ozaman yanına ne yapıyımki ben acıkırsam die çok korkuyorum:18::18::18:
bugunku menum
Sabah simit 4_5 catal kuymak 2_3 catal sucuklu yumurta kasar peyniri
4bucukda 1 elma yarin dilim ekmek
simdi 9da bir kase yogurt 1 elma
spora gelince defalarca merdiven inip ciktim esimle evi boyamaya basladik en az iki Saat ev boyamasi yarinda aynen devam evin boyasi cok kutuymus iki kere boyadik odayi cok yoruldum
Canim hem öğlen yaprak sarması yemissin akşamda biber dolması ikisindede pirinç var bence fazla olmuşmerhabalaaaaaar.
bugünkü menü.
sabah: 2 bardak alkali su 1 fincan elma krom çay
yarım saat sonra
2 dilim kepek ekmeği,bir domates,3 dilim beyaz peynir,4 zeytin,şekersiz çay,1tk bal
ara:şekersiz çay
öğle: 6-7 tane yaprak dolması,1 tane şekersiz incir tatlısı
ara: bir elma krom çay içerim yine.
akşam: iki tane kırmızı biber dolması,2 kaşık yoğurt,bol nar ekşili salata.
yatmadan 2 saat önce bir bardak tarçınlı süt
30 dakika yürüyüş.
kızlar yaklaşık 1 aydır filan böyle dikkatli yiyorum hep haftaya perşembe izmire evime gidiyorum orada tartılacam bakalım değişme var mı?
Kovmayizzzzzz korkmaaaa kizkızlar yakında beni kovarsınız sayfaları dolduruyorum diye
Menun güzel ablacigimiyi akşamlar kızlar.
menümü yazıp kaçacağım,kusura bakmayın.proje ve performans ödevlerine gömülmüş durumdayım.
bir kaç hafta yoğun olacağımı yazmıştım.
sabah 3 bardak su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği,50 gr light peynir,5 zeytin
çay,çok az çilek reçeli,bal.
ara 2 ceviz
öğle
1 elma,1 badem,2 yer fıstığı.
ara yok
akşam
1 pors. yoğurtlu kabak
1 kase kıymalı şehriye çorbası
salata
1.5 dilim çavdar ekmeği.
1.5 litre su[daha içerim]
30 dk yürüyüş.
yarın vakit bulunca GEÇMİŞE GİDECEĞİM,ŞİMDİLİK KENDİNİZE İYİ BAKIN.
öpüyorum kocaman.
menümüde yazayım:
sabah sirkeli su denemesi(başarısız)az içtim.
2bardak su
kahvaltı
3zeytin
1yeşil biber(actifry)+tel peynir
1dilim tam bugday ekm.
2çay k. tain pekmez
ara
az şekerli nescafe
2hurma
öğlen
1kase çorba
2ısırık ekmek
salata
light yogurt yarım kaseden az
ara
1 hurma
kellogs special kraker
akşam
tagliatella makarna:18:
salata belki eşim geldiğinde eşlik ederim
ara belli degil
büyük ihtimal
şekersiz nescafe (tatlandırıcılı)
belki bir çiko olur 48 kcal olanından
su=2lt
spor=2 defa 1 mil leslie yürüyüş
Akşam fazla olmuş tatlımIyi akşamlar kızlar : )
Sabah
4 zeytin, biraz lor peynir,1.5 dilim çavdar ekmeği, bir parça tahinli çörek, 1 tatlı kaşığı reçel
Ara
1 fincan az şekerli kahve ve 1 tane bitter madlen çikolata
Öğle yok
Ara 2 incir
Akşam
1 kase İşkembe çorbası, 1 tane biber dolması, biraz lahana turşusu
1 porsiyon tiramisu( bayağı tatlı yemiyor ama yedim: )
Bugün içtiği su 2 lt yi geçmiştir
Spor malesef yok
Şeker sen ne yedin kiz birşey göremedimbugunku menum
Sabah simit 4_5 catal kuymak 2_3 catal sucuklu yumurta kasar peyniri
4bucukda 1 elma yarin dilim ekmek
simdi 9da bir kase yogurt 1 elma
spora gelince defalarca merdiven inip ciktim esimle evi boyamaya basladik en az iki Saat ev boyamasi yarinda aynen devam evin boyasi cok kutuymus iki kere boyadik odayi cok yoruldum
Menü güzel akşami hafif atlatmışsinBugünkü menü paylaşımım
Sabah
Çok az peynir
4 zeytin
Yarım dilim börek
Ara yok
Öğle
Bir kaç ısırık hamburger(çocuklardan kaldı)
Bir bardak vişne suyu
4-5 tane patates
Ara yok
Akşam
Yarım kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Spor çocuklarla yüzmeye gittik
Menum
Kahvalti
Sucuk
Domates
Salatalik
3 zeytin
Ara
1 avuc leblebi
Aksam
1 simit
1 bardak meyve suyu
Su 1 litre falan
Spor 3 saat carsida yurudum.sadece
TOZ TARÇIN OLMAZ CANIM,KABUK TARÇIN OLMASI GEREKİYO,DENE İNAN BANA PİŞMAN OLMIYCAKSIN,BİR GÜNDE FARKI GÖRÜCEKSİNmaşallah sıze harıkasınız....79 dan 54 e ınmışsınız....bunu toztarcınla yapabılırmıyız bıde başka sırlarınız varmı....
tugba harikasin cok tebrik ediyorum ama daha verme
Harikasın tebrik ederim : )
arkadaşa yazdım canım okumuşsundur belki,toz olmazcanim gitmedigine sevindim arada gel boyle bizi motive et
ben simdi gidip hazirliyorum valla sabahda icerim ins sonuc seninki gibi guzel olur
evet arkadasin dedigi gibi bunu toz tarcinla yapabilirmiyiz simdilik evde cubuk tarcin var ama olsun aklimda bulunsun
54ü gördüğümü gördüğüne göre sende katıldın içeriye demekcanımsınn tubimmm senin facedeki grubunu gördüm tesadüfen kardeşimde üyeymiş bi baktın senle kardeşimin resmi gözüküyor önerilerde54ü gördüğünü orda gördüm ilk zaten çok sevindim tarçınlı suya başlıyorum hemen bende
geçen pazartesi başladım canım halada içiyorumtuba nezamandr yapıyorsun.
harika bencebugun benim tam bir ayım doldu ve 4.400 vermişim toplamda iimi sizce :44::44::44:
evet canım sabahta aç içicez en çokta sabah önemli zaten,metoyu çok çalıştırıyo işte erkenden fenamı dene görüceksin farkı zatens
Hemen yapıcam çok teşekkür ederim canım :)) süpersin maşşallahyalnız bu suyu sabahta mı aç karnına içicez. hemen yapıcam hemen :)
Kesinlikle deneyeceğim tubacım
ay harikasın tebrikler bravoKilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 61.1
Bu hafta 59.9
Giden 1.2
Toplam giden 11.4
Hedef 55
gecenin 3 unde kalktim yaptim canim
tesekkur ederiz
al bi 59u gören daha süperrKilo bildirimim
baslangic 67.7
gecen hafta 61.1
bu hafta 59.6
giden 1.5
toplamda giden 8.1
hedef 53Eki Görüntüle 1022407
yarım su bardağı tarçın suyundan koyucaksın,üstünede sıcak su ekleyip içiceksin canım,sende bu şekilde yaptın dimi:26:Tubi bu tarcin insanin bogazini yakiyo ya
bi su bardagi kadar ictim cok mu ki
bende konuya cevap ver yerinden insert image yazıyo resim yeri var oraya tıklayıp eklentiyi yükle denilen yerden yapıyorum,başka biyeri kullanmadım daha hiçBen atıyım diyecektim ama atılmış bu arada tebrikler canım
Canım resmi senin de görebilmen için 2 siteden daha uğraştım beceremedim birinde linki kopyaladım açmadı kusura bakma canım
Kızlar geçen de sormuştum arada kaynadı galiba resimleri hangi siteden nasıl yüklüyorsunuz bi anlatıverin
Kadercim ben eskiden image shack dan yüklüyordum ama şimdi o siteyi açmıyor fotoğraf ekle diye farklı bir siteyi denedim o da olmadı ben de kk nın konuya cevap ver bölümünden eklenti ekle den ekleyebiliyorum sadece
merhaba, bende size katılmak istiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca hemen yazacağım en son 71 idi yaza kadar 50 kilo olmam lazım bahse girdim evdekilerle hep diyet yapıp bırakanlardanım ama bu defa bırakmak istemiyorum benim içim çok önemli tarçını deneyeceğim yazdığınız gibi yarın başlıyorum inşallah sizden kuvvet alıp devam ederim sevgili kocama lafları yedirmem için bırakmamam lazım yardım edersiniz sizi okuyunca karar verdim.devam edeceğim inşallah ..
TOZ TARÇIN OLMAZ CANIM,KABUK TARÇIN OLMASI GEREKİYO,DENE İNAN BANA PİŞMAN OLMIYCAKSIN,BİR GÜNDE FARKI GÖRÜCEKSİN
şaka şaka vermem zatende yalnız bu tarçını içtiğim sürece gitgide eksiliyorum hala :18: bırakmakta istemiyorum çünkü cidden yediklerime dikkat edemiyorum artık,kilo almaktan korkuyorum
arkadaşa yazdım canım okumuşsundur belki,toz olmazinşallah sonuç alırsın sende haberlerini bekliyorum
54ü gördüğümü gördüğüne göre sende katıldın içeriye demek
neyse canım ben gerçekten faydasını bileydim bu kadar çokktaaan içmeye başlamıştım,ne güzel hızlıca giderdi,neyse geç oldu ama kilo almıycam demek bundan sonra buda iyi bişey,başladınmı sende nasıldı ilk günün
geçen pazartesi başladım canım halada içiyorum
harika bence
evet canım sabahta aç içicez en çokta sabah önemli zaten,metoyu çok çalıştırıyo işte erkenden fenamı dene görüceksin farkı zaten
ay harikasın tebrikler bravo
rica ederim canım ,sizlerde yapıp sonuç alırsanız ben çok mutlu olucam
al bi 59u gören daha süperr
yarım su bardağı tarçın suyundan koyucaksın,üstünede sıcak su ekleyip içiceksin canım,sende bu şekilde yaptın dimi:26:
bende konuya cevap ver yerinden insert image yazıyo resim yeri var oraya tıklayıp eklentiyi yükle denilen yerden yapıyorum,başka biyeri kullanmadım daha hiç
heh işte aynı bende ordan yüklüyorum
merhaba, bende size katılmak istiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca hemen yazacağım en son 71 idi yaza kadar 50 kilo olmam lazım bahse girdim evdekilerle hep diyet yapıp bırakanlardanım ama bu defa bırakmak istemiyorum benim içim çok önemli tarçını deneyeceğim yazdığınız gibi yarın başlıyorum inşallah sizden kuvvet alıp devam ederim sevgili kocama lafları yedirmem için bırakmamam lazım yardım edersiniz sizi okuyunca karar verdim.devam edeceğim inşallah ..
iyi akşamlaaar canımcımlarıımmmm
umarım hepinizin keyifleri yerindedir.ay felaket bir rüzgar var dışarıda diyorum Rabbim bu rüzgarının da bir hikmeti vardır
yarın okulda benim yavrucaklarımla parti yapacağııızzokumaya geçtiler çok şükür sesleri geçen hafta bitirdiik
bende onlara kelebekli bir yaş pasta yaptım ve de taç yaptım başlarına takacağım güzel bir kutlama yapacağız
şimdi yarım saat spor yapıp duş ve uyku planım var geçmişe bakamadım kusura bakmayasınız
hoşgeldin canım,inşallah hedefine ulaşıcaksın sende yeterki azimli ol kafada bitir herşeyi kararda vermişsin ne güzel başarırsın umarımmerhaba, bende size katılmak istiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca hemen yazacağım en son 71 idi yaza kadar 50 kilo olmam lazım bahse girdim evdekilerle hep diyet yapıp bırakanlardanım ama bu defa bırakmak istemiyorum benim içim çok önemli tarçını deneyeceğim yazdığınız gibi yarın başlıyorum inşallah sizden kuvvet alıp devam ederim sevgili kocama lafları yedirmem için bırakmamam lazım yardım edersiniz sizi okuyunca karar verdim.devam edeceğim inşallah ..
yazmıştım canım ama tekrar ekliyim,tarifi görmeyenler baksın :)ah kızlar bu regl olayı insanı mahvediyor ne diyet kalıyor ne birşey2 gündür bugun bunları yiyeceğim diyorum ama mutlaka ekstralar cıkıyor. mesela bugun çubuk kraker ekstrası cıktı birde. şu tarçın çayıyla ilgili bilgilendirebilecek varmı?
bir kere yaptım canım ve tadını da beğendim ben :) yalnız tarçın bittiği için devam edemiyorum. tarçın alır almaz devam edicem. İnşallah senin gibi veririz kiloları bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?