kızlar bi 10 gündür falan adet oldum die ne spor yaptım ne diyet.vermeye devam ettim ama nasıl olduysao yüzden burayada pek yazmadım şimdi tekrar başlamam lazım.bayada kalabalıklaşmışız :)hadi bakalım gitsin kilolar
bugünkü menüm
kahvaltı
kuru biber kavurması
domates
salatalık
zeytin
2 bardak azcık şekerli cay
öğle yok
ara yok
akşam
1 tabak çorba
1 kaşık yumurta
1 kaşık taze faslye yemeği
su 3 litre
spor
1 saat eliptik bisiklet
70 kol lastiği(35 sağ kol 35 sol kol)
100 twest
50 mekik
200 ip atlama
15 duvar şınavı
40 bacak ve kalça hareketi (20 sağ bacak 20 sol bacak)
Iyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
1 kk peynir,3 zeytin,1 dilim ekmek,2 cherry domates,4 dilim salatalık,1 çay k. çilek reçeli
Ara yok
Öğle
1 porsiyon ızgara ciğer yanında salata 3 kaşık yoğurt
Ara
3 tane kuru erik,1 hurma
Akşam
1 muz, 1 yeşil elma (öğle biraz ağır oldu yemek yiyemedim haliyle hafif geçirdim akşami)
Sporuma yarın başlıyorum
2 lt kadar olmuştur içtiğim su
hoşgeldiniz kızlar.sağlıklı bi şekilde verirsiniz inş kiloları
hoşgeldin canım
Yazın çok bilgilendirici olmuş canım. Elma konusunda aynen senin gibiyim yiyince acıkıyorum. Mesela müsli yiyincede canım tuzlu şeyler istiyor. O yüzden pek yemiyorum. Bir diyetisyende bazı bünyelerde bu şekilde olabilir demişti televizyonda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay çok cici olmuşlar
GÜNAYDIN KIZLAR.
ece geçmiş olsun canım,şimdi nasıl kızın.anlattıklarından idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor ama testte çıkması lazımdı.kültür aldılar mı.
kader lavantaların çok güzel görünüyor,eline sağlık.hatıra olarak kendine de ayır,unutma.
bu ara yoğunum,yazmıştım daha önce,kızımın yazılı ve projeleri arka arkaya geldi diye.her akşam çalışıyoruz beraber,okulu bitirsen de çocuğun olunca kopamıyorsun.haftaya biraz rahatlarım inşallah.
bir de ayıptır söylemesi gezmem hiç bitmiyor son günlerde,acaba kilo alışımın bir sebebi de bu mu.dikkat ettiğimi düşünürken kaçırıyorum ipin ucunu.bu akşamdan itibaren menü yazacağım,söz.normalde not alıyorum sürekli ama gözönünde olması daha iyi.
Gunadin kozlar paxargunku doktor anlamamis maalesef dun kendi doktoru ciğerlerini usutmus acil hastahaneye yatis yapilmasi lazim dedi hala atesi düşmüyor bize dua edin olurmu kizim iylessin
Çok geçmiş olsun Kıyamam ya: ( acil şifalar diliyorum.Gunadin kozlar paxargunku doktor anlamamis maalesef dun kendi doktoru ciğerlerini usutmus acil hastahaneye yatis yapilmasi lazim dedi hala atesi düşmüyor bize dua edin olurmu kizim iylessin
Gunadin kozlar paxargunku doktor anlamamis maalesef dun kendi doktoru ciğerlerini usutmus acil hastahaneye yatis yapilmasi lazim dedi hala atesi düşmüyor bize dua edin olurmu kizim iylessin
uzun gibi çıkmış yazı direk kopyala yapıştır yapınca böyle oldu düzeltemedim de tüm sayfayı kaplamışımaynen elma yerine muz yicem kalori bakımından fazla olsa bile seni tok tutcak yemek istemiceksin ama elmada öyle değil acıkınca yiceksin dedi ve mantıklı geldi bana da bu hafta artıdayım ya eceye sözvermiştim 1,5 kilo vercem diyeyolcak saçımı başımı :18:
GÜNAYDIN KIZLAR.
ece geçmiş olsun canım,şimdi nasıl kızın.anlattıklarından idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor ama testte çıkması lazımdı.kültür aldılar mı.
kader lavantaların çok güzel görünüyor,eline sağlık.hatıra olarak kendine de ayır,unutma.
bu ara yoğunum,yazmıştım daha önce,kızımın yazılı ve projeleri arka arkaya geldi diye.her akşam çalışıyoruz beraber,okulu bitirsen de çocuğun olunca kopamıyorsun.haftaya biraz rahatlarım inşallah.
bir de ayıptır söylemesi gezmem hiç bitmiyor son günlerde,acaba kilo alışımın bir sebebi de bu mu.dikkat ettiğimi düşünürken kaçırıyorum ipin ucunu.bu akşamdan itibaren menü yazacağım,söz.normalde not alıyorum sürekli ama gözönünde olması daha iyi.
slm arkadaşlar eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyrum 78 kiloyum ve 60 olmak istiyorum 8 aylık bebeğim var doğum dan sonra bütün kilolar yapıştı gitmiyor birde iştahım fazlasıyla açık yarından ititbaren daha hafiif beslenmeye başlayacağım bakalım inşallah başarabilirim başarmak zorundayım. bu arada öğretmenim tüm günüm de okulda geçiyor.bu gün izin aldım eve geldim kk de bu topiğe rastaldım.benim içinde uygun olduğunu düşünüyorum eğer kabul ederseniz tabii :18:
gözüküyor bize canım sorun yok yani
nolursa olsun artı sensin yapcan listeyi yapcannnbende artı çıktı bu sabah çok yedim dün daha doğrusu dengesiz yedim bugün dengelicemm yarışa devam dimi kuzum yılmak yook
bu arada dün bunları yaptım nasıl olmuşlar
ben geçen seneden beri burdayım ama gitmiyor dikkat etmiyorumda neolacak bilmiyorumOff canim ya neredeyse 3 aydir burdayim kilo verdigim falan yok ne yapcam bilmem
senin kilonda fena degil aslinda o arkadasin beni depresyona soktu aslinda
bir suru yere gitmem gerekiyor bebek mevlud gun vs. Ama canim bu kilolarla giyinip gitmek istemiyorum
offf
offf
evet özgüveni çok yüksektir hoş bir bayan zaten gayette zayıf yanii ama işteay çok güldüm arkadaşına özgüvene bak sennüzülme kuzum bizde olcaz 56-57 falan hedefimiz o değil mi zaten ]
yok canım yaa çekemediğinden değildir çok iyi niyetlidir o şekilde düşünmez kendini gerçekten kilo almış görüyor hiç 51den yukarı çıkmamıştım diyorcanim dost aci soyler derler ama bu arkadasinda pek bi kotu soylemis yani emin ol seni cekemediginden oyle soylemistir
çok güzel tebriklerKızlar resim sözüm vardı
Bi bakın nasıl görünüyorum
Alıntı yapmayın emiiiiii silecem sonra
neresi ağrıyor tam anlayamadım canımbana gelirsek tum haftasonunu kizimin hastaligiyla gecirdik hala ayni siddetiyle devam ediyor dun hastahaneyede gittik kann idrar testi Temiz cikti ama benum kuzu anne aciyo burasi diye inliyor atesi dun hastahanede 40.4du ama fitil verebiliriz sadece dediler baska biseyi yok gribal enfeksiyon Oma kuzumun bir halivar icler acisi hic bisey yemiyor sadece sivi takviyesi yapabiliyoruz acidigindan dun aksamdan su saate Kadar idrarini yapmadi ama Doktor bisey yok diyor nasil bisey anlamadim cocuklarin hastaligi ne zormus rabbim cocuklarimiza sifa versin acile gittik hastahanenin baya bi bekledikten sonra Doktor geldi kizima bakarken bi Telefon birakti gitti acil diye dedim bu acil degilmi cocuk yaniyor 40 derece ates sukredin diyor bu gecici bi durum bir haftaya biseyi kalmaz ama diger aciller Yanik kanser kotu seyler gecmiyen seyler dedi rabbim onlarada sifa versin birazdan oglumun asisi var onu goturucem bide kizima cocuk doktoru tekrar bakicak insaallah Cabuk atlatir
kızlar bugün sabah işyerindeki mimarımızla konuştum birazcık o 20 kilo falan verdi diyetisyenle beraber ve devam ediyor hala vermeye bende ne yapmam gerektiğini sordum o da bana aşağıdaki konuşları gönderdi umarım hepimize faydası olur sizlede paylaşmak istedim
bilgiler için teşekkürler canımuzun gibi çıkmış yazı direk kopyala yapıştır yapınca böyle oldu düzeltemedim de tüm sayfayı kaplamışımaynen elma yerine muz yicem kalori bakımından fazla olsa bile seni tok tutcak yemek istemiceksin ama elmada öyle değil acıkınca yiceksin dedi ve mantıklı geldi bana da bu hafta artıdayım ya eceye sözvermiştim 1,5 kilo vercem diyeyolcak saçımı başımı
selam kızlar
dün menü paylaşcam demiştim ama annemler yemekteydi bisürü şey yaptık az az yedim
bugünde sabah müsli yedim öğlenede kabak kavurmam var akşamıda hafif atlatmayı planlıyorum bakalım
jordin bende öğretmenim ve bende yeni katıldım bu siteye. benimde 7 kilo kadar fazlam var. doğumda yapışan kilolar. okulda rutin geçiyor. Seneye 1. sınıf okutacağım verirsin diyolar, ama benim kızım 2.5 yaşında halem fazladan kilolarım var. eski pantalonlarımı dağıttım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?