TOZ TARÇIN OLMAZ CANIM,KABUK TARÇIN OLMASI GEREKİYO,DENE İNAN BANA PİŞMAN OLMIYCAKSIN,BİR GÜNDE FARKI GÖRÜCEKSİN
şaka şaka vermem zatende yalnız bu tarçını içtiğim sürece gitgide eksiliyorum hala :18: bırakmakta istemiyorum çünkü cidden yediklerime dikkat edemiyorum artık,kilo almaktan korkuyorum
arkadaşa yazdım canım okumuşsundur belki,toz olmazinşallah sonuç alırsın sende haberlerini bekliyorum
54ü gördüğümü gördüğüne göre sende katıldın içeriye demek
neyse canım ben gerçekten faydasını bileydim bu kadar çokktaaan içmeye başlamıştım,ne güzel hızlıca giderdi,neyse geç oldu ama kilo almıycam demek bundan sonra buda iyi bişey,başladınmı sende nasıldı ilk günün
geçen pazartesi başladım canım halada içiyorum
harika bence
evet canım sabahta aç içicez en çokta sabah önemli zaten,metoyu çok çalıştırıyo işte erkenden fenamı dene görüceksin farkı zaten
ay harikasın tebrikler bravo
rica ederim canım ,sizlerde yapıp sonuç alırsanız ben çok mutlu olucam
al bi 59u gören daha süperr
yarım su bardağı tarçın suyundan koyucaksın,üstünede sıcak su ekleyip içiceksin canım,sende bu şekilde yaptın dimi:26:
bende konuya cevap ver yerinden insert image yazıyo resim yeri var oraya tıklayıp eklentiyi yükle denilen yerden yapıyorum,başka biyeri kullanmadım daha hiç
heh işte aynı bende ordan yüklüyorum
hosgeldin canimmerhaba, bende size katılmak istiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca hemen yazacağım en son 71 idi yaza kadar 50 kilo olmam lazım bahse girdim evdekilerle hep diyet yapıp bırakanlardanım ama bu defa bırakmak istemiyorum benim içim çok önemli tarçını deneyeceğim yazdığınız gibi yarın başlıyorum inşallah sizden kuvvet alıp devam ederim sevgili kocama lafları yedirmem için bırakmamam lazım yardım edersiniz sizi okuyunca karar verdim.devam edeceğim inşallah ..
Kolay gelsin canimiyi akşamlaaar canımcımlarıımmmm
umarım hepinizin keyifleri yerindedir.ay felaket bir rüzgar var dışarıda diyorum Rabbim bu rüzgarının da bir hikmeti vardır
yarın okulda benim yavrucaklarımla parti yapacağııızzokumaya geçtiler çok şükür sesleri geçen hafta bitirdiik
bende onlara kelebekli bir yaş pasta yaptım ve de taç yaptım başlarına takacağım güzel bir kutlama yapacağız
şimdi yarım saat spor yapıp duş ve uyku planım var geçmişe bakamadım kusura bakmayasınız
Merhaba arkadaşlar
Dün kardeşimle birlikte sağlıklı ve güzelce kilo vermeye azmettik..inşallah hedefime mayıs gibi yani doğumdan 1 yl sonra ulaşmış olmak istiyorum..Sizin enerjinizden de destek bularak fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum
daha önce kendim abur cuburu kısarak bi 5 kilo kadar verdim,aynada çok fark ettiğini görünce şu an çok istekliyim klo vermeye..
hadi bismillah bol eksili bir hafta hepimize
tugbacim Burda cubuk tarcin baya pahali bende yapmak istiyordum ama oyuzden yapmadim 4 kere aynisini yapabiliyorsak bende aksam yaparimhoşgeldin canım,inşallah hedefine ulaşıcaksın sende yeterki azimli ol kafada bitir herşeyi kararda vermişsin ne güzel başarırsın umarım
yazmıştım canım ama tekrar ekliyim,tarifi görmeyenler baksın :)
HAZIRLANIŞI:
ben 5 tane kabuk tarçını 2 su bardağı suda tencerede kaynattım 10 dk geceden,kavanoza koyup dolapta sabaha kadar bekledi sabah ilk işim tarçından bir su bardağın yarısına kadar koydum üzerine sıcak su ekledim ve içtim hepsi bu,sabah içtim bide akşam yemekten yarım saat önce içtim,ama günde 3 kere tüketilmesi gerekiyormuş ve son bardağımı yatmadan önce içtim ve bitti tarçın hemen yenisini hazırladım sabah için :)
günde 3 kere yemeklerden 30 dk önce içilecek ve kaynattığınız tarçınları rengi ve tadı değişene kadar tekrar tekrar yapabilirsin :) ben 4 kez aynı tarçınları yaptım ,ve tadı kötüleşmedi halen ama değiştirilmeli artık bence :)
canım ilk içişte öyle oluyo ama sonra alışıyosun inşallah devam eder ve faydasını görürsün
günaydınlar kızlar mutlu bir hafta olsun hepicimize...
birsürü alıntım vardı pc kapanınca kendiliğinden gitti hepsi
bu hafta artıdaydım üzüldümmü üzülmedim aslında
olacağını biliyordum çünkü
akşam eşimle çayın yanında bi güzel yedim..malum zamanlardı oda bahanesi oldu işte..
neyse bu hafta dikkat edicem ...liste bana kaldı bu hafta
ece çocuk mevzuu geçmiş benimde 3 çocuğum var 1 kız 2 erkek
kızım olacağını bilsem 3. nün peşinden doğururdum..
biz sekiz kardeşiz 6 kız 2 erkek
kardeş gibisi yok
evinde hayırlı olsun canım
rabbim evi olmayana nasibetsin kirada olmak zor..
aklıma gelmiyor alıntı olunca iyi oluyordu..:26::26::26::26::26:
neyse kendinize iyi bakın kızlar
Allah kolaylik ve guc kuvvet versin canim.tugbacim Burda cubuk tarcin baya pahali bende yapmak istiyordum ama oyuzden yapmadim 4 kere aynisini yapabiliyorsak bende aksam yaparim
Amin canim sagol okadar cok yoruluyorumki hafta sonu esimle ev boyadik ben bukadar kirli duvarlar gormedim heryeri 2kere boyuyoruz bazi yerleri 3kere okadar feci durumdalar daha bitmedi giris ve oturma odasi kaldi esim simdi git girisi boya diyor mecbur bende gidicem ama yolda cok 1saatte yururuz nerdeyse boyadan sonra laminet yapilicak oda bitince tum ev temizligi bende okadar cok is var yani tabi ben yorgunluktan gidiyorum ama mecbur bikere daha yorulcagiz
evet canim cocuk konusunda bende 3yu istiyorum hele birde kiz olursa tadindan yenmez rabbim saglikla versinde tabi gonlum kizdan yana
bizde 5 kardesiz canim 3kiz 2 erkek kardes candir ya
kizlar yemek pismek uzere ben cocuklari hazirlayip gideyim yavasdan kv zaten yavas yuruyor anca gideriz
ben diyete aynen devam ediyorum sizde devam edin kurtulcaz bu kilolardan allaha emanet olun
Yok yok incir yedim sadece nescafede içmedimCanım menün güzel olmuş ama çikolatanın günahına girme bence
Oğlum çok tehlikeli ya bnmle yemeyi çok seviyor ne yiyorsa önce ondan bana yediriyor eliyle sonra kendi yiyo :18:Bal oğluşunun yanağından bir öpücük alıver açlığın aklına bile gelmez
Canim hem öğlen yaprak sarması yemissin akşamda biber dolması ikisindede pirinç var bence fazla olmuş
Kovmayizzzzzz korkmaaaa kiz: :
Menun güzel ablacigim
Makarna yersen o cikolataya elini sürme sakınnn umarım yememissindir
Menum
Kahvalti
Sucuk
Domates
Salatalik
3 zeytin
Ara
1 avuc leblebi
Aksam
1 simit
1 bardak meyve suyu
Su 1 litre falan
Spor 3 saat carsida yurudum.sadece
Akşamı iyi idare etmişsnBugünkü menü paylaşımım
Sabah
Çok az peynir
4 zeytin
Yarım dilim börek
Ara yok
Öğle
Bir kaç ısırık hamburger(çocuklardan kaldı)
Bir bardak vişne suyu
4-5 tane patates
Ara yok
Akşam
Yarım kepçe çorba
2 kaşık yoğurt
Spor çocuklarla yüzmeye gittik
Çok az yemişsiiiinbugunku menum
Sabah simit 4_5 catal kuymak 2_3 catal sucuklu yumurta kasar peyniri
4bucukda 1 elma yarin dilim ekmek
simdi 9da bir kase yogurt 1 elma
spora gelince defalarca merdiven inip ciktim esimle evi boyamaya basladik en az iki Saat ev boyamasi yarinda aynen devam evin boyasi cok kutuymus iki kere boyadik odayi cok yoruldum
TatlımıIyi akşamlar kızlar : )
Sabah
4 zeytin, biraz lor peynir,1.5 dilim çavdar ekmeği, bir parça tahinli çörek, 1 tatlı kaşığı reçel
Ara
1 fincan az şekerli kahve ve 1 tane bitter madlen çikolata
Öğle yok
Ara 2 incir
Akşam
1 kase İşkembe çorbası, 1 tane biber dolması, biraz lahana turşusu
1 porsiyon tiramisu( bayağı tatlı yemiyor ama yedim: )
Bugün içtiği su 2 lt yi geçmiştir
Spor malesef yok
sabah: kalkınca bir bardak alkali su ardından elma krom çayı
kahvaltıda: 2 yumurtayla yapılmış omlet,2 dilim peynir,1tk bal,1tk kaymak,4 zeytin,2 dilim kepek ekmeği,şekersiz çay
ara: elma krom çay
öğlen: sabahki bal kaymaklı kahvaltıdan sonra ancak su içerek geçirebiliirim
akşam: 2 içli köfte,2 kaşık yoğurt.
45 dk yürüyüş.
Hoşgeldin cnmmerhaba, bende size katılmak istiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca hemen yazacağım en son 71 idi yaza kadar 50 kilo olmam lazım bahse girdim evdekilerle hep diyet yapıp bırakanlardanım ama bu defa bırakmak istemiyorum benim içim çok önemli tarçını deneyeceğim yazdığınız gibi yarın başlıyorum inşallah sizden kuvvet alıp devam ederim sevgili kocama lafları yedirmem için bırakmamam lazım yardım edersiniz sizi okuyunca karar verdim.devam edeceğim inşallah ..
B'nde öyle diyordum taki reglm 11gün sürüp birhafta ara verip tekrar oldugunda bu durumdan çıktım böyle yasamayı öğrenciydim dedimah kızlar bu regl olayı insanı mahvediyor ne diyet kalıyor ne birşey2 gündür bugun bunları yiyeceğim diyorum ama mutlaka ekstralar cıkıyor. mesela bugun çubuk kraker ekstrası cıktı birde. şu tarçın çayıyla ilgili bilgilendirebilecek varmı?
B'nde temizlik yapmadım kacgündür maalesef üstelik çalışmıyorum ev hanı mıyım sözdemerhabalar kizlar nasilsiniz bakalim,
nasil gidiyor hafta sonu ben cok yoruldum bu hafta sonu hic evde durmadim inanirmisiniz bu hafta sonu evimi bile islip supuremedim biraz once lavaboyu kuveti wc yi temizledim o kadar daha aksama yemek yapicam ama o kadar yoruldumki hic kalkasim yok
bu arada dunden beri diyet falan kalmadi hatta cok asiriya gittim
tartiya cikmaya korkuyorum neyse bi geriye gideyim bakalim cuma gecesi pc me virus girdigi icin listeyi yaptimtim ama "cevapla" tusuna basinca benim pc kapanip gittiydi excel de yapip ekleyebilmistim
geriye gittim baktim herkes begenmis listeyi
bisey degil canlarim keske excel den degilde burdan yapabilseydim
ama sunu soyleyeyim bundan sonra dikkat edicem liste alti olmamak icin
yarin sabahtan itibaren ciddi ciddi diyete devam edicem
bari bu hafta kaderle girdigim yarismayi kazanayim hem theolog da katilmis yarismamiza
haydin ben gittim daha yemek yapicam sanirim kahvalti yapicaz bu gidisle
yarin gorusuruz kizlar
İyi akşamlar arkadaşlar
Menümü yazayım
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 parmak kaşar
Yarım dilim ekmek
Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay
Öğle
Çorba
2 kornişon turşu
Ara
2 kaysı
Akşam
Domates
Salatalık
Biraz peynir
Bir kupa limonlu form çayı (yemek yapmayı canım istemedi böyle geçiştirdim)
Tebrik ederim çok güzel darısı bzm başımıza daha cok var ama olsun insan böyle seyler duyunca özeniyoiyi akşamlaaar canımcımlarıımmmm
umarım hepinizin keyifleri yerindedir.ay felaket bir rüzgar var dışarıda diyorum Rabbim bu rüzgarının da bir hikmeti vardır
yarın okulda benim yavrucaklarımla parti yapacağııızzokumaya geçtiler çok şükür sesleri geçen hafta bitirdiik
bende onlara kelebekli bir yaş pasta yaptım ve de taç yaptım başlarına takacağım güzel bir kutlama yapacağız
şimdi yarım saat spor yapıp duş ve uyku planım var geçmişe bakamadım kusura bakmayasınız
Aynen maalesefHerkese iyi akşamlar kızlar hafta sonu menümü yazamadım, çünkü yine kekler, bisküviler havada uçuştu. Regliydim, iştahım çok açıktı, tatlıya da zaafım var zaten ... Neyse maratona yarın devam :)
Iyi geceler kızlar
Menü
Sabah
5 zeytin,1 kk peynir, 4 cherry domates dilim salata 1 biber ,1 dilim çavdar ekmeği ,çok ufak parça simit, 1 çk bal
Ara
7 tane çilek 2 dilim portakal, 1 küçük dilim elma
Öğle yok
Akşam
Kumpir(dışardaydim malesef)
Ara
1 büyük bardak meyveli süt
Amingünaydınlar kızlar mutlu bir hafta olsun hepicimize...
birsürü alıntım vardı pc kapanınca kendiliğinden gitti hepsi
bu hafta artıdaydım üzüldümmü üzülmedim aslında
olacağını biliyordum çünkü
akşam eşimle çayın yanında bi güzel yedim..malum zamanlardı oda bahanesi oldu işte..
neyse bu hafta dikkat edicem ...liste bana kaldı bu hafta
ece çocuk mevzuu geçmiş benimde 3 çocuğum var 1 kız 2 erkek
kızım olacağını bilsem 3. nün peşinden doğururdum..
biz sekiz kardeşiz 6 kız 2 erkek
kardeş gibisi yok
evinde hayırlı olsun canım
rabbim evi olmayana nasibetsin kirada olmak zor..
aklıma gelmiyor alıntı olunca iyi oluyordu..:26::26::26::26::26:
neyse kendinize iyi bakın kızlar
Fenaymış haftasonuselam kizlar nasilsiniz
valla bizim burda gecen haftadan beri bi hava kirliligi gidiyor millet disari cikamiyor bende hastayim gecen hafta sesim gitmisti 1 haftayi gecti hala duzelmedi evde iyi oluyor ama disari cikinca ses falan kalmiyor bir gorseniz Sabah 7de hava nasil bulanik
persembe gununden beri otobus tren bedava yapildi sirf millet arabasini trafige cikarmasin diye hatta bugun plaka numarasi cift rakamli olanlar yasaklandi yarinda tek rakamlilar cikamayacak dusunun kizlar sorun buyuk yani
bu arada annemin cumartesi gunu misafirleri olunca yemekler borekler tatlilar costukta costuk
buda yetmiyomus gibi pazar gunu kahvaltiya cagirdi neymisim borekler biticekmis ziyan olmayacakmis tabi beni dusunen yok :26::26::26::26:
dunde butun gun annemdeydim kahvalti sonrasinda esim annemi bahcesini belledi bende biraz yesil sogan ektim sonrasinda gene bi cay yaninda tatlilar sonra dondurma
bu hafta nasil toparlicam bilmiyom aksam eve gelince hemen tarcinli suyu yaptim bu hafta hergun yapip denicem bakalim bi faydasi olucakmi, cuma gunu sonuctan anlariz zaten ise yarayip yaramadigini
tubis ben cubuk tarcinlari bi sefer kayantip atiyodum sen 4sefer kullanmissin ayni cubuklari tuh gitti cubuklar neyse artik bu aksamkilerini atmam
bugunku menumude yazayim kizlar
Sabah 1 dilim ispanakli borek ( daha akillanmadim)
ara : kafeinsiz kahve ( canim bisey istemiyo simdilik ama bakalim olmadi 2tane biscuit yerim )
oglen : hafta sonunu cok kacirinca oglenede sadece 1 elma 2kiwi getirdim yaninada yogurt
aksam : 1kase sulu kofte + salata + yogurt
Hoşgeldin cnmMerhaba arkadaşlar
Dün kardeşimle birlikte sağlıklı ve güzelce kilo vermeye azmettik..inşallah hedefime mayıs gibi yani doğumdan 1 yl sonra ulaşmış olmak istiyorum..Sizin enerjinizden de destek bularak fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum
daha önce kendim abur cuburu kısarak bi 5 kilo kadar verdim,aynada çok fark ettiğini görünce şu an çok istekliyim klo vermeye..
Saol cnm senGunaydin kizlar
nasilsiniz
Selam kızlaaar:)
Kilo vermeyle ilgili bir motivasyon videosu buldum, ben beğendim, bakmak isterseniz;
https://www.youtube.com/watch?v=2ee4s3KLZhU
merhabalaar...
bugünkü menü.
sabah: 1 bardak alkali su
1 kase nesfit kırmızı meyveli
ara yok zaten okuldaydım eve geldim şimdi.
öğle: 1 tane kırmızı biber dolması 2 kaşık yoğurt.
akşam: bol yeşil salata,2 kaşık yoğurt,2 dilim çavdar ekmeği.
tarçın kabuğu alıp şu tarçın çayına da başlayacağım bugün..
Merhaba arkadaşlar
Gunaydin kizlar
nasilsiniz
Amin canim sagol okadar cok yoruluyorumki hafta sonu esimle ev boyadik ben bukadar kirli duvarlar gormedim heryeri 2kere boyuyoruz bazi yerleri 3kere okadar feci durumdalar daha bitmedi giris ve oturma odasi kaldi esim simdi git girisi boya diyor mecbur bende gidicem ama yolda cok 1saatte yururuz nerdeyse boyadan sonra laminet yapilicak oda bitince tum ev temizligi bende okadar cok is var yani tabi ben yorgunluktan gidiyorum ama mecbur bikere daha yorulcagiz
evet canim cocuk konusunda bende 3yu istiyorum hele birde kiz olursa tadindan yenmez rabbim saglikla versinde tabi gonlum kizdan yana
bizde 5 kardesiz canim 3kiz 2 erkek kardes candir ya
Selam kızlaaar:)
Kilo vermeyle ilgili bir motivasyon videosu buldum, ben beğendim, bakmak isterseniz;
https://www.youtube.com/watch?v=2ee4s3KLZhU
Günaydın kızlar.
Bugün hiç keyfim yok dün annemlerdeydim diyeti uygulamadım.
Güzel kontrolü elimizde olan bir hafta olur inş hepimiz için
Ben dün kullandığım ilacın kilo yaptığını öğrendim sanırım birde oyuzden zor oluyormuş diyet
Uç içim karardı ya dün bizimkiye yine bozştk oğluma bişey oldu etkilendi sanırım
Üzüldü sanırım napıcam bilmiyorum .
merhabalaar...
bugünkü menü.
sabah: 1 bardak alkali su
1 kase nesfit kırmızı meyveli
ara yok zaten okuldaydım eve geldim şimdi.
öğle: 1 tane kırmızı biber dolması 2 kaşık yoğurt.
akşam: bol yeşil salata,2 kaşık yoğurt,2 dilim çavdar ekmeği.
tarçın kabuğu alıp şu tarçın çayına da başlayacağım bugün..
eşin ve sen istiyorsan kimsenin söylediğine kulak asma canımkizlar size bisey sorucam benim simdi ikitane cocugum varya [Allahim korusun onlari ve tum cocuklari]cevremdeki herkes aman yeter daha cocuk yapma diyolar Burda disari cikiyorum iste daha yapma diyolar sanki onlar karar veriyor ne yapicagimada neyse kendi annemde ablamda bi kiz bi erkek iyidir daha dusunme diyolar velhasil cevremdeki herkes psikolojik olarak bi baski yapiyolar
ama benim bekarliktan beri dusundugum hep 3 cocuktu suan icin demiyorum tabiki onlar okula basladiktan sonra bitane daha cocuk istiyorum
sonra diyorum acaba cevremdekiler haklimi benmi yanlis dusunuyorum diyorum
sizce hangisi Dogru
az az gidiyor hep kaplumbağa hızıylaTebrikler canım ıyı yınede azdeğil
64 müüügördüm canım evet çok şükür ucundan ama bu hafta hedefim 64ü görmek canım hadi rekabete devam ediyoruz
bende biara birinci oldum ama topikte olaylar vardı arada kaynamıştıinşaAllah 60ı göreyim de 13 nisanda ondan sonra icabına bakarızilk önce tebrik edrim ececim ama biraz bizlere de müsade verin ya bizde olalım birinci o şerefe bi kere nail oldum sadece ondan sonra hiç uğrayamadım üst sıralara
izin verde bu hafta biz birinci olalım şekerimtamam canım senle beraber bu hafta 4 kişi yarışıyoruz
anatkh018
selibeli
theolog
umay0110
bakalım kim birinci olcak
tarifi soracaktım ama altta paylaşmışsın sağol canımTOZ TARÇIN OLMAZ CANIM,KABUK TARÇIN OLMASI GEREKİYO,DENE İNAN BANA PİŞMAN OLMIYCAKSIN,BİR GÜNDE FARKI GÖRÜCEKSİN
liste için eline sağlık canımgeriye gittim baktim herkes begenmis listeyi
bisey degil canlarim keske excel den degilde burdan yapabilseydim
ama sunu soyleyeyim bundan sonra dikkat edicem liste alti olmamak icin
yarin sabahtan itibaren ciddi ciddi diyete devam edicem
bari bu hafta kaderle girdigim yarismayi kazanayim hem theolog da katilmis yarismamiza
haydin ben gittim daha yemek yapicam sanirim kahvalti yapicaz bu gidisle
yarin gorusuruz kizlar
tarifi bende deniycem canım tarçını içinden çıkarıyoruz değilmi ?yazmıştım canım ama tekrar ekliyim,tarifi görmeyenler baksın :)]HAZIRLANIŞI:
ben 5 tane kabuk tarçını 2 su bardağı suda tencerede kaynattım 10 dk geceden,kavanoza koyup dolapta sabaha kadar bekledi sabah ilk işim tarçından bir su bardağın yarısına kadar koydum üzerine sıcak su ekledim ve içtim hepsi bu,sabah içtim bide akşam yemekten yarım saat önce içtim,ama günde 3 kere tüketilmesi gerekiyormuş ve son bardağımı yatmadan önce içtim ve bitti tarçın hemen yenisini hazırladım sabah için :)
54ü gördüğümü gördüğüne göre sende katıldın içeriye demek
neyse canım ben gerçekten faydasını bileydim bu kadar çokktaaan içmeye başlamıştım,ne güzel hızlıca giderdi,neyse geç oldu ama kilo almıycam demek bundan sonra buda iyi bişey,başladınmı sende nasıldı ilk günün
64 müüü
süper yaaa
bende istiyoruuuuuum
bende biara birinci oldum ama topikte olaylar vardı arada kaynamıştı
bidahada kısmet olmadı
izin verde bu hafta biz birinci olalım şekerim
böyle yarışmı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?