70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz önce samimi bir arkaaşımla konuşuyordum
160 boyu var 54 kilo
3 kilo almışım diyor ve şekeri bırakıyor
beni depresyona soktun tamda şuan da dedim
zayıfla tabi göbeğin simitlerin çok çirkin görünüyor dedim
allahım ben nerelere gidem kendimi nerelere atam

tamam kadercigim cizelgeler gozunuyor artik profildeki ayarlari bi gozden gecirdim duzeldi

gözüküyor bize canım sorun yok yani

bugün çok artı çıktım ama cumaya azimliyim bakalım

ama ben bildirim yapmadımkiii
el birliğiyle bana attınız demiiii

nolursa olsun artı sensin yapcan listeyi yapcannn bende artı çıktı bu sabah çok yedim dün daha doğrusu dengesiz yedim bugün dengelicemm yarışa devam dimi kuzum yılmak yook

bu arada dün bunları yaptım nasıl olmuşlar
Eki Görüntüle 1035144 Eki Görüntüle 1035145

Off canim ya neredeyse 3 aydir burdayim kilo verdigim falan yok ne yapcam bilmem
senin kilonda fena degil aslinda o arkadasin beni depresyona soktu aslinda
bir suru yere gitmem gerekiyor bebek mevlud gun vs. Ama canim bu kilolarla giyinip gitmek istemiyorum
offf
offf

ay çok güldüm arkadaşına özgüvene bak senn üzülme kuzum bizde olcaz 56-57 falan hedefimiz o değil mi zaten

Cok guzel olmuslar canim
ellerine saglik

çok sağol canım benimm

hosgeldin canim umarim en kisa zamanda kurtulursun kilolarindan, nedir bu kadinlarin kaderleri boyle ya cocuk dogurucaz diye aliyoz kilolari aliyoz kilolari sonrada ver verebilirsen bakalim erkeklerin hic oyle sorunu cok

aynen canım hiç sorma

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım... 71 kiloyum ve 65 kiloya düşmek istiyorum. doğumdan sonra kilom üzerime yapıştı.diyete 1 hafta önce başladım

canim dost aci soyler derler ama bu arkadasinda pek bi kotu soylemis yani emin ol seni cekemediginden oyle soylemistir

canim cok guzel olmus

merhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım... 71 kiloyum ve 65 kiloya düşmek istiyorum. doğumdan sonra kilom üzerime yapıştı.diyete 1 hafta önce başladım

hosgeldin canim

Kızlar resim sözüm vardı

Bi bakın nasıl görünüyorum

Alıntı yapmayın emiiiiii silecem sonra

Eklentiler

• $image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
seher çok güzel olmuşsun, baya ince görünüyorsun tebrikler, azmin zaferi :)

Keder allah mutluluğunuzu daim etsin süsler çok hoş görünüyor ellerine emeğine sağlık

sevgili meryem50derya, busra2445 ve iclal85 hoşgeldiniz.

seher utku kaç kilo daha vereceksin? Etekten fazla belli olmamış bacaklar ama bel ince gayet. Önceki halini bilmediğim için yorum yapamıyorum fazla :)

canim ben sana bisey sorucam cizelgene bakiyorumda baya bi kilo vermissin, sen ne zaman basladin kk'ya?
ne kadar surede verdin kilolarini?

Canım ben yaklaşık ikibuçuk aydır buralardayım kk nın eski üyesiyim de diyet grubuna ikibuçuk ay kadar önce katıldım kızların da desteğiyle kilolarımın çoğunu verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…