Ben de geçen hafta 1.600 verdim. Bu hafta oynama yok
Sinir oldum . Ama bugün 40 beden pantolona girdim :))))
Sen ettinde ben etmiyorum sanki canimmerhabalar herkese..
cumaya iki kala dikkat edelim..ben ettim siz etmeyin
Liste guzelMerhaba kıızlaaar bugun cok yorgun bi gün oldu benim için.
sabah: 1 bardak alkali su ardından elma krom çay
sonrasında
2 dilim kepek ekmeği
3 dilim beyaz peynir
4 tane zeytin
1tk bal
1 küçük domates
1 fincan şekersiz çay
ara yok okuldaydım çünkü
şimdi dersim bitti eve geldim öğle yemeği olarak
Nar ekşili ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt.
akşam: nohut yapmayı düşünüyorum ama köfte de olabilir karar vermedim. ama tabi yanında bol yeşil salata..
45 dakika da yürüdüm bugün hava güzeldi.
Bende yapmustim.dun yaptin bgn yedim yarinada var bana pek sevimli gelmedi zaten ama o bahsettigim arkadasim hala yapip yiyormus
Süperbende menumu paylasayim unutmadan
Sabah : 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + tomates + maydonoz + 3tane zeytin
ara : is yerine gelince balli limonlu sicak su yapip ictim sesim gelsin diye. gitti sesim gelmiyo geri :44::44:
ara : kafeinsiz kahve + 4 tane kuru erik
oglen : 4 yk bulgur pilavi + 2 tane kofte + salata + yogurt
aksam : yogurt corbasi + salata
yapabilirsem bide sportkac gundur internetimiz calismiyodu pazartesi yapildi cok sukur bende dun lesli nin programlarini indirdim netten ins aksama baslarim artik lesli 1mil den :18::18::18::18::18:
Verirsin canimYok be canım . Korkuyorum . 26 kilonun üstünden 1-2 yıl geçti ya . Ya veremezsem endişesi var üstümde :/
4.4 gercekten iyi bi rakam insanin kilo verdikce veresi geliyo bu kiloyu vermeyi basardiysam fazlasinida veririm diyosunverirsin verirsin, bende korkuyordum ama buraya gelince cesaret geldi bana. 4,4 kilo verince bile havaya girdim yani :)))
Wowww 40 miBen de geçen hafta 1.600 verdim. Bu hafta oynama yok
Sinir oldum . Ama bugün 40 beden pantolona girdim :))))
Kv begendiyse tamamdir canimmine cok guzel oldu ben zeytinyagida koymadim tam diyet olsun diyetuzunuda az koydum
sir veriyorum: kayinvalide pek bisey yemek istemez sebze turu felan once azcik koydurdu tabagina sonra tuzsuzmu yaptin sen bunu dedi yoo dedim sadece az koydum ben zaten az tuzlu yerim yemekleri dedim sizin icin tuzu koydum masaya ve kvde ustune bir Tabak daha yedi o bile begendiyse gerisini siz dusunun eline saglik minecim
Bende de bu hafta durumlar pek iyi değil. Ben daha 42 bedenim:)
Sen ettinde ben etmiyorum sanki canim
dahahic menü pqylasamadim
cunku ortada menu yok
Liste guzel
Bende yapmustim.
git yulaf kepegi ara bul
gel yap
ö ö ö leyesim geldi
Süper
Verirsin canim
bende 6 sene once 64 ten 54 e dustum
simdi ise 80 lerle bogusuyorum
arada endiselenmiyo degilim
4.4 gercekten iyi bi rakam insanin kilo verdikce veresi geliyo bu kiloyu vermeyi basardiysam fazlasinida veririm diyosun
baslamak bitirmenin yAriSidir diye bosuna demiyolar
Wowww 40 mi
ben 54 iiloyken bile 42 giyiyodum.
Kv begendiyse tamamdir canim
42 de iyi canım boy kacti
Bugunku yediklerim
Kahvalti
1 kase nesfit
Ogle
Patatesli yumurta
1 bardak az sekerli cay
Yarim dilim koy ekmegi
Ara
1 kare bitter
Aksam
2 kepce corba
Marul
Su
2.5 ltre
Spor
45 dk eliptik bisiklet
200 ip atlama
40 mekik
100 twest
50 kol calismasi
15 duvar sinavi
10 bacak sikilastirici hareket
Sağol canım boy 168. Birde dediğin gibi 4.4 bile bana mucize gibi geldi. Küçük şeylerle mutlu oluyorum :) Pantalonda 1-2 mm bolalma oldu. Herkese " bak nasıl zayıflamışım " diyorum. Ama kimse zayıfladığımı farketmedi daha. O kadarda söylüyorum :)
Farkediyolardir da kiskancliktan bisey soylemiyolardir.
Bugunku yediklerim
Kahvalti
1 kase nesfit
Ogle
Patatesli yumurta
1 bardak az sekerli cay
Yarim dilim koy ekmegi
Ara
1 kare bitter
Aksam
2 kepce corba
Marul
Su
2.5 ltre
Spor
45 dk eliptik bisiklet
200 ip atlama
40 mekik
100 twest
50 kol calismasi
15 duvar sinavi
10 bacak sikilastirici hareket
Sağol canım boy 168. Birde dediğin gibi 4.4 bile bana mucize gibi geldi. Küçük şeylerle mutlu oluyorum :) Pantalonda 1-2 mm bolalma oldu. Herkese " bak nasıl zayıflamışım " diyorum. Ama kimse zayıfladığımı farketmedi daha. O kadarda söylüyorum :)
haklısın :) ah ah bir 60 lı rakamları göreyim :)
Liste guzel spor ayrica daha da guzel
spor falan harika
İnşallah cnm yenisin galiba forumda ben daha önce bu gruptaydım 65lere kadar gelmiştim ama tabi dikkat etmedikçe kiloları tekrar almaya başladım ve sonuç buraya dönüşşşş asıl 60kiloya falan insem çok daha iyi hissedicem kendimi bakalım inş buradan okuyarak belki biraz azimlenebilirim
Hosgeldiniz kizlar
Kac gundur cabaliom kacamaksiz nerdeyse ama.hic veremiom yacok moralim bozuluo
Hoş buldukkk =)
Yeni değilim aslında ama hiç takılmıyordum bu aralar girmeye başladım foruma.. Allah yardımcın olsun canım off yaa ben nasıl verecem kiloları bilmiyorum =( çok oburum çokkk yemek yemeği hele ki kalorili yemeklerde kendimden geçiyorum =( ama yookk artık agzıma vurmayacam desem yalan olur kendimi şartlamıyorum ama olabildiğince yemeyeceğim ve spor yapıcam sürekli hepimiz inşallah en sağlıklı ve en yakın zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız =)))
Kilon ve byun kac cnm
Boyum: 1,73 cm Kilo:74 Vücut yapım: Elma göbek-yan ve mide bölgemde yağ var. Bacak ve kalçam kilom yok hatta çok zayıf =(
Araya giriyorum ama
boy kilo orani iyi gibi gozukuyor
Boyum kaldırıyordu kilomu şimdiye kadar ama artık kaldırmıyor şu an dev gibi bişey oldum çıktım =( ayrıca zaten neden bu kiloda olayım ki canım zayıf zarif olmak varken.. 63 kilodayken çıtır gibiydim şimdi bildiğin hükümet gibiyim =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?