70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kızlar ben diyetisyene gidiyorum ya acayip yoğurt süt ayran ve peynir var listemde ben eskiden de nerdeyse tüm öğünlerde bunlardan tüketirdim ama şimdi daha fazla tüketmem gerektiğini anladım. lütfen sağlıklı zayıflayalım şok diyetler yapıp vücudumuzu mahvetmeyelim

Selam kızlar.
Bende sabah iki dilim tam buğday ekmeği ( bu arada ekmeğimi ben evde kendim yapıyorum aklıma ne gelirsede koyarım ceviz vs.. Makinem yok normal fırında yapıyorum)Az peynir yumurta birkaç zeytin yedim.Çayımı zaten şekersiz içerim.Az evvelde bir yeşil elma yedim.Arada su içiyorum işte.Sahilde yürüyordum ama bugünlerde hava felaket soğuk çıkamam yani.Sinüzit var hemen ağrım oluyor.

ben pek yemek ayırmam.Ama benimde asla hayır diyemediğim şeylerden biri mantı diğeride et..Mantıyı ayda bir kereye düşürsem iyidir.Etsiz duramam ama.Yanındaki pilavı yada makarnayı vs.. azaltıp yok atmem gerekiyor ..Üff bi becerebilsemm.Sorun gidecek de bakalım...ne zaman
Bu arada bende gündüz sorun yok herşeye uyabiliyorum.Ama akşam oldumu aranıyorum resmen .Ve canım ne istiyorsa o olmalı.Onun yerine başka bişiy yemek de istemiyorum.Zor biriyimm vesselammm

amanın bu nehız yahu okuyamadım valla çok birikmiş sayfa 1 gün girmedim yahu :)))

şilan ben evde yapayım dedim ekmeğimi normal fırında,yüzüme gözüme bulaştırdım yapmıyorum artık :)

sabak k fleksimi yedim öğle 1 elma 1 portakal 1 kivi şimdilik bu kadar. ayran yapayım diyorum kendime.

Birde arkadaşlar ben akşam yemeğinde sadece corba içtiğimde cok güzel zayıflıyorum.Sizce cok mu sağlıksız?

hayır bence çok güzel ilerleyen saatlerde birazda meyve yersin.bende çorba içince kendimi rahat hissediyorum.ve yanına sadece 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.her öğün çorba içebilsek keşke[/QUOTE]canım çorbayı çeşitli yaparsan neden sağlıksız olsun ki aksine çok sağlıklı. sebze çorbaları yap mesela içine ne sebze buluyorsan koy haşla blendırdan geçir biraz tuz zeytinyağı ve limon dök ve iç. yanında da çavdar kepek yada tam tahıllı ekmek yiyebilirsin 1 dilim. hem gerekli vitaminleri de almış olursun. sebzeleri büyük parçalar halinde değil de sıvı halde tüketmiş oluyorsun böylece tek fark bu. tabi arada başka çorbalar da yaparsın yoğurtlu vs.

sabah kızımla yürüyüşe çıktık aslında yavaş yürüdüğüm için spor sayılmaz ama yolalr bozuk ve ben bebek arabasını ittirdiğim için baya yorucu oluyor ter içinde kalıyorum eve geldiğimde :) sonra yarım saat de walk at home yaptım kk daki videoyu yaptım bugün 2 millik olanı ama 5 milliğini indiriyorum yarın yada öbür gün onu yapmaya başlayabilirim.arada başka cd lerim de var onları sıkıştırırım :)

ya ne diyon hugocuk kuşlar mı uyuyorlardı anlamıdımya kaydirigubbakcemile3

evet canım. kuşlar yatak odasında eşimle beraber uyuyodu. temizlik malzemeleri kuşlara zarar veriyo kokusu. ondan eşimle kuşlarr uyurken temizledim oturma odasını havalandırdım koku çıktı sonra oturma odasına getirdim. şimdi haşlanmış brokoli yiyolar zevkle. oyuncaklarıyla oynuyolar. filleri var oyuncak onla oynuyolar bi yandanda brokoli yiyolar

canım eti çok seviyosan eti yağsız pişir. fırınla. teflonda sote yap. zaten normaldede bir öğünde et olmalı mutlaka. mantı çok seviyosan mantının hamurunu kepekli undan yap. içine kıymasını hazırlarkende yağsız yap. baharatını soğanını ekle. herşeyini koy ama yağsız olsun. illa mantı iyeceksen bunu yap arada. öbür mantı iştah açar ama böyle yaparsan açılmaz. zamala çok seversin

nihayet nasısın canım nasıl gidiyo. ben aynı. diyete sadık kaldım. poğaçalara böreklere dokunmadım bile. zayıflıyorum ama. tartı az göstersede gitgide zayıflıyorum. dahada iyi olacak inşallah. sen naptın hafta sonu diyetine sadık kalabildinmi

bende burdayuım hugocuk kızım uyandı arada bi uğrayıp gidiyorum :) ama tenha heralde site. seni bi kez daha kutluyorum o poğaça böreklere bakamdığım için :) benim de canım bugün bişey istemiyor ki zaten haftasonunun verdiği fazlalığı atmalıyım kendimi şartlandırmaya çalışıyorum işe yarıyor :) canım bişey istemiyor

şu walk at home cd sini indiriyorum bi yandan. gerçi sende yürüyüş bandı var ama arada değişiklik olur hep düz yürümekten koşmaktan sıkılırsan. bi göz at bence

bi arkadaş geldi kapıya kitap almaya sen hala zayıflıyomusun incelmişsin dedi ayy çok sevindim demekki dışardan farkediliyor

Son düzenleme:
bi arkadaş geldi kapıya kitap almaya sen hala zayıflıyomusun dedi ayy çok sevindim demekki dışardan farkediliyor

ben sana demiştim. elbette zayıflayacaksın. vücut her ne olursa olsun kendimden biliyorum kısa sürede sporla eski haline geliyo. bende uzun süre ara verdiğimde 1 haftada eski haline dönüyo. sende döneceksin az kaldı bak 2 ay sonra kendimizi tanıyamayacağız

evet evet yaza bomba gibi gireceğiz ve be sabırsızlanıyorum :lepi:

bende indireyim o zaman
indir canım bi dene bakalım

verdiğin bu adresten indiriliyomu
yok canım bu adreste sadece 2 millik yürüyüş videosu var. google a leslie sansone yaz ilk çıkan adrese tıkla orada bütün cd leri var bu kadının indirebilirsin a.s.

ozokuncuğum insn yazın gelmesini hayatım boyunca bu kadar istememiştim. eskiden yazı ve baharı sevmezdim hiç. herkes alışveriş yapar güzel kıyafetler alır bense bunun daha büyük bedeni varmı demekten zaten sıcak havada birde kilolardan dolayı terlemekten. giyim kabininde sinirden patlamaktan nefret ederdim ya. neyseki o günler geride kaldı artık. geriye bakıp güleceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…