70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bayanlar...
herkesin kadınlar günü kutlu olsun...
çok mutluyum. bu sabah tartıya çıktım ve 68.300yazıyordu. bir ara sürekli yükseliyor ve tartıda 70lileri görmekten nefret etmiştim. inşallah böyle devam eder.
bu arada kızlar hani elma zayıflamada iyidir falan diyorlar ya, elma ile pek aram yok çiğ yiyemiyorum. dün evde yiyeceğim diyip de bir türlü yiyemediğim elmaları kabuklarıyla birlikte kaynattım ve suyunu süzdüm şekersiz içtim. haşlanmış meyvenin suyu ne kadar iyi bilmiyorum ama zayıflatmasada en azından vitaminini alırım belki diye düşündüm. ne dersiniz? saçma mı ki:kedi:

tebrikler tgull,60lı rakamları uzun zamandır bende göremiyorum,senin adına çok mutlu oldum devamı gelir inşallahopuyorumnanaktan

ben sadece günde 2 öğün yemek yerim.tatlıyla aram yoktur.yalnız sofraya oturdumdu karnımı iyice doyuruyodum yalnız bu siteye gireli doymadan kalkıyorum. kepek ekmeği yiyorum.akşam 5den sonra sadece meyva ve 1 bardak çay içerim.şimdi birde gece yoğurt yiyiyorum.şuan 73 kilodayım hedefim 65 olmak

tebrik ediyorum canım inşallah dahada verirsin. elmaya gelince çiğ olarak yesen tabiki daha yararlı ama yaptığın elma kompostosu omuş olur yani niye olmasın çiğ olarak suyunu sıksan onu içsen daha iyi değilmi :hulya:

selam arkadaşlar hafta sonu faciaydı benim için.cumartesi kayınvalidemde akşam yemeğini abarrtım.dünde yatılı misafirim vardı kahvaltı.akşam yemeği tatlı derken iyice kötü oldum.ama sevindirici bişey var benim için bugün tekrar kendimi frenledim.eskiden olsa nasıl olsa bozuldu diyerek tekrar yemeğe başlardım.sabah kepek ekmeği ve çökelek -peynir yedim.ara elma -öğle çorba içtim 2 kase arada muz yiycem akşamıda çok hafif şeylerle kapatıcam suya devam..herkese kolay gelsin.kadınlar günümüz kutlu olsun.hihoyyyt

2,700 süpermiş nasıl verdin yazsana

canım ya yediklerimin yarısını bile yemiyorum bende ödem vardı birde başlaylı fazla olmadı 10 gün felan ondan bu kadar her zaman bu kadar versem iyi ama nerde

eebruli,kilomuzda yemek kaderimizde aynı gidiyor :) Aynı senin yaptığın gibi bende bugün hemen frenledim kendimi.

Birde arkadaşlar ben akşam yemeğinde sadece corba içtiğimde cok güzel zayıflıyorum.Sizce cok mu sağlıksız?

selam herkese..kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle a.s.
ben de bugün kahvaltıda yağsız sütle müsli yedim baya şişirdi karnımı hala acıkmadım
bol suya ve spora da devam
tartılıyım diyorum ama cesaret edemiyorum kötü bi sonuçla karşılaşırsam diye (
biraz daha yapıyım da sporumu falan ondan sonra tartılıcam bikaç gün sonra.ama çok merak ediyorum bakalım ne olacak :uhm:

ilk hedefim senin kilona ulaşmak canım kaydirigubbakcemile3 içtiğin çay gibi bişey mi???

canım 3 litre suya 2 limon 2 elma 4 e böl at. 1 tatlı kaşığı tane karabıber 1 talı kaşığı karanfil 1 cubuk tarcın at 15 20 dk kaynat 15 20 dk da dinlendir sonra süz ve 3- 4 gün boyunca içebilirsin tok karnına sonra tekrar. 1 ay boyunca da sabah ac karnına 1 tatlı kasıgı elma sırkesını suyla içtim ama 1 ay ara ver

keşke çiğ yesem ama yiyemiyorum, suyunu bile çiğken içemiyorum garip ve komik ama sanki elma pişmesi gereken bişi sanki ıspanak gibi... pişmeden yiyemeyeceğim bişi gibi geliyor ağzıma. dediğin doğru resmen elma hoşafı yapıyorum ama şeker atmıyorum bide sadece suyunu içiyorum. bizim bi komşu var doğumdan sonra çiğ meyve çocuğa gaz yapıyor diye elmayıda çok sever, elmayı haşlamaya başlamış, suyunuda elmasınıda yermiş. çok rahat vermiş hamilelikteki kilolarını 3çocuk annesi 50 kilo maaşallah. bende ondan duyup başladım tadıda çok hoşuma gitti ama işte merak ettiğim komşumun rivayeti doğrumu?kadının bünyasi mi müsait yoksa elmanın kerameti mi?

slm hugocuk...

Birde arkadaşlar ben akşam yemeğinde sadece corba içtiğimde cok güzel zayıflıyorum.Sizce cok mu sağlıksız?[/QUOTE]

hayır bence çok güzel ilerleyen saatlerde birazda meyve yersin.bende çorba içince kendimi rahat hissediyorum.ve yanına sadece 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.her öğün çorba içebilsek keşke

arkadaşlar altta kimlerin şuanda grupta olduğunu görüyodum oysaki şimdi göremiyorum kimlerin burda olduğunu siz görebiliyomusunuz

neyse canım sen iç faydası olursa bizede bildir kaydirigubbakcemile2

ben sabah uyanır uyanmaz salonu temizledim. malum kuşlar rahatsız olmasın diye onlar uyurken temizledim. 1 saat sürdü. ardından kahvaltı yaptım. 1 dilim kepek ekmeği, az peynir, bir yumurta ve 1 çay kaşığı fındık ezmesi az şekerli çayla. ardından 1 saat koştum. koştuktan sonra ara öğünde 1 portakal 2 fındık yedim. öğlen tavuk göğsü haşlama ve 1 dilim kepek ekmeği var. akşam barbunya yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek ve brokoli salatası.

ya ne diyon hugocuk kuşlar mı uyuyorlardı anlamıdımya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…