70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım imkanın kısıtlıysa evde dans et günde 1 saat. sakın şok diyet falan yapma. boşu boşuna metabolizma hızını düşürürsün. göbekten yağların erimeden kurtulamazsın. yağı azalt. mümkünse 1 yemek kaşığı kullan yemeklerinde. şekeri azalt. kızartma yerine fırınla. ben mesela patates kızartması canım çekince baharatlayıp fırına veriyorum aynı kızartma yediğimdeki gibi mutlu oluyorum. zamanla yavaş yavaş damak tadın değişir ve alışırsın sağlıklı yiyeceklere. keke böreğe düşkünsen eğer aralarda kepek unlu az yağlı unlu şeyler yap ye. margarin kullanma. pirinç yerine ya bulgur yada kabuklu pirinç kullan. öğün atlama sakın. korkma verememekten. bizde korkuyoduk ama artık korkularımızı yendik ve zayıflıyoruz. sende zayıflıyorum diye düşün. birde günlük beslenmeni yaz bakalım neler seni kilolu yapmı. vazgeçemediklerini yaz. korkma. yemesek böyle olmazdık canım.

mesela benim vazgeçilmezim 3 dilim pizza, yanında patates kızartması ve 3 tane tavuk chiken olan bol mayonezli bi tabaktır. asla hayır diyemem ama kilolarımı verene kadar bıraktım.

şu var sporu bırakma şansım yok artık. bu yüzden zayıfladıktan sonra ayda 1 yada iki kere yerim bunu. bu benim tek lüksüm olur. zatende spor yapacağım için sorun olmaz. şerbetli atlı sevmem. baklavada öyle. en sevdiğim tatlı kazandibidir ve dondurmadır. dolayısıyla böyle keyfim olur arada.

aşk kalbimi yakan bi volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazandibidir:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

hugocuk,konuları çok güzel açıklıyorsun,meğer bilmediğim ne çok şey varmış,teşekkür ederim bundan sonra söylediklerini aklımda tutup daha dikkatli olucambilmiyorumkismile

rica ederim canım. sen bunları yap yinede zayıflarsın. ama asla şok diyet benzeri şeyler yapma. zaten 1 haftadan fazla hem yapamasın hemde vücut pekçok şeyden mahrum kalacağı için zaten diyet biter bitmez aşırı yemek yersin çünkü eksiklik buna sebep oluyomuş. bendede eskiden bu çok oluyodu. sıkı bi diyet yapıp 2 hafta sonra kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyodum ve malesef zayıflayamıyodum. yemeklerinde sana kilo yapan şeyleri bul. örnek kısırda tek zararlı olan ve kilo yapabilecek şey yağdır. 1 kaşık yağda 125 kalori var. bizdede alışkanlık yağı şişeden dökeriz. kaç kaşık oluyo belli değil. evde yaptığımız yemekleri yağdan kısarak diyet hale getirebiliriz. özellikle tencere yemeklerini. baklagil yemeklerine, sebze yemeklerine 1 kaşık yağ koysak diyet için mükemmel yemek olur.

sabah 4-5 gibi memleketten misafirlerim gelecek bir kaç hafta kalırlar sizi özlüyeceğim belki geceleri girerim bakalım yeni gelen arkadaş var heralde hoşgedin canım

sabah 4-5 gibi memleketten misafirlerim gelecek bir kaç hafta kalırlar sizi özlüyeceğim belki geceleri girerim bakalım yeni gelen arkadaş var heralde hoşgedin canım

bizde seni çok özleyeceğiz hayelciğim bizi unutma. yokluğun hissediliyo

betül nasıl gidiyo

hehh bende sana baktım şimdi.napıyım ya zor bu diyet işi.benim karar vermem lazım cidden.anlıyorum tam bitirmemeişim kafamda.kilo vericem diye.hemen hemen her gün fire veriyorum.çok baskı var üzerimde.bazen yıldırıyo bu baskı bazen de veremiyorum napıyim diyorum.ne olcak böle bilmiyorum.boshayallersmile

canım sadec kafanda kilolarından kurtulmayı istiyosun o kadar. sıkı diyetler yapmaya karar vermiyosun. artık zayıflayacağım diyosun o kadar. üzerindeki baskıyı yapan ne yada kim. hergün fire veriyosan çok sıkıyosundur kendini zor sıkıcı diyetlere mecbur bırakmaya uğraşıyosundur. oysaki diyet yok yasak yok. neyi seviyosan en hafif halde yapıp yiyosun. derdimiz diyet değil. derdimiz iştah yani insüli. insülini çıkatmamak iştahımızı açmamak için uğraşıyoruz o kadar. o yüzden sütlğ çikolata yemiyoruz, pizza yemiyoruz kek börek yemiyoruz. zaten zayıflayacaksın. ama önemli olan bu süreci en rahat psikolojiyle atlatabilmek.

şimdi şöle başlıyım.ben çok zayıftım önceden.hatta babam bana bir gün şöle demişti.eger 53 kilo olursan sana bilezik alıcam.düşün yani.hiç iştahlı biri olmadım.en kilolu oldugum zaman 57 kiloydum.sonra bu dogum kontrol haplarından sonra 63 oldum.dogumdan dan sonrada 73 oldum.baskı meselesine gelince.başta eşim.kayınvalidem.görümcem.her geldilermi tartılırlar.bir kilo mevzusu uzar gider.ne yiyorum diye bakarlar.kendi evimde yemek yiyemem çekinirim yani o derece.tabi eş dost hep zayıf gördüğü için beni böle soguk espiriler havada uçuşur.gülüyorum ama canımı sıkıyolar.klava:senağlama

bende evimde rahat yemek asla yiyemedim. eşim çok arıza çıkarır. sen şimdi eşinle konuş. kararlı ol. öncelikle sana baskı yapmaktan eşin vazgeçsin. eşine deki ben gerçekten kilo vermek istiyorum ancak sen böyle yaparsan ben yapamam. başarısız olurum. bana destek ol de. eşinde o sana baskı yapanlarla konuşsun ve uğraşmasınlar seninle. yada kendin konuş. sürekli kilolarımdan dolayı eleştirilmek beni üzüyo de. ben zayıflayacağım ama siz böyle yaparsanız motivasyonum kırılıyo de. sen kilolarını isteyerek almadın. eşinin çocuğunu taşıdığın için aldın. üstelik zayıflamakta istiyosun. bunu kendin için istediğine eminim. eşine çocuk verdin buna karşılık en azından yardımcı olamayacaksa sana bari üzerine gelipte motivasyonunu kırmasın. etrafındakilere eşin söylerse daha etkili olur bence. gerisini burda biz hallederiz sen merak etme sakın. misafirlikte ikram işini halledersende çok yardımcı olur. dün bizdede ikram vardı üstelik ben yaptım ama inan yemedim hiç. ama sen azda olsa yersen iştahın açılır canın çeker. ama önce şu üzerindeki baskıdan kurtul gerisi sonra. gerisi kolay zaten. ben zayıflamaya başlayalı eşim değişti. olmadığı kadar iyi. laf sokmaları yok. ama eski lafları unuttummu hayır. canım ne kadar yandı. oysaki zayıflayamama sebebim calsiyum yetersizliği, yetersiz beslenme, yanlış spor tercihi, yani bilgisizlik. ama şimdi öyle değil. zayıflıyorum. eşimede dedimki eğer bana bunca laf söyleyeceğine moral verseydin çoktan zayıflamıştım. çünkü iradem kuvvetlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…