70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ins tez zamanda iyilesir kizin, nasil dayansin yavrucak bazen biz dayanamiyoruz hastaliga. Antibiyotik veriyorlarsa cabuk toparlar ins.

canim dondurmayi goturmussun ama merak etme yaptigin sporla eritmissindir kesin

valla bu menuyu dikkate alirsak guzel 2 saat te yuzmussun ama ne tirtikladigini bilemicem

hmm menu guzel

Ben 4 ay önce 67 kilo iken şimdi 73 olmuşum. 2 gün oldu diyete ve spora başlayalı.

sabah kahve ve 2 tane bisküvi yedim
arada havuç
öğlen çorba
arada mısır patlağı
akşam çorba

canim birden bize sadece corbayla beslenme dayanamazsin hem sagliklida degil beslenmene dikkat edersen verirsin ins

menu guzel

selam kızlar nabersiniz?
havalar süper ama hastalıklar yakamızı bırakmıyor
bikış hastalıkla geçti

selam minecigim iyiylik senden haber,
bizim burda havalar gecen hafta cok guzeldi sanirsin yaz geldi ama hafta sonundan beri bozdu
biz bu kis fazla hastalanmadik cok sukur ne biz ne cocuklar biraz kisin basinda hastalandilar bide gecenlerde hastalandik ailece

Emelciğim cevabın için teşekkür ederim. Söylediklerini dikkate alacağım. Yarın sabah bütün yediklerimi yazıyım. Sen ne kadar süredir yapıyorsun , Kaç kilo verdin....

selam kızlar dün haberini aldığım ama 4 ay önce öldürülen 17 yıllık arkadaşım için bir fatiha rica ediyorum sizden dilerim ki katilleri tez zamanda yakalanır. Rabbim günahlarını affetsin.
aynen canım banada mantıklı geldi. 1,5 kilo verirsin aslansın :)

inşaAllah canım :26:

bu hafta bende artılar var dikkat ediyorum ama spor namına bişey yapmadığım için gitmiyor bişey bi kaç gündür yapasım gelmiyor nikah için adil ışıktan bi elbise aldım 38 beden tek kalmıştı o da ondan aldım oluyor üstüme ama 1-2 kilo daha gitse süper durcak tüm çabam 13 nisana kadar 2-3 kilo vermiş olmak
ben alıştım nescafeninn şekersiz haline şimdi de şekerli içince karnım ağrıyo çayda aynı şekilde şekerlisinin tadına bakamaz hale geldim alışırsın ona da canım ekmeği kesince fayda görcen canım ondan şüphem yok bu hafta iyi performans bekliyorum senden canım

selam kızlar nabersiniz?
havalar süper ama hastalıklar yakamızı bırakmıyor
bikış hastalıkla geçti

ben bile tekrar grip oldum millet sümüklü gelin mi olur topla kendini diye dalga geçiyor :26: senin kızın hasta olması çok normal okuldan dolayıv minecim geçmiş olsun tez zamanda iyi olur inşaAllah :26:

Emelciğim cevabın için teşekkür ederim. Söylediklerini dikkate alacağım. Yarın sabah bütün yediklerimi yazıyım. Sen ne kadar süredir yapıyorsun , Kaç kilo verdin....

canim ben buraya 1/11/2013 de 78.8 kiloyla basladim 31/12/2013'de 71 kiloya dustum sonra islerim nedeniyel biraz araverdim buraya sonra subat sonuydu sanirim tekrardan geldim simdide 69 kiloyum

Allah rahmet eylesin canim, okuruz tabi ama ben bu hafta hastayim bitince ins
canim az kaldi dugunune biraz dikkat edersen verirsin ins
insan alisiyor canim sekersiz caya zamanla basta banada tuhaf geliyordu ama simdi alistim sekerli cayin tadini bile unuttum 10seneden fazla oldu birakali

Cocugun okula gidiyorsa daha siik hastalanir canim
yok canım yaa okula gitmiyor :26:
bende idare ediyorum işte canım sinüzit var onunla uğraşıyorum ben de alerji var sanırım 2 senedir kışın hep hastalıkla geçiyor ben hasta olunca doğal olarak kızımda hastalanıyor canım sıkılıyor benimde çok dikkat ediyorum nerede hata yapıyorum diye

allah rahmet eylesin canım gencecik insanlara kıyıyorlar hiç düşünmeden :26:
pazartesi sabahı 68in üstündeydim ama bu sabah yine 66yı gördüm şükür
bu hafta fazla eksi olmasamda bikaç yüz gram eksi olmakta bana yetecek
kızım okula gitmiyor canım ama bilmiyorum çok dikkat ediyorum çeşmeden akan suyu bile soğuk olur diye vermiyorum ılıtıyorum falan ama yinede hasta oluyor işte :26:

Canım kahvaltı olarak güzel olmuş bütün gün ne yediğini yazarsan daha iyi olur

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelir kızın. Senin hatan falan değil canım büyüdükçe bağışıklığı güçlendikçe düzelir

Allah arkadaşına rahmet yakınlarına da sabır versin. Gencecik bir can kaybedilen çok zor allah kimseye vermesin

Canım kızının ödevleri bitince bekliyoruz.

merhabalar kızlar...

ece kızına geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşir

kader rabbim taksiratını affetsin..yakınlarına sabır versin

haa o yaptığın süslerde hoş olmuş

seHER fıstık olmuşsun fıstık....

kızlar ben bir süre ayrılıcam burdan, daha doğrusu tartılmıcam...
bir türlü eski azmimi yakalayamadım
buda beni yordu...
kendinize iyi bakın..

amin canım çok sağol dikkat ediyorum canım kaçırmıyorum ama spor namına bişey yapmadığım için veremediğimi düşünüorum eksi de olur muyum bilmiyorum ama söz verdiğim gibi 1,5 vermem çok zor bu hafta hatta imkansız

kadercigim evi ne yaptiniz bulabildinizmi?
canım bi tane ev var yarın hastanede az işim var bitince gidip bakcam Allah ın izniyle bizimki beğenmiş istersen tutalım hemen dedi de ben kabul etmedim işte görmem lazımm :44:cuma günü hayırlı haberlerle dönerim inşaAllah :26: Allah razı olsun canım:26:
ben kız okula gidiyor sanıyordum :44: 68den 66yı görmüş olman çok iyi canım inşaAllah 65ide görürsün bu hafta ben de 65,5 olarak çıkıyorum yani artıdayım anlicağın :18:

Allah arkadaşına rahmet yakınlarına da sabır versin. Gencecik bir can kaybedilen çok zor allah kimseye vermesin
Allah razı olsun Sehercim

Allah razı olsun zerracım

teşekkür ederim ayrıca gitmesen olmaz mıı:26:

selamlar kızlar.
mola verdim,size bakayım dedim.
kader arkadaşına allahtan rahmet,yakınlarına sabır dilerim.genç ölüm ne şekilde olursa olsun zordur ama böylesi en acısı sanırım.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
zerra bu ara kayıplardasın,arada kapışma lafları uçuşsa havada da bir gayrete gelsek.
şaka bir yana hala + 400 gramdayım,sinir oluyorum.her sabah bir ümit çıkıyorum tartıya,günde iki kez spor da yapıyorum ama yetmiyor.sanırım bu son kalan kilolar zor gidecek.sabit bari çıksam cumaya,artıdan iyidir.motivasyonumu kaybedeceğim yoksa.

kısa süre ara ver ama bırakma,sonuç daha beter oluyor uzaklaşınca.
ilk zamanlardaki azmini bulur bulmaz gel hemen.
senin bünyen iyi cevap veriyor diyete,yazık etme pes edip.

Allah razı olsun zerracım

teşekkür ederim ayrıca gitmesen olmaz mıı:26:

canim gitme ya biz seni motive deriz niye gidiyosun

insallah canim hadi hayirlisi

gecmis olsun canim sinuzit zor bi akrabamdan biliyorum rabbim sifa versin, evde 1kisii hastalaninca digerleride nasiplerini aliyorlar tabi, canim canini sikmana gerek yok hastalik bu bilemezsinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…