bugün çok artı çıktım ama cumaya azimliyim bakalım
ama ben bildirim yapmadımkiii
el birliğiyle bana attınız demiiii
ellerine saglik canim, birinci olan arkadasimizi kutlarim darisi bizlere ins
minecigim bu hafta liste sana kalmis
canim pc den giriyorum benim cizelge gozukmedigi gibi hic kimsenin cizelgesini goremiyorum :26::26::26::26::26::26:
bizim burada gunes vardi ama soguktu sadece av ye gittik cocuklarla parki istediler ama gitmedik cok esiyodu
tamam kadercigim cizelgeler gozunuyor artik profildeki ayarlari bi gozden gecirdim duzeldi
bugün çok artı çıktım ama cumaya azimliyim bakalım
ama ben bildirim yapmadımkiii
el birliğiyle bana attınız demiiii
biraz önce samimi bir arkaaşımla konuşuyordum
160 boyu var 54 kilo
3 kilo almışım diyor ve şekeri bırakıyor
beni depresyona soktun tamda şuan da dedim
zayıfla tabi göbeğin simitlerin çok çirkin görünüyor dedim
allahım ben nerelere gidem kendimi nerelere atam
gözüküyor bize canım sorun yok yani
nolursa olsun artı sensin yapcan listeyi yapcannnbende artı çıktı bu sabah çok yedim dün daha doğrusu dengesiz yedim bugün dengelicemm yarışa devam dimi kuzum yılmak yook
bu arada dün bunları yaptım nasıl olmuşlarEki Görüntüle 1035144 Eki Görüntüle 1035145
160 boyu var 54 kilo
Cok guzel olmuslar canim
ellerine saglik
hosgeldin canim umarim en kisa zamanda kurtulursun kilolarindan, nedir bu kadinlarin kaderleri boyle ya cocuk dogurucaz diye aliyoz kilolari aliyoz kilolari sonrada ver verebilirsen bakalim erkeklerin hic oyle sorunu cok
hoşgeldin aramıza
160 boyu var 54 kilo
nolursa olsun artı sensin yapcan listeyi yapcannnbende artı çıktı bu sabah çok yedim dün daha doğrusu dengesiz yedim bugün dengelicemm yarışa devam dimi kuzum yılmak yook
bu arada dün bunları yaptım nasıl olmuşlarEki Görüntüle 1035144 Eki Görüntüle 1035145
merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım... 71 kiloyum ve 65 kiloya düşmek istiyorum. doğumdan sonra kilom üzerime yapıştı.diyete 1 hafta önce başladım
merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım... 71 kiloyum ve 65 kiloya düşmek istiyorum. doğumdan sonra kilom üzerime yapıştı.diyete 1 hafta önce başladım
seher çok güzel olmuşsun, baya ince görünüyorsun tebrikler, azmin zaferi :)
canim ben sana bisey sorucam cizelgene bakiyorumda baya bi kilo vermissin, sen ne zaman basladin kk'ya?
ne kadar surede verdin kilolarini?
Kızlar resim sözüm vardı
Bi bakın nasıl görünüyorum
Alıntı yapmayın emiiiiii silecem sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?