70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese.
hepimiz için bol eksili bir hafta diliyorum kızlar.
dilekçim yarışalım yazmışsın,tamam ama özel günümdeyim spor takviyem eksik bir kaç gün.istersen haftaya kapışalım ne dersin.
seher ne zamandır yazacağım unutuyorum güzelim,anne babanın umresi hayırlı olsun,sevabına nail olsunlar inşallah.sağsalim de dönsünler tabii.
triendy maşallah kuzum,aştın kendini,darısı başımıza.öyle kür falan uygulamaya üşenen beni bile tarçına ikna ettin,hafta içi alayım da ben de bir deneyeyim bakalım.
seli eline sağlık canım,bu hafta bayağı bir çabalarsın sanki liste sonu olmamak için.
esin hoşgeldin.

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar mutlu bir hafta olsun hepicimize...

birsürü alıntım vardı pc kapanınca kendiliğinden gitti hepsi

bu hafta artıdaydım üzüldümmü üzülmedim aslında
olacağını biliyordum çünkü
akşam eşimle çayın yanında bi güzel yedim..malum zamanlardı oda bahanesi oldu işte..

neyse bu hafta dikkat edicem ...liste bana kaldı bu hafta

ece çocuk mevzuu geçmiş benimde 3 çocuğum var 1 kız 2 erkek
kızım olacağını bilsem 3. nün peşinden doğururdum..
biz sekiz kardeşiz 6 kız 2 erkek
kardeş gibisi yok

evinde hayırlı olsun canım
rabbim evi olmayana nasibetsin kirada olmak zor..
aklıma gelmiyor alıntı olunca iyi oluyordu..:26::26::26::26::26:
neyse kendinize iyi bakın kızlar

selam kizlar nasilsiniz
valla bizim burda gecen haftadan beri bi hava kirliligi gidiyor millet disari cikamiyor bende hastayim gecen hafta sesim gitmisti 1 haftayi gecti hala duzelmedi evde iyi oluyor ama disari cikinca ses falan kalmiyor bir gorseniz Sabah 7de hava nasil bulanik
persembe gununden beri otobus tren bedava yapildi sirf millet arabasini trafige cikarmasin diye hatta bugun plaka numarasi cift rakamli olanlar yasaklandi yarinda tek rakamlilar cikamayacak dusunun kizlar sorun buyuk yani
bu arada annemin cumartesi gunu misafirleri olunca yemekler borekler tatlilar costukta costuk
buda yetmiyomus gibi pazar gunu kahvaltiya cagirdi neymisim borekler biticekmis ziyan olmayacakmis tabi beni dusunen yok :26::26::26::26:
dunde butun gun annemdeydim kahvalti sonrasinda esim annemi bahcesini belledi bende biraz yesil sogan ektim sonrasinda gene bi cay yaninda tatlilar sonra dondurma
bu hafta nasil toparlicam bilmiyom aksam eve gelince hemen tarcinli suyu yaptim bu hafta hergun yapip denicem bakalim bi faydasi olucakmi, cuma gunu sonuctan anlariz zaten ise yarayip yaramadigini
tubis ben cubuk tarcinlari bi sefer kayantip atiyodum sen 4sefer kullanmissin ayni cubuklari tuh gitti cubuklar neyse artik bu aksamkilerini atmam

bugunku menumude yazayim kizlar
Sabah 1 dilim ispanakli borek ( daha akillanmadim )
ara : kafeinsiz kahve ( canim bisey istemiyo simdilik ama bakalim olmadi 2tane biscuit yerim )
oglen : hafta sonunu cok kacirinca oglenede sadece 1 elma 2kiwi getirdim yaninada yogurt
aksam : 1kase sulu kofte + salata + yogurt

Merhaba arkadaşlar

Dün kardeşimle birlikte sağlıklı ve güzelce kilo vermeye azmettik..inşallah hedefime mayıs gibi yani doğumdan 1 yl sonra ulaşmış olmak istiyorum..Sizin enerjinizden de destek bularak fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum

daha önce kendim abur cuburu kısarak bi 5 kilo kadar verdim,aynada çok fark ettiğini görünce şu an çok istekliyim klo vermeye..

hadi bismillah bol eksili bir hafta hepimize

Tarcinlari suyun icinde birajtim ondan mi bogazimi yakti sence

hosgeldin canim

Kolay gelsin canim

Hosgeldin canim

tugbacim Burda cubuk tarcin baya pahali bende yapmak istiyordum ama oyuzden yapmadim 4 kere aynisini yapabiliyorsak bende aksam yaparim

Amin canim sagol okadar cok yoruluyorumki hafta sonu esimle ev boyadik ben bukadar kirli duvarlar gormedim heryeri 2kere boyuyoruz bazi yerleri 3kere okadar feci durumdalar daha bitmedi giris ve oturma odasi kaldi esim simdi git girisi boya diyor mecbur bende gidicem ama yolda cok 1saatte yururuz nerdeyse boyadan sonra laminet yapilicak oda bitince tum ev temizligi bende okadar cok is var yani tabi ben yorgunluktan gidiyorum ama mecbur bikere daha yorulcagiz
evet canim cocuk konusunda bende 3yu istiyorum hele birde kiz olursa tadindan yenmez rabbim saglikla versinde tabi gonlum kizdan yana
bizde 5 kardesiz canim 3kiz 2 erkek kardes candir ya

kizlar yemek pismek uzere ben cocuklari hazirlayip gideyim yavasdan kv zaten yavas yuruyor anca gideriz
ben diyete aynen devam ediyorum sizde devam edin kurtulcaz bu kilolardan allaha emanet olun

Allah kolaylik ve guc kuvvet versin canim.

kizlar yemek pismek uzere ben cocuklari hazirlayip gideyim yavasdan kv zaten yavas yuruyor anca gideriz
ben diyete aynen devam ediyorum sizde devam edin kurtulcaz bu kilolardan allaha emanet olun

Sende kendine dikkat et canim
hafta sonu cok az di memun
2 cocuk bi kv hepsi sana bakiyor.
optum seni kocaman

Canım menün güzel olmuş ama çikolatanın günahına girme bence
Yok yok incir yedim sadece nescafede içmedim
Bal oğluşunun yanağından bir öpücük alıver açlığın aklına bile gelmez
Oğlum çok tehlikeli ya bnmle yemeyi çok seviyor ne yiyorsa önce ondan bana yediriyor eliyle sonra kendi yiyo :18:

Yok yok yemediiiiim.
Kivi yedim birkaç dilim sadece

Günaydın kızlar.
Bugün hiç keyfim yok dün annemlerdeydim diyeti uygulamadım.
Güzel kontrolü elimizde olan bir hafta olur inş hepimiz için
Ben dün kullandığım ilacın kilo yaptığını öğrendim sanırım birde oyuzden zor oluyormuş diyet

Uç içim karardı ya dün bizimkiye yine bozştk oğluma bişey oldu etkilendi sanırım
Üzüldü sanırım napıcam bilmiyorum .

merhabalaar...

bugünkü menü.

sabah: 1 bardak alkali su
1 kase nesfit kırmızı meyveli

ara yok zaten okuldaydım eve geldim şimdi.

öğle: 1 tane kırmızı biber dolması 2 kaşık yoğurt.

ara: elma krom çay

akşam: bol yeşil salata,2 kaşık yoğurt,2 dilim çavdar ekmeği.

tarçın kabuğu alıp şu tarçın çayına da başlayacağım bugün..

Menum

Kahvalti
Sucuk
Domates
Salatalik
3 zeytin

Ara
1 avuc leblebi

Aksam
1 simit
1 bardak meyve suyu

Su 1 litre falan

Spor 3 saat carsida yurudum.sadece

Akşamı iyi idare etmişsn
Çok az yemişsiiiin
Tatlımı

Hoşgeldin cnm
B'nde öyle diyordum taki reglm 11gün sürüp birhafta ara verip tekrar oldugunda bu durumdan çıktım böyle yasamayı öğrenciydim dedim
B'nde temizlik yapmadım kacgündür maalesef üstelik çalışmıyorum ev hanı mıyım sözde

Tebrik ederim çok güzel darısı bzm başımıza daha cok var ama olsun insan böyle seyler duyunca özeniyo
Aynen maalesef

Kumpir kaç kalori bilmiyorum ama onun dışında güzel

Amin
Fenaymış haftasonu
Ama menü güzel
Hoşgeldin cnm
Gunaydin kizlar
nasilsiniz
Saol cnm sen
Selam kızlaaar:)

Kilo vermeyle ilgili bir motivasyon videosu buldum, ben beğendim, bakmak isterseniz;

https://www.youtube.com/watch?v=2ee4s3KLZhU
tesir cnm

Menü güzel

HOSGELDIN CANIM

Gunaydin kizlar
nasilsiniz

sanada gunaydin canim gerci oglen oldu ama ben cevap yazana kadar ama

Allah yardimcin olsun canim tasinma isi zor birde boyasini siz kendiniz yapiyorsunuz
senin diyet yapmana gerek yok hem cocuk hem kv hem tasinma bide 1 saat yuruyorsun zaten verirsin yani

Selam kızlaaar:)

Kilo vermeyle ilgili bir motivasyon videosu buldum, ben beğendim, bakmak isterseniz;

https://www.youtube.com/watch?v=2ee4s3KLZhU

sagol canim

hep bu annelerin yuzunden hafta sonu diyet falan kalmiyo
canim tartismalarinizi cocugun yaninda yapmasaniz illaki etkileriniz
biz esimle cok dikkat ederiz bu konuya onlar yatinca kavga ederiz

menun cok guzel canim
sende basla bakalim bu cuma neler olucak

eşin ve sen istiyorsan kimsenin söylediğine kulak asma canım
imkanınız varsa neden olmasın boşver milletin lafını ağrı olan konuşuyor
Tebrikler canım ıyı yınede azdeğil
az az gidiyor hep kaplumbağa hızıyla
gördüm canım evet çok şükür ucundan ama bu hafta hedefim 64ü görmek canım hadi rekabete devam ediyoruz
64 müüü
süper yaaa
bende istiyoruuuuuum
bende biara birinci oldum ama topikte olaylar vardı arada kaynamıştı
bidahada kısmet olmadı
tamam canım senle beraber bu hafta 4 kişi yarışıyoruz
anatkh018
selibeli
theolog
umay0110
bakalım kim birinci olcak
izin verde bu hafta biz birinci olalım şekerim
böyle yarışmı olur
TOZ TARÇIN OLMAZ CANIM,KABUK TARÇIN OLMASI GEREKİYO,DENE İNAN BANA PİŞMAN OLMIYCAKSIN,BİR GÜNDE FARKI GÖRÜCEKSİN
tarifi soracaktım ama altta paylaşmışsın sağol canım
liste için eline sağlık canım
bende varım yarışta
tarifi bende deniycem canım tarçını içinden çıkarıyoruz değilmi ?

Son düzenleme:
selam kızlar
diyetler iyi gidiyor bakıyorumda
önceden kilo vermemişim gibi okadar ümitsizim kiiii
üüüüüüf
neyse ben kaçar eve
öpüldünüz

evet evet takibindeyim canım bende yaptım iki gün boyunca ama tartılmak gelmedi aklıma nasıl faydası var mı diye bide şu kabız oluo diye millet dün sabah içtim sadece korktum bende olurum diye dün üstüne regli oldum kesin arı çıkarım tabi

hedefim 64 evet canım ya zamanım kalmadı çünkü :26: 1 kere birinci olunca arada kaynıoz demekki sürekli hale getirmek lazım bunu
izin vermem bu hafta birinci olmak istiyorsan dikkat etcen yok öyle adanalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…