arkadaşlar fazla spor yapamıyorum.evde imkanlar kısıtlı 2tanede çocuğum var malum kış bi odanın içindeyiz.yediklerime dikkat ediyorum.yoğurt yemezdim sizin yazdıklarınızı görünce yemeğe başladım.benim bölgesel sorunum göbek .göbeğimi nasıl eritirim yardımcı olurmusunuz
canım imkanın kısıtlıysa evde dans et günde 1 saat. sakın şok diyet falan yapma. boşu boşuna metabolizma hızını düşürürsün. göbekten yağların erimeden kurtulamazsın. yağı azalt. mümkünse 1 yemek kaşığı kullan yemeklerinde. şekeri azalt. kızartma yerine fırınla. ben mesela patates kızartması canım çekince baharatlayıp fırına veriyorum aynı kızartma yediğimdeki gibi mutlu oluyorum. zamanla yavaş yavaş damak tadın değişir ve alışırsın sağlıklı yiyeceklere. keke böreğe düşkünsen eğer aralarda kepek unlu az yağlı unlu şeyler yap ye. margarin kullanma. pirinç yerine ya bulgur yada kabuklu pirinç kullan. öğün atlama sakın. korkma verememekten. bizde korkuyoduk ama artık korkularımızı yendik ve zayıflıyoruz. sende zayıflıyorum diye düşün. birde günlük beslenmeni yaz bakalım neler seni kilolu yapmı. vazgeçemediklerini yaz. korkma. yemesek böyle olmazdık canım.
sabah 4-5 gibi memleketten misafirlerim gelecek bir kaç hafta kalırlar sizi özlüyeceğim belki geceleri girerim bakalım yeni gelen arkadaş var heralde hoşgedin canım
bizde seni çok özleyeceğiz hayelciğim bizi unutma. yokluğun hissediliyo
sağol canım unuturmuyum hiç aşkolsun zaman bulursam gelirim neyse iyi geceler görüşürüz :a015:
betül nasıl gidiyo
hehh bende sana baktım şimdi.napıyım ya zor bu diyet işi.benim karar vermem lazım cidden.anlıyorum tam bitirmemeişim kafamda.kilo vericem diye.hemen hemen her gün fire veriyorum.çok baskı var üzerimde.bazen yıldırıyo bu baskı bazen de veremiyorum napıyim diyorum.ne olcak böle bilmiyorum.boshayallersmile
canım sadec kafanda kilolarından kurtulmayı istiyosun o kadar. sıkı diyetler yapmaya karar vermiyosun. artık zayıflayacağım diyosun o kadar. üzerindeki baskıyı yapan ne yada kim. hergün fire veriyosan çok sıkıyosundur kendini zor sıkıcı diyetlere mecbur bırakmaya uğraşıyosundur. oysaki diyet yok yasak yok. neyi seviyosan en hafif halde yapıp yiyosun. derdimiz diyet değil. derdimiz iştah yani insüli. insülini çıkatmamak iştahımızı açmamak için uğraşıyoruz o kadar. o yüzden sütlğ çikolata yemiyoruz, pizza yemiyoruz kek börek yemiyoruz. zaten zayıflayacaksın. ama önemli olan bu süreci en rahat psikolojiyle atlatabilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?