70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menum

Sabah simit 4_5 catal kuymak 2_3 catal sucuklu yumurta kasar peyniri

4bucukda 1 elma yarin dilim ekmek

simdi 9da bir kase yogurt 1 elma

spora gelince defalarca merdiven inip ciktim esimle evi boyamaya basladik en az iki Saat ev boyamasi yarinda aynen devam evin boyasi cok kutuymus iki kere boyadik odayi cok yoruldum

Iyi akşamlar kızlar : )
Sabah
4 zeytin, biraz lor peynir,1.5 dilim çavdar ekmeği, bir parça tahinli çörek, 1 tatlı kaşığı reçel
Ara
1 fincan az şekerli kahve ve 1 tane bitter madlen çikolata
Öğle yok
Ara 2 incir
Akşam
1 kase İşkembe çorbası, 1 tane biber dolması, biraz lahana turşusu
1 porsiyon tiramisu( bayağı tatlı yemiyor ama yedim: )
Bugün içtiği su 2 lt yi geçmiştir
Spor malesef yok

Ama hiçbirşey yememişsin ki. Üstelik ev işleriyle uğraşıyorsun. Dikkat et kendine.

Canim hem öğlen yaprak sarması yemissin akşamda biber dolması ikisindede pirinç var bence fazla olmuş

kızlar yakında beni kovarsınız sayfaları dolduruyorum diye
Kovmayizzzzzz korkmaaaa kiz::

Menun güzel ablacigim

Makarna yersen o cikolataya elini sürme sakınnn umarım yememissindir

Akşam fazla olmuş tatlım

Şeker sen ne yedin kiz birşey göremedim

Menü güzel akşami hafif atlatmışsin

Menum

Kahvalti
Sucuk
Domates
Salatalik
3 zeytin

Ara
1 avuc leblebi

Aksam
1 simit
1 bardak meyve suyu

Su 1 litre falan

Spor 3 saat carsida yurudum.sadece

Eh işte idare eder menü

sabah: kalkınca bir bardak alkali su ardından elma krom çayı
kahvaltıda: 2 yumurtayla yapılmış omlet,2 dilim peynir,1tk bal,1tk kaymak,4 zeytin,2 dilim kepek ekmeği,şekersiz çay

ara: elma krom çay

öğlen: sabahki bal kaymaklı kahvaltıdan sonra ancak su içerek geçirebiliirim

akşam: 2 içli köfte,2 kaşık yoğurt.

45 dk yürüyüş.

maşallah sıze harıkasınız....79 dan 54 e ınmışsınız....bunu toztarcınla yapabılırmıyız bıde başka sırlarınız varmı....
TOZ TARÇIN OLMAZ CANIM,KABUK TARÇIN OLMASI GEREKİYO,DENE İNAN BANA PİŞMAN OLMIYCAKSIN,BİR GÜNDE FARKI GÖRÜCEKSİN
tugba harikasin cok tebrik ediyorum ama daha verme
şaka şaka vermem zatende yalnız bu tarçını içtiğim sürece gitgide eksiliyorum hala :18: bırakmakta istemiyorum çünkü cidden yediklerime dikkat edemiyorum artık,kilo almaktan korkuyorum
Harikasın tebrik ederim : )

arkadaşa yazdım canım okumuşsundur belki,toz olmazinşallah sonuç alırsın sende haberlerini bekliyorum
54ü gördüğümü gördüğüne göre sende katıldın içeriye demek
neyse canım ben gerçekten faydasını bileydim bu kadar çokktaaan içmeye başlamıştım,ne güzel hızlıca giderdi,neyse geç oldu ama kilo almıycam demek bundan sonra buda iyi bişey,başladınmı sende nasıldı ilk günün

tuba nezamandr yapıyorsun.
geçen pazartesi başladım canım halada içiyorum
bugun benim tam bir ayım doldu ve 4.400 vermişim toplamda iimi sizce :44::44::44:
harika bence
s
Hemen yapıcam çok teşekkür ederim canım :)) süpersin maşşallah yalnız bu suyu sabahta mı aç karnına içicez. hemen yapıcam hemen :)
evet canım sabahta aç içicez en çokta sabah önemli zaten,metoyu çok çalıştırıyo işte erkenden fenamı dene görüceksin farkı zaten
Kesinlikle deneyeceğim tubacım

Kilo bildirimim

Başlangıç 71.3
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 59.9
Giden 1.2
Toplam giden 11.4
Hedef 55
ay harikasın tebrikler bravo
gecenin 3 unde kalktim yaptim canim
tesekkur ederiz
rica ederim canım ,sizlerde yapıp sonuç alırsanız ben çok mutlu olucam
Kilo bildirimim

baslangic 67.7

gecen hafta 61.1

bu hafta 59.6

giden 1.5

toplamda giden 8.1

hedef 53Eki Görüntüle 1022407
al bi 59u gören daha süperr
Tubi bu tarcin insanin bogazini yakiyo ya
bi su bardagi kadar ictim cok mu ki
yarım su bardağı tarçın suyundan koyucaksın,üstünede sıcak su ekleyip içiceksin canım,sende bu şekilde yaptın dimi:26:
bende konuya cevap ver yerinden insert image yazıyo resim yeri var oraya tıklayıp eklentiyi yükle denilen yerden yapıyorum,başka biyeri kullanmadım daha hiç
Kadercim ben eskiden image shack dan yüklüyordum ama şimdi o siteyi açmıyor fotoğraf ekle diye farklı bir siteyi denedim o da olmadı ben de kk nın konuya cevap ver bölümünden eklenti ekle den ekleyebiliyorum sadece

heh işte aynı bende ordan yüklüyorum

merhaba, bende size katılmak istiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca hemen yazacağım en son 71 idi yaza kadar 50 kilo olmam lazım bahse girdim evdekilerle hep diyet yapıp bırakanlardanım ama bu defa bırakmak istemiyorum benim içim çok önemli tarçını deneyeceğim yazdığınız gibi yarın başlıyorum inşallah sizden kuvvet alıp devam ederim sevgili kocama lafları yedirmem için bırakmamam lazım yardım edersiniz sizi okuyunca karar verdim. devam edeceğim inşallah ..

ah kızlar bu regl olayı insanı mahvediyor ne diyet kalıyor ne birşey 2 gündür bugun bunları yiyeceğim diyorum ama mutlaka ekstralar cıkıyor. mesela bugun çubuk kraker ekstrası cıktı birde. şu tarçın çayıyla ilgili bilgilendirebilecek varmı?

merhabalar kizlar nasilsiniz bakalim,
nasil gidiyor hafta sonu ben cok yoruldum bu hafta sonu hic evde durmadim inanirmisiniz bu hafta sonu evimi bile islip supuremedim biraz once lavaboyu kuveti wc yi temizledim o kadar daha aksama yemek yapicam ama o kadar yoruldumki hic kalkasim yok
bu arada dunden beri diyet falan kalmadi hatta cok asiriya gittim
tartiya cikmaya korkuyorum neyse bi geriye gideyim bakalim cuma gecesi pc me virus girdigi icin listeyi yaptimtim ama "cevapla" tusuna basinca benim pc kapanip gittiydi excel de yapip ekleyebilmistim

geriye gittim baktim herkes begenmis listeyi
bisey degil canlarim keske excel den degilde burdan yapabilseydim
ama sunu soyleyeyim bundan sonra dikkat edicem liste alti olmamak icin
yarin sabahtan itibaren ciddi ciddi diyete devam edicem
bari bu hafta kaderle girdigim yarismayi kazanayim hem theolog da katilmis yarismamiza
haydin ben gittim daha yemek yapicam sanirim kahvalti yapicaz bu gidisle
yarin gorusuruz kizlar

İyi akşamlar arkadaşlar
Menümü yazayım
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 parmak kaşar
Yarım dilim ekmek

Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay

Öğle
Çorba
2 kornişon turşu

Ara
2 kaysı

Akşam
Domates
Salatalık
Biraz peynir
Bir kupa limonlu form çayı (yemek yapmayı canım istemedi böyle geçiştirdim)

Hosgeldin canim.ins kazanirsin :) bende 70 olursam abim sigarayi birakcakmis.o bile vazgecmemem icin bi sebep :)

iyi akşamlaaar canımcımlarıımmmm
umarım hepinizin keyifleri yerindedir. ay felaket bir rüzgar var dışarıda diyorum Rabbim bu rüzgarının da bir hikmeti vardır
yarın okulda benim yavrucaklarımla parti yapacağııızz okumaya geçtiler çok şükür sesleri geçen hafta bitirdiik
bende onlara kelebekli bir yaş pasta yaptım ve de taç yaptım başlarına takacağım güzel bir kutlama yapacağız
şimdi yarım saat spor yapıp duş ve uyku planım var geçmişe bakamadım kusura bakmayasınız

bir kere yaptım canım ve tadını da beğendim ben :) yalnız tarçın bittiği için devam edemiyorum. tarçın alır almaz devam edicem. İnşallah senin gibi veririz kiloları bizde :)

Hoş geldin aramıza :)

Şimdiden iyi eğlenceler size :) yavrucukları öp benim için, ne tatlıdır onlar şimdi :)

Herkese iyi akşamlar kızlar hafta sonu menümü yazamadım, çünkü yine kekler, bisküviler havada uçuştu. Regliydim, iştahım çok açıktı, tatlıya da zaafım var zaten ... Neyse maratona yarın devam :)

Iyi geceler kızlar

Menü
Sabah
5 zeytin,1 kk peynir, 4 cherry domates dilim salata 1 biber ,1 dilim çavdar ekmeği ,çok ufak parça simit, 1 çk bal

Ara
7 tane çilek 2 dilim portakal, 1 küçük dilim elma

Öğle yok

Akşam
Kumpir(dışardaydim malesef)
Ara
1 büyük bardak meyveli süt

hoşgeldin canım,inşallah hedefine ulaşıcaksın sende yeterki azimli ol kafada bitir herşeyi kararda vermişsin ne güzel başarırsın umarım
yazmıştım canım ama tekrar ekliyim,tarifi görmeyenler baksın :)
HAZIRLANIŞI:
ben 5 tane kabuk tarçını 2 su bardağı suda tencerede kaynattım 10 dk geceden,kavanoza koyup dolapta sabaha kadar bekledi sabah ilk işim tarçından bir su bardağın yarısına kadar koydum üzerine sıcak su ekledim ve içtim hepsi bu,sabah içtim bide akşam yemekten yarım saat önce içtim,ama günde 3 kere tüketilmesi gerekiyormuş ve son bardağımı yatmadan önce içtim ve bitti tarçın hemen yenisini hazırladım sabah için :)

günde 3 kere yemeklerden 30 dk önce içilecek ve kaynattığınız tarçınları rengi ve tadı değişene kadar tekrar tekrar yapabilirsin :) ben 4 kez aynı tarçınları yaptım ,ve tadı kötüleşmedi halen ama değiştirilmeli artık bence :)

bir kere yaptım canım ve tadını da beğendim ben :) yalnız tarçın bittiği için devam edemiyorum. tarçın alır almaz devam edicem. İnşallah senin gibi veririz kiloları bizde :)

canım ilk içişte öyle oluyo ama sonra alışıyosun inşallah devam eder ve faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…