70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar,

Menüm;

1 saatlik yürüyüş,

10 dakika spinning,

Kahvaltı;Yarım lavaşın içine peynir, yanında pancar, deniz börülcesi salatası, tek şekerli çay

Ara; yer elması, 3 fındık

Öğle;kocaman bir tabakta,ton balıklı salata

Ara; kuru erik, 2 parça ceviz, 3 fındık, bir bardak süt, yarım çörekotlu yaprak galeta, form çayı

Akşam; 2 kaşık pilav, 1 kase ezogelin çorbası, pancar turşusu, deniz börülcesi

40 dakikalık yürüyüş

Ara; papatya çayı, türk kahvesi

2 litre gibi su....

Merhaba kızlar nihayet evime gelebildim annemlerden.: ) Ama hasta bir şekilde geri döndüm fena şekilde babamdan soğuk algınlığını aldım öyle geldim dayanamadım babamın hasta olmasına : ))
Çok acil şekilde diyet yemeklerine bugün itibarıyla dönüş yaptım. Buarada tarzını bende deneyeceğim. Yeni haftamız inşallah az kalorili geçer.
Sırada menüm
Sabah
4 çatal patates kavurma, 2 cherry domates, 4 dilim salata, 1 kk dan az peynir, 2 zeytin yarım çavdar ekmeği

Ara
1 büyük ekler, 8 çilek

Öğle yok
Akşam
1 tane büyük boy levrek, salata

2 lt den fazla su
Hastayım spor yok yarın başlıcam sporuma inşallah : )

Allah kolaylik ve guc kuvvet versin canim.

Sende kendine dikkat et canim
hafta sonu cok az di memun
2 cocuk bi kv hepsi sana bakiyor.
optum seni kocaman
Amin canim sagol bugun yedim Hemde biraz once
evet canim ama bugun yedim
evet canim ya Burda firmalar yapiyor oda cok pahali 1000 euroya yapmiyolar mecbur kendimiz yapiyoruz yarinda yuruyerek gidicem mecburen son biyer kaldi orayi yapicam bugun girisi boyadim 3 Saat surdu bide otirma odasina yarim Saat yardim ettim
Dogru soyluyosun canim ama iste konusuyolarya sinirim bozuluyor

kizlar bugunku menum

Sabah 2 dilim ekmek 1nin ustune surme peyniri domates yarim salatalik

oglen aciktikca bisey attim agzima boya yaparken 1 elma 1 avuc fistik 1dilim ekmek

aksma 8 20de pilav ve kiymali sebze yemegi ama sebzeler kizartilmadi

spor yuruyus ve boya yapmak

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 zeytin
1 kk peynir
Domates

Ara
3 kaysı

Öğle
2 kepçe çorba
1 dilim ekmek

Ara yok

Akşam
1 kepçe çorba
Minik bir parça baget
3 kaşık patatesle karışık pilav

Veeee 8 tane hurma taze taze medineden gelmiş

Bugun yediklerim

Kahvalti
Sucuk
Yumurta
Domates
Azcik ekmek

Ara:
Yarim patatesli sandvic

Aksam
2 kasik makarna
Yarm kucuk tabak kofte yemegi

hedefim 64 evet canım ya zamanım kalmadı çünkü :26: 1 kere birinci olunca arada kaynıoz demekki sürekli hale getirmek lazım bunu
izin vermem bu hafta birinci olmak istiyorsan dikkat etcen yok öyle adanalar falan

ben kızıma kardeş yapcam ama yinede o azim yok
nikah tek çözüm sanırım

günaydın kızlar.
çanakkale kahramanlarımız için dua edelim bugün,ruhları şad,mekanları cennet olsun inşallah.

günaydın hatunlar topik sessizleşmiş hayırdır:26::26:

ben kızıma kardeş yapcam ama yinede o azim yok
nikah tek çözüm sanırım
hadi o zman nikah tazeleme telaşı başlasın

ben bu hafta sollayamayabilirim canlar çünkü regliyim bu hafta iştah açık yememeye çalışsam da artıdaydım bugün +700 hemde regliyim diye + değilim biliyorum bitince de aynı rakam görüyorum çünkü ben yine de amacım 64ü görmek

haftasonu ev aradık bulamadık bugün nişanlım tekrar ev arayacak bulursa değmeyin keyfime kesin 64 ü görürüm bak o zaman dua edin nolur çok az zamanım kaldı çünkü :18:

Günaydın tatlimm

Hakkınızda hayırlısi olsun cnm inşallah istediğiniz gibi ev bulursunuz

günaydın kızlar.
çanakkale kahramanlarımız için dua edelim bugün,ruhları şad,mekanları cennet olsun inşallah.
Günaydın ablam şehitler ölmez vatan bölünmez......
Bugun yediklerim

Kahvalti
Sucuk
Yumurta
Domates
Azcik ekmek

Ara:
Yarim patatesli sandvic

Aksam
2 kasik makarna
Yarm kucuk tabak kofte yemegi
Güzel

Güzel canim

günaydın kızlar.
Amiiin..
Günaydın kızlar bugün çok pozitif uyandım hasta olmama rağmen çünkü İzmir de bugün şahane bir hava var sıcacık, kuşlar ötüyor her yer yemyeşil : )

Herkesee günaydın kızlar
iki gündür misafirim var çok fena diyet yerlerde sürünüyor

günaydın dilekcim sen hepsini misafire yedir yemeklerin sen tatlarına bak sadece bu hafta kıyasıya yarış var bak ona göre

Günaydın tatlimm

Hakkınızda hayırlısi olsun cnm inşallah istediğiniz gibi ev bulursunuz

aminnn inşaAllah canım bulalım da yerleşmeye başlayalım istiyorum temizliği yerleştirmesi beyaz eşyaların kurulumu falan kap kaçakların yıkanması vs falan uzun bi süreç çünkü :26:

afiyet olsun canim menu guzel

gecmis olsun canim
menu guzel oglenki ekler olmasaymis daha iyi olucakmisti, tr 'de ki ekler nasil bilmiyorum ama burda bi ekler yedigin zaman 3 saat yurumen gerekiyormus ancak eritebilirmissin benim kiz kardesim diyetetisyene gitmisti gecen 1hafta ne yedigini yazmis tabi ekler yedigini de yazmis diyetetisyen sormus 3 saat yurudunmu diye

senin menude spor da cok guzel canim Allah yardimcin olsun

menu guzel insan hurmalardan birazda buraya gonderir kiz

günaydın kızlar.

dualarimiz onlarla canim

ins istediginiz gibi bi ev bulursunuz canim zaman daraliyor az kalmis dugune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…