70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yani misafirliğe aç gitme. evde yemeğini ye. üzerine ikramlardan canın çekerse bir lokma alırsın ama o kadar. sen bu baskılardan yapamıyosun. ama şunada eminim o etrafındakilerinde mutlaka orasında burasında yağ vardır. göbek falan. ne kadar zayıfta olsalar vardır. eşinle konuş mutlaka. eğer gerçekten zayıflamanı istiyosa sesini çıkarmasın. etrafındakileride sustursun. sen zaten zamanla zayıfladıkça çenelerini susturacaksın. ayrıca önemli olan kasları erimiş, zayıf güçsüz bir beden değil önemli olan kaslı ama yağı az olan sağlıklı kuvvetli bi bedene sahip olmaktır.

zaten kilolu insanların çoğunda mutlaka yeme bozukluğu vardır. duygusal eksiklikler vs.. insanları yemek yemeğe iter. üzüntülü anlarda, mutlu olunduğunda vs.. yemek yerler. sende bu baskılardan dolayı yemeğe yöneliyosundur. mutlu oluyosundur yemek yedikçe belki

iyi bir tesbit.ben çok biliyorum öle.ya çok sıkıldım ya ne yesemde moralim düzelse dediğimi.benim irademde çok güçlüdür.ben önceki, dogumumda 14 kilo verdim .ama ozaman hiç baskı yoktu üstümde.şimdi daha bebekte küçük.yani inanırmıısın ilk söylenmeye başladıklarıda daha dogum yapalı 27 gün olmuştu.ve ayrıca kaldıki görümcemde benle aynı kiloda.ama iri kıyım biraz belli olmuyo.:uhm:

ayıp yapıyolar. olmaz gerçekten çok günah. sen konuş eşinle. bu baskıdan kurtulunca eskisiden nasıl verdiysen yine verirsin. bu baskılar yüzünden zayıflayamadığını anlat eşine. gerisi kolay. üzerindeki baskıdan dolayı mutsuzsun ve yemek yiyerek mutlu olmaya çalışıyosun. ayrıca 40 günü dolmamış lohusa insana bu sözler söylenmez. ya üzüntüden sütün kesilse dahamı iyi. sen eşinle konuş başka türlü çok zor olur. önce onlar susacak. kafan rahat edecek ardından sen helledersin gerisini. madem ortada istenen bişey var herkes üzerine düşeni yapsın o zaman

mesela şöylede oldu bi sefer teyzem çok laf soktu bişey demedim.ben çıkınca annem kızmış.laf etmeyin.tepesi attımı yemez sütü gider demiş.onlar sustu.eşimede en son kayın validem gelicegi zaman posta koydum eger dedim.tek bir laf duyarsam 100 kilo olana kadar yerim haberin olsun dedim.eşimde gelirken.morali çok bozuluyo laf etmeyin demiş.ama tam 15 dakika bile sürmedi.kayın validem söylendi biraz.arkadaşıda bak oglun ne dedi bize sus kızacak yoksa dedi .ama her odadan çıktıgımda.konuşuyo arkamdan odaya girince susuyo.aman düzelmez onlar kaç yaşına gelmişler.benim toparlanmam lazım.:CüvCüv:

canım bide ben çok diyet yaptım.gastritten dolayı 3 ay çok zor bi diyet yaptım.dogumdan sonra yaptım.gebelikte şekerden dolayı yaptım.en zoruda gebeliklte olandı.acaba diyorum.diyetemi küstüm üst üüste olunca.:uhm:ama bozsamda diyeti karalıyım vericem ben kısa zamanda beceremezsem uzun zamanda hallederim.ama böyle kalmam biliyorum.çünkü inatçıyımdır

senin şuanda zayıflayamamanın ilk sebebi bu baskılar. bu ortadan kalkmadıkça çok zorlanır çok pes edersin tıpkı zamanında benim pes etmelerim gibi. düşündükçe üzülüyorum ne laflar duymuştum kaç kere pes ettim kaç kere ağladım kaç kere nefret ettim kaç kere zavallı hissettim kaç kere ağlamaktan gözlerim şişti kaç kere kendimi çirki hissettim. kaç kere nekadar üzücü hisler hissettim. kaç kere neler hissettim inan bilmiyorum. neler neler

eşin laf etmezse kayınvaliden etse bile dediğin gibi yaşlı insan boşver. ama eşin bişey demesin sana. güzellikle anlat canım. sıkı diyet diye bişey yok. uzun süredir yazdıklarımı okuyosan ve sana mantıklı geliyosa sende zayıflarsın. sabah ekmek, yumurta peynir çay. ara meyve. öğlen et yada sebze yemeği ekmek, salata falan. ara meyve. akşam et yada sebze yemeği ekmek salata falan. zaten biliyosun bunları. sıkma kendini. diyete küstüyse diyet yapma sağlıklı beslen. zaten koşu bandında vardı galiba. 1 saat yürü günde. yavaş yavaşta olsa yürü. birden çok kilo vericem diye düşünme hayal kırıklığı olur pes edersin. küçük küçük hedefler koy. mutlu ol. zayıflıyorum diye düşün.

eskisi kadar çok saldırmıyosan yiyeceklere. fren koyabiliyosan kendine ve eskisine göre spor yapıyosanda zaten zayıflarsın. eskiden çok yiyodun ve sporsuz bu kilodasın. demekki azcı azaltsan yediklerini ve hareketini arttırsan demekki mantıken zayıflarsın. diyete uymayan şeyler yiyosan eskisi kadar yeme. zamanla zayıfladıkça ve sağlıklı beslenmeyi yavaş yavaş oturttukça inan o alışkanlıklarında değişecek

üzülmeye degmezmiş dimi.onları söyleyenlerde ben şaşırıyorum.hiç başlarına gelmeyecek bişey gibi nasıl burun kıvıra biliyolar.ohaoldumsmile.halbuki düzensiz beslenmeye deva edrseler bizden beter olacalar.en azından biz durumun farkındayız.obaziteye dogru bir yürüyüş var.:hulya:

yani bak sende farkındasın herşeyin. kilona takma yediğin gıdalara tak. kilonu değiştirmeye çalışma yediklerini değiştirmeye sağlıklı lezzetli şeyler yapmayı dene. kilolarımdan kurtulmalıyım diye stres yapma sağlıksız kilo yapan şeylerden kurtulmaya çalış. bu düzeni kurarsanki eminim çünkü ne zamandır burdasın kararlısın. zaten bunlar oluca kiloda kalmaz

misafirlikte çayla sohbetle yenen kekler börekler vs.. haddi hesabı yok elbette kilo olacak. sen farkettinse bunu tamamdır. gerisi gelir

kısırınıda yiyeceksin mercimek köftenide, kekinide, sebzeli, peynirli böreğinide ama seninkisi az farklı olacak. tat olarak başlarda çok beğenmesende zamanla çok seveceksin. seninkilerin kalorisi düşük olacak. ne yediğini bileceksin hep. korkmadan yarım dilim kekle doymadan bırakmak zorunda kalmayacaksın.

çok halısın.benim yürüme bandım yok ama bu evde yürüyüş varya 1 mil falan ona başladım.3 gündür onu yapıyorum.benimbebek uyudu eşimde uyudu.uyanırsa söylenir.bide yarın aşı günümüz.fisfisfis.hadi canım sana iyi geceler.dinlenelimki zinde kalkalım.hihoyyyt.her şey için çok teşekkür ederim.olumunekankayizsmile.

inanmıyorum aferin sana gerçekten ben olsam dayanamazdım herhalde

selam arkadaşlar 2 gündür giremiyorum kayın pederim gelmişti şehir dışından. neyse sahalara döndüm yeniden :)

bu hafta 2.700gr verdim

2,700 süpermiş nasıl verdin yazsana

Selam hanımlar grubumuzu çok azimli görüyorum maşallah böyle devam edersek yaza hepimiz incecik giricez inşallah kaydirigubbakcemile2

inşallah enbüyük isteğim yaza zayıf başlamak

merhaba kızlar bu hafta swall yayınladımı kilo vernelrin listesiniş bilmiyorum ama ben 72.5 olmuşum yani iki kilo daha verdim çok mutluyum çok

tebrik ediyorum seni

ben bu hafta sonu fena bozdum üstelik sporumuda yapmadım çok pişmanım çok

Kızlar nasıl gidecek bu kilolar ya .Ben artık kıyafetlerimle tartıldığımda 7 li rakam görmek istemiyorum tartıda.Nefret ediyorum 7 rakamından.

bende bende

kızlar bu hafta yaramazlık yapan oldumu. spordan yada diyetten kaçamak yapan varmı

olmazmı yazıyımmı haftasonu yaptıklarımı
yok yok yazmıyım beni döversiniz
sanki kilo vermeye değil kilo almaya uğraştımklava:
ama bugün kaktım ve bir saat dans ettim
sabah iki dilim olan ekmeğimi bir dilim yedim
ve birazdan yarım saat yüriyecem

Günaydın kızlar,hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
ıtirafta bulunacağım arkadaşlar dün burger king de hamburger yedim.Çok pişmanım midem de cok acıdı bağırsaklarım da bozuldu.Eskiden hergün yiyodum ben bunları,simdi hayret ediyorum ozaman midem nasıl dayanmış bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…