sevgili meryem50derya, busra2445 ve iclal85 hoşgeldiniz.
seher utku kaç kilo daha vereceksin? Etekten fazla belli olmamış bacaklar ama bel ince gayet. Önceki halini bilmediğim için yorum yapamıyorum fazla :)
çok yaratıcı ve güzel olmuş ellerine sağlık canım :)
canim cok guzel olmus
hosgeldin canim
Keder allah mutluluğunuzu daim etsinsüsler çok hoş görünüyor ellerine emeğine sağlık
Canım ben yaklaşık ikibuçuk aydır buralardayım kk nın eski üyesiyim de diyet grubuna ikibuçuk ay kadar önce katıldım kızların da desteğiyle kilolarımın çoğunu verdim
gözüküyor bize canım sorun yok yani
nolursa olsun artı sensin yapcan listeyi yapcannnbende artı çıktı bu sabah çok yedim dün daha doğrusu dengesiz yedim bugün dengelicemm yarışa devam dimi kuzum yılmak yook
bu arada dün bunları yaptım nasıl olmuşlarEki Görüntüle 1035144 Eki Görüntüle 1035145
Güzel menü az yemişsin dengelemissin
Annen yada kv yokmu cnm kızını oraya bıraksan bende spor salonuna gitmek istiyorum ama oğlumu bırakacak kimsem yok maalesef
Resmide bekliyoruz pazar
Çok değil canim ama akşamlari.birşey ye çorba yada sebze yemeği.portakal yemişsin sadece açıkmadinmi:26:
Tebrikler tatlimm
nasilsiniz kizlar
seher cok guzel olmussun
bana gelirsek tum haftasonunu kizimin hastaligiyla gecirdik hala ayni siddetiyle devam ediyor dun hastahaneyede gittik kann idrar testi Temiz cikti ama benum kuzu anne aciyo burasi diye inliyor atesi dun hastahanede 40.4du ama fitil verebiliriz sadece dediler baska biseyi yok gribal enfeksiyon Oma kuzumun bir halivar icler acisi hic bisey yemiyor sadece sivi takviyesi yapabiliyoruz acidigindan dun aksamdan su saate Kadar idrarini yapmadi ama Doktor bisey yok diyor nasil bisey anlamadim cocuklarin hastaligi ne zormus rabbim cocuklarimiza sifa versin acile gittik hastahanenin baya bi bekledikten sonra Doktor geldi kizima bakarken bi Telefon birakti gitti acil diye dedim bu acil degilmi cocuk yaniyor 40 derece ates sukredin diyor bu gecici bi durum bir haftaya biseyi kalmaz ama diger aciller Yanik kanser kotu seyler gecmiyen seyler dedi rabbim onlarada sifa versin birazdan oglumun asisi var onu goturucem bide kizima cocuk doktoru tekrar bakicak insaallah Cabuk atlatir
Canım geçmiş olsun. Çocuk doktorunun bakması daha iyi olur idrarınını yapmaması sıvı kaybını gösterir ılık su içirebilirsen azar azar verirsen belki içer ateşte yüksek olunca canı istemiyordur ki kuzumun.
kadercim super gozukuyor rabbim bir omur mutlulugunuzu daim etsin
nasilsiniz kizlar
seher cok guzel olmussun
bana gelirsek tum haftasonunu kizimin hastaligiyla gecirdik hala ayni siddetiyle devam ediyor dun hastahaneyede gittik kann idrar testi Temiz cikti ama benum kuzu anne aciyo burasi diye inliyor atesi dun hastahanede 40.4du ama fitil verebiliriz sadece dediler baska biseyi yok gribal enfeksiyon Oma kuzumun bir halivar icler acisi hic bisey yemiyor sadece sivi takviyesi yapabiliyoruz acidigindan dun aksamdan su saate Kadar idrarini yapmadi ama Doktor bisey yok diyor nasil bisey anlamadim cocuklarin hastaligi ne zormus rabbim cocuklarimiza sifa versin acile gittik hastahanenin baya bi bekledikten sonra Doktor geldi kizima bakarken bi Telefon birakti gitti acil diye dedim bu acil degilmi cocuk yaniyor 40 derece ates sukredin diyor bu gecici bi durum bir haftaya biseyi kalmaz ama diger aciller Yanik kanser kotu seyler gecmiyen seyler dedi rabbim onlarada sifa versin birazdan oglumun asisi var onu goturucem bide kizima cocuk doktoru tekrar bakicak insaallah Cabuk atlatir
slm arkadaşlar eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyrum 78 kiloyum ve 60 olmak istiyorum 8 aylık bebeğim var doğum dan sonra bütün kilolar yapıştı gitmiyor birde iştahım fazlasıyla açık yarından ititbaren daha hafiif beslenmeye başlayacağım bakalım inşallah başarabilirim başarmak zorundayım. bu arada öğretmenim tüm günüm de okulda geçiyor.bu gün izin aldım eve geldim kk de bu topiğe rastaldım.benim içinde uygun olduğunu düşünüyorum eğer kabul ederseniz tabii :18:
kızlar bugün sabah işyerindeki mimarımızla konuştum birazcık o 20 kilo falan verdi diyetisyenle beraber ve devam ediyor hala vermeye bende ne yapmam gerektiğini sordum o da bana aşağıdaki konuşları gönderdi umarım hepimize faydası olur sizlede paylaşmak istedim
BELGIN
aman zaten düğün hazırlıkları yaparken vereceksin o kiloları
ne hikmetse hakikaten zayıflanıyor,
ben kendimin zayıflayacağına inanmazdım koşturmadan
3 gelinlik provasında gelinlik daratıldı
cuma gelinliği aldım
düğün pazartesi
ve gelinlik bol geldi
askısız olduğu için daraltmak zorunda kaldık düğün günü
yani tut kendini biraz
ama hazırlık aşamasında en az 3-4 kilo verirsin
09:39ben
ben daha bi kere gittim bakalım ama 1,5 ayım kaldı zaten
provalardan önce vermem lazım
09:39BELGIN
şimdi ev düzeltmece falan o zaman çok veriliyor
09:39ben
zaten 3,5 - 4 kilo verdim
ama 6 daha var işte
09:40BELGIN
çorba ye
sabah kahvaltıyı sıkı yap
öğlen ve akşam çorba ve iki dilim kepek ekmeği
09:43ben
sabah ve öğleni dengeliyorum ama akşam maalesef kaçıyor
12de yiyor eve gidene kadar 8 oluyor
ondan aç kalıncada yiyorum bugün yemicem az yicem diye gidiyorum ama olmuyor
09:44BELGIN
akşam üstü ye çıkmadan
ben öyle yapıyorum
sandviç falan yiyorum eve gitmeden
böylece eve gidince çok aç olmuyorum ve aç kurt gibi saldırmıyorum
zaten akşam yemeğini kesmezsen veremezsin
09:45ben
evet aslında 4-5 gibi ara öğün yapsam iyi olcak
09:45BELGIN
ara öğün değil
sandviç getir
serviste giderken ye
meyve olarak yalnızca muz ye
diğerleri acıktırıyor
09:46ben
muz içinde en yüksek kalorili diorlar ama
09:46BELGIN
gece yatmadan da light süt iç % 50 yağlı
ya kalorii hesabı yanlış
önemli olan nasıl tolere edildiği
tereyağ ile zeytinyağ hemen hemen aynı kaloride ama
tereyağlı yersen kilo alırsın
zeytinyağlı yersen veririsin
doymuş ya doymamış yağ meselesi
elma bütün diyetlerde vardır
ama içinde asit olduğu için
bir de şekeri yükselttiği için
acıkırsın
o yüzden muz ye
potasyum var içinde
cilde de faydalı
tok tutuyor
yumurta tok tutar
kepek ekmeği ile beyaz ekmek te aynı kalori
ama kepek ekmeği daha rahat vücuttan atılıyor
09:49ben
hep yanlış bilgileden veremiyoruz işte millet elma ye tok tutar dio bende aksine acıkıorum diyorum inanmıyorlar
psikolojik olarak inanndırmaya çaılışıyorlar sanırım
09:49BELGIN KACAR
yani
09:49ben
beyaz ekemeği bıraktım çok şükür
buğday yiyorum
burda da kepek yiyorum
09:50BELGIN
kuruyemiş ye
çiğ badem ve kavrulmamış çiğ fındık
hem vitamin açısından zengin hem de tok tutuyor
tabi kilolarca değil
bir avuç
acıktığın zaman
mesela akşam yiyeceğin 10-15 fındık seni tok tutar
öğlenleri bir kap getir kendine
yukarı çıkan çorba getirsin sana
çorbadan bıkarsan salata üzerine bir kaşık pilav
bol limonlu
yukarı çıkma mümkün olduğu kadar
09:53ben
ama zaten öğlen yiyemiyorum ki
yukarı çıkınca yürüyüş yapıoz aşşağı inerken o iyi oluyor
en büyük problem akşam benim için
onu da sizin dediğiniz gibi yapcam
sandiviç falann yapcamm bi de içtiğiniz bitki çayı var mı?
09:55BELGIN
yok
onlar safsata
09:56ben
yeşil çay içiyorum ama pek fayda görmedim
09:56BELGIN
bir de acıkınca nescafe
iç
tok tutuyor
09:56ben
sütlü içsem
olur dimi
şekersiz
09:56BELGIN
evet
nasilsiniz kizlar
seher cok guzel olmussun
Bende zayiflamak istiyorum 175 cm 77 kg,yum spor imkanim yok. 3 ay icinde 64e dusmek istiyorum
merhaba, bende size katılmak istiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca hemen yazacağım en son 71 idi yaza kadar 50 kilo olmam lazım bahse girdim evdekilerle hep diyet yapıp bırakanlardanım ama bu defa bırakmak istemiyorum benim içim çok önemli tarçını deneyeceğim yazdığınız gibi yarın başlıyorum inşallah sizden kuvvet alıp devam ederim sevgili kocama lafları yedirmem için bırakmamam lazım yardım edersiniz sizi okuyunca karar verdim.devam edeceğim inşallah ..
Kızlar selam
71,5 kiloyum. Dünden beri diyetteyim. Pazar günü diyetisyene gittim (meyve, salata, çoğu sebzeyi yemediğimden, bana liste hazırlanması gerekti)
Bugün kahvaltıda 2 dilim ekmek, 3 çeri domates, 4 tel de peynir yedim.
Öğlen zeytinyağlı kavrulmuş havuç, yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var.
Akşamüstü birer incir&kayısı ve süt
Akşam da tavuk ızgara ve turp salatam var.
Gece de türk kahvesi içicem.
Bir ay sonunda 6 - 6,5 kilo vermeyi hedefledik.
Merhaba;
Aranıza bugün itibariyle sizde kabul ederseniz tabi katılmak niyetindeyim.
2-3 gündür okuyorum yazdıklarınızı.
Çok başarılısınız gerçekten.
Bense 50 kilo olarak başladığım gebeliği 89 kg olarak bitirmiş, doğumdan 2-3 ay sonra 20 küsür kiloyu kendiliğinden vermiş geriye kalanlarında büyük çoğunluğunu zayıflama ilacıyla verdikten sonra katlamalı şekilde geri alarak, üstelik de metabolizmasını yavaşlatmak suretiyle kalan 19 kilosuyla yapışık yaşayan hiperprolaktinemisi olan biriyim işte...
1 ay önce diyetisyene gittim ilk hafta 0,5 kg verdim, sonraki hafta veremedim.
Yalnız spor yapmıyordum. İşyerinden kolayca izin alamadığım için diyetisyeni bıraktım. Şimdi bir koşu bandı kiraladım 3 gündür evde 5-6 hızında yürüyorum. Yine yediklerime dikkat ediyorum. 1 aydır ekstra verebildiğim kilo yok. Sabitim , diyorum ya yapıştı işte :)
Desteklerinizle 19 kilo fazlamı vercem artık bakalım. Akşam ölçümlerimi veririm
selam canlar, bir kaç sayfa istikrarla okudum herkes düzenini, takibini oturtmuş ben de gönlümden geçeni nacizane döküp aranıza katılmak istiyorum.
yaşım 19, 167 boyundayım 72-74 arasında gidip geliyorum.
hiç yemediğim halde hayatım boyunca kiloluydum. ama son bir kaç senede artık canıma tak etmişti 'ulan öyle de kilo alıyorum böyle de' diyerek çılgınlar gibi yemeye başladım. neredeyse şeker hastası olacaktım. sonuç olarak bu seneler zarfında hepi topu üç dört kilo falan aldım. ama sağlığım da pek bozuldu. dahası eskiden olmayan bir problem ortaya çıktı: iştah.
şimdi bir spor merkezine yazıldım. 11 ay boyunca en kalitelisinden spor yapabileceğim. ama şunu da biliyorum ki, spor yalnızca düzenli beslenme programı neticesinde verilen kiloların bıraktığı fiziksel problemleri düzeltmeye yarıyor.
yani anlayacağınız benim sıkı bir diyet programına ihtiyacım var.
diyetisyene gidecek de param kalmadı.
ne yalan söyleyeyim kendi kendime o istikrarı da sağlayamıyorum. en büyük bahanemde hayat tarzım, yani okula gidiyoruz sağlıklı, diyete uygun beslenebileceğim bir mekan yok. sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum, akşam ne bulduysam onu yiyorum falan.
sizler nasıl bir beslenme programı yapıyorsunuz? nasıl diyetler veya ek olarak kürler falan uyguluyorsunuz.
bu pazartesi benim pazartesim olacak inşallah. hatta pazartesi de değil yarından itibaren hayatımı bir düzene, beslenme şeklimi bir nizama sokmak istiyorum.
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
hem psikolojik, hem deneyim üzerine yardıma ihtiyacım var fazlasıyla.
hoşgeldiniz kızlarkızlar slm ben hayatını diyetle geçirmis biri olaraktan tekrar diyete girdim 2 gündür diyetteyim kilon 74 hedefim 65 artık düşmek istiyorum 65 kiloya hemde çok istiyorum bu yazı zayıf geçirmek istiyorum arkadaslarımla çok fena iddaya girdim kesinlikle vermem gerekiyo burdanda destek almak istedim lütfen bendende desteğinizi esirgemeyin mayıs sonuna kadar 9 kilo vermem lazım simdi bana neler yapmam gerekiyo listeye dahil olmak için lütfen söylermisiniz
resimlerdeki kilonu pek anlayamadım ama üçüncü resimde gayet gzlsin canımEki Görüntüle 1033314 Eki Görüntüle 1033315 Eki Görüntüle 1033316
Kızlar boydan bunları bulabildim ama zaten aynı kilodaydım diyete başlamadan önce
ya daha fazla ekleyemedim hata veriyor ayrın ayrı deniycem:)
hoşgeldin tatlımkızlar selam ben 97 ile kilo ile doguma girdim 74-76 arasında hamile kalmıstım. gecen mayıs ayında cıktıgımda 95'tim ilk hafta 93 oldum agustos ayında diyetisyene gittim yılbasına kadar devam ettim 83 oldum eşimin sağlık sorunları iş değişikligi falan diyetisyene uzun süredir gitmiyorum şuan 81.5 kiloyum .kendim diyetle vereyim artık diyorum diyetisyende cok farklı seyler söylemiyor cünkü metabolizmam yapılan tetkiler sonucu epey yavas olduguu ögrendim bu arada yasım 29.aranıza katılmak istiyorum.
ay çok cici olmuşlargözüküyor bize canım sorun yok yani
nolursa olsun artı sensin yapcan listeyi yapcannnbende artı çıktı bu sabah çok yedim dün daha doğrusu dengesiz yedim bugün dengelicemm yarışa devam dimi kuzum yılmak yook
bu arada dün bunları yaptım nasıl olmuşlarEki Görüntüle 1035144 Eki Görüntüle 1035145
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım... 71 kiloyum ve 65 kiloya düşmek istiyorum. doğumdan sonra kilom üzerime yapıştı.diyete 1 hafta önce başladım
süpersin canım.etekten pek belli değil ama üst bölgenden hersey anlaşılıo tebrik ederimKızlar resim sözüm vardı
Bi bakın nasıl görünüyorum
Alıntı yapmayın emiiiiii silecem sonra
hoşgeldin canımslm arkadaşlar eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyrum 78 kiloyum ve 60 olmak istiyorum 8 aylık bebeğim var doğum dan sonra bütün kilolar yapıştı gitmiyor birde iştahım fazlasıyla açık yarından ititbaren daha hafiif beslenmeye başlayacağım bakalım inşallah başarabilirim başarmak zorundayım. bu arada öğretmenim tüm günüm de okulda geçiyor.bu gün izin aldım eve geldim kk de bu topiğe rastaldım.benim içinde uygun olduğunu düşünüyorum eğer kabul ederseniz tabii :18:
sevgili meryem50derya, busra2445 ve iclal85 hoşgeldiniz.
seher utku kaç kilo daha vereceksin? Etekten fazla belli olmamış bacaklar ama bel ince gayet. Önceki halini bilmediğim için yorum yapamıyorum fazla :)
hoşgeldiniz kızlar.sağlıklı bi şekilde verirsiniz inş kiloları
resimlerdeki kilonu pek anlayamadım ama üçüncü resimde gayet gzlsin canım
hoşgeldin tatlım
ay çok cici olmuşlar
hoşgeldin canım
süpersin canım.etekten pek belli değil ama üst bölgenden hersey anlaşılıo tebrik ederim
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?