70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mine cok guzel oldu ben zeytinyagida koymadim tam diyet olsun diyetuzunuda az koydum

sir veriyorum: kayinvalide pek bisey yemek istemez sebze turu felan once azcik koydurdu tabagina sonra tuzsuzmu yaptin sen bunu dedi yoo dedim sadece az koydum ben zaten az tuzlu yerim yemekleri dedim sizin icin tuzu koydum masaya ve kvde ustune bir Tabak daha yedi o bile begendiyse gerisini siz dusunun eline saglik minecim

merhabalar herkese..
cumaya iki kala dikkat edelim..ben ettim siz etmeyin
Sen ettinde ben etmiyorum sanki canim
dahahic menü pqylasamadim
cunku ortada menu yok

Liste guzel

dun yaptin bgn yedim yarinada var bana pek sevimli gelmedi zaten ama o bahsettigim arkadasim hala yapip yiyormus
Bende yapmustim.
git yulaf kepegi ara bul
gel yap
ö ö ö leyesim geldi

Süper

Yok be canım . Korkuyorum . 26 kilonun üstünden 1-2 yıl geçti ya . Ya veremezsem endişesi var üstümde :/
Verirsin canim
bende 6 sene once 64 ten 54 e dustum
simdi ise 80 lerle bogusuyorum
arada endiselenmiyo degilim

verirsin verirsin, bende korkuyordum ama buraya gelince cesaret geldi bana. 4,4 kilo verince bile havaya girdim yani :)))
4.4 gercekten iyi bi rakam insanin kilo verdikce veresi geliyo bu kiloyu vermeyi basardiysam fazlasinida veririm diyosun
baslamak bitirmenin yAriSidir diye bosuna demiyolar

Ben de geçen hafta 1.600 verdim. Bu hafta oynama yok

Sinir oldum . Ama bugün 40 beden pantolona girdim :))))
Wowww 40 mi
ben 54 iiloyken bile 42 giyiyodum.

Kv begendiyse tamamdir canim

Bende de bu hafta durumlar pek iyi değil. Ben daha 42 bedenim :)

42 de iyi canım boy kacti

Bugunku yediklerim

Kahvalti
1 kase nesfit

Ogle
Patatesli yumurta
1 bardak az sekerli cay
Yarim dilim koy ekmegi

Ara
1 kare bitter

Aksam
2 kepce corba
Marul

Su
2.5 ltre

Spor
45 dk eliptik bisiklet
200 ip atlama
40 mekik
100 twest
50 kol calismasi
15 duvar sinavi
10 bacak sikilastirici hareket

Sağol canım boy 168. Birde dediğin gibi 4.4 bile bana mucize gibi geldi. Küçük şeylerle mutlu oluyorum :) Pantalonda 1-2 mm bolalma oldu. Herkese " bak nasıl zayıflamışım " diyorum. Ama kimse zayıfladığımı farketmedi daha. O kadarda söylüyorum :)

Liste guzel spor ayrica daha da guzel

Farkediyolardir da kiskancliktan bisey soylemiyolardir.

spor falan harika

haklısın :) ah ah bir 60 lı rakamları göreyim :)

O gunkeri de gorecegiz canim

Yeni değilim aslında ama hiç takılmıyordum bu aralar girmeye başladım foruma.. Allah yardımcın olsun canım off yaa ben nasıl verecem kiloları bilmiyorum =( çok oburum çokkk yemek yemeği hele ki kalorili yemeklerde kendimden geçiyorum =( ama yookk artık agzıma vurmayacam desem yalan olur kendimi şartlamıyorum ama olabildiğince yemeyeceğim ve spor yapıcam sürekli hepimiz inşallah en sağlıklı ve en yakın zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız =)))

Amin canim yaza fit oluruz insallah
artik bime gitmicem ya abur cuburu toplayip geliyorum

Araya giriyorum ama
boy kilo orani iyi gibi gozukuyor

Boyum kaldırıyordu kilomu şimdiye kadar ama artık kaldırmıyor şu an dev gibi bişey oldum çıktım =( ayrıca zaten neden bu kiloda olayım ki canım zayıf zarif olmak varken.. 63 kilodayken çıtır gibiydim şimdi bildiğin hükümet gibiyim =D

Citir ol da resim koy bizde gaza gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…