Birde arkadaşlar ben akşam yemeğinde sadece corba içtiğimde cok güzel zayıflıyorum.Sizce cok mu sağlıksız?
ya ne diyon hugocuk kuşlar mı uyuyorlardı anlamıdımya kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar.
Bende sabah iki dilim tam buğday ekmeği ( bu arada ekmeğimi ben evde kendim yapıyorum aklıma ne gelirsede koyarım ceviz vs.. Makinem yok normal fırında yapıyorum)Az peynir yumurta birkaç zeytin yedim.Çayımı zaten şekersiz içerim.Az evvelde bir yeşil elma yedim.Arada su içiyorum işte.Sahilde yürüyordum ama bugünlerde hava felaket soğuk çıkamam yani.Sinüzit var hemen ağrım oluyor.
ben pek yemek ayırmam.Ama benimde asla hayır diyemediğim şeylerden biri mantı diğeride et..Mantıyı ayda bir kereye düşürsem iyidir.Etsiz duramam ama.Yanındaki pilavı yada makarnayı vs.. azaltıp yok atmem gerekiyor ..Üff bi becerebilsemm.Sorun gidecek de bakalım...ne zaman
Bu arada bende gündüz sorun yok herşeye uyabiliyorum.Ama akşam oldumu aranıyorum resmen .Ve canım ne istiyorsa o olmalı.Onun yerine başka bişiy yemek de istemiyorum.Zor biriyimm vesselammm
şu walk at home cd sini indiriyorum bi yandan. gerçi sende yürüyüş bandı var ama arada değişiklik olur hep düz yürümekten koşmaktan sıkılırsan. bi göz at bence
canım ben bu sitedeki videoları yaptım bugün 2 millik var şu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.htmlçok yorucumu bu. yani nefes nefese kalıyomusun
bi arkadaş geldi kapıya kitap almaya sen hala zayıflıyomusun dedi ayy çok sevindim demekki dışardan farkediliyor
canım ben bu sitedeki videoları yaptım bugün 2 millik var şu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
ama ben 5 millik olanı indiriyorum şimdi. 8 link var yarına bitirebilirsem yaparım. 5 millik olanı daha yorucuymuş ama ben 2 millikte fazla yorulmadım hafif terledim. yani normal yürüyüş yapıyormuş gibi falan oldu.
evet evet yaza bomba gibi gireceğiz ve be sabırsızlanıyorum :lepi:ben sana demiştim. elbette zayıflayacaksın. vücut her ne olursa olsun kendimden biliyorum kısa sürede sporla eski haline geliyo. bende uzun süre ara verdiğimde 1 haftada eski haline dönüyo. sende döneceksin az kaldı bak 2 ay sonra kendimizi tanıyamayacağız
indir canım bi dene bakalımbende indireyim o zaman
yok canım bu adreste sadece 2 millik yürüyüş videosu var. google a leslie sansone yaz ilk çıkan adrese tıkla orada bütün cd leri var bu kadının indirebilirsin a.s.verdiğin bu adresten indiriliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?