidince yapamiyorum.
ogleden sonraki arayi bos geciririm artik .havada guzel disarda hic calisasim yok
burda hava karışık 3 derece..öğlen yürüdüm ama üşüdüm..kar güneş yağmur gün içinde ne istersen var
canım yemeğini evden getirsen işyerinde yeme imkanın yok mu
evet cnm 18 ay once dıetteydım oglusum geldıgını ogrennce bıraktımm sımdı yenıden ınsallah
Hayirlisi canim
benim oglanda 5 yasini bitirecek haziranda
bende tik yok
bi cocuk daha buyutmek zor geliyo
ben bugun dune gore +daydim bakalim cumaya ne olur ama hedefim 59,5
Merhaba kıızlaaar bugun cok yorgun bi gün oldu benim için.
sabah: 1 bardak alkali su ardından elma krom çay
sonrasında
2 dilim kepek ekmeği
3 dilim beyaz peynir
4 tane zeytin
1tk bal
1 küçük domates
1 fincan şekersiz çay
ara yok okuldaydım çünkü
şimdi dersim bitti eve geldim öğle yemeği olarak
Nar ekşili ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt.
akşam: nohut yapmayı düşünüyorum ama köfte de olabilir karar vermedim. ama tabi yanında bol yeşil salata..
45 dakika da yürüdüm bugün hava güzeldi.
bende de oluyor..yazmaya başlayınca farkediyorum capslockun açık kaldığınıSEN NERDEYDIN KI?pardon ya buyuk harf olmus.
aksam bilgisayar ,dans kursum olunca eve cok gec gidiyorum neyseki bu hft son,haftaya artik yemek getirmeye baslayacagim yoksa boyle olmuyor
afiyet olsun tatlım menü harikabende menumu paylasayim unutmadan
Sabah : 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + tomates + maydonoz + 3tane zeytin
ara : is yerine gelince balli limonlu sicak su yapip ictim sesim gelsin diye. gitti sesim gelmiyo geri :44::44:
ara : kafeinsiz kahve + 4 tane kuru erik
oglen : 4 yk bulgur pilavi + 2 tane kofte + salata + yogurt
aksam : yogurt corbasi + salata
yapabilirsem bide sportkac gundur internetimiz calismiyodu pazartesi yapildi cok sukur bende dun lesli nin programlarini indirdim netten ins aksama baslarim artik lesli 1mil den :18::18::18::18::18:
bende de oluyor..yazmaya başlayınca farkediyorum capslockun açık kaldığını
kayserideyim canım...
ama bu sene doğru dürüst kar soğuk görmedik
afiyet olsun tatlım menü harika
Selam çıtır hatunlarnasılsiniz bakim diyet nasıl gidiyor umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya inersiniz
Büyük ihtimal sabah akşam 1 saat yürüyüşün çok etkili olmuş canım. Ah keşke ben de 5 kilo veriversem bir ayda ya :)
Hoşgeldin, özlettin kendini :)
Sen zor olanı başarmışsın zaten :)
Yok be canım . Korkuyorum . 26 kilonun üstünden 1-2 yıl geçti ya . Ya veremezsem endişesi var üstümde :/
verirsin verirsin, bende korkuyordum ama buraya gelince cesaret geldi bana. 4,4 kilo verince bile havaya girdim yani :)))
insaallah canimBu azim ve hareketliklikle verirsin canim
neden yaptin bakayim yaza citir olucaz biz azimlenelim tekrardanmerhabalar herkese..
cumaya iki kala dikkat edelim..ben ettim siz etmeyin
ne guzel ins gene verirsin burda bizimle sonra bi bebek daha
cok ara verince insanin tekrardan cocuk yapasi gelmiyor herhalde
sen kesin eksi cikarsim canim
menun guzelmis canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?