tebrikler tgull,60lı rakamları uzun zamandır bende göremiyorum,senin adına çok mutlu oldum devamı gelir inşallahopuyorumnanaktanselam bayanlar...
herkesin kadınlar günü kutlu olsun...
çok mutluyum. bu sabah tartıya çıktım ve 68.300yazıyordu. bir ara sürekli yükseliyor ve tartıda 70lileri görmekten nefret etmiştim. inşallah böyle devam eder.
bu arada kızlar hani elma zayıflamada iyidir falan diyorlar ya, elma ile pek aram yok çiğ yiyemiyorum. dün evde yiyeceğim diyip de bir türlü yiyemediğim elmaları kabuklarıyla birlikte kaynattım ve suyunu süzdüm şekersiz içtim. haşlanmış meyvenin suyu ne kadar iyi bilmiyorum ama zayıflatmasada en azından vitaminini alırım belki diye düşündüm. ne dersiniz? saçma mı ki:kedi:
canım imkanın kısıtlıysa evde dans et günde 1 saat. sakın şok diyet falan yapma. boşu boşuna metabolizma hızını düşürürsün. göbekten yağların erimeden kurtulamazsın. yağı azalt. mümkünse 1 yemek kaşığı kullan yemeklerinde. şekeri azalt. kızartma yerine fırınla. ben mesela patates kızartması canım çekince baharatlayıp fırına veriyorum aynı kızartma yediğimdeki gibi mutlu oluyorum. zamanla yavaş yavaş damak tadın değişir ve alışırsın sağlıklı yiyeceklere. keke böreğe düşkünsen eğer aralarda kepek unlu az yağlı unlu şeyler yap ye. margarin kullanma. pirinç yerine ya bulgur yada kabuklu pirinç kullan. öğün atlama sakın. korkma verememekten. bizde korkuyoduk ama artık korkularımızı yendik ve zayıflıyoruz. sende zayıflıyorum diye düşün. birde günlük beslenmeni yaz bakalım neler seni kilolu yapmı. vazgeçemediklerini yaz. korkma. yemesek böyle olmazdık canım.
selam bayanlar...
herkesin kadınlar günü kutlu olsun...
çok mutluyum. bu sabah tartıya çıktım ve 68.300yazıyordu. bir ara sürekli yükseliyor ve tartıda 70lileri görmekten nefret etmiştim. inşallah böyle devam eder.
bu arada kızlar hani elma zayıflamada iyidir falan diyorlar ya, elma ile pek aram yok çiğ yiyemiyorum. dün evde yiyeceğim diyip de bir türlü yiyemediğim elmaları kabuklarıyla birlikte kaynattım ve suyunu süzdüm şekersiz içtim. haşlanmış meyvenin suyu ne kadar iyi bilmiyorum ama zayıflatmasada en azından vitaminini alırım belki diye düşündüm. ne dersiniz? saçma mı ki:kedi:
selam arkadaşlar hafta sonu faciaydı benim için.cumartesi kayınvalidemde akşam yemeğini abarrtım.dünde yatılı misafirim vardı kahvaltı.akşam yemeği tatlı derken iyice kötü oldum.ama sevindirici bişey var benim için bugün tekrar kendimi frenledim.eskiden olsa nasıl olsa bozuldu diyerek tekrar yemeğe başlardım.sabah kepek ekmeği ve çökelek -peynir yedim.ara elma -öğle çorba içtim 2 kase arada muz yiycem akşamıda çok hafif şeylerle kapatıcam suya devam..herkese kolay gelsin.kadınlar günümüz kutlu olsun.hihoyyyt
ilk hedefim senin kilona ulaşmak canım kaydirigubbakcemile3 içtiğin çay gibi bişey mi???
tebrik ediyorum canım inşallah dahada verirsin. elmaya gelince çiğ olarak yesen tabiki daha yararlı ama yaptığın elma kompostosu omuş olur yani niye olmasın çiğ olarak suyunu sıksan onu içsen daha iyi değilmi :hulya:
keşke çiğ yesem ama yiyemiyorum, suyunu bile çiğken içemiyorum garip ve komik ama sanki elma pişmesi gereken bişi sanki ıspanak gibi... pişmeden yiyemeyeceğim bişi gibi geliyor ağzıma. dediğin doğru resmen elma hoşafı yapıyorum ama şeker atmıyorum bide sadece suyunu içiyorum. bizim bi komşu var doğumdan sonra çiğ meyve çocuğa gaz yapıyor diye elmayıda çok sever, elmayı haşlamaya başlamış, suyunuda elmasınıda yermiş. çok rahat vermiş hamilelikteki kilolarını 3çocuk annesi 50 kilo maaşallah. bende ondan duyup başladım tadıda çok hoşuma gitti ama işte merak ettiğim komşumun rivayeti doğrumu?kadının bünyasi mi müsait yoksa elmanın kerameti mi?
slm hugocuk...
arkadaşlar altta kimlerin şuanda grupta olduğunu görüyodum oysaki şimdi göremiyorum kimlerin burda olduğunu siz görebiliyomusunuz
nasılsın hugocuk bende göremiyorum :sm_confused:
ben sabah uyanır uyanmaz salonu temizledim. malum kuşlar rahatsız olmasın diye onlar uyurken temizledim. 1 saat sürdü. ardından kahvaltı yaptım. 1 dilim kepek ekmeği, az peynir, bir yumurta ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi az şekerli çayla. ardından 1 saat koştum. koştuktan sonra ara öğünde 1 portakal 2 fındık yedim. öğlen tavuk göğsü haşlama ve 1 dilim kepek ekmeği var. akşam barbunya yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek ve brokoli salatası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?