Kizlar iyi dileklerinin için sagolun telden yaziyorum alinti yapamiyorum
Doktor birsuru setinin olduğunu söyledi yarisini anladim yarisini anlamadim aksam Esim gelince tam sorucak ama 7 gün antibiyotik tedavisi uygulayacakları yedi gün kesin burdayiz kizim 29 aylik dayanamiyor aciya ateşi bi düşse rahatliycak biraz ama düşmüyor fitille bi saat dusuyo sonra tekrar cikiyor dogru duzgun uyuyamiyorda kisa kisa uyuyor simdi yine uyudu biraz uzun uyusada rahatlasa diye bekliyorum bize dua etmeyi unutmayin olurmu
Gunadin kozlar paxargunku doktor anlamamis maalesef dun kendi doktoru ciğerlerini usutmus acil hastahaneye yatis yapilmasi lazim dedi hala atesi düşmüyor bize dua edin olurmu kizim iylessin
Doktor birsuru setinin olduğunu söyledi yarisini anladim yarisini anlamadim aksam Esim gelince tam sorucak ama 7 gün antibiyotik tedavisi uygulayacakları yedi gün kesin burdayiz kizim 29 aylik dayanamiyor aciya ateşi bi düşse rahatliycak biraz ama düşmüyor fitille bi saat dusuyo sonra tekrar cikiyor dogru duzgun uyuyamiyorda kisa kisa uyuyor simdi yine uyudu biraz uzun uyusada rahatlasa diye bekliyorum bize dua etmeyi unutmayin olurmu
İyi aksamlar kizlar
Menum
Kahvalti
2 yumurtali omlet
3 4 kasik corba
3 zeytin
Ara
1 dondurma( dayanamadim)
Aksam
1 kepce corba
1 kucuk tabak tavuklu mantar
Su 3 litre
Spor
50 dk eliptik bisiklet
120 twest
70 kol egzersizi
300 ip atlama
50 mekik
20 alt karin egzersizi
15 duvar sinavi
20 bacak ve kalca egzersizi
100 simit eritme egzersizi
yarışa devam canım ama bugün yine artı çıktım canım sıkılıyor
yaptıklarında süper olmuş nikah için sanırım ama içlerinde ne var tam anlayamadım
ben geçen seneden beri burdayım ama gitmiyor dikkat etmiyorumda neolacak bilmiyorum
evet özgüveni çok yüksektir hoş bir bayan zaten gayette zayıf yanii ama işte
yok canım yaa çekemediğinden değildir çok iyi niyetlidir o şekilde düşünmez kendini gerçekten kilo almış görüyor hiç 51den yukarı çıkmamıştım diyor
çok güzel tebrikler
neresi ağrıyor tam anlayamadım canım
allah şifa versin ama 40 derece ateşi varsa ve düşmüyorsa enfeksiyon vardır nasıl kanda bişey çıkmadı :26:
bilgiler için teşekkürler canım
elma benide çok acıktırıyor ve acıkınca neskafe içmek gerçekten faydalı tokluk yapıyor ama ben neyazıkki şekersiz içemiyorum :26:
ekmeği kesincede oluyor gerçekten bakalım becerebilecekmiyim
çok saol canım benimm
teşekkür ederim selibelicim
aminn canım çok sağolsende süper görünüyorsun maşaAllah
sabah kahve ve 2 tane bisküvi yedim
arada havuç
öğlen çorba
arada mısır patlağı
akşam çorba
Günaydın kızlar. Menü gayet güzel Jordin : )Slm kizlar dun oglum birakmadi nete gireyim ben de bu gun dunku menumu yazayim dedim
Sabah
Kasarli tost cay
Ara bir portakal
Ogle
Bir tabak kabak yemegi
Bi kase yogurt bir iki dilim ekmek
Aksam ustu 4gibi
Bir tabak kisur biraz penir sekersiz cay
Daha sonra sadece su ile gecistirdim kizlar
inşallah canımguzel minecigim boyle devam et ins cumaya eksiyi gorursun tartida
ben her öğünde yediklerimi yazıyım istiyorum .
bu sabah
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
2 tane zeyytin
az domates ve az salatalık
şekersiz çay
yorumlarınızı bekliyorum. ben ilk defa diyet yapıyorum ve yanlışlıkları görmek istiyorum. kilo verenler yorum yaparsa çok sevinirim.
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım... 71 kiloyum ve 65 kiloya düşmek istiyorum. doğumdan sonra kilom üzerime yapıştı.diyete 1 hafta önce başladım
Ben tabletten girdigim icin goremiyorum sehercimCanım ben yaklaşık ikibuçuk aydır buralardayım kk nın eski üyesiyim de diyet grubuna ikibuçuk ay kadar önce katıldım kızların da desteğiyle kilolarımın çoğunu verdim
Gecmis olsun canimnasilsiniz kizlar
seher cok guzel olmussun
bana gelirsek tum haftasonunu kizimin hastaligiyla gecirdik hala ayni siddetiyle devam ediyor dun hastahaneyede gittik kann idrar testi Temiz cikti ama benum kuzu anne aciyo burasi diye inliyor atesi dun hastahanede 40.4du ama fitil verebiliriz sadece dediler baska biseyi yok gribal enfeksiyon Oma kuzumun bir halivar icler acisi hic bisey yemiyor sadece sivi takviyesi yapabiliyoruz acidigindan dun aksamdan su saate Kadar idrarini yapmadi ama Doktor bisey yok diyor nasil bisey anlamadim cocuklarin hastaligi ne zormus rabbim cocuklarimiza sifa versin acile gittik hastahanenin baya bi bekledikten sonra Doktor geldi kizima bakarken bi Telefon birakti gitti acil diye dedim bu acil degilmi cocuk yaniyor 40 derece ates sukredin diyor bu gecici bi durum bir haftaya biseyi kalmaz ama diger aciller Yanik kanser kotu seyler gecmiyen seyler dedi rabbim onlarada sifa versin birazdan oglumun asisi var onu goturucem bide kizima cocuk doktoru tekrar bakicak insaallah Cabuk atlatir
hosgeldin canimslm arkadaşlar eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyrum 78 kiloyum ve 60 olmak istiyorum 8 aylık bebeğim var doğum dan sonra bütün kilolar yapıştı gitmiyor birde iştahım fazlasıyla açık yarından ititbaren daha hafiif beslenmeye başlayacağım bakalım inşallah başarabilirim başarmak zorundayım. bu arada öğretmenim tüm günüm de okulda geçiyor.bu gün izin aldım eve geldim kk de bu topiğe rastaldım.benim içinde uygun olduğunu düşünüyorum eğer kabul ederseniz tabii :18:
guzelBUGUNKU MENUM
Sabah : 1 dilim peynir + 1dilim ekmek
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : 8 yk bulgur pilavi + 3 yk kabak mantar sote + yogurt
aksam : mercimek corbasi + salata + yogurt
2lt su ictim simdiye kadar ins aksama kadar 1lt daha icerim
aksamda biraz spor insdegmeyin keyfime
Yesil kahve su reklami cikanlardan mi canimHerkese iyi akşamlar
Bugünkü menü,
Sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı; 1 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim tulum peyniri, birkaç zeytin, zeytinyağı, kuru nane, kekik, pulbiber, tek şekerli çay
Ara; 1 bardak süt, 3 parça ceviz, 1 avuç leblebi
Öğlen; taze fasulye ve yoğurt
Ara; 1 yaprak galeta ve peynir
Akşam; haşlanmış tavuk ve patates yemeği, acı biber, 1.5 dilim tahıllı ekmek
Ara; limonlu soda
Yarım saat yürüyüş
Ara; yeşil kahve
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dualarimiz sizinle canimGunadin kozlar paxargunku doktor anlamamis maalesef dun kendi doktoru ciğerlerini usutmus acil hastahaneye yatis yapilmasi lazim dedi hala atesi düşmüyor bize dua edin olurmu kizim iylessin
:):):)kizlar cumaya az kaldi ha gayret dikkat edelim biraz gitsin su kilolar gecen hafta hemen hemen herkes eksilerdeydi ins yine bu haftada oyle olur bol eksili bi listemiz olur
ben bu hafta regle oldum bakalim nasil bi sonu cikicak, canim cok tatli cekiyo aksam esim cay istedi yanina kuruyemis, 1 dilim kadayif tatlisi vardi dayanamadim aldim elime catali tam batiriyodum yok dedim olmazzzzzzbu cisss dedim yemedim hemen esime goturdum al sen ye ben geliyom dedim geri mutfaga geldim cayi falan demlemekle ugrasirken o asirdi bile tatliyi bende ucuz kurtuldum
bu hafta arti falan cikmak istemiyorum hele liste alti olmak hic istemiyorum
Allah sifa versin canimKizlar iyi dileklerinin için sagolun telden yaziyorum alinti yapamiyorum
hosgeldin canimBen 4 ay önce 67 kilo iken şimdi 73 olmuşum. 2 gün oldu diyete ve spora başlayalı.
Sagol canimherkese gunaydin nasilsiniz hatunlar, guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle
Cocugun okula gidiyorsa daha siik hastalanir canimselam kızlar nabersiniz?
havalar süper ama hastalıklar yakamızı bırakmıyor
bikış hastalıkla geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?