yaa cnm kilo çizelgesini ben bir türlü düzenleyemedim
zaten kilolu insanların çoğunda mutlaka yeme bozukluğu vardır. duygusal eksiklikler vs.. insanları yemek yemeğe iter. üzüntülü anlarda, mutlu olunduğunda vs.. yemek yerler. sende bu baskılardan dolayı yemeğe yöneliyosundur. mutlu oluyosundur yemek yedikçe belki
iyi bir tesbit.ben çok biliyorum öle.ya çok sıkıldım ya ne yesemde moralim düzelse dediğimi.benim irademde çok güçlüdür.ben önceki, dogumumda 14 kilo verdim .ama ozaman hiç baskı yoktu üstümde.şimdi daha bebekte küçük.yani inanırmıısın ilk söylenmeye başladıklarıda daha dogum yapalı 27 gün olmuştu.ve ayrıca kaldıki görümcemde benle aynı kiloda.ama iri kıyım biraz belli olmuyo.:uhm:
senin şuanda zayıflayamamanın ilk sebebi bu baskılar. bu ortadan kalkmadıkça çok zorlanır çok pes edersin tıpkı zamanında benim pes etmelerim gibi. düşündükçe üzülüyorum ne laflar duymuştum kaç kere pes ettim kaç kere ağladım kaç kere nefret ettim kaç kere zavallı hissettim kaç kere ağlamaktan gözlerim şişti kaç kere kendimi çirki hissettim. kaç kere nekadar üzücü hisler hissettim. kaç kere neler hissettim inan bilmiyorum. neler neler
selam kızlar ben dün kayınvalideye gittim. yarın günü varmış. börek, çikolatalı kek ve yumuşacık poğaça yaptım. akşam herkez yedi ama ben yemedim. diyetimi bozmadım. dün öğlen kayınvalidemde herkes kek börek erken ben yağsız 4 tane mercimek köftesi yedim yanındada yaranla. akşamda yağsız pişmiş balıkla 1 dilim ekmek yedim. sabah kahvaltıda sıcacık börek ve poğaça vardı ama 1 lokma almadım valla. kepek ekmeği yumurta yedim. bugün öğlen yağsız mercimek köftesi yerim çorbayla. akşamda tavuklu yoğurtlu çorba yapıcam onu yerim yine mercimek köftesiyle. bugün gerçekten hastayım kızlar. dün bayağı üşüttüm. dün koşamadım malesef. bugünde ancak 1 saat koşarım eşimle kuşlar evi dağıtmış malesef. bugün tartıldım ve 74 kilo 600 gram geldim. 100 gram daha vermişim. kas çalışıyorum ama artık buna rağmen tartı rakamları aşağı çekilmeye başladı. hedef 65 zaten. başaracağım
selam arkadaşlar 2 gündür giremiyorum kayın pederim gelmişti şehir dışından. neyse sahalara döndüm yeniden :)
bu hafta 2.700gr verdim
Selam hanımlar grubumuzu çok azimli görüyorum maşallah böyle devam edersek yaza hepimiz incecik giricez inşallah kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar bu hafta swall yayınladımı kilo vernelrin listesiniş bilmiyorum ama ben 72.5 olmuşum yani iki kilo daha verdim çok mutluyum çok
arkadaşlar hafta sonları hep diyetimi bozardım. yeme krizlerim oluyodu ama bu hafta olmadı. valla hemde sıcacık poğaça, börek ve keklere rağmen olmadı. hafta sonuda diyetime sadık kaldım. benim için büyük başarı:lepi:
Kızlar nasıl gidecek bu kilolar ya .Ben artık kıyafetlerimle tartıldığımda 7 li rakam görmek istemiyorum tartıda.Nefret ediyorum 7 rakamından.
kızlar bu hafta yaramazlık yapan oldumu. spordan yada diyetten kaçamak yapan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?