70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim oglen bisey yememissin ama spor'una diyecek soz yok cok guzel

menu guzel

uzun gibi çıkmış yazı direk kopyala yapıştır yapınca böyle oldu düzeltemedim de tüm sayfayı kaplamışım aynen elma yerine muz yicem kalori bakımından fazla olsa bile seni tok tutcak yemek istemiceksin ama elmada öyle değil acıkınca yiceksin dedi ve mantıklı geldi bana da bu hafta artıdayım ya eceye sözvermiştim 1,5 kilo vercem diyeyolcak saçımı başımı :18:

ay çok cici olmuşlar

çok sağol canım beniimm

GÜNAYDIN KIZLAR.
ece geçmiş olsun canım,şimdi nasıl kızın.anlattıklarından idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor ama testte çıkması lazımdı.kültür aldılar mı.
kader lavantaların çok güzel görünüyor,eline sağlık.hatıra olarak kendine de ayır,unutma.
bu ara yoğunum,yazmıştım daha önce,kızımın yazılı ve projeleri arka arkaya geldi diye.her akşam çalışıyoruz beraber,okulu bitirsen de çocuğun olunca kopamıyorsun.haftaya biraz rahatlarım inşallah.
bir de ayıptır söylemesi gezmem hiç bitmiyor son günlerde,acaba kilo alışımın bir sebebi de bu mu.dikkat ettiğimi düşünürken kaçırıyorum ipin ucunu.bu akşamdan itibaren menü yazacağım,söz.normalde not alıyorum sürekli ama gözönünde olması daha iyi.

günaydın rosacım teşekkür ederim fazladan yaptım zaten tam 50 tane yaptım normalde toplasan en fazla 20-25 kişiyiz bizimkiler ve onun annesi babası falan artı çıkmayalım ya geçen hafta ne güzeldi mesela liste hep eksiliydi

Gunadin kozlar paxargunku doktor anlamamis maalesef dun kendi doktoru ciğerlerini usutmus acil hastahaneye yatis yapilmasi lazim dedi hala atesi düşmüyor bize dua edin olurmu kizim iylessin

bsra2445 acemilik canım kusura bakma :)

zeydemor spor programın çok iyi.

Bende dün kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği arası peynir domatesli sandviç, 1 bardak süt
ara yarım avuç kuru üzüm
öğle sebze yemeği 6 kaşık
ara yoğurt+1 ad.grissini
akşam mercimek köftesi+1 bardak ayran
sonra sütlü kahve
30 dakika da yürüyüş yaptım.

Günaydın kızlar
Gunadin kozlar paxargunku doktor anlamamis maalesef dun kendi doktoru ciğerlerini usutmus acil hastahaneye yatis yapilmasi lazim dedi hala atesi düşmüyor bize dua edin olurmu kizim iylessin
Çok geçmiş olsun Kıyamam ya: ( acil şifalar diliyorum.

S.ozozel sorun değil. Menü gayet güzel

aynen canım banada mantıklı geldi. 1,5 kilo verirsin aslansın :)

Allah kolaylık versin canım annelerin işi zor

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen iyileşir, dualarımız sizinle

jordin bende öğretmenim ve bende yeni katıldım bu siteye. benimde 7 kilo kadar fazlam var. doğumda yapışan kilolar. okulda rutin geçiyor. Seneye 1. sınıf okutacağım verirsin diyolar, ama benim kızım 2.5 yaşında halem fazladan kilolarım var. eski pantalonlarımı dağıttım:)))

yarışa devam canım ama bugün yine artı çıktım canım sıkılıyor
yaptıklarında süper olmuş nikah için sanırım ama içlerinde ne var tam anlayamadım
ben geçen seneden beri burdayım ama gitmiyor dikkat etmiyorumda neolacak bilmiyorum
ay çok güldüm arkadaşına özgüvene bak senn üzülme kuzum bizde olcaz 56-57 falan hedefimiz o değil mi zaten ]
evet özgüveni çok yüksektir hoş bir bayan zaten gayette zayıf yanii ama işte
canim dost aci soyler derler ama bu arkadasinda pek bi kotu soylemis yani emin ol seni cekemediginden oyle soylemistir
yok canım yaa çekemediğinden değildir çok iyi niyetlidir o şekilde düşünmez kendini gerçekten kilo almış görüyor hiç 51den yukarı çıkmamıştım diyor
Kızlar resim sözüm vardı

Bi bakın nasıl görünüyorum

Alıntı yapmayın emiiiiii silecem sonra
çok güzel tebrikler
neresi ağrıyor tam anlayamadım canım
allah şifa versin ama 40 derece ateşi varsa ve düşmüyorsa enfeksiyon vardır nasıl kanda bişey çıkmadı :26:
bilgiler için teşekkürler canım
elma benide çok acıktırıyor ve acıkınca neskafe içmek gerçekten faydalı tokluk yapıyor ama ben neyazıkki şekersiz içemiyorum :26:
ekmeği kesincede oluyor gerçekten bakalım becerebilecekmiyim

selam kızlar
dün menü paylaşcam demiştim ama annemler yemekteydi bisürü şey yaptık az az yedim
bugünde sabah müsli yedim öğlenede kabak kavurmam var akşamıda hafif atlatmayı planlıyorum bakalım

kizlar cumaya az kaldi ha gayret dikkat edelim biraz gitsin su kilolar gecen hafta hemen hemen herkes eksilerdeydi ins yine bu haftada oyle olur bol eksili bi listemiz olur
ben bu hafta regle oldum bakalim nasil bi sonu cikicak, canim cok tatli cekiyo aksam esim cay istedi yanina kuruyemis, 1 dilim kadayif tatlisi vardi dayanamadim aldim elime catali tam batiriyodum yok dedim olmazzzzzz bu cisss dedim yemedim hemen esime goturdum al sen ye ben geliyom dedim geri mutfaga geldim cayi falan demlemekle ugrasirken o asirdi bile tatliyi bende ucuz kurtuldum
bu hafta arti falan cikmak istemiyorum hele liste alti olmak hic istemiyorum

guzel minecigim boyle devam et ins cumaya eksiyi gorursun tartida

Valla oyle bi yaposiyorki gitmiyor birde benim tum gunum okulda geciyr gece de bebek nerdeyse saatte bir uyandigi icin aksam halim kalmiyor oldugum yerde sizip kaliyorum oyle olmasa spor felan da yaparim ama yapamiyorum iste. Hayal kirikligina ugratmak istemem ama Bir okutsan da ayni olur bence canim yorgunlukla verilseydi ben tig gibi olurdum. Bir an once vermemiz lazim her gecen gun vermesi zorlasiyor

bugunku menum

Sabah : 1dilim ekmekle 1 kk peynir
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : 6 yk sebze yemegi + 2dilim cavdar ekmegi + yogurt ( daha oglen yemegine 30dk var benim karnim zil caliyor )
aksam : mercimek corbasi + salata + ayran

yogurdumu pazar gunu yaptim hemen bozmak istemiyorum bi kac gun durunca guzel oluyo artik ayranla idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…