70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah gönlüne göre versin canım
Amin canim cumlemize

menun gayet guzel canim bende suan Yesil elmami yiyorum

Boyun kaç canım ? bugün pantolon almaya gittim biri 41 ( ara beden) diğer ikisi 40 .

Neden ki ben 78 le 42 iken sen 73 le öylesin :/

Boyum 168 canım. Basen var biraz bende. Birde artık 40 giyiyor olabilirim aslında denemedim ama. Yani 42 beden pantalonum hafif ama çok hafif bol olmaya başladı :)

Boyum 168 canım. Basen var biraz bende. Birde artık 40 giyiyor olabilirim aslında denemedim ama. Yani 42 beden pantalonum hafif ama çok hafif bol olmaya başladı :)

Kız benim de basenim büyük . Ya gerçi o vücut yapısıyla ilgili sanırım. Bence 40 a giriyorsundur sen .
Ben 40'a rahat girmiyorum tabi. Çekiştire çekiştire

Herkese iyi akşamlar;

Anca gelebildim. Kara para aşk dizisi varmış seyretmeye daldım, nasıl bir dizi öyle bırakamadım. :) Çok heyecanlıydı. Hiç reklamda koymadılar..Neyse menümü yazayım ben ;

1 kuru kayısı, bir bardak su
1 saatlik yürüyüş
Limonlu maydanoz kürü

Sabah; bir dilim tam tahıllı ekmek, maydanozlu dereotlu omlet, 4 zeytin, tek esmer şekerli çay,kuru nane, kekik, pul biber, çörekotu, bir tatlı kaşığı sarelle...

Ara; Bir bardak süt, birkaç fındık, ananas...

Öğle; kereviz, yoğurt, bir dilim tahıllı ekmek...

Ara; bir bardak süt, 3 fındık, 2 yaprak galeta, 2 kaşık yoğurt...

Akşam; karnabahar yemeği, yoğurt, yarım dilim tahıllı ekmek...

Yaklaşık 1,5 litre su

Kız benim de basenim büyük . Ya gerçi o vücut yapısıyla ilgili sanırım. Bence 40 a giriyorsundur sen .
Ben 40'a rahat girmiyorum tabi. Çekiştire çekiştire

Evet yakında 42 baya bol olur inşallah :) İnşallah böyle devam eder. 40-38-36

kizlar oglum cok hasta grip sonunda onada gecti gozude capaklandi acamiyor suan aglayip duruyor arada ayagimda salliyorum simdi ateside cikiyor kuzum benim oksurmeye calisiyor bagazi aciyor galiba kusucak gibi oluyor ah kuzum ahh

sütün göbek yağlarına iyi fayda ettiği söyleniyor. birde yemeklerden önce 1 çay bardağı içilirse tokulk hissi verdiğinden işe yarıyormuş bende süt kullanıyorum diyetimde çok.

Bu saatte bel olcturdun kiz bana
98 cm geldi badende olccektim ama mezura yetmedi

Masallah sana nerden buluyosun bu kadar enerjiyi

Super

40 lar 38 lerde hol gelsin inşallah

Wowww

kizlar oglum cok hasta grip sonunda onada gecti gozude capaklandi acamiyor suan aglayip duruyor arada ayagimda salliyorum simdi ateside cikiyor kuzum benim oksurmeye calisiyor bagazi aciyor galiba kusucak gibi oluyor ah kuzum ahh

Gecmis olsun canim
yarin ilk is doktora götür

günaydınn çıtırr hatunlaar tartıya son gün bugün dikkat edelim emi en başta ben
Anneciğinle konuş canım öyle güzel mis kokulu şayler yapmasın valla biri bana da yapsa ben de dayanamazdım herhalde

dedim zaten canım benim anne kilo alcam gelinliğim olmicak bak dedim o da bana zayıfladın aslında büyük gelcek gelinliğin diyor

canım netteki beden jean pantolon ölçüsüdür bu da kumaş ve kanvas pantolonlarda 40a takabül eder
ehehehe yaparım ben

Benim 119 basenim.

bende merak ettim ölçmek istiyorum ama iş yerinde mezura yokki

menü güzel spor dahada güzel
Mekik göbek için en iyi yöntem gör bak iki haftaya o göbüş gitmiş olcak
kızlar mekik gerçek ten işe yarıyomu ben kas yaptığını duydum
Kızlaar ben birşey yaptım bu akşam dayanamadım ev usulü lahmacun yaptım 2 tane yedim ondan suclu hissediyorum kendimi şimdi
aaah ah ben neler yedim neler sonra yine rahatsz oldum
süper menü
bir süper menü daha

kıyamam ya cnmbenm .Allah şifa versin kaç yaşındaydı cnm oğlun

günaydııın kızlar :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
topiğinizin şişkosu dombilisi geldi:125::125::125:
nasılsınız ben cumaya bir kala kendime geldim k.valide saolsn gebesin die çok ısrar etti çok sinirliyim ve bu sinirimi diyettte kullanacağim
acil bişiler yapmam lazm bidaaa beni böyle görmemeli kimse...
ablama gitcem bugün onu doktora götürücem..ama dieti bozmamam lazm ....
uf kızlar ya her kv ye gidişteir sorunolmalımı ya uf uf.....
neyse benanladınız siz onu...
hakkettim ben ama okadar tıkınırssam olcaği bu bari bi bebek olaydı iyiydi..

azönce 2bardak ılık suiçtim bide ayvalı ıhlamuriçtim
bugün diyeti bozmamalıyım bozarsam çok ama çok üzülürüm

kızlar bişe sorcam demir eksikliği tedavisi gördüm serum gb..
birde endometriozis ilacı kullanıyorum..szce bunlar kilo yaparmı

kızlar bişe sorcam demir eksikliği tedavisi gördüm serum gb..
birde endometriozis ilacı kullanıyorum..szce bunlar kilo yaparmı

Bende ilaç kullanıyorum canim kilo yapmıyor çünkü gerekli şeyler asıl demir eksikliği devam ederse ilaç kullanmazsan ozaman kilo vermen zorlasiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…