liste için eline sağlık canım
bende varım yarışta
Amin canim sagol bugun yedim Hemde biraz onceAllah kolaylik ve guc kuvvet versin canim.
Sende kendine dikkat et canim
hafta sonu cok az di memun
2 cocuk bi kv hepsi sana bakiyor.
optum seni kocaman
evet canim ama bugun yedim
Akşamı iyi idare etmişsn
Çok az yemişsiiiin
Tatlımı
Hoşgeldin cnm
B'nde öyle diyordum taki reglm 11gün sürüp birhafta ara verip tekrar oldugunda bu durumdan çıktım böyle yasamayı öğrenciydim dedim
B'nde temizlik yapmadım kacgündür maalesef üstelik çalışmıyorum ev hanı mıyım sözde
Tebrik ederim çok güzel darısı bzm başımıza daha cok var ama olsun insan böyle seyler duyunca özeniyo
Aynen maalesef
Kumpir kaç kalori bilmiyorum ama onun dışında güzel
evet canim ya Burda firmalar yapiyor oda cok pahali 1000 euroya yapmiyolar mecbur kendimiz yapiyoruz yarinda yuruyerek gidicem mecburen son biyer kaldi orayi yapicam bugun girisi boyadim 3 Saat surdu bide otirma odasina yarim Saat yardim ettimHOSGELDIN CANIM
sanada gunaydin canim gerci oglen oldu ama ben cevap yazana kadar ama
Allah yardimcin olsun canim tasinma isi zor birde boyasini siz kendiniz yapiyorsunuz
senin diyet yapmana gerek yok hem cocuk hem kv hem tasinma bide 1 saat yuruyorsun zaten verirsin yani
sagol canim
hep bu annelerin yuzunden hafta sonu diyet falan kalmiyo
canim tartismalarinizi cocugun yaninda yapmasaniz illaki etkileriniz
biz esimle cok dikkat ederiz bu konuya onlar yatinca kavga ederiz
menun cok guzel canim
sende basla bakalim bu cuma neler olucak
Dogru soyluyosun canim ama iste konusuyolarya sinirim bozuluyor
eşin ve sen istiyorsan kimsenin söylediğine kulak asma canım
imkanınız varsa neden olmasın boşver milletin lafını ağrı olan konuşuyor
az az gidiyor hep kaplumbağa hızıyla
64 müüü
süper yaaa
bende istiyoruuuuuum
bende biara birinci oldum ama topikte olaylar vardı arada kaynamıştı
bidahada kısmet olmadı
izin verde bu hafta biz birinci olalım şekerim
böyle yarışmı olur
tarifi soracaktım ama altta paylaşmışsın sağol canım
liste için eline sağlık canım
bende varım yarışta
tarifi bende deniycem canım tarçını içinden çıkarıyoruz değilmi ?
hedefim 64 evet canım ya zamanım kalmadı çünkü :26: 1 kere birinci olunca arada kaynıoz demekki sürekli hale getirmek lazım bunu
izin vermem bu hafta birinci olmak istiyorsan dikkat etcen yok öyle adanalar falan
bısey degıl canım pek lısteye benzemedı ama ıdare edıcez artık
yanı 4 kısıyız ıyı ıyı ama kader gene bu hafta bızı sollar herhalde kızın dugunu yaklastıkca costu bızde nıkahmı tazelesek ne yapsak
hadi o zman nikah tazeleme telaşı başlasın
ben kızıma kardeş yapcam ama yinede o azim yok
nikah tek çözüm sanırım
ben bu hafta sollayamayabilirim canlar çünkü regliyim bu hafta iştah açık yememeye çalışsam da artıdaydım bugün +700 hemde regliyim diye + değilim biliyorum bitince de aynı rakam görüyorum çünkü benbısey degıl canım pek lısteye benzemedı ama ıdare edıcez artık
yanı 4 kısıyız ıyı ıyı ama kader gene bu hafta bızı sollar herhalde kızın dugunu yaklastıkca costu bızde nıkahmı tazelesek ne yapsak
günaydın hatunlartopik sessizleşmiş hayırdır:26::26:
ben bu hafta sollayamayabilirim canlar çünkü regliyim bu hafta iştah açık yememeye çalışsam da artıdaydım bugün +700 hemde regliyim diye + değilim biliyorum bitince de aynı rakam görüyorum çünkü benyine de amacım 64ü görmek
haftasonu ev aradık bulamadık bugün nişanlım tekrar ev arayacak bulursa değmeyin keyfime kesin 64 ü görürüm bak o zaman dua edin nolur çok az zamanım kaldı çünkü :18:
Günaydın ablam şehitler ölmez vatan bölünmez......günaydın kızlar.
çanakkale kahramanlarımız için dua edelim bugün,ruhları şad,mekanları cennet olsun inşallah.
GüzelBugun yediklerim
Kahvalti
Sucuk
Yumurta
Domates
Azcik ekmek
Ara:
Yarim patatesli sandvic
Aksam
2 kasik makarna
Yarm kucuk tabak kofte yemegi
İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 zeytin
1 kk peynir
Domates
Ara
3 kaysı
Öğle
2 kepçe çorba
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
1 kepçe çorba
Minik bir parça baget
3 kaşık patatesle karışık pilav
Veeee 8 tane hurma taze taze medineden gelmiş
Amiiin..günaydın kızlar.
çanakkale kahramanlarımız için dua edelim bugün,ruhları şad,mekanları cennet olsun inşallah.
Selam kızlaaar:)
Kilo vermeyle ilgili bir motivasyon videosu buldum, ben beğendim, bakmak isterseniz;
https://www.youtube.com/watch?v=2ee4s3KLZhU
günaydın kızlar.
Herkesee günaydın kızlar
iki gündür misafirim var çok fena diyet yerlerde sürünüyor
Günaydın tatlimm
Hakkınızda hayırlısi olsun cnm inşallah istediğiniz gibi ev bulursunuz
İyi akşamlar kızlar,
Menüm;
1 saatlik yürüyüş,
10 dakika spinning,
Kahvaltı;Yarım lavaşın içine peynir, yanında pancar, deniz börülcesi salatası, tek şekerli çay
Ara; yer elması, 3 fındık
Öğle;kocaman bir tabakta,ton balıklı salata
Ara; kuru erik, 2 parça ceviz, 3 fındık, bir bardak süt, yarım çörekotlu yaprak galeta, form çayı
Akşam; 2 kaşık pilav, 1 kase ezogelin çorbası, pancar turşusu, deniz börülcesi
40 dakikalık yürüyüş
Ara; papatya çayı, türk kahvesi
2 litre gibi su....
gecmis olsun canimMerhaba kızlar nihayet evime gelebildim annemlerden.: ) Ama hasta bir şekilde geri döndüm fena şekilde babamdan soğuk algınlığını aldım öyle geldim dayanamadım babamın hasta olmasına : ))
Çok acil şekilde diyet yemeklerine bugün itibarıyla dönüş yaptım. Buarada tarzını bende deneyeceğim. Yeni haftamız inşallah az kalorili geçer.
Sırada menüm
Sabah
4 çatal patates kavurma, 2 cherry domates, 4 dilim salata, 1 kk dan az peynir, 2 zeytin yarım çavdar ekmeği
Ara
1 büyük ekler, 8 çilek
Öğle yok
Akşam
1 tane büyük boy levrek, salata
2 lt den fazla su
Hastayım spor yok yarın başlıcam sporuma inşallah : )
kizlar bugunku menum
Sabah 2 dilim ekmek 1nin ustune surme peyniri domates yarim salatalik
oglen aciktikca bisey attim agzima boya yaparken 1 elma 1 avuc fistik 1dilim ekmek
aksma 8 20de pilav ve kiymali sebze yemegi ama sebzeler kizartilmadi
spor yuruyus ve boya yapmak
İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 zeytin
1 kk peynir
Domates
Ara
3 kaysı
Öğle
2 kepçe çorba
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
1 kepçe çorba
Minik bir parça baget
3 kaşık patatesle karışık pilav
Veeee 8 tane hurma taze taze medineden gelmiş
günaydın kızlar.
günaydın hatunlartopik sessizleşmiş hayırdır:26::26:
ben bu hafta sollayamayabilirim canlar çünkü regliyim bu hafta iştah açık yememeye çalışsam da artıdaydım bugün +700 hemde regliyim diye + değilim biliyorum bitince de aynı rakam görüyorum çünkü benyine de amacım 64ü görmek
haftasonu ev aradık bulamadık bugün nişanlım tekrar ev arayacak bulursa değmeyin keyfime kesin 64 ü görürüm bak o zaman dua edin nolur çok az zamanım kaldı çünkü :18:
İnşaAllah canım Rabbim duysun sesini çok az kaldı evet :18:ins istediginiz gibi bi ev bulursunuz canim zaman daraliyor az kalmis dugune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?